פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מכבי קביליו יפו-הפועל קטמון ירושלים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מכבי קביליו יפו-הפועל קטמון ירושלים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מכבי קביליו יפו-הפועל קטמון ירושלים נושא הבא
עמוד: מתוך 5

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 10/09/2011 :  11:32:11  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ערוץ 5 פשוט בזיון. במקום לשדר משחק שמעוניינים בו אלפי אנשים. הם חותכים במחצית למשחק שאף אחד לא רוצה לצפות בו. וגם כשיש מחצית במשחק השני הם לא חוזרים לקטמון. נמאס לי מהחזירים הקפיטליסטים האלה. מזל שיש את הרדיו של האוטו של טוריה.

נמאס לך מהחזירים שמשדרים לך משחק בליגה א? בכיין.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 10/09/2011 :  11:53:26  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כן.נמאס. במיוחד שהם משדרים משחק אחר שמעניין את התחת.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 10/09/2011 :  12:00:28  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמחה מהניצחון היפה מהולה בזעם מכל המסביב. עם סאסי אפשר להסתדר, ביטר מעניינת את התחת, ואפילו עם הבעיות הפנימיות שלנו נוכל לחיות. אבל מול התאחדות שהחליטה לסגור עלינו את הבסטה אנחנו חסרי-אונים.

מי שלא יוצא לרחובות על הזכות לאהוד, שיתרגל להכח נגד אח"י.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 10/09/2011 :  12:27:28  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתבה על המשחק
http://katamon.co.il/news.asp?id=950

יש גם תמונות מהתקליט. תמונות מהמגרש ווידאו יעלו בקרוב.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 10/09/2011 :  12:54:45  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ערוץ 5 פשוט בזיון. במקום לשדר משחק שמעוניינים בו אלפי אנשים. הם חותכים במחצית למשחק שאף אחד לא רוצה לצפות בו. וגם כשיש מחצית במשחק השני הם לא חוזרים לקטמון. נמאס לי מהחזירים הקפיטליסטים האלה. מזל שיש את הרדיו של האוטו של טוריה.

נמאס לך מהחזירים שמשדרים לך משחק בליגה א? בכיין.

תוסיף לזה את אבי מלר הנשמה, שקרא לנו בשמנו המלא וידע לספר לצופים על נפלאות שי אהרון ובית הספר לכדורגל.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

944 הודעות

נשלח - 10/09/2011 :  12:57:55  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אופיום להמונים - טור של אוהד אלמוני על החוויה בתקליט.
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=951

בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

944 הודעות

נשלח - 10/09/2011 :  14:50:01  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הפועליסט

אפשר לדעת אם היו אוהדים מחוץ למגרש?

היו. ברגע שהבנו שאין מחצית שנייה, יצאנו מההודנא ברכב מלא. זכינו לצעוק מבחוץ, לראות את עשרים הדקות האחרונות דרך חריצים, ולחזק את ליאור והשחקנים ביציאה.

מחפש בנרות תמונות מההודנא או מחוץ לאצטדיון.

בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 10/09/2011 :  14:53:41  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא חושב שמישהו צילם
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 10/09/2011 :  15:03:17  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני שונא את אבי מלר. כל פעם הוא מבלבל את המוח עם פרטים שוליים ולא חשובים שמעניינים את התחת.במקום לנסות לפרש את המשחק הוא מפרש שטויות.
ואם כבר הם משדרים משחק מליגה א' ובאמצע יש ליגה לאומית,אז שעבירו לערוץ אחר,לא ככה?
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 10/09/2011 :  15:28:31  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

אני שונא את אבי מלר. כל פעם הוא מבלבל את המוח עם פרטים שוליים ולא חשובים שמעניינים את התחת.במקום לנסות לפרש את המשחק הוא מפרש שטויות.
ואם כבר הם משדרים משחק מליגה א' ובאמצע יש ליגה לאומית,אז שעבירו לערוץ אחר,לא ככה?

ככה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

944 הודעות

נשלח - 10/09/2011 :  16:06:09  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תמונות מהמשחק גם כן בגלריה.

http://www.katamon.co.il/Gallery.asp

בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 10/09/2011 :  16:22:20  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בודדות הפעמים שמשודר משחק בליגה השלישית, ועוד מוצאים מקום לטענות. לא מבין אתכם. אם היה מדובר במשחק ליגה בכירה הייתי מבין , גם אני סובל מהטרחנות המייגעת והדיסוננס הצרחני של מלר ונדב יעקבי, אבל מדובר בפאקינג צ'ופר, גם מחצית ופריצות. עושים לך טובה שמשתינים בכיוון שלך ויש לך טענות על הזרם.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 10/09/2011 :  18:21:22  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סתם להשכלה, ולא שזה מעיד על סגולותיו כשדר - אבי מלר רכש מניה באחת מהעונות לפחות, ומפציע מידי פעם במשחקינו.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 10/09/2011 :  18:27:15  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

סתם להשכלה, ולא שזה מעיד על סגולותיו כשדר - אבי מלר רכש מניה באחת מהעונות לפחות, ומפציע מידי פעם במשחקינו.

הוא אמנם הגיע למשחק או שניים, אבל לא כאוהד אלא עם סטודנטים שלמדו אצלו באיזה קורס תקשורת. הוא בודאי לא היה חבר עמותה מעולם. אם כבר לשייך אותו לקבוצה כלשהי, אז הוא מקורב דווקא להפועל פרדסייה (ליגה ב' דרום א').
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 10/09/2011 :  18:32:00  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

בודדות הפעמים שמשודר משחק בליגה השלישית, ועוד מוצאים מקום לטענות. לא מבין אתכם. אם היה מדובר במשחק ליגה בכירה הייתי מבין , גם אני סובל מהטרחנות המייגעת והדיסוננס הצרחני של מלר ונדב יעקבי, אבל מדובר בפאקינג צ'ופר, גם מחצית ופריצות. עושים לך טובה שמשתינים בכיוון שלך ויש לך טענות על הזרם.

מה שהסוכן אמר.
דחילק נותנים לכם אצבע אל תהיו תמאים
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם מכבי קביליו יפו-הפועל קטמון ירושלים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07