פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

משחק הגביע הפועל קטמון ירושלים נגד עמישב

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  משחק הגביע הפועל קטמון ירושלים נגד עמישב
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם משחק הגביע הפועל קטמון ירושלים נגד עמישב נושא הבא
עמוד: מתוך 4

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 01/10/2011 :  19:54:30  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בוא נודה על האמת.לעשות כסף מהגביע זה סיכוי די קטן.זה קורה רק אם עוברים הרבה סיבובים ומוגרלים נגד "קבוצה גדולה" מליגת העל.אבל אני סומך על ליאור שייתן במשחקי גביע לכמה מחליפים לשחק וככה העומס לא יהיה גדול מדי .אם ננצח עם אותם מחליפים מה טוב,נפסיד אז באמת לא נורא.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 01/10/2011 :  20:39:23  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

בוא נודה על האמת.לעשות כסף מהגביע זה סיכוי די קטן.זה קורה רק אם עוברים הרבה סיבובים ומוגרלים נגד "קבוצה גדולה" מליגת העל.אבל אני סומך על ליאור שייתן במשחקי גביע לכמה מחליפים לשחק וככה העומס לא יהיה גדול מדי .אם ננצח עם אותם מחליפים מה טוב,נפסיד אז באמת לא נורא.

אם הבנתי נכון את ההסבר של טוטח אז זה הולך כך:
אם נעבור את עמישב השבוע
הרי שבסיבוב הבא - מקבלים קבוצה מהליגות הנמוכות
ואם עוברים אותה נכנסים להגרלה כשקבוצות הליגה הלאומית מצטרפות.
א םמגיעים לשם - צפוי משחק מעניין - כי מרבית הקבוצות בליגה הלאומית במשחק מולנו זה משהו שיכול לעורר ענין ואז יש אוהדים - כרטיסים וכסף !
אבל זה כל כך רחוק !!!

בואו נעשה הכל לעבור את עמישב ואז נדבר על הפרק הבא

ירון
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 01/10/2011 :  21:20:54  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אבל אני סומך על ליאור שייתן במשחקי גביע לכמה מחליפים לשחק וככה העומס לא יהיה גדול מדי .אם ננצח עם אותם מחליפים מה טוב,נפסיד אז באמת לא נורא.

ליאור לא אוהב להפסיד! אני מאמין שליאור ירכיב הרכב שמטרתו לנצח.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 01/10/2011 :  22:23:45  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

ציטוט:

אם הבנתי נכון את ההסבר של טוטח אז זה הולך כך:
אם נעבור את עמישב השבוע
הרי שבסיבוב הבא - מקבלים קבוצה מהליגות הנמוכות
ואם עוברים אותה נכנסים להגרלה כשקבוצות הליגה הלאומית מצטרפות.
א םמגיעים לשם - צפוי משחק מעניין - כי מרבית הקבוצות בליגה הלאומית במשחק מולנו זה משהו שיכול לעורר ענין ואז יש אוהדים - כרטיסים וכסף !
אבל זה כל כך רחוק !!!

בואו נעשה הכל לעבור את עמישב ואז נדבר על הפרק הבא

על איזה קבוצות מהלאומית אתה מדבר שיש להן קהל? הפועל הרצליה, בני לוד, בת ים, נס ציונה, הכח, מכבי הרצליה, הפועל סאד"ר, בית"ר רמלה, הפועל כפר סבא מערב? גם בשלב הזה לרוב הקבוצות אין קהל. מרגיש לי חסר טעם

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 01/10/2011 :  23:59:26  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האמת שכל הדיון הזה קצת מיותר. במילא מי שקובע זה ליאור, וכמו שאמר קטמון ותיק, קשה לי להאמין שהוא לא יעלה עם הרכב במטרה לנצח. יש לנו סגל מספיק רחב כדי להתמודד גם בליגה וגם בגביע, בלי שמפעל אחד יפגע בשני.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 02/10/2011 :  00:06:32  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

