פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

משחק הגביע הפועל קטמון ירושלים נגד עמישב

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  משחק הגביע הפועל קטמון ירושלים נגד עמישב
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם משחק הגביע הפועל קטמון ירושלים נגד עמישב נושא הבא
עמוד: מתוך 4

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 28/09/2011 :  12:10:30  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חלופת אגד:
http://mslworld.egged.co.il/EggedTimeTable/WebForms/wfrmLuz.aspx?SugTransfer=1&company=1&language=he&RovaDest=3247&DateTokef=05%2f10%2f2011&title=05%2f10%2f2011+-+%u05d9%u05d5%u05dd+%u05d3&RovaSrc=1783&DayOrder=7&FromYeshuv=%u05d9%u05e8%u05d5%u05e9%u05dc%u05d9%u05dd&FromRova=%u05ea%u05d7%u05e0%u05d4+%u05de%u05e8%u05db%u05d6%u05d9%u05ea+&ToYeshuv=%u05d7%u05d5%u05dc%u05d5%u05df&ToRova=%u05db%u05d9%u05db%u05e8+%u05e7%u05d5%u05d2%u05dc-+%u05d4%u05dc%u05d5%u05d7%u05de%u05d9%u05dd+&hour=&width=1024&sw_special_price=0&RovaKishur1=26&Kishur1Name=%u05ea%u05dc-%u05d0%u05d1%u05d9%u05d1+%u05de%u05ea%u05d7%u05dd+%u05d0%u05e8%u05dc%u05d5%u05d6%u05d5%u05e8%u05d5%u05d1

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 28/09/2011 :  12:12:29  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כרגיל, אני מגיע מכפר סבא וקרוב לודאי נוסע אחרי המשחק לעיר הקודש. מי שרוצה להצטרף לאחד הכיוונים מוזמן ליצור קשר...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 28/09/2011 :  12:12:56  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אולי עדיף אפילו לנסוע למרכזית, ולעלות על 271 מתחת לגשר של ההגנה, או על 89 של דן מרחוב הר ציון. חוסך די הרבה נסיעה בתוך תל אביב

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 29/09/2011 :  11:24:31  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאללה גביע,הרבה זמן לא התקדמנו קצת בגביע,הגיע הזמן.
עבור לתחילת הדף

יוחנן728 יוחנן728 מנותק

342 הודעות

נשלח - 29/09/2011 :  20:51:09  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יוחנן728 שלח ל- יוחנן728 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו מגיע מירושלים?
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 30/09/2011 :  08:26:53  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

לגמרי.

אחרי שנתיים שעפנו מול קבוצות חלשות מאיתנו, הגיע הזמן לקחת את העסק הזה לידיים. חשוב להזכיר שעמישב היא שועלת ליגה א' ותיקה, מנוסה מאיתנו בהרבה. לא יהיה קל.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 30/09/2011 :  09:43:15  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

לגמרי.

אחרי שנתיים שעפנו מול קבוצות חלשות מאיתנו, הגיע הזמן לקחת את העסק הזה לידיים. חשוב להזכיר שעמישב היא שועלת ליגה א' ותיקה, מנוסה מאיתנו בהרבה. לא יהיה קל.

כתבה על אחד השחקנים שלהם, לבית בוזגלו:
http://www.goler.co.il/article/2703

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 01/10/2011 :  16:27:39  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

לגמרי.

אין לנו מה לחפש בשלבים הבאים של הגביע. אנחנו צריכים להתעסק רק בליגה

עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 01/10/2011 :  17:03:44  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

לגמרי.

+1

עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 01/10/2011 :  17:13:53  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

לגמרי.

ואתה תביא את הכסף שאולי נרוויח אם וכאשר נתקדם בגביע, כסף שאנחנו זקוקים לו כמו אוויר לנשימה לאור ההוצאות הגבוהות והבלתי צפויות שיש לנו העונה? סבבה, אז סגרנו...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 01/10/2011 :  18:21:58  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

ציטוט:
נשלח במקור על ידי OrenDf

טוב למשחק הזה עוד יצא לי להגיע, לשאר אני לא יודע...
לא יצא לי לנצל את הכרטיסיה כמעט.
באסה...

אתה ודאי מתכוון למנוי או רו קו שאתה אומר כרטיסיה. לגבי המנוי, הוא לא טופס למשחקי גביע, בהם ההכנסה מתחלקת עם הקבוצה היריבה, אלא ל-15 משחקי הליגה (לכן יש 15 ניקובים אפשריים).

אני מתכוון לכרטיסיה כי את המנוי אני אנצל בזה שאני אולי יוכל להגיע לפגישות וכאלה אבל אני חושש שבגלל הגיוס יכול להיות ש'נקובים' לא יהיו לי, סתם כי זה מרגש. אבל זה לא משנה הניצול הוא התרומה לקטמון רק חבל שכנראה יהיה לי קשה להנות מהכדורגל, אבל כמו שאמרת גביע לא מנקבים, אז באסה...

