פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מקומון 19.8

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מקומון 19.8
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מקומון 19.8 נושא הבא
עמוד: מתוך 5

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 21/08/2011 :  12:27:57  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

לא ביטר, לא הפועל, לא סאסי לא יונה ולא ההתאחדות. 2 הם אויביה הגדולים :
היוהרה והציניות מבית.

וגם קלי צודק למדי. אבל ארוך מדי, קלי, ארוך.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 21/08/2011 :  13:49:53  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

לפעמים אני תוהה ביני לבין עצמי ,למה אנשים אצלנו תקועים 5 שנים באותן מנטרות בלי טיפה רצון לפתוח ולו במעט את אוזניהם, עד כדי כך שכל פעם שרחמנא ליצלן מוציא פרשן/שחקן/בעל טור/אוהד/מנהל מילה טובה שבה משתמע שחל שינוי ולו הקטן ביותר בהפועל י-ם ,מייד הם חשים צורך עז לעמוד על רגליים אחוריות ולתקוף?
מה קרה???האם הפועל קטמון לא קמה בגלל ניהול כושל ומנותק מהאוהדים בהפועל י-ם והמטרה הייתה שהפועל י-ם תשנה את דרכה ? ואם כן?למה אנחנו לא מסוגלים לקבל בשמחה שינויים שחלים שם אלא להיפך?האם המטרה החשובה היא לא הבראת הפועל י-ם אלא שאנחנו נסומן כמנצחים שצדקו?לעתים נראה לי שיש רבים שכמו פוליטיקאים באופוזציה אנחנו מפחדים שהשלטון יצליח ויביא את המדינה לשגשוג כי אז איך ננגח את אלה שתמכו בו ואיך נחליף אותו?
אז מי שרוצה שייתעלם ויתבעס מהשינויים שחלים שם מזה שנתיים:משכורות שמשולמות בזמן ,כדורגלנים שהראש שלהם עסוק רק בכדורגל,קבוצה שמגיעה לתחילת עונה בזמן אחרי הכנות מקצועיות .מעבר חלק בבקרה ,קבוצה שמבוססת על הרבה שחקני בית (אם כי הבאת טל ואופ ירעזו היא מוטעית כמובן בהקשר הזה אבל הכוונה בבסיסה הייתה נכונה),מחלקת נוער שיחסית לשנים עברו מושקעת יותר ובפריחה,והשקעה במגרש בקרית מיובל ויש אף אומרים שהקבוצה בתוך תכנית הבראה לחובות(אין לי מושג כמה זה אמיתי אבל שווה בירור)
כל אוהד קטמון אם הוא אוהד הפועל י-ם צריך לשמוח על הדבר הזה ולא להתבעס.
נכון-בלי קטמון זה לא היה קורה והקרדיט כולו של קטמון(אבל את מי מעניין הקרדיט ?מצידי שרמי תמר ייקח קרדיט),ונכון אחרי כל כך הרבה שנות סבל וניסיון קשה להאמין שהסאסי הפך חבורבורתיו ובכלל מי אמר שלא יתהפך בשנית?ואיך מבטיחים שמצב כזה לא יישנה
הסוגיות האלו לא פשוטות ומורכבות ולי בטוח אין תשובות-אבל בטוח שמשהו בדקלומים החוזרים והתפישה של התחרות שצריך לנצח ושל "אנחנו" "והם" ושל מי בעדנו ומי נגדנו צריך להשתנות -כי רק הפועל י-ם חשובה כאן וכלום חוץ מזה

