משתמש |
מקומון 19.8  |
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 19/08/2011 : 12:18:36
|
אם כך אז לא נארח אפילו משחק אחד בירושלים. נהדר.  |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 19/08/2011 : 12:37:48
|
מישהו יכול לתרגם לי את הכתבה של גרוסמן בכל העיר לגי בזיז? איך בדיוק הוא רוצה להתמנות להנהלה? ככל שאני יודע נציגי ההנהלה נבחרו..(לא ממש עקבתי אחרי העלילה עד עכשיו...) |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
יונתן773
89 הודעות |
נשלח - 19/08/2011 : 13:09:25
|
הוא יכול לשלם 1000 ש"ח עבור חברות בעמותה ולנסות להיבחר שנה הבאה. אין קיצורי דרך! |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 19/08/2011 : 13:16:27
|
אני יכתוב פה את הכתבה מכל העיר: "כזכור,לפני כחודש פירסם כל העיר ידיעה ולפיה ראשי קטמון מעוניינים לצרף להנהלת הקבוצה את צחי בזיז,לשעבר יו"ר הפועל.השבוע,בשיחה מחופשותו בקניה,מבהיר נציג אוהדי קטמון בדירקטוריון אורי שירצקי:שמו של בזיז,כבר אמרנו,עלה ואינו עולה עוד. אולם למרות דברי שירצקי,הנושא כנראה רחוק מהכרעה "אני מאשר שהיו לי שיחות ארוכות עם אורי בעניין",מציין בזיז מצדו,"מתווה התשתית שלי בקבוצה סוכם.אם אני לא מוביל דרך,אני לא נכנס.קטמון היא לא קבוצה רגילה ולכן בצדק אורי ואני לא היינו רוצים שהדברים ידלפו".גם המנכ"ל אשר גולה לא מפזר את הערפל :צחי איש יקר ובהחלט ייתכן שיצטרף להנהלה. ולצד המקצועי.שלושה שבועות לפתיחת הליגה ובקבוצה ממשיכים לגבש את הסגל. "עם גארי אסוס ויובל פוגלמן,יהיה קשה לקבוצות לפצח אותנו" מצהיר גולה,"הליגה תהיה צמודה,אבל אנחנו נהיה בצמרת". בינתיים קטמון ממשיכה במסע הניצחונות במסגרת משחקי האימון.בחמישי שעבר גברה הקבוצה 1:0 על מכבי יפו,משער של חלוץ הרכש ליאב פרנקו,ושלשום ניצחה 3:2 את בית"ר כפר סבא משערים של שי אהרון,עוז צבאג ואיסלם זנאטי.בקבוצה נבחן המגן השמאלי בני שרקט שמשאיר רושם חיובי.המאמן ליאור זאדה:אני רוצה אותו,הבעיה היא שהוא שייך למכבי בת ים.אני מקווה שלא תתעוררנה בעיות עם ההשאלה שלו,כי הוא נמצא באיזה חיכוך מולם".לצד שרקט ממשיכים להתאמן שני בוגרי מחלקת הנוער של בית"ר,המגן השמאלי\בלם דני אילוז(21)והבלם רפאל לוריא(19).ללוריא סיפור חיים נוגע ללב,אחרי שעבר שתי התפרצויות של מחלת הסרטן ואף שינה את שמו מתום לרפאל.זאדה:"לוריא הוא שחקן שמאוד רציתי כמחליף לבלמים,הוא ואילוז ישחקו אצלנו ללא תמורה ויקבלו במה מכובדת". בנוגע למעמדו של אמיר גולה השואף להיות עוזר מאמן,מבהיר אשר גולה:"אחי יהיה בקבוצה.כשאורי יחזור זה יסגר סופית".על פי המסתמן,תשחק קטמון במגרשה של הפועל מרמורק,עד לגמר עבודות השיפוץ בטדי.בכוונת הנהלת קטמון לפנות לרכז הליגות הנמוכות אבי לוי,בבקשה שלא לשבץ את הקבוצה יחד עם מרמורק באותה שבת במגרש ברחובות.ובעניין נוסף:בבחירות לנציגות ההנהלה בקרב חברי עמותה נבחרו אורי שירצקי,עמרי שיינפלד ומיכאל ריטוב. |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 19/08/2011 : 13:59:12
|
אם עמוס סאסי טוען (עכשיו ברדיו י-ם) שהם מכרו "בערך 50 מנויים", כמה הם באמת מכרו? רם סטי מרגיש "תכונה" וחושב שמיעוט המנויים זה בגלל שלא מארחים בטדי. לזכותו של מישל דיין, וגם סטי, הם לא מאמינים שיהיה מעבר של אוהדים מקטמון בעקבות העלייה ללאומית. סטי דיבר יפה בסה"כ והוא רואה את אוהדי קטמון כ"בשר מבשרנו". |
 |
|
שוקו-נומדר
44 הודעות |
נשלח - 19/08/2011 : 14:54:23
|
עמוס סאסי צודק, הם באמת מכרו 50 מנויים.....לכל האוהדים שלהם. |
 |
|
nir
13 הודעות |
נשלח - 19/08/2011 : 14:54:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יונתן773
הוא יכול לשלם 1000 ש"ח עבור חברות בעמותה ולנסות להיבחר שנה הבאה. אין קיצורי דרך!