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 01/10/2011 :  18:23:27  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא. אני לא אביא את הכסף, כמו שאף אחד אחד לא "יביא את הכסף". בלי קשר אני אנסה לגייס כמה שיותר חברי עמותה, אבל המטרה העיקרית שלנו היא לעלות ליגה. אני מנסה לפשפש בזכרוני, ולא מצליח למצוא עונה שהצלחנו בה גם בגביע וגם בליגה. אני מוותר על תחושת ההתעלות הרגעית שהתקדמות בגביע יכולה לספק לנו, תמורת הצלחה בליגה

עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 01/10/2011 :  18:50:25  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

לא. אני לא אביא את הכסף, כמו שאף אחד אחד לא "יביא את הכסף". בלי קשר אני אנסה לגייס כמה שיותר חברי עמותה, אבל המטרה העיקרית שלנו היא לעלות ליגה. אני מנסה לפשפש בזכרוני, ולא מצליח למצוא עונה שהצלחנו בה גם בגביע וגם בליגה. אני מוותר על תחושת ההתעלות הרגעית שהתקדמות בגביע יכולה לספק לנו, תמורת הצלחה בליגה

להזכיר לך, מצבנו הכלכלי הוא לא הכי טוב בעולם. אני קורא כאן את ההודעות של נציגי העמותה שעושים מאמצים כמעט בלתי אנושיים לגייס כספים לקבוצה, ואפילו הופכים למשווקי יינות לעת מצוא. וזה די מקפיץ אותי לקרוא הודעה שקוראת לוותר על משחקי הגביע.

אז זה נחמד שאתה מוכן "לוותר" על הצלחה בגביע, על סמך הרגשה שלך שאי אפשר להצליח בגביע וגם לעלות ליגה. כי עד לפני שנתיים הייתי צריך לפשפש עמוק בזכרוני כדי לנסות ולמצוא למצוא עונה שבא הצלחנו לחזור מפיגור במשחק עונה קריטי (שהפך למשחק עליה). נידמה לי גם שלאיזה קבוצה שנימצאת עכשיו בליגה מעלינו ושאנחנו שואפים להתאחד איתה יצא לשחק בגביע מול מכבי חיפה, ועדיין איכשהו היא הצליחה לעלות ליגה. מוזר...

אז לדעתי חייבים לשאוף ולנצח כל משחק בגביע, לא בשביל ההתעלות הרגעית שזה נותן אלא קודם כל בשביל הכסף שזה יכול להכניס לקבוצה. בעונה כזאת, שכל הזמן יש לנו הוצאות גדולות ובלתי צפויות, זה פריוולגיה גדולה מידי לוותר מראש על הגביע. מה גם שכשלון בגביע ממש לא מבטיח לך הצלחה בליגה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 01/10/2011 :  19:29:16  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

להזכיר לך, מצבנו הכלכלי הוא לא הכי טוב בעולם. אני קורא כאן את ההודעות של נציגי העמותה שעושים מאמצים כמעט בלתי אנושיים לגייס כספים לקבוצה, ואפילו הופכים למשווקי יינות לעת מצוא. וזה די מקפיץ אותי לקרוא הודעה שקוראת לוותר על משחקי הגביע.

אז זה נחמד שאתה מוכן "לוותר" על הצלחה בגביע, על סמך הרגשה שלך שאי אפשר להצליח בגביע וגם לעלות ליגה. כי עד לפני שנתיים הייתי צריך לפשפש עמוק בזכרוני כדי לנסות ולמצוא למצוא עונה שבא הצלחנו לחזור מפיגור במשחק עונה קריטי (שהפך למשחק עליה). נידמה לי גם שלאיזה קבוצה שנימצאת עכשיו בליגה מעלינו ושאנחנו שואפים להתאחד איתה יצא לשחק בגביע מול מכבי חיפה, ועדיין איכשהו היא הצליחה לעלות ליגה. מוזר...

אז לדעתי חייבים לשאוף ולנצח כל משחק בגביע, לא בשביל ההתעלות הרגעית שזה נותן אלא קודם כל בשביל הכסף שזה יכול להכניס לקבוצה. בעונה כזאת, שכל הזמן יש לנו הוצאות גדולות ובלתי צפויות, זה פריוולגיה גדולה מידי לוותר מראש על הגביע. מה גם שכשלון בגביע ממש לא מבטיח לך הצלחה בליגה.

אני מסכים עם גולה (למרות שהוא אמר שדפני ליף ילדה נרקיסיסטית..). זה שגולה ואנוכי ואולי עוד כמה חושבים שהגביע בשלב זה לא חשוב לא אומר שהשחקנים לא צריכים להתאמץ.. מה הקשר? לדעתי קשה בליגות האלו להשקיע בשני מפעלים.
כסף - אם המאמץ בגביע יפגע לנו במאמצי העלייה הנזק הכללי יהיה הרבה יותר גדול מאשר הרווח מהכסף מריצה טובה בגביע. זה לא אומר שאני רוצה שקטמון יפסידו חס ושלום אבל בשנים הקודמות לא ממש הזיז לי כשהפסדנו. כשנתבסס בליגת העל או לפחות בלאומית, אני אתחיל לחשוב על הגביע.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 01/10/2011 :  19:35:38  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכון, חוסר הצלחה בגביע לא מבטיח הצלחה בליגה, אבל לא על הגביע אנחנו צריכים לבסס את תקוותינו להצלחה כלכלית. כולנו עושים את מרב מאמצנו ומיטב יכולותינו כדי לגייס כמה שיותר כסף לקבוצה.
הגביע לא מעניין אותי ולא מרגש אותי כרגע. יש לי דבר אחד בראש והוא הליגה. למרות רצינות והשקעת הצוות המקצועי והשחקנים, אנחנו עדיין קבוצה חובבנית ויש גבול לכמות האימונים שאנחנו יכולים לעשות בשבוע. יש גבול לזמן לעומס שהשחקנים שלנו יוכלו לעמוד בו. כרגע אחד היתרונות שלנו, וראו את זה גם נגד נתיבות וגם נגד מלאכי, זה הכושר הגופני. ואני לא רוצה לפגוע בזה. אני הרבה יותר רגוע כשאני יודע שהמאמץ של הקבוצה מווסת

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם משחק הגביע הפועל קטמון ירושלים נגד עמישב נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07