משתמש |
תקרית אלימה במשחק של יפו נגדנו |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 09/09/2011 : 19:30:11
|
זכיתי להיות היום במשחק בדקה ה - 51 שרק השופט לפנדל לטובתנו צעקתי לשופט להוציא אדום לשוער - החלטה ממש מתבקשת מובן שכל מה שצעקנו אצלנו ביציע הגיע לאוזני אוהדי יפו אחד מהם הגיע ליציע שלנו - לא לבד וניסה להתנפל עלי ועל עוד אוהד שלנו התקהלות של אוהדי קטמון וכן מי מאוהדייפו שמנע ממנו מנעו מכות של ממש. לאחר מכן פתחו אוהדי יפו בקללות מול דפנה = קללות שלא היו מביישות את היציע המזרחי. אפשר לדבר יפה על אחוות קבוצות ועל דרך משותפת אנחנו כל כך רחוקים מהקבוצה הזו אלה האוהדים שצעקו למאמן בדקה ה - 75 של המשחק הראשון של העונה שהם יביאו לו את אוננה במקומו.
וכל זה לא מפחית בכלום את ההנאה מהמשחק שלנו ומהנצחון שלנו
יאללה קטמון
|
ירון |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 09/09/2011 : 19:34:24
|
משום מה זה ממש לא מפתיע אותי... |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 09/09/2011 : 22:21:33
|
שכחתי לציין התוקף היה איש הנהלת מכבי יפו |
ירון |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 10/09/2011 : 00:39:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
שכחתי לציין התוקף היה איש הנהלת מכבי יפו
זה ממש לא נכון.
|
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 10/09/2011 : 01:37:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
זה ממש לא נכון.
אז מה כן נכון? |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 10/09/2011 : 10:45:11
|
נשמעת כמו תקרית מכוערת ממש.
בחוץ דווקא נרשמה ידידות בין האוהדים. היחידים שדיברו נגדנו מיד נענו בהשתקות מצד הרוב, בטענה שאנחנו הפועל קטמון ואין להם כלום נגדנו.
לא צריך מילים גדולות על אחוות קבוצות, אבל דרך משותפת יש, עובדתית, וזה מספיק חשוב למספיק אוהדים משני הצדדים. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 10/09/2011 : 11:15:46
|
זה ממש לא נכון.
לבחור היה על הצואר תג של חבר הנהלה אם אני טועה אני מתנצל
בכל מקרה חבר הנהלה אחר שניגש לספסל של יפו בסוף המשחק הפגין תנועה מזרחית מול אוהדי קטמון
הקיצר - גם קטמון כשמפסידה איננה הופכת לחסידת אומות העולם אבל הדרך שיפו התנהגה אתמול כלפי אוהדי קטמון היא בושה אחת גדולה |
ירון |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 10/09/2011 : 11:26:48
|
תנועה מזרחית? אוי ואבוי!
יאללה להתעורר, זה הכדורגל. וככל שנעלה במעלה הליגות זה רק יהיה יותר חם ויותר סוער. מתי כבר יהיה דרבי מתי?
אז קיללו קצת. צאו מזה, די. בקרית מלאכי נחטוף אבנים. כנראה בעוד כמה מקומות. כל שנותר הוא לנצח ולהמשיך לעלות למעלה. צאו מזה שתשנו את העולם ואת הקבוצות האחרות. קבוצה אחת יש לנו להציל, בואו נמשיך בזה. ושהכלבים ימשיכו לנבוח. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 10/09/2011 : 13:21:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
תנועה מזרחית? אוי ואבוי!
יאללה להתעורר, זה הכדורגל.
אז קיללו קצת. צאו מזה,
רק להזכירך שהמשחק התקיים ללא קהל בגלל התנהגות קודמת של אוהדי קביליו.
איך אומר אדם שטועה פעמיים - טעיתי אבל יש לי נסיון! |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 10/09/2011 : 13:44:37
|
מכיוון שלא הייתי שם, אני לא יכול להתייחס למה היה או לא היה. אבל אני כן יכול להגיד משהו עלינו ועל קביליו. אין לנו ידידים רבים בליגה הזו, או בכדורגל הישראלי בכלל, אבל יפו היא יותר מידידה. אולי לא אחות, אפילו לא בת דודה, אבל כן שותפה לדרך וכדאי מאד שנכבד אותם והם אותנו. אני רק יכול לאחל להם הצלחה לאורך הדרך ושיעלו בשנה הבאה, בעקבות עלייתנו השנה. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 10/09/2011 : 14:37:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
מכיוון שלא הייתי שם, אני לא יכול להתייחס למה היה או לא היה. אבל אני כן יכול להגיד משהו עלינו ועל קביליו. אין לנו ידידים רבים בליגה הזו, או בכדורגל הישראלי בכלל, אבל יפו היא יותר מידידה. אולי לא אחות, אפילו לא בת דודה, אבל כן שותפה לדרך וכדאי מאד שנכבד אותם והם אותנו. אני רק יכול לאחל להם הצלחה לאורך הדרך ושיעלו בשנה הבאה, בעקבות עלייתנו השנה.
! |
|
|
חתול פלוס 2
202 הודעות |
נשלח - 10/09/2011 : 14:52:19
|
אני רוצה להוסיף שכשהגענו לאיצטדיון במהלך המחצית השניה קבלנו יחס מאד הוגן מהאוהדים המקומיים שנוכחו במקום |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 10/09/2011 : 14:57:03
|
לא מצדיק את ההתנהגות, אבל לאחר בדיקה שערכתי, התברר שהיתה התגרות (לעג כלשהו) כלפי יושבי תא הכבוד. יש אנשים שלא אוהבים שלועגים להם בביתם, בוודאי לא מצד "ידידים". היה ברור שברגע שנגיע למשחק רשמי, האחווה קצת תיסדק. למר קטמון ותיק, אמליץ עליך לתפקיד שר החינוך. אין בין התקרית אתמול לעונש שלנו ולו דבר.
ושוב אני מצר על התקרית |
נערך על ידי - טוטח ב-10/09/2011 15:21:51 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 10/09/2011 : 15:17:25
|
לא מצדיק את ההתנהגות, אבל לאחר בדיקה שערכתי, התברר שהיתה התגרות (לעג כלשהו) כלפי יושבי תא הכבוד. יש אנשים שלא אוהבים שלועגים להם בביתם, בוודאי לא מצד "ידידים". היה ברור שברגע שנגיע למשחק רשמי, האחווה קצת תיסדק (לא מצידי, יש גם כאלה שראו את החיבוק ביני לבין ליאור בסיום).
למר קטמון ותיק, אמליץ עליך לתפקיד שר החינוך. אין בין התקרית אתמול לעונש שלנו ולו דבר.
ושוב אני מצר על התקרית
1. לא היתה שום התגרות: הדבר היחידי שצעקתי בקולי קולות זה לשופט להרחיק את השוער. למיטב הבנתי זו איננה התגרות. דרך אגב לפי תקציר המשחק - הרחקה היתה מתבקשת.
2. האירוע מאחורינו - נלך הלאה |
ירון |
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 11/09/2011 : 18:12:19
|
לאדם שהגיע והתחיל בנסיונות התגרה, בהחלט היה תג הנהלה. גם המשקיף ראה ורשם זאת. זה עדיין לא אומר שהקהל של קביליו היה לא בסדר ככללותו. |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 12/09/2011 : 00:57:21
|
זה לא תג הנהלה, זה תג של בעל תפקיד במגרש. הוא לא חבר הנהלה, אתם מוזמנים לבדוק אותי. |
|
|
|
תקרית אלימה במשחק של יפו נגדנו |
|