רק להזכירך ששנה שעברה לאופיר קורץ היה מעמד בקבוצה והוא עזר המון |
 |
|
יונתן773
89 הודעות |
נשלח - 19/08/2011 : 16:57:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי nir
ציטוט: נשלח במקור על ידי יונתן773
הוא יכול לשלם 1000 ש"ח עבור חברות בעמותה ולנסות להיבחר שנה הבאה. אין קיצורי דרך!
רק להזכירך ששנה שעברה לאופיר קורץ היה מעמד בקבוצה והוא עזר המון
אני לא בטוח שאתה צודק. הוא לא סתם נעלם... |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 19/08/2011 : 17:11:34
|
עמוס סאסי, באותו הראיון: "ביטר ירושלים היא הקבוצה החשובה ביותר בארץ, בייחוד בירושלים". |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 19/08/2011 : 20:27:10
|
עוד הוכחה לכך שראשי סאדר חושבים שהפועל ירושלים זאת קבוצת בת לביטר. בושה שאנשים כאלה מנהלים את הפועל ירושלים!! |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 19/08/2011 : 21:00:59
|
הכותרת של ספורט הארץ היום: "הליגה הלאומית נפתחת: בהפועל ירושלים בונים על דרבי, ולא מול קטמון". וקישור לכתבה במלואה, שגם בה יש כמה התייחסויות אלינו: http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1238750.html |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
כוכב
47 הודעות |
נשלח - 19/08/2011 : 22:26:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
אם עמוס סאסי טוען (עכשיו ברדיו י-ם) שהם מכרו "בערך 50 מנויים", כמה הם באמת מכרו? רם סטי מרגיש "תכונה" וחושב שמיעוט המנויים זה בגלל שלא מארחים בטדי. לזכותו של מישל דיין, וגם סטי, הם לא מאמינים שיהיה מעבר של אוהדים מקטמון בעקבות העלייה ללאומית. סטי דיבר יפה בסה"כ והוא רואה את אוהדי קטמון כ"בשר מבשרנו".
11. ספור ובדוק. |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 20/08/2011 : 01:22:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
הכותרת של ספורט הארץ היום: "הליגה הלאומית נפתחת: בהפועל ירושלים בונים על דרבי, ולא מול קטמון". וקישור לכתבה במלואה, שגם בה יש כמה התייחסויות אלינו: http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1238750.html
כשטל נשאל על הפילוג עם אוהדי קטמון, הוא אומר: "מבחינתי כולם אוהדי הפועל. הקבוצה לא התנהלה נכון, ולכן הוקמה הפועל קטמון. האוהדים לא צריכים לחזור כי הם כבר כאן, הם אוהדים שלנו. תשאל אחד אחד, וכולם יגידו לך שהם אוהדי הפועל. הניהול מנע מרבים מהם להגיע, ועכשיו אני חושב שכולם צריכים לחזור ליציעים".
חד ביותר העידן טל הזה. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 20/08/2011 : 08:19:51
|
מוזר שפתאום עידן טל רוצה שהאוהדים יחזרו. לא מזמן הוא היה נחשב ל"סמל" בביטר.מה קרה לו עכשיו?הוא כבר לא? אולי יש אפשרות להיות סמל של שתי קבוצות? |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 20/08/2011 : 14:59:56
|
איזה טעם יש להתייחס לכל פלוץ?מה רציתם שיגיד:"אני מת לשחק נגד יציע ריק" ברור שהוא רוצה אותנו אך לא יקבל מסכן ובכלל יותר מדי כבוד למישהו שעבר מביטר ולפני שניה היה לסמל לאוהדים שם |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-20/08/2011 15:02:11 |
 |
|
מקומון 19.8  |
|