פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מקומון 19.8

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מקומון 19.8
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם מקומון 19.8 נושא הבא
עמוד: מתוך 5

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 23/08/2011 :  11:01:00  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנא ממך, גש לסאסי וחבר מרעיו, חזור עם הצעה על 40% או 60% או כל דבר קונקרטי אחד.
לכשתביא הצעה כזו נשמח לדון בה ולתת לחברי העמותה להחליט.

עד אז, גש לחדש את חברותך בעמותה בכדי שתהיה לך זכות הצבעה על ההצעה שתביא.

נערך על ידי - HST ב-23/08/2011 11:03:00
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 23/08/2011 :  11:28:35  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://bit.ly/nPcHLZ

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 23/08/2011 :  12:41:00  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

עד אז, גש לחדש את חברותך בעמותה בכדי שתהיה לך זכות הצבעה על ההצעה שתביא.

משפט שהוא גול
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 23/08/2011 :  15:36:36  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כאמור, אין לי מה לפנות לסאסי בהצעה שאין לה סיכוי לעבור. אם המטרה היא להשפיל את סאסי, אז זו בהחלט הדרך, נציע לו משהו ואחרי שהוא יסכים נצביע נגד. אבל אם אנחנו באמת רוצים תוצאה כדאי לגבש בעצמנו מה אנחנו מוכנים. אין טעם שאגש לסאסי ואציע לו רעיון אם הרעיון הזה לא מקובל על ידי רוב האוהדים. מצד שני אם גם הצד שלנו לא מוכן להיות מושפל, אז ייתכן שהפתרון זה גישור.
יכול באמת להיות שזה הפתרון. יוקם גוף ניטרלי שלא שייך לאף צד והוא יתרוצף בין הצדדים וינסה לגבש פשרה. יש הרבה רעיונות לפשרה (60% תמורת מיליון, 40% בחינם, נהיול משותף, פריסת החוב לשנים, קניה הדרגתית ועוד ועוד). מטיבם של תהליכי גישור שהם מולידים פתרונות חדשים במהלך המו"מ.

מי צריך להיות בגוף המגשר? קודם כל צריך שבראשו יעמוד משהו חיצוני שלא שייך לאף צד. למשל ניר ברקת, דני קליין, צלי רשף, עוזי ברעם, צחי בזיז, או אולי משהו חדש לחלוטין. הכוונה בשמות שמעל רק לתת דוגמאות לאנשים שיכולים להרתם. צריך משהו ששני הצדדים יקבלו כלא שייך לשני, אולי מגשר מוסמך. דבר שני צריך את ברכת הדרך. אין טעם שיווצר גוף גישור עם נגיד מראש שאנחנו לא מוכנים לשתף איתו פעולה. לדעתי היה טוב אם ההנהלה תמנה נציג אוהדים שיהיה שותף בועד הזה. הפתרונות יגיעו.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 23/08/2011 :  19:14:09  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד פעם והפעם לאט לאט כדי שתבין. אני, ולדעתי רוב אוהדי הפועל קטמון ירושלים לא רוצים את יוסי סאסי בקבוצתנו. לא כשותף, לא כידיד, לא כשום דבר לא בישעור זה ולא בשיעור אחר. הדבר הוצע לו ונדחה. סוף סיפור. יש הפועל קטמון ירושלים, זה הדבר היחידי שמעסיק אותי. יוסי סאסי מצדי שיוציא 20 מיליון שקל כדי לבדר את 11 המינויים שלו.
אנחנחו, באמצעות נציגים נבחרים, מנהלים את הקבוצה שלנו. לא מוותרים על פסיק אחד של ניהול למען אדם חיצוני, ובוודאי לא כדי להתפשר עם האיש ההוא.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 23/08/2011 :  20:21:30  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בדיוק על זה הדיון. אם אתה צודק ורוב אוהדי קטמון מסכימים איתך, אז זה בהחלט סוף פסוק. לעומת זאת אם מקרב האלפיים אוהדים (להבדיל מחברי העמותה) יש רוב לפשרה עם סאסי, אז גישור יכול להביא לפתרון, זה טבעם של גישורים. איך נדע מה חושבים רוב אוהדי קטמון, אני לא יודע. ביום שאדע שרוב אוהדי הקבוצה (עם דגש על אוהדים באלפים) לא מעוניינים לחזור למקורית כל עוד סאסי שם או לא מוכנים לנהל איתו מו"מ על שום דבר, אז באמת אין טעם לנסיונות שלי. הבעיה שלי היא שאחרי כל פעם שאני מתיאש, צץ משהו כמו קלי או משהו אחר ומראה לי שאני לא היחיד שלחוץ על איחוד.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

הנהלה הנהלה מנותק

384 הודעות

נשלח - 23/08/2011 :  20:46:50  הצג פרופיל שלח ל- הנהלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
די, הנח לנו.

יש לנו עכשיו עונה על הראש, משחק פתיחה בלתי נשכח, תקציב לגייס, וזה מה שחשוב כעת.

אנחנו שלמים לחלוטין עם מעשינו הקיץ.

תחזור באפריל. מעכשיו, ששש.

הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 24/08/2011 :  10:57:47  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהלה

די, הנח לנו.

יש לנו עכשיו עונה על הראש, משחק פתיחה בלתי נשכח, תקציב לגייס, וזה מה שחשוב כעת.

אנחנו שלמים לחלוטין עם מעשינו הקיץ.

תחזור באפריל. מעכשיו, ששש.

שרצקי, מתי נדע איפה נארח?

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 24/08/2011 :  11:13:12  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יודעים. פורסם בפורום חברי עמותה. זה הזמן לחדש חברות http://www.katamon.co.il/join/

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 24/08/2011 :  11:23:49  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

יודעים. פורסם בפורום חברי עמותה. זה הזמן לחדש חברות http://www.katamon.co.il/join/

אפשר פשוט להגיד?

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 24/08/2011 :  11:27:19  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה
אפשר פשוט להגיד?

המגרש של צפרירים חולון
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 25/08/2011 :  15:21:36  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.jerusalemnet.co.il/article/39178

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/275/275.html?hp=54&cat=869

נערך על ידי - עוז לניצחון ב-25/08/2011 15:26:28
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם מקומון 19.8 נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07