משתמש |
מקומון 19.8  |
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 22/08/2011 : 22:16:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
עמוס, אם אתה לא צוחק, אז באמת המצב קשה. אם אני חוזר מסאסי עם הצעה ל40% מהקבוצה לאוהדים בחינם, נראה לך שקטמון יסכימו לאיחוד?
אין סיכוי שזה יקרה , אך אישית הייתי תומך |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 22/08/2011 : 22:40:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק
עמוס, אם אתה לא צוחק, אז באמת המצב קשה. אם אני חוזר מסאסי עם הצעה ל40% מהקבוצה לאוהדים בחינם, נראה לך שקטמון יסכימו לאיחוד?
אין סיכוי שזה יקרה , אך אישית הייתי תומך
נאיבים. אין משמעות לארבעים אחוז, זה כמו שני אחוז. |
 |
|
חזום חזום
100 הודעות |
נשלח - 22/08/2011 : 22:44:13
|
ציטוט: לדעתי אם נבוא לסאסי ונציע לו שותפות בניהול הקבוצה יש סיכוי שהוא יתן לנו 40% בחינם. אח"כ לקנות עוד 11%, זה כבר יהיה יותר קל.
וואלה בן רימוז'? תקנה 11%? ממי? תאסוף בבורסה? תגיש הצעה למוסדיים?
על מה אתה מדבר?
אתה בכלל חושב לפני שאתה כותב או שזה פשוט הקאה בלתי רצונית?
אתה נשמע נורא מרוצה מסאסי והטרנספורמציה שהוא עבר, אז בבקשה, לך אליו. לך והתנצל על כל העוול שגרמת לו.
העיקר שתלך. תניח לנו. כאן יש כמה אנשים עם איי קיו של יותר מ8. לך. |
 |
|
ויקטוריה הסודית
99 הודעות |
נשלח - 22/08/2011 : 22:46:34
|
אתה ממש מטומטם ומעצבן.
כל מה שאתה עושה כל היום זה מעלה דברים היפוטטיים לחלוטין ומנסה להראות כמה אנחנו חארות שלא היינו מקבלים את ההצעות התיאורטיות שלך. אולי תעזוב אותנו בשקט, ואם צריך עוד לסבול אותך, אז לפחות שים את האלפייה שלך. גם חופר וגם אוכל חינם. |
יקומו לתחיה התנינים! |
 |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 22/08/2011 : 23:12:58
|
כמה כעס, כמה שנאה. לא חבל. כמו רבים אחרים, אני מחפש דרך לאיחוד. עד לפני שנה חשבתי רק בלי הקבלנים. היום אני מנסה למצוא דרכים אחרות. גם אם אתם לא מסכימים, בשביל מה הנאצות? תכתבו במה אתם לא מסכימים, מה האלטרנטיבה ומה הדרך הנכונה. תתייחסו להצעות לא לבן אדם. אני לא צד בסיפור. לשאלה האם 40% בחינם יש סיכוי לדעתי נקבל מגוון רחב של דיעות. יכול להיות שזו הדרך. נכון שזו לא הצעה ראשונה שלי, הצעתי 60% במליון. אבל זו הדרך הנכונה. להמשיך לחפש דרך לאיחוד. אני לא אוהב את סאסי יותר מאחרים, אני מחפש דרך להתגבר על המכשול בשם סאסי. אז בשביל מה הכעס? |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 22/08/2011 : 23:24:08
|
אני לא אוהב את סאסי יותר מאחרים, אני מחפש דרך להתגבר על המכשול בשם סאסי. אז בשביל מה הכעס?
הכעס מגיע בגלל שזה נושא רגיש. יש לא מעט אנשים שעושים כמיטב יכולתם כדי להביא לאיחוד, בין השאר נציגי ההנהלה, שי אהרון, בני סיוון, ניר ברקת ואחרים. אבל בנתיים כל הנסיונות נכשלו, מכל מיני סיבות, כולל, להזכירך, הסכם שסאסי קיבל אבל שינה את דעתו ללא סיבה.