קלי,
בדיוק בגלל שרק הפועל ירושלים חשובה כאן, צריך לעמוד על הרגליים האחוריות. צריך לעמוד על הרגליים האחוריות כי יש נטיה לאנשים בכלל וביניהם שחקנים, עיתונאים, שדרני רדיו, וגם חלק מהאוהדים, לסבול מאמניזיה. לחשוב שאם שילמו משכורות בזמן בשנתיים האחרונות ואם יש הליך הבראה (יש כזה?) אז עכשיו הכל בסדר. מותר ואף צריך להיות חשדניים עקשנים ולא נדיבים עם אותם אנשים שבמשך שנים ארוכות גזלו מאיתנו את הפועל ירושלים שאותה באנו להציל. התנהלות תקינה במשך שנה או שנתיים בטוח לא מספיקה כדי להרגיש שהשגנו את המטרה ושאפשר לנוח על זרי הדפנה.
אז עם כל הפירגון שאפשר לתת לעמוס סאסי ולגיל רז, אני עדיין לא הבנתי מה המניעים שלהם מה התוכניות שלהם לגבי העתיד ולמה אפשר להאמין להצהרות שלהם. חוץ מקריאה 'לחזור הביתה' אני לא ראיתי התייחסות כנה אל האוהדים וטענותיהם, לא לאוהדים שנמצאים היום בקטמון ולא לאלה שנשארו בסאדר. למיטב הבנתי כל המהלכים הם בחזקת למראית עין, ואין תהליך שקוף שאפשר להתייחס אליו ברצינות.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

ויקטוריה הסודית ויקטוריה הסודית מנותק

99 הודעות

נשלח - 21/08/2011 :  14:28:48  הצג פרופיל שלח ל- ויקטוריה הסודית הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

לפעמים אני תוהה ביני לבין עצמי ,למה אנשים אצלנו תקועים 5 שנים באותן מנטרות בלי טיפה רצון לפתוח ולו במעט את אוזניהם, עד כדי כך שכל פעם שרחמנא ליצלן מוציא פרשן/שחקן/בעל טור/אוהד/מנהל מילה טובה שבה משתמע שחל שינוי ולו הקטן ביותר בהפועל י-ם ,מייד הם חשים צורך עז לעמוד על רגליים אחוריות ולתקוף?
מה קרה???האם הפועל קטמון לא קמה בגלל ניהול כושל ומנותק מהאוהדים בהפועל י-ם והמטרה הייתה שהפועל י-ם תשנה את דרכה ? ואם כן?למה אנחנו לא מסוגלים לקבל בשמחה שינויים שחלים שם אלא להיפך?האם המטרה החשובה היא לא הבראת הפועל י-ם אלא שאנחנו נסומן כמנצחים שצדקו?לעתים נראה לי שיש רבים שכמו פוליטיקאים באופוזציה אנחנו מפחדים שהשלטון יצליח ויביא את המדינה לשגשוג כי אז איך ננגח את אלה שתמכו בו ואיך נחליף אותו?
אז מי שרוצה שייתעלם ויתבעס מהשינויים שחלים שם מזה שנתיים:משכורות שמשולמות בזמן ,כדורגלנים שהראש שלהם עסוק רק בכדורגל,קבוצה שמגיעה לתחילת עונה בזמן אחרי הכנות מקצועיות .מעבר חלק בבקרה ,קבוצה שמבוססת על הרבה שחקני בית (אם כי הבאת טל ואופ ירעזו היא מוטעית כמובן בהקשר הזה אבל הכוונה בבסיסה הייתה נכונה),מחלקת נוער שיחסית לשנים עברו מושקעת יותר ובפריחה,והשקעה במגרש בקרית מיובל ויש אף אומרים שהקבוצה בתוך תכנית הבראה לחובות(אין לי מושג כמה זה אמיתי אבל שווה בירור)
כל אוהד קטמון אם הוא אוהד הפועל י-ם צריך לשמוח על הדבר הזה ולא להתבעס.
נכון-בלי קטמון זה לא היה קורה והקרדיט כולו של קטמון(אבל את מי מעניין הקרדיט ?מצידי שרמי תמר ייקח קרדיט),ונכון אחרי כל כך הרבה שנות סבל וניסיון קשה להאמין שהסאסי הפך חבורבורתיו ובכלל מי אמר שלא יתהפך בשנית?ואיך מבטיחים שמצב כזה לא יישנה
הסוגיות האלו לא פשוטות ומורכבות ולי בטוח אין תשובות-אבל בטוח שמשהו בדקלומים החוזרים והתפישה של התחרות שצריך לנצח ושל "אנחנו" "והם" ושל מי בעדנו ומי נגדנו צריך להשתנות -כי רק הפועל י-ם חשובה כאן וכלום חוץ מזה

