משתמש |
מכבי קביליו יפו-הפועל קטמון ירושלים |
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 09/09/2011 : 19:38:28
|
ערוץ 5 פשוט בזיון. במקום לשדר משחק שמעוניינים בו אלפי אנשים. הם חותכים במחצית למשחק שאף אחד לא רוצה לצפות בו. וגם כשיש מחצית במשחק השני הם לא חוזרים לקטמון. נמאס לי מהחזירים הקפיטליסטים האלה. מזל שיש את הרדיו של האוטו של טוריה. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 09/09/2011 : 19:39:31
|
סיכום משחק שלי: ההגנה והקישור האחורי עשו את עבודתם מצוינת אבל דרוש שיפור בחיבור בין שתי החוליות.לפעמים החוליות האלו קצת רחוקות. הצגנו כדורגל טוב ויפה,נלחמנו על כל כדור כמו שצריך. לדעתי כל שחקן ושחקן היה היום מצוין. |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 09/09/2011 : 20:32:52
|
רק שנה אחת בחו"ל ופתאום אתה מזהה רק שני פרצופים (שי וציון) בקבוצה שלך, משונה. מישהו יכול לתת הרכב+חילופים? וחוץ מזה- היה אדיר בתקליט, תודה למי שאירגן. |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 09/09/2011 : 21:20:07
|
לטובת היושבים בגולה, אפשר קצת יותר פירוט על המשחק? הרכב? מי בלט יותר מי פחות? איך הקבוצה נראית בתמונה הכללית?
תודה! |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 09/09/2011 : 21:32:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
לטובת היושבים בגולה, אפשר קצת יותר פירוט על המשחק? הרכב? מי בלט יותר מי פחות? איך הקבוצה נראית בתמונה הכללית?
תודה!
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=3800 |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 09/09/2011 : 21:35:45
|
אני אנסה לפרט טיפה. פתחנו עם עמית שמש שהיה טוב למדי. שקט ובטוח, יש לו ממש טיפונת אשמה בגול שספגנו אבל הסה"כ היה טוב. בהגנה שיחקו הבלמים עמרי נווה וטרטיאק שהיו לא רעים. צריכים עוד להיות מתואמים יותר במיוחד ביציאות לנבדל. ציון ובני שרקט שיחקו מגינים. בני היה לא משהו וציון היה בסדר. לא תמכו מספיק בהתקפה אבל נלחמו בטירוף ותמיד היו ליד שחקן יריב. בקישור שיחקו גרי ויובל שהיו טובים אילן טפרה ואיסלאם. אילן התחיל טוב ונחלש ואיסלאם נלחם בטירוף ועבד קשה. בהתקפה ליאב פרנקו שגם הוא התחיל מצויין ונחלש ושי שהיה טוב. כפיר עוז ובליכר נכנסו מחליפים. אבל, הפירוט שהבאתי לא ממש חשוב. מה שחשוב שכולם בלי יוצא מן הכלל נלחמו, היו מחוייבים, חיפו אחד על השני. נראינו כמו קבוצה. ממש קבוצה. רואים שכיף להם ביחד, רואים שאכפת להם. יש מה לשפר וזה טוב. ניצחנו לא ביום גדול, אלא בזכות הביחד, המשמעת הטקטית. מילה על ליאור. גדול. ניצחון שמבחינתי רשום בעיקר על שמו. הכין את הקבוצה נפלא וניצח על המקהלה. תענוג גדול בסך הכל. |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 09/09/2011 : 22:08:58
|
חשוב לציין (כמו שליאור אמר) שבמחזורים הראשונים לא משחקים את הכדורגל הכי יפה כי לוקח זמן להתחבר ומה שחשוב ב3-5 מחזורים הראשונים זה לנצח. |
|
|
iddo
144 הודעות |
נשלח - 09/09/2011 : 22:29:25
|
אפשר לדעת אם היו אוהדים מחוץ למגרש? |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 09/09/2011 : 23:01:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
סיכום משחק שלי: ההגנה והקישור האחורי עשו את עבודתם מצוינת אבל דרוש שיפור בחיבור בין שתי החוליות.לפעמים החוליות האלו קצת רחוקות. הצגנו כדורגל טוב ויפה,נלחמנו על כל כדור כמו שצריך. לדעתי כל שחקן ושחקן היה היום מצוין.