לעומת זאת יש אנשים אחרים שכל התרומה שלהם לנסיונות האיחוד היא בדיבורים ובחפירות בפורום. מר בן רימוז, יש לך רעיון איך להביא לאיחוד? סבבה. תרים טלפון ליוסי או עמוס, תארגן פגישה, תשיג איזושהי הצעה מהם ותביא את זה לדיון כאן או בכנס חברי עמותה. עד אז, כל מה שאתה עושה זה רק חופר על רעיונות היפוטטיים שכניראה לעולם לא יקרו. לי אישית אין בעיה עם זה, רק קח בחשבון שזה עלול לעלות לאנשים על העצבים. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 23/08/2011 : 00:57:52
|
כמה כעס, כמה שנאה. לא חבל. כמו רבים אחרים, אני מחפש דרך לאיחוד. עד לפני שנה חשבתי רק בלי הקבלנים. היום אני מנסה למצוא דרכים אחרות. גם אם אתם לא מסכימים, בשביל מה הנאצות? תכתבו במה אתם לא מסכימים, מה האלטרנטיבה ומה הדרך הנכונה. תתייחסו להצעות לא לבן אדם. אני לא צד בסיפור. לשאלה האם 40% בחינם יש סיכוי לדעתי נקבל מגוון רחב של דיעות. יכול להיות שזו הדרך. נכון שזו לא הצעה ראשונה שלי, הצעתי 60% במליון. אבל זו הדרך הנכונה. להמשיך לחפש דרך לאיחוד. אני לא אוהב את סאסי יותר מאחרים, אני מחפש דרך להתגבר על המכשול בשם סאסי. אז בשביל מה הכעס?
לגבי הנאצות, אתה כנראה צודק, הן מיותרות. לגבי הכעס אתה טועה. מצד אחד אתה כביכול מאוד ליברלי כל מה שאתה רוצה זה להביא לאיחוד. מצד שני, אתה בכל הזדמנות מצהיר שאתה לא מחדש חברות בעמותה בגלל שלדעתך לא עשו מספיק למען איחוד. הבעיה היא שאתה מתהדר בזה שאתה מציע רעיונות, שרק אלוהים יודע מתחת לאיזה בלטה הוצאת אותם. תכלס זאת התנהגות שגובלת בטרוליזם...
אם אתה בא להרגיז סבבה... אם לא אז לפחות תיהיה קצת רציני בדברים שאתה כותב. מה אתה חושב, שאם תזרוק איזה "40% בחינם" לאוויר או "אבל יש ניהול תקין כבר שנתיים", זה משהו שאפשר להתייחס אליו ברצינות? |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
חתול פלוס 2
202 הודעות |
נשלח - 23/08/2011 : 01:17:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית לפחות שים את האלפייה שלך
|
 |
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 23/08/2011 : 01:42:30
|
התרגיל שסאסי ניסה לעשות לדן רומן בשבוע שעבר, שמנע ממנו לשחק בהולנד בשלושת המחזורים הראשונים והיה עלול לקבור לו את הנסיעה, למרות שאין לו שום סמכות לעכב אותו או למנוע ממנו, לא חוקית ובטח לא מוסרית, מראה לך מה שווה הניהול התקין שמה. אם לא גיל רז, שסאסי יכול לפטר מתי שהוא רוצה, דן עדיין היה מחכה לפקס מהמשרד של סאסי. זה לא ניהול אחר ולא בטיח. זה חולה נפש עם סבלנות שבונה על התבוסתנות והשנאה העצמית של הקהל שלו. |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 23/08/2011 : 02:08:29
|
איחוד עם הקהל. סלאמאת לעסקנים. גורלנו בידינו ובידינו יישאר. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-23/08/2011 02:09:09 |
 |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 23/08/2011 : 08:12:12
|
בן רימוז' בוא נשים את הדברים בהקשר הנכון. לפני חמש שנים, 99% מרוכשי ה"מניה" המקורית היו אוהדי הפועל ירושלים שראו בקבוצה את ביתם ממנו גורשו (זה כולל אותי). גם הקהל היה כזה. היום מתוך ה-500 שירכשו חברות בעמותה, עדיין יהיה רוב גדול לאוהדי הפועל "המקורית", אך לדעתי שיעורם יהיה כ-80%. בקהל הסיפור הוא שונה. ילדים שהיו בני 12 כאשר התחילו לאהוד את הקבוצה הם בני 17 היום. נשים שבאו להפועל, ועוד קבוצות חדשות של אוהדים חדשים, לגביהם יוסי סאסי הוא מעין פריט זניח בחדשות, וספק אם הויכוח הנוכחי אומר להם משהו. שיעורם בקהל הולך וגדל, ואני לא יודע אם "אוהדי הפועל המקורית" הם היום רוב בקהל. כמה היינו בסוף הדרך לפני הקמת קטמון? במשחק האחרון שהייתי, נגד רמת השרון בטדי, היו שם כמה עשרות. היתר פשוט וויתרו על הפועל ה"מקורית" עוד לפני שקטמון קמה. זה המצב, גם אם אתה מת