קלי,
בדיוק בגלל שרק הפועל ירושלים חשובה כאן, צריך לעמוד על הרגליים האחוריות. צריך לעמוד על הרגליים האחוריות כי יש נטיה לאנשים בכלל וביניהם שחקנים, עיתונאים, שדרני רדיו, וגם חלק מהאוהדים, לסבול מאמניזיה. לחשוב שאם שילמו משכורות בזמן בשנתיים האחרונות ואם יש הליך הבראה (יש כזה?) אז עכשיו הכל בסדר. מותר ואף צריך להיות חשדניים עקשנים ולא נדיבים עם אותם אנשים שבמשך שנים ארוכות גזלו מאיתנו את הפועל ירושלים שאותה באנו להציל. התנהלות תקינה במשך שנה או שנתיים בטוח לא מספיקה כדי להרגיש שהשגנו את המטרה ושאפשר לנוח על זרי הדפנה.
אז עם כל הפירגון שאפשר לתת לעמוס סאסי ולגיל רז, אני עדיין לא הבנתי מה המניעים שלהם מה התוכניות שלהם לגבי העתיד ולמה אפשר להאמין להצהרות שלהם. חוץ מקריאה 'לחזור הביתה' אני לא ראיתי התייחסות כנה אל האוהדים וטענותיהם, לא לאוהדים שנמצאים היום בקטמון ולא לאלה שנשארו בסאדר. למיטב הבנתי כל המהלכים הם בחזקת למראית עין, ואין תהליך שקוף שאפשר להתייחס אליו ברצינות.

כל זאת ועוד.

השאלה הכי בסיסית שהפלג היוני אף פעם לא עונה עליו: אם הם היו רוצים את האוהדים חזרה, לא הגיוני שהיו מציעים לנו הצעה לאיחוד?

ואם כל כך טוב, למה הקומץ שנשאר בס.א.ד.ר מחרים את גיל רז ומקלל אותו?

ולמה אף עיתון לא שואל איך זה שלקבוצה שהשקיעו בה כל כך הרבה ועל סף לקבל את פרס ארץ ישראל היפה ותקן תו חברתי, יש רק 11 מנויים ובבחירות לנציגי אוהדים נבחרו נחום נחום ודוד שיגור, כי 9 האחרים החרימו את הבחירות?

אולי לא הכל ורוד כמו שאלעד ליפשיץ מנסה לצייר את זה בעריכה מינפולטיבית שלו ב"הארץ" וב"כל העיר"?

יקומו לתחיה התנינים!
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 21/08/2011 :  16:02:14  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רוב הדיון כאן היפוטטי. יש שיפור דרמטי באיכות הניהול של סאד"ר. השיפור הזה הוא שינוי אסטרטגי (!) במערך הכוחות שראוי לדיון ולא לטמון את הראש בחול כמו שקלי כתב (וכבר דנתי בו בעבר). אבל -

אין שום איום (עדיין?) על בסיס האוהדים של הפועל קטמון ירושלים. 11 מנויים זה בדיחה. אפשר להעריך שמספר הצופים המזדמנים בשתי הקבוצות גם יחד יגדל, ואפשר לנחש שבניגוד מוחלט לקטמון (ולנכס העיקרי שלה!), סאדר לא תהפוך למגייסת של אוהדים חדשים (צעירים) אם כי אולי תחזיר מהקפאה כמה קשישים.

תגובתי הרגשית לעידן טל קשורה לעברו המסריח. כל אוהד הפועל - סאדר או קטמון - צריך להחרים חלאה כזו. כשרם סטי אומר דברים דומים אני מקבל אותם בהערכה ובאהבה. לא כל אחד הוא איש רוח דגול כמו שי אהרון.