מסכים עם כל מילה. היו כמה התקפות שלנו שממש ללקק את האצבעות - איזה קצב, איזה קומבינציות, איזה מהירות. מצד שני היה די מזל שיפו לא ידעו לקחת מה שנתנו להם בחינם... וגם - אמנם נתנו רק מחצית בטלוויזיה, החארות, אבל גם זה סוג של היסטוריה, שנותנים אותנו בשידור ישיר, לא כך ? וגם - יא ממזרים, ירון והיתר שהצליחו להיכנס ל"איצטדיון"... |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 09/09/2011 : 23:04:38
|
כמה יצאו שעריים? |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 09/09/2011 : 23:23:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הפועליסט
אפשר לדעת אם היו אוהדים מחוץ למגרש?
לא. היו אוהדים בתוך המגרש. כל מיני עסקנים למיניהם |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 10/09/2011 : 06:38:10
|
מתוך הפורום של קביליו: התייחסות של אוהד קביליו למשחק ובמיוחד לשחקנינו והאוהדים שהיו במגרש:
"לקטמון היו היום 20 אוהדים שרופים. אף אחד מהם לא רצה שהקבוצה שלו תנצח יותר ממה שאני רציתי שמכבי קביליו יפו תנצח. יש לנו רק בקשה אחת צנועה. לא תקציב, לא כסף, לא כוכבים, לא שמות, לא חוזים שמנים ולא מטרות ויעדים. רק דבר אחד קיבימט. שלא תבוא קבוצה ותשפיל אותנו בבית ותחגוג לנו על הדשא מול העיניים כי לשחקנים שלה היה "רצח בעיניים", לב רחב ומחוייבות לאנשים שליוו אותם למשחק רדיוס. אם נגזר עלינו להפסיד שזה יקרה רק לקבוצה שהיתה יותר טובה ועלתה עלינו בחמש דרגות ולא לקבוצה שרצה, רצתה ונלחמה הרבה יותר מאיתנו. תפקיד המאמן לדאוג שיעלה לשחק רק שחקן שייתן את כל מה שיש לו כל עוד הוא על המגרש. לא היה היום אפילו אחד כזה אצלנו. בעצם, אני חושב שהיה אחד כזה. אני מכיר אותו. שחקן נשמה. צנוע, לוחם, נותן את הכל. לב גדול. אותו דוקא זיהיתי. זה בני שרקט. מי לעזאזאל נתן לו סט של חולצה אדומה ומכנסיים שחורים ? ? ......." |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 10/09/2011 : 08:44:45
|
חשוב מאד לפתוח עונה בניצחון אבל צריך לשמור על פרופוציות .ההתלהבות מוגזמת בדיוק כמו הקינות שאני רואה בפורום יפו.לא רק שזה רק מחזור פתיחה,זה גם משחק שלמעשה קשה לנתח אותו כשבדקה ה4 הוא נגמר וכל התוכניות משתבשות.קבוצות גדולות מיפו לא יודעות לצאת ממצב גזה.
|
|
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 10/09/2011 : 09:11:24
|
איזה כיף לפתוח עם ניצחון. עוד יותר כיף לראות מחצית שלמה בשידור ישיר ולהנות מלחימה חסרת פשרות. טוב לראות בראיונות שליאור לא מתלהב יותר מידי ואומר תמיד לקחת בפורפורציות ולדעת שיהיו ימים קשים. מה עם אדיר מעודה?? אפשר להביא? |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 10/09/2011 : 10:56:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הפועליסט
אפשר לדעת אם היו אוהדים מחוץ למגרש?
היו. ברגע שהבנו שאין מחצית שנייה, יצאנו מההודנא ברכב מלא. זכינו לצעוק מבחוץ, לראות את עשרים הדקות האחרונות דרך חריצים, ולחזק את ליאור והשחקנים ביציאה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-10/09/2011 10:57:07 |
|
|
מכבי קביליו יפו-הפועל קטמון ירושלים |
|