מגעגועים, או אם אני לא חש שום צורך להביט אחורה. שום מסע של יחצי ציבור, ושום מתקפה של רדיו מקומי/מקומונים ישנה עובדה זו. אלא שהפעול קטמון ירושלים לא יכולה לוותר על הרעיון של איחוד עם שרידי האוהדים שנשארו, וסיפוח הקבוצה השניה אלינו. בין היתר בגלל שזה צריך להיות כתוב ב"חוקה" הלא רשמית שלנו, וגם בגלל שאנו צריכים לכבד אוהדים שבשבילם בלי איחוד אין טעם לכל המפעל הזה. באופן פרדוקסאלי, ככל שהתהליך שאני מתאר פה יתעצם, כך גדל הסיכוי לכך. כי ביום בו סאסי יבין שהוא לא רלבנטי, שאיש לא מחפש אותו להגיש לו הצעות, ושהוא לא מעניין את אף אחד (חוץ מנושי קבוצתו)...באותו יום יעלם הניהול התקין, והכסף, וכל היתר. באותו יום מעשה ה"איחוד" יושלם בתנאים שאנו נאשר. אז חבל לדבר על שיעורי בעלות, על קניות אחוזים של שום דבר ועל מיני פרוייקטים בלי סיכוי. הפועל קטמון ירושלים לא תעלם. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-23/08/2011 08:19:59 |
 |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 23/08/2011 : 09:54:04
|
אני לא בא להרגיז (לפחות לא בכוונה). אני מנסה לקדם את מה שנראה לי נכון עבור הקבוצה. לא רק שיש דרכים רבות להגיע לאותה מטרה, אלא שברור שגם ישנם מטרות שונות עבור חברים שונים. אין לי מה לפנות לאחים סאסי בהצעות שונות אם רוב גדול של אוהדי קטמון היום לא תומך היום ברעיונות הללו. אני גם לא חושב שהרעיונות שלי הם כאלו מקוריים או מדהימים. אני פשוט מנסה. אמשיך לנסות להביא רעיונות עד שאמצא רעיון שיסחוף אחריו את כולם. ברגע שיהיה רעיון שתהיה התלהבות סביבו , לא רק מהכותבים בפורום, אלא מכל ה2000 שמגיעים למשחקים, אז יש טעם לפנות לאחים סאסי ולהציע אותו. איך עושים זאת ? מי ינהל את המו"מ, זו כבר שאלה אחרת. הבעיה שאני רואה שצצה, היא שלא מתייחסים לדיעות שלי אלא אלי אישית. כך שיש כאן מלכוד שלמעשה שום רעיון שאביא לא יקבל סיכוי מראש. נראה לי שאצטרך למצוא משהו פחות מעצבן שיזרוק רעיונות. יש מספיק אנשים המסכימים עם הדיעות שלי והם פחות מעצבנים. בכל מקרה, גם אם איחוד עם המקורית נראה לכם איום, גם אם זה נראה לכם מטרה אבל הדרך שלי לא נראית לכם, תשתדלו להתייחס לרעיונות ולא אלי אישית, בואו נשמור את הקבוצה שלנו עם הייחוד שלה ולא נהיה כמו שאר הקבוצות בליגה. נאצות לא חסרות בליגה של לוזון וקורנפיין.  |
 |
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 23/08/2011 : 10:35:06
|
בואו נשמור את הקבוצה שלנו עם הייחוד שלה ולא נהיה כמו שאר הקבוצות בליגה. 
הייחוד שלנו זה בעלות האוהדים, הכוח שלנו זה כמות חברי העמותה:
https://www.katamonshop.com/amuta |
 |
|
כוכב
47 הודעות |
נשלח - 23/08/2011 : 10:35:45
|
אין סיכוי שאתה אמיתי.
כל ההודעות האחרונות נתנו תשובות ענייניות. אתה נשאר ב"אתם לא אוהבים אותי אז אין לי מה לעשות....." די.
תביא הצעה ל40% ואז נצביע עליה דמוקרטית. היא לא תעבור, תאמין לי. אבל תנסה. או שתביא הצעה ל60%+מליון שקל ואז נצביע עליה דמוקרטית. היא אולי תעבור, אבל לא תקבל כזו. אבל תנסה.
ועם כל הגעגועים לקבלן המטונף, תזכיר לי בבקשה בכמה משחקים היית בעונת הירידה לארצית.. אם אתה זוכר כמה היו סביבך ביציע זה יהיה נחמד אם תזכיר לכולנו. |
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 23/08/2011 : 10:58:38
|
האמת היא שאני לא בטוח שהצעה של 40 אחוז לא תעבור. אולי היא תעבור. אבל היא צריכה לבוא מסאסי. תביא הצעה ברורה - 40 אחוז (בחינם אמרת? מצחיק), ונצביע עליה. אף אחד לא יקלל אותך או יצחק עליך או יעשה לך משהו. תביא הצעה, נדון ונצביע. אבל שההצעה תהיה מסאסי אלינו, או ממך לסאסי ואז אלינו. לא ממך אלינו.
בינתיים, תקנה מניה. יהיה לך יותר קל לשכנע, יותר נכון, לדברים שלך יהיו יותר משקל, אם גם תחזק את המועדון בכספים, לא רק בדיבורים.
|
 |
|
מקומון 19.8  |
|
|
|