נדמה לי גם שחלק מאוהדי קטמון, כמו אוהדי כדורגל רבים בארץ ובאירופה, הבינו שלא מספיק לסלק או להרחיק מניהול בעלים מושחת או כושל (או, במקרה שלנו, שניהם). צריך לשפר קצת את השיטה בדרך של הגנה על זכויות האוהדים כדי שבעלים כאלה לא ינהלו קבוצות על בסיס גחמות מזדמנות ואינטרסים צרים... נכון שזו לא המטרה המקורית (שעוד לא הושגה!), ונדמה לי שזה נושא טעון כאן, אבל אם ננצח לאורך כל הדרך וגל חצור יחליף את עמוס סאסי אני אקפל את הדגלים בתחושה קלה של אי-נוחות. העם דורש צדק לאוהדים
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 21/08/2011 :  16:53:47  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ובינתיים יש סיכוי מחודש לפגוש כבר בשנה הבאה את יריבתנו הטראומטית משכבר, בת ים -
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4103795,00.html

ומאידך "לאבד" יריבה חזקה במאבק העליה - יפו.

נערך על ידי - עוגן ק. ב-21/08/2011 16:54:16
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 21/08/2011 :  17:10:18  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

ובינתיים יש סיכוי מחודש לפגוש כבר בשנה הבאה את יריבתנו הטראומטית משכבר, בת ים -
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4103795,00.html

ומאידך "לאבד" יריבה חזקה במאבק העליה - יפו.

עוגן .אתה מביא קישור מ 3.8 שנראה לי לא רלוונטי כי כידוע לך הליגה הלאומית החלה השבוע וגם בת י-ם משחקת מחר וב"ש לא שיחקה אתמול בגלל המצב בדרום
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 21/08/2011 :  21:01:13  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מסכים לחלוטין עם קלי.
השאלה היא במה שונה הפועל ירושלים מרוב קבוצות הכדורגל בישראל היום?
מה שאפיין את הפועל ירושלים לפני 10 שנים היא לא שהיא נוהלה בצורה זוועתית, רוב הקבוצות מנוהלות בצורה זוועתית, אלא שהיא הייתה 10 דרגות מתחת לגרועה ביותר.
הצורה שהפועל מנוהלת היום, ואני לא מדבר על משכורות בזמן אלא על הכל, אינה שונה מקבוצות אחרות. נכון סאסי יכול לחזור לנהל כפי שהוא ניהל בעבר, אבל זה נכון לכל מנהל מיעקוב שחר ועד שרצקי. גם וונגר היה פעם מאמן גדול. מה שחשוב זה מה קורה עכשיו ואני לא רואה הבדל בין אשדוד, מכבי פתח תקווה, כפר סבא, מכבי באר שבע והפועל ירושלים.

אין צידוק לקיומה של קטמון בגלל שהפועל ירושלים לא מנוהלת לא נכון. המטרה שלמענה הוקמה הפועל קטמון הושגה והיא שינוי הניהול מבלתי מקובל לסביר. זה שהפרסונל לא השתנה, לא מעניין. אף פעם לא מעניין אותי החיים הפרטיים של אנשים או השמות שלהם. אם עמוס סאסי מנהל את הפועל כמו שצריך, לא מעניין אותי מי אח שלו ואיך הוא ניהל פעם.

