פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מקומונים- 4.8.2011

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מקומונים- 4.8.2011
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מקומונים- 4.8.2011 נושא הבא
עמוד: מתוך 4

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 05/08/2011 :  19:34:38  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דנינו, לא נראה לי שיש בינינו ויכוח אמיתי.
אני מכבד גם את ההנהלה וגם את הצוות המקצועי ואם הם יעדיפו יבנה(אפילו אם גבעת רם יאושר אבל הוא יעלה לנו לדעתם בנקודות ו/או פציעות של שחקנים) אני אתמוך בקבוצה ובהם לאורך כל הדרך.
אני חושב שנחנו בונים קבוצה לעלית ליגה ושזה חשוב מאין כמוהו.

אבל אני לא חושב שהדיון הוא על "יעילות" ו"תכליתיות" מול "אידיאליזם" ו"חלומות". זה הטעיה מעצבנת. זה דיון על דרכים לגיטימיות להשגת מטרות משותפות לכולנו. גם חברה עסקית יכולה לדון ולשקול חלופות כמו - מקסימום רווח בטווח קצר, הגדלת פלח שוק על חשבון רווחים, שימור בסיס לקוחות יציב ומרוצה, או השקעה במו"פ לטווח ארוך - כולן מטרות אסטרטגיות לגיטימיות. גם כאן אפשר לתמוך בעליית ליגה בכל מחיר, בויתור על נקודות תמורות משחקים בירושלים, בהשקעה של כספים בנוער ובילדים, או בפיתוח של ליגת השכונות - בלי שאחת האופציות תחשב כ"אוננות". כולן לגיטמיות - ואפשר לדון בהן בלי להתעצבן ולשלול את השני או להגחיך אותו ולהמעיט בערכו

ניפגש ביבנה (כנראה)

עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 05/08/2011 :  20:44:11  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מצטער אם מישהו נפגע מדבריי או חושב שאני בא להנמיך אותו.
מי אני? כולה אחד מעוד 400 בעלי מניה. זה הכל..
וזה בדיוק העניין עמוס, אני בחיים לא אגיד אם לא ככה אז תחזירו לי את הכסף!
וכן, לגיטימי לומר הכל ולדון בהכל. וזה גם הגיוני שיהיו אמוציות בנושאים כאלה. פשוט, ההרגשה שלי היא, שכל פעם שיש משהו חברתי יפה וחשוב ככל שיהיה, אנחנו קצת שוכחים את העיקר (בעיניי)..אני מחזיק מג'רסי על ליגת השכונות, ואני מחזיק מהחבר'ה של היוזמה החברתית וזה באמת באמת מחמם את הלב.. אבל, שמגיעים לנושא המקצועי שלשמו התכנסנו אז אני לא מקבל את זה שיותר חשוב משפחות בגבעת רם מאשר הצלחה מקצועית. ומי שלא מבין שאי הצלחה מקצועית תפגע בדיוק במשהו "תרבותי" הזה שהוא רוצה מנותק.. זה הולך ביחד ומשלים אחד את השני.. לא יכולה להיות תרבות אחרת עם כשלון מקצועי.. תרבות אחרת שרוצים להנהיג כאן ולסחוף אחרינו קבוצות אחרות יכול להתבצע רק כאשר נהיה בליגת העל.. ואז, אז, נוכל לבוא ולומר "ניצחנו"
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 05/08/2011 :  22:50:09  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עם כל הכבוד לעניין המקצועי (ויש הרבה!), תוציאו את העניין החברתי והוצאתם לגוף את הנשמה. הפן המקצועי האמיתי יתקיים אם ניצור בסיס איתן של ילדים ונוער שיהיו מחויבים למועדון, לדרכו ולסמל שלו והם יהוו את התשתית האמיתית לעתידו.
בסיס כזה יוצרים על ידי עידוד הילדים והנערים האלה להגיע למגרש, להצטרף לביה"ס לכדורגל ולקבוצות הילדים והנוער, וגם ליצור את התנאים שיביאו אותם לשם.
אם ההחלטה המקצועית היא לשחק ביבנה עלינו לדאוג לכך שגם לשם יגיע הדור הצעיר.
הצעה מעשית, כל מי שיגיע ברכב ליבנה דואג להביא אתו לפחות 2-3 ילדים.

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

קטמון שלי קטמון שלי מנותק

25 הודעות

נשלח - 05/08/2011 :  23:11:59  הצג פרופיל שלח ל- קטמון שלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

צודק 100 אחוז.