אני חושב שמשחק בסיבוב ז' בין הפועל קטמון ירושלים להפועל סאדר ירושלים יעניין אותי לפחות. מעניין עוד כמה.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 02/10/2011 :  00:27:29  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל אחד רשאי לדעתו והדיון הוא כמובן לגיטימי.
אני אישית מעדיף את הגישה של נצחון בכל מחיר, לא משנה באיזה מסגרת.
כמאמר המשורר - הנצחון איננו הדבר החשוב ביותר, הוא הדבר היחיד שחשוב.
קחו לדוגמא את הנצחון שלנו בליגה על יפו. לדעתי לנצחון במשחק הידידות בטרום העונה היתה תרומה - באנו למשחק הליגה מתוך תחושה שאנחנו טובים יותר ובאים לקחת את המשחק. כך גם עם עמישב - נצחון בגביע יש לו חשיבות משל עצמו, וגם לאגו שלנו כקבוצה בכלל. אני פשוט לא מאמין שפשר לתכנת קבוצה לרמות שונות של מוטיבציה, ולקוות שזה יעבוד לך כמתוכנן.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 02/10/2011 :  00:58:15  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

לא. אני לא אביא את הכסף, כמו שאף אחד אחד לא "יביא את הכסף". בלי קשר אני אנסה לגייס כמה שיותר חברי עמותה, אבל המטרה העיקרית שלנו היא לעלות ליגה. אני מנסה לפשפש בזכרוני, ולא מצליח למצוא עונה שהצלחנו בה גם בגביע וגם בליגה. אני מוותר על תחושת ההתעלות הרגעית שהתקדמות בגביע יכולה לספק לנו, תמורת הצלחה בליגה

בעונה שעלינו מהארצית התקדמנו יפה מאד בגביע, כולל 3-0 על הפועל חיפה מליגת העל וכולל משחק לא רע בכלל בשמינית גמר נגד מכבי, ובכלל, יכול להיות שזו פעם אחרונה שעלינו לשמינית?

ובלי קשר הדיון פה מיותר ברמות קשות
אנחנו קבוצה מקצוענית, אנחנו קבוצה עם קהל, אנחנו משחקים משחק רשמי
עולים לנצח וזהו

יאללה הפועל.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 02/10/2011 :  01:02:21  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני עם מר מדלולה.

ספקולציות הן דבר מיותר, הקבוצה צריכה לנצח בכל משחק ומשחק! בין אם גביע, משחק אימון וכו'.

הקבוצה שלנו מאומנת היטב והיא בכושר משחק טוב, מעבר לזה - לדעתי נצחונות בגביע יביאו עוד התלהבות ועוד רצון להצליח בליגה, ויעניקו לנו אולי גם מעט שקט כלכלי.

חוץ מזה, סומך על ליאור!
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 02/10/2011 :  06:10:49  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

אנחנו קבוצה מקצוענית, אנחנו קבוצה עם קהל, אנחנו משחקים משחק רשמי
עולים לנצח וזהו

יאללה הפועל.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 02/10/2011 :  07:06:18  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אמנם הכתבה כללית על הפועל קטמון ירושלים, אבל רלוונטית לדיון שמתפתח פה.

http://www.doublepass.co.il/personal-column.php?id=12

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 02/10/2011 :  08:14:52  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

אני חושב שמשחק בסיבוב ז' בין הפועל קטמון ירושלים להפועל סאדר ירושלים יעניין אותי לפחות. מעניין עוד כמה.

ידוע,ידוע.משחק כזה מן הסתם יוסיף בין הצדדים מתח,עוינות,חוסר כבוד ואולי ירחיק עוד קצת את היכולת להידבר אבל מצד שני זה יוסיף לך ריגושים ועניין לעסוק בו וזה מה שחשוב הרי

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 02/10/2011 :  10:18:38  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אגב, מישהו מכיר את הקבוצה, שחקנים שלה וכו' ויכול קצת לספר לנו עליה?

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 02/10/2011 :  15:23:53  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברור שבאים לנצח.
תראו מה הריצה בגביע הביאה להפועל סאדר בשנה שעברה. פתאום ספונסרים, פתאום לסאסי עומד הזין בלילה, פתאום מכבי חיפה. ומה שטוטח אמר.
חוצמזה, מישהו יודע כמה עולה כרטיס? למיטב הבנתי המנוי לא כולל משחקי גביע...

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 04/10/2011 :  13:20:02  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו יודע איזה קו צריך לקחת מתחנה מרכזית ת"א למגרש בחולון?. עדיפות לקו שלא עובר בכל גוש דן ולוקח שעה וחצי.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם משחק הגביע הפועל קטמון ירושלים נגד עמישב נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07