הצידוק הייחיד של הפועל קטמון היום הוא שהיא קבוצת אוהדים. זה מלהיב, זה אמיתי, זה מתחבר למחאת הקוטג', זה שונה וזה נהדר שיש קבוצת אוהדים. הסיבה המקורית כבר לא רלוונטית. יכול להיות שזה לא מתאים לכל האוהדים (למשל קלי) אבל הצידוק הייחיד לקיום קטמון זה בגלל האלטרנטיבה, לא בגלל הניהול של הפועל ירושלים.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 21/08/2011 :  21:58:27  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

מה שאפיין את הפועל ירושלים לפני 10 שנים היא לא שהיא נוהלה בצורה זוועתית, רוב הקבוצות מנוהלות בצורה זוועתית, אלא שהיא הייתה 10 דרגות מתחת לגרועה ביותר.
הצורה שהפועל מנוהלת היום, ואני לא מדבר על משכורות בזמן אלא על הכל, אינה שונה מקבוצות אחרות. נכון סאסי יכול לחזור לנהל כפי שהוא ניהל בעבר, אבל זה נכון לכל מנהל מיעקוב שחר ועד שרצקי. גם וונגר היה פעם מאמן גדול. מה שחשוב זה מה קורה עכשיו ואני לא רואה הבדל בין אשדוד, מכבי פתח תקווה, כפר סבא, מכבי באר שבע והפועל ירושלים.

אין צידוק לקיומה של קטמון בגלל שהפועל ירושלים לא מנוהלת לא נכון. המטרה שלמענה הוקמה הפועל קטמון הושגה והיא שינוי הניהול מבלתי מקובל לסביר. זה שהפרסונל לא השתנה, לא מעניין. אף פעם לא מעניין אותי החיים הפרטיים של אנשים או השמות שלהם. אם עמוס סאסי מנהל את הפועל כמו שצריך, לא מעניין אותי מי אח שלו ואיך הוא ניהל פעם.

הצידוק הייחיד של הפועל קטמון היום הוא שהיא קבוצת אוהדים. זה מלהיב, זה אמיתי, זה מתחבר למחאת הקוטג', זה שונה וזה נהדר שיש קבוצת אוהדים. הסיבה המקורית כבר לא רלוונטית. יכול להיות שזה לא מתאים לכל האוהדים (למשל קלי) אבל הצידוק הייחיד לקיום קטמון זה בגלל האלטרנטיבה, לא בגלל הניהול של הפועל ירושלים.

נו באמת...

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

כוכב כוכב מנותק

47 הודעות

נשלח - 21/08/2011 :  23:03:08  הצג פרופיל שלח ל- כוכב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז תלך..
תחזור לסאסי על ארבע ואל תשכח ללקק בכל המקומות.

הניהול עכשיו אולי יותר טוב. אבל הוא היה יותר טוב גם כשהיה שם רביב וגם כשהיה שם בזיז. עד שהדגנרט חטף עוד קריזה ועכשיו אנחנו יודעים איפה הם. המזל שלו עכשיו זה שעמוס זה אח שלו ויותר קשה לו לקום וללכת אחרי כל פיוז שקופץ אצל המתולתל. מה גם שאולי הוא יודע יותר טוב איך להשתיק את הליצן.

לא זכור לי שראיתי אותך במשחק הירידה בקרית שמונה או בתקופה שבה הקבוצה גססה לה לאיטה. אם אתה רוצה לחזור לקבוצה שמנוהלת בסטנדרטים הנמוכים של הליגה הישראלית ומדי פעם לחוות עונה (או שתיים, או 15) שבה לא בא לבעל הבית להשקיע, שיבושם לך.

אני פה כדי להציל את הפועל ירושלים ולקחת אותה למקום שבו היא צריכה להיות. המקום הזה הוא לפחות ליגת העל, אם לא גבוה מזה. כשברקע יש בעלות עם משמעות לאוהדים והנהלה שנותנת את כל מה שיש לה כדי לעשות קבוצה טובה שתתאים לרוח האוהדים. בכל עונה.