כן אבל למה דווקא ביבנה אפשר ללכת ללוד גם יותר קרוב ואם אני זוכר נכון את המיגרש של יבנה אז של לוד הרבה יותר טוב
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 06/08/2011 :  04:22:43  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני

עם כל הכבוד לעניין המקצועי (ויש הרבה!), תוציאו את העניין החברתי והוצאתם לגוף את הנשמה. הפן המקצועי האמיתי יתקיים אם ניצור בסיס איתן של ילדים ונוער שיהיו מחויבים למועדון, לדרכו ולסמל שלו והם יהוו את התשתית האמיתית לעתידו.
בסיס כזה יוצרים על ידי עידוד הילדים והנערים האלה להגיע למגרש, להצטרף לביה"ס לכדורגל ולקבוצות הילדים והנוער, וגם ליצור את התנאים שיביאו אותם לשם.
אם ההחלטה המקצועית היא לשחק ביבנה עלינו לדאוג לכך שגם לשם יגיע הדור הצעיר.
הצעה מעשית, כל מי שיגיע ברכב ליבנה דואג להביא אתו לפחות 2-3 ילדים.

השעה מאוחרת, לכן מחילה על חוסר קוהרנטיות מראש.
נתחיל מהסוף - אהבתי את הגישה. אני רוצה לקחת את זה צעד קדימה. כיום שרשורי טרמפים מתנהלים בפורום זה, שהוא לא חשוף לכולם. לי יש לפחות 5 בני משפחה שלא חשופים לפורום. אם יהיה מי שירכז את הפניות של מבקשי ההסעה ואת רשימת בעלי הרכב הזמינים שמוכנים לתת טרמפ, אני אדאג שלפחות ב 4 המשחקים הראשונים (בהנחה סבירה שייצא לנו לשחק 6-7 משחקי בית ביבנה) מספר טלמסר\תיבת פניות כזו או אחרת יפורסם קבוע בסיקור שלנו אשר בשלושת המקומונים וברדיו. (אם יש למישהו את היכולת לסגור עם העירייה שתעמיד לרשותנו עד שיסתיים השיפוץ אוטובוס(ים) לאוהדים, חלק גדול מהדיון הזה ייחסך ויבורכו ידיו. זה ייצא פיצוי בנזונה,לאבוקומונות האלה זה לא יעלה יותר מ 20-30 אלף שקל, שימצאו דרך להכניס את זה לתקציב השיפוץ ופתרו לנו בעייה).
מעבר לכך, אתה טועה ומטעה.יש לבחון את הדברים בפריזמה של שנת 2011 . הדברים שלובים, לראייתי כיום בעולם הכדורגל בשום אופן אתה לא יכול לקיים נשמה גבוהה בגוף נחות. אסביר בדוגמא, יעיד בלאש ביקו. נכון שראיתי במו עיני אוהדי בית"ר לייט שהופכים לאוהדי הפועל לכל החיים במשחק של קטמון, אך במו אותו צמד עיניים גם ראיתי כמה מהילדים המבורכים שאנחנו מדברים עליהם כדור העתיד קמים במשחק העלייה מליגה ג' במחצית ורצים בהתלהבות לקבל חתימה משחקן שירד במדרגות לכיוון שער הירידה לדשא שליד השרוול. עד כאן הכל בסדר, רק שבכלל השחקן היה, טפי על כולנו, קובי מויאל הצהוב. גם אבירם ברוכיאן בא להרבה משחקים שלנו, וברובם ראיתי לא מעט ילדים עוקבים בעניין אחריו. אז תתפכח, כל עוד אתה קבוצת ליגה זיבי אתה יותר בייביסיטר ממישהו שאוהדים אותו. כוסאומו ארטיקים . חוץ מזה יש עניין של להפליץ ולהתמוגג מהריח שאנחנו טובים בו. מועדון הכדורגל בני יהודה תל אביב מנוהל ע"י עמותה בת 400 ומשהו חברים ותיקים מזה שנים, אנשי השכונה במקור, לשרצקי שלהם קוראים דמאיו, היא מפעילה מחלקת נוער הכוללת כיתות לימוד ומעטפת חינוכית חברתית, קשורה באופן מובהק לשכונה\פרבר\אזור ועדיין היא לא מתהדרת בנוצות קבוצת אוהדים.מעבר להכל, בשביל להחזיק היום את הקהילה שפעם החזיקה אותה היא קודם כל קבוצת ליגת על, ומדורגת במקום השביעי או שישי בטבלת כל הזמנים באחוזי הצלחה.
רוצה להשלות את עצמך בפנטזיות על נחיל אוהדים שמתקבץ למגרש סופג נקודות 8000 מקומות בלב בנייני דרום העיר, כשלאחר המשחק הוא יוצא בשירה ומתפזר ברגל לריחותיו המשובחים של חמין מטפונייה בקטמונים ? וולקאם, אבל אני לא רואה את זה קורה בליגה עם אות אחריה גם בהזיות אופטימיות עמוקות.

