פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מקומון 19.8

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מקומון 19.8
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מקומון 19.8 נושא הבא
עמוד: מתוך 5

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 20/08/2011 :  19:20:00  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

איזה טעם יש להתייחס לכל פלוץ? מה רציתם שיגיד: "אני מת לשחק נגד יציע ריק" ברור שהוא רוצה אותנו אך לא יקבל מסכן ובכלל יותר מדי כבוד למישהו שעבר מביטר ולפני שניה היה לסמל לאוהדים שם

מה זה "יותר מדי כבוד" ?

לפי נתונים יבשים זה השחקן הכי מעוטר ומצליח שגדל אצלך ב 85 שנה מאז קום הקבוצה.

נערך על ידי - קראנקו ב-20/08/2011 19:30:27
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 20/08/2011 :  19:26:58  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ביג דיל, קראנקו, "גדל אצלי". אז גדל אצלי. גם חלאה גדלה אצל איזה הורים, לא?

עידן טל - כמו אופיר עזו בדיוק! - הוא שחקן בזוי מבחינת אוהדים. מותר לשחקן לרצות להתקדם. מותר לשחקן לעבור קבוצות. מותר לשחקן אפילו לעבור ליריבה הכי מרה (לפעמים). אבל להתחנף לאוהדים החדשים בדרך של בוז לאוהדים הישנים ולמקום שבו הוא גדל זה בזוי. דרך אגב - גם כל אוהדי ביתר שאני מכיר (הרבה) לא סובלים אותו ובזים לו בדיוק בגלל זה. אולי בלה-פמיליה אוהבים אותו, אבל גם זה נראה לי אגדה עיתונאית

שיהיה מעוטר. שידחוף את העיטורים לתחת. ממש לא איכפת לי ממנו. אהוד הפועל אמיתי לא יעודד אותו או את עזו. לעולם

עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 20/08/2011 :  20:14:41  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קאראנקו הנתונים שלך באמת יבשים.עידן טל הוא לא סמל של מועדון 2 דקות בסאדר (בקודנציה עלק שניה) והנה יש לו כבר דעה כמה מפתיע שהיא בול כמו זו של סאסי.הוא הרי לא יעשה שום מעשה בנידון אבל הדעה יש לו כבר: בטח -שחקן עם הרבה נסיון. ואסיים כמו ריו פרדיננד:מי זה עידן טל?שחקן מוצלח על נייר זה אולי ,סמל?לא יותר מסאסי

אליה

נערך על ידי - אליה ב-20/08/2011 20:15:33
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 20/08/2011 :  20:44:44  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עמוס, אין לי ויכוח איתך לגבי הבוגדנות העכברושית.
יש לי ויכוח עם הביטול של כל מה שמקצועי, כל מה שהוא שאפתני.
עמוס, השמש לא זורחת לנו מהתחת ואנחנו 4 שנים לאחר הקמתנו בבעיות מקצועיות אובייקטיביות. אבל לגבי זהות אין ויכוח. בא השחקן הזה ובניגוד לראיון המבזה שהוא נתן כשעבר לכלבים, התבטא במתינות והבנה לאנשים עם זהות אדומה. מה זה גרר כאן ? תגובות ציניות.
האוייב הכי גדול של הפועל קטמון לדעתי ?
לא ביטר, לא הפועל, לא סאסי לא יונה ולא ההתאחדות. 2 הם אויביה הגדולים :
היוהרה והציניות מבית.

נערך על ידי - קראנקו ב-20/08/2011 20:47:04
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 20/08/2011 :  21:50:34  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא התרשמתי שיש בקרב אוהדי קטמון ביטול של שאפתנות מקצועית.

עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 20/08/2011 :  22:10:08  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אני לא התרשמתי שיש בקרב אוהדי קטמון ביטול של שאפתנות מקצועית.

אני כן
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 20/08/2011 :  23:19:06  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תסלחו לי קטונתי אך גם לי אין שום דבר עם שאפתנות עם כי אני לעתים מתקשה להבדיל בין תאבת(כך כותבים?)כסף וכוח להתקדמות בישראל ולא רק בכדורגל אבל זו לא הבעיה.הבעיה היא עם בחירת הצד הלא נכון או במילים אחרות הצד הנוח יותר תאר לעצמך קאראנקו את עידן טל שמציע את עצמו לקטמון...קשה לתאר.אין לי ספק על רמתו בתור שחקן יש לי ספק אם הוא מבין על מה הוא מדבר כי קל מאוד להצהיר הצהרות כאלו בלי לעשות כלום

אליה

נערך על ידי - אליה ב-20/08/2011 23:19:56
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 21/08/2011 :  00:46:28  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני דווקא מסכים עם משפט אחד של עידן טל. הסיבה לכך שקטמון הוקמה היא שנמאס לאוהדים מהניהול הכושל של הפועל ירושלים. הניהול כרגע של הקבוצה שונה לחלוטין מזה של לפני 5 ו10 שנים. הרבה מכך היא בגלל הקמתה של קטמון, אבל אי אפשר להכחיש שמשהו שם השתנה. לו הפועל ירושלים הייתה מנוהלת לפני 5 שנים כפי שהיא מנוהלת היום, אני בספק אם קטמון הייתה קמה.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 21/08/2011 :  01:00:35  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

תסלחו לי קטונתי אך גם לי אין שום דבר עם שאפתנות עם כי אני לעתים מתקשה להבדיל בין תאבת(כך כותבים?)כסף וכוח להתקדמות בישראל ולא רק בכדורגל אבל זו לא הבעיה.הבעיה היא עם בחירת הצד הלא נכון או במילים אחרות הצד הנוח יותר תאר לעצמך קאראנקו את עידן טל שמציע את עצמו לקטמון...קשה לתאר.אין לי ספק על רמתו בתור שחקן יש לי ספק אם הוא מבין על מה הוא מדבר כי קל מאוד להצהיר הצהרות כאלו בלי לעשות כלום

בוא נגיד ככה - ההצהרות הקודמות שלו לא היו ראויות בעליל ואלו מעט יותר
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 21/08/2011 :  01:01:26  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

אני דווקא מסכים עם משפט אחד של עידן טל. הסיבה לכך שקטמון הוקמה היא שנמאס לאוהדים מהניהול הכושל של הפועל ירושלים. הניהול כרגע של הקבוצה שונה לחלוטין מזה של לפני 5 ו10 שנים. הרבה מכך היא בגלל הקמתה של קטמון, אבל אי אפשר להכחיש שמשהו שם השתנה. לו הפועל ירושלים הייתה מנוהלת לפני 5 שנים כפי שהיא מנוהלת היום, אני בספק אם קטמון הייתה קמה.

עדיין לא הייתי ממהר להסיק את המסקנה הזאת
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 21/08/2011 :  07:17:36  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

אחד הדברים שמלמדים בתכנון מדיניות וניתוח מדיניות הוא להבחין בין הקצף העילי שגלי הים יוצרים לבין הזרמים התת קרקעיים, כאשר ברור מה יותר חשוב ומהותי בין השניים.
מאד יפה שהניהול השוטף של הפועל [סאדר] ירושלים יותר טוב ממה שהיה בעבר.
האם בכלל צריך להלל ולשבח שהמשכורות משולמות בזמן ושהקפטן לא צריך להיות מעין יו"ר ועד העובדים כדי שהמשכורות ישולמו במועד?
צריך להבין: הבעייה של הפועל {סאדר] ירושלים היא התלות המוחלטת במצב רוחו של אדם אחד המחזיק בבעלות ובזכויות הניהול, המממן מכיסו את מרבית תקציבה של הקבוצה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

יוחנן728 יוחנן728 מנותק

342 הודעות

נשלח - 21/08/2011 :  10:01:00  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יוחנן728 שלח ל- יוחנן728 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם ותיק - ניהול תקין של קבוצה הוא משהו שצריך להתקיים בראש ובראשונה, ולא צריך פתאום להתפלא איך הקבוצה מנוהלת נכון. סאסי וחבר מרעיו עשו זאת אך ורק מתוך תחרות (כמו כל דבר שהם עושים בארבע השנים האחרונות). טוב שקטמון קמה מהבחינה הזו ושנעשה צדק עם חלק מהשחקנים-עבדים שבבעלותו של הקבלן. גם תהיו סמוכים ובטוחים שברגע שתחדל קטמון להתקיים (חס וחלילה) כאלטרנטיבה אדומה לסאסי, הניהול הכושל יחזור מהר מאד לסדר היום ולא תראו בכלל דיבורים על דרבי.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 21/08/2011 :  10:25:43  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפעמים אני תוהה ביני לבין עצמי ,למה אנשים אצלנו תקועים 5 שנים באותן מנטרות בלי טיפה רצון לפתוח ולו במעט את אוזניהם, עד כדי כך שכל פעם שרחמנא ליצלן מוציא פרשן/שחקן/בעל טור/אוהד/מנהל מילה טובה שבה משתמע שחל שינוי ולו הקטן ביותר בהפועל י-ם ,מייד הם חשים צורך עז לעמוד על רגליים אחוריות ולתקוף?
מה קרה???האם הפועל קטמון לא קמה בגלל ניהול כושל ומנותק מהאוהדים בהפועל י-ם והמטרה הייתה שהפועל י-ם תשנה את דרכה ? ואם כן?למה אנחנו לא מסוגלים לקבל בשמחה שינויים שחלים שם אלא להיפך?האם המטרה החשובה היא לא הבראת הפועל י-ם אלא שאנחנו נסומן כמנצחים שצדקו?לעתים נראה לי שיש רבים שכמו פוליטיקאים באופוזציה אנחנו מפחדים שהשלטון יצליח ויביא את המדינה לשגשוג כי אז איך ננגח את אלה שתמכו בו ואיך נחליף אותו?
אז מי שרוצה שייתעלם ויתבעס מהשינויים שחלים שם מזה שנתיים:משכורות שמשולמות בזמן ,כדורגלנים שהראש שלהם עסוק רק בכדורגל,קבוצה שמגיעה לתחילת עונה בזמן אחרי הכנות מקצועיות .מעבר חלק בבקרה ,קבוצה שמבוססת על הרבה שחקני בית (אם כי הבאת טל ואופ ירעזו היא מוטעית כמובן בהקשר הזה אבל הכוונה בבסיסה הייתה נכונה),מחלקת נוער שיחסית לשנים עברו מושקעת יותר ובפריחה,והשקעה במגרש בקרית מיובל ויש אף אומרים שהקבוצה בתוך תכנית הבראה לחובות(אין לי מושג כמה זה אמיתי אבל שווה בירור)
כל אוהד קטמון אם הוא אוהד הפועל י-ם צריך לשמוח על הדבר הזה ולא להתבעס.
נכון-בלי קטמון זה לא היה קורה והקרדיט כולו של קטמון(אבל את מי מעניין הקרדיט ?מצידי שרמי תמר ייקח קרדיט),ונכון אחרי כל כך הרבה שנות סבל וניסיון קשה להאמין שהסאסי הפך חבורבורתיו ובכלל מי אמר שלא יתהפך בשנית?ואיך מבטיחים שמצב כזה לא יישנה
הסוגיות האלו לא פשוטות ומורכבות ולי בטוח אין תשובות-אבל בטוח שמשהו בדקלומים החוזרים והתפישה של התחרות שצריך לנצח ושל "אנחנו" "והם" ושל מי בעדנו ומי נגדנו צריך להשתנות -כי רק הפועל י-ם חשובה כאן וכלום חוץ מזה

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 21/08/2011 :  11:03:01  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

לפעמים אני תוהה ביני לבין עצמי ,למה אנשים אצלנו תקועים 5 שנים באותן מנטרות בלי טיפה רצון לפתוח ולו במעט את אוזניהם, עד כדי כך שכל פעם שרחמנא ליצלן מוציא פרשן/שחקן/בעל טור/אוהד/מנהל מילה טובה שבה משתמע שחל שינוי ולו הקטן ביותר בהפועל י-ם ,מייד הם חשים צורך עז לעמוד על רגליים אחוריות ולתקוף?
מה קרה???האם הפועל קטמון לא קמה בגלל ניהול כושל ומנותק מהאוהדים בהפועל י-ם והמטרה הייתה שהפועל י-ם תשנה את דרכה ? ואם כן?למה אנחנו לא מסוגלים לקבל בשמחה שינויים שחלים שם אלא להיפך?האם המטרה החשובה היא לא הבראת הפועל י-ם אלא שאנחנו נסומן כמנצחים שצדקו?לעתים נראה לי שיש רבים שכמו פוליטיקאים באופוזציה אנחנו מפחדים שהשלטון יצליח ויביא את המדינה לשגשוג כי אז איך ננגח את אלה שתמכו בו ואיך נחליף אותו?
אז מי שרוצה שייתעלם ויתבעס מהשינויים שחלים שם מזה שנתיים:משכורות שמשולמות בזמן ,כדורגלנים שהראש שלהם עסוק רק בכדורגל,קבוצה שמגיעה לתחילת עונה בזמן אחרי הכנות מקצועיות .מעבר חלק בבקרה ,קבוצה שמבוססת על הרבה שחקני בית (אם כי הבאת טל ואופ ירעזו היא מוטעית כמובן בהקשר הזה אבל הכוונה בבסיסה הייתה נכונה),מחלקת נוער שיחסית לשנים עברו מושקעת יותר ובפריחה,והשקעה במגרש בקרית מיובל ויש אף אומרים שהקבוצה בתוך תכנית הבראה לחובות(אין לי מושג כמה זה אמיתי אבל שווה בירור)
כל אוהד קטמון אם הוא אוהד הפועל י-ם צריך לשמוח על הדבר הזה ולא להתבעס.
נכון-בלי קטמון זה לא היה קורה והקרדיט כולו של קטמון(אבל את מי מעניין הקרדיט ?מצידי שרמי תמר ייקח קרדיט),ונכון אחרי כל כך הרבה שנות סבל וניסיון קשה להאמין שהסאסי הפך חבורבורתיו ובכלל מי אמר שלא יתהפך בשנית?ואיך מבטיחים שמצב כזה לא יישנה
הסוגיות האלו לא פשוטות ומורכבות ולי בטוח אין תשובות-אבל בטוח שמשהו בדקלומים החוזרים והתפישה של התחרות שצריך לנצח ושל "אנחנו" "והם" ושל מי בעדנו ומי נגדנו צריך להשתנות -כי רק הפועל י-ם חשובה כאן וכלום חוץ מזה

אני מסכים עם חלק גדול ממה שכתבת - אבל
אני חושב שצריך לתת דגש על הסיומת שלך:
בסופו של דבר זה ששנה לשיטתי או שנתיים לשיטתך הפועל ירושלים מנוהלת יותר טוב
זה לא מבטיח כלום - ולהזכיר לכולנו הגלים הללו של שנים טובות יותר ושנים רעות יותר - תמיד אפיינו את הקבוצה במשך עשרים השנה האחרונות.

להתספק בזה שקטמון הוקמה כדי שסאסי ישלם משכורות בזמן - זה הכשלון הכי גדול שלנו.
קטמון יצאה לדרכה כדי שננסה להשיג - קבוצת כדורגל ירושלמית אדומה מנוהלת נכון וטוב לאורך זמן.
למרות האופוריה בהפועל ירושלים - אני חושש שאנחנו מאוד מאוד רחוקים מהבטחון שהיעד הזה הושג.

ירון
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 21/08/2011 :  11:42:14  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה ממש לא רלוונטי שהמשכורות משולמות בזמן או שיוצאים למחנה אימונים. הפועל ירושלים חודשה כדי לסלק את יוסי סאסי וויקטור יונה מהקבוצה שלנו. חצי מהמהלך הצליח, אבל עד שסאסי לא ייעלם, אען לנו מה להתייחס למה שקורה שם. חוץ מזה, אני שמח בשביל מוסה ואסף ואסף עזו בן יחיד שהם מקבלים את הפירורים שלהם בזמן

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם מקומון 19.8 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07