לא רוצה קבוצה בתחתית הליגה הלאומית ולא רוצה קבוצה שאני לא יודע מה קורה בה מחר כי יש לי בעלבית דפקט. רוצה אנשים שאפשר לסמוך עליהם.
רוצה את הפועל ירושלים.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 22/08/2011 :  03:05:10  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי כוכב

אני פה כדי להציל את הפועל ירושלים ולקחת אותה למקום שבו היא צריכה להיות. המקום הזה הוא לפחות ליגת העל, אם לא גבוה מזה. כשברקע יש בעלות עם משמעות לאוהדים והנהלה שנותנת את כל מה שיש לה כדי לעשות קבוצה טובה שתתאים לרוח האוהדים. בכל עונה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 22/08/2011 :  18:30:11  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

הודעה חלשה. ממש. הלוואי שאתה צודק. אבל אתה רחוק מזה. המון.
כל עוד ידוע שמצב בעלי הקבוצה שלי קלינית הוא פסיכופט (אני לא צוחק לרגע, הכי רציני בעולם, לא מדובר באדם שניתן לצפות ממנו להתנהגות אופיינית, מדובר במקרה קיצון), הטענה שלך שכמו שהוא יכול להתהפך ככה גם יענקל'ה שחר, בוא נגיד בעדינות, גובלת בטימטום.
הרי כל העניין היה שבהפועל לא ניתן היה להפריד את הפרסונה מדרך הניהול לאורך זמן.יותר מזה, שמת את מכבי באר שבע, קבוצה עם ניהול יותר גרוע מזה של הפועל ירושלים תחת ויקטור, הרבה יותר גרוע, ניהול פלילי מוצהר, קבוצה שהיא במוצהר צינור הלבנת כספים של משפחת זגורי ומתקיימת תודות להתאחדות, יחד עם קבוצות אחרות.לא רציני, לעיתים הפרטים הקטנים דווקא כן מעידים על החוזק הכללי של הטענה.
בקיצור, עזוב אותך.

נערך על ידי - קראנקו ב-22/08/2011 18:32:25
עבור לתחילת הדף

301 הודעות

נשלח - 22/08/2011 :  19:13:12  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קראנקו, מה תגיד לסאסי אם הוא היה שואל אותך מה הוא צריך לעשות כדיי שהאוהדים יחזרו ? ברור שהתשובה שכולם ישלפו מהמותן זה שהוא ילך. אבל אם הוא יגיד שהוא אוהב את הקבוצה ולא רוצה ללכת. מה הוא צריך לעשות כדיי שהאוהדים יחזרו. אני חושב שהתשובות הן, משכורות בזמן, ניהול תקין, התבססות על שחקני בית, שקט, מאמן שאפשר לסמוך עליו וכדומה. את רוב הדברים הוא עשה. מה נשאר? רק מעורבות אוהדים בניהול. לדעתי אם נבוא לסאסי ונציע לו שותפות בניהול הקבוצה יש סיכוי שהוא יתן לנו 40% בחינם. אח"כ לקנות עוד 11%, זה כבר יהיה יותר קל. משהו ניסה?

עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 22/08/2011 :  20:49:27  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בן רימוז': זה לא רחוק מההצעה המצויינת שהצענו לו לפני שנה וחצי

תקרא את קראנקו. קראנקו יודע. אשתו של סאסי נפרדה ממנו בגלל הפועל. הוא הכניס בצוואה שלו סעיף שאוסר על יורשיו למכור לקטמון. ואני לא צוחק

עבור לתחילת הדף

301 הודעות

נשלח - 22/08/2011 :  21:37:23  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עמוס, אם אתה לא צוחק, אז באמת המצב קשה.
אם אני חוזר מסאסי עם הצעה ל40% מהקבוצה לאוהדים בחינם, נראה לך שקטמון יסכימו לאיחוד?

עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/08/2011 :  22:06:07  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

עמוס, אם אתה לא צוחק, אז באמת המצב קשה.
אם אני חוזר מסאסי עם הצעה ל40% מהקבוצה לאוהדים בחינם, נראה לך שקטמון יסכימו לאיחוד?

אני די בטוח שאם אתה או כל אחד אחר חוזר עם הצעה כלשהי מסאסי, לכל הפחות נוכל לדון בה בכנס חברי עמותה ,להצביע עליה ,ולקבל החלטה בצורה דמוקרטית.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם מקומון 19.8 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07