נערך על ידי - קראנקו ב-06/08/2011 04:42:14
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 06/08/2011 :  19:36:58  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

[/quote]

הדברים שלובים, לראייתי כיום בעולם הכדורגל בשום אופן אתה לא יכול לקיים נשמה גבוהה בגוף נחות. אסביר בדוגמא, יעיד בלאש ביקו. נכון שראיתי במו עיני אוהדי בית"ר לייט שהופכים לאוהדי הפועל לכל החיים במשחק של קטמון, אך במו אותו צמד עיניים גם ראיתי כמה מהילדים המבורכים שאנחנו מדברים עליהם כדור העתיד קמים במשחק העלייה מליגה ג' במחצית ורצים בהתלהבות לקבל חתימה משחקן שירד במדרגות לכיוון שער הירידה לדשא שליד השרוול. עד כאן הכל בסדר, רק שבכלל השחקן היה, טפי על כולנו, קובי מויאל הצהוב. גם אבירם ברוכיאן בא להרבה משחקים שלנו, וברובם ראיתי לא מעט ילדים עוקבים בעניין אחריו. אז תתפכח, כל עוד אתה קבוצת ליגה זיבי אתה יותר בייביסיטר ממישהו שאוהדים אותו. כוסאומו ארטיקים . חוץ מזה יש עניין של להפליץ ולהתמוגג מהריח שאנחנו טובים בו. מועדון הכדורגל בני יהודה תל אביב מנוהל ע"י עמותה בת 400 ומשהו חברים ותיקים מזה שנים, אנשי השכונה במקור, לשרצקי שלהם קוראים דמאיו, היא מפעילה מחלקת נוער הכוללת כיתות לימוד ומעטפת חינוכית חברתית, קשורה באופן מובהק לשכונה\פרבר\אזור ועדיין היא לא מתהדרת בנוצות קבוצת אוהדים.מעבר להכל, בשביל להחזיק היום את הקהילה שפעם החזיקה אותה היא קודם כל קבוצת ליגת על, ומדורגת במקום השביעי או שישי בטבלת כל הזמנים באחוזי הצלחה.
רוצה להשלות את עצמך בפנטזיות על נחיל אוהדים שמתקבץ למגרש סופג נקודות 8000 מקומות בלב בנייני דרום העיר, כשלאחר המשחק הוא יוצא בשירה ומתפזר ברגל לריחותיו המשובחים של חמין מטפונייה בקטמונים ? וולקאם, אבל אני לא רואה את זה קורה בליגה עם אות אחריה גם בהזיות אופטימיות עמוקות.
[/quote]

קראנקו ידידי,
התמימות היא ממני והלאה, האמן לי שאני יודע בדיוק מי הזאטוטים הללו ומיהם מושאי הערצתם. אתה בטח לא מאמין שקטמון / הפועל ירושלים "בליגה בלי אות" תיצור גל צונאמי של ילדים לבושים חולצות צהובות שינהרו למחנה שלנו. לצער שנינו נזקן של שנות החידלון העלובות שחווינו כולנו בעשור ומשהו האחרון גדול מדי ודרושות לנו הרבה שנים של הצלחות + מאמץ בכיוון עליו כתבתי כדי שנראה פרי למאמצינו הסיזיפיים - קיצורי דרך לא יהיו כאן!
ולעניין המעשי, הרעיון שלך מצוין. כפי שכתבתי, אני בפנים.

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 06/08/2011 :  20:23:00  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון שלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

צודק 100 אחוז.

כן אבל למה דווקא ביבנה אפשר ללכת ללוד גם יותר קרוב ואם אני זוכר נכון את המיגרש של יבנה אז של לוד הרבה יותר טוב

הדשא בלוד גרוע מאוד,הייתי במשחק נגד אורתודוכסים והיה קשה לנהל משחק ברמה גבוה.לעומת זאת,לפני שלוש שנים,הייתי גם במשחק חוץ נגד יבנה,והיה אחלה משטח דשא ממה שאני זוכר אבל יכול להיות שעכשיו זה כבר לא ככה.
לגבי המרחק,זה בסך הכל הבדלים של חמש או עשר דקות.
אני רוצה להזכיר שיקול מקצועי מאוד חשוב-בתחילת העונה,במשחקים הראשונים תמיד צריך את המשטח הדשא הטוב כדי שהשחקנים יתחברו.
ה-5 משחקים הביתיים הם הכי חשובים לשחקנים,אל תשכחו שב-4-5 משחקים הראשונם שיחקנו בגבעת רם ומאז שהתחלנו לשחק בטדי היה יותר נוח לשחקנים להתחבר מבחינה מקצועית.לא צריך להתחיל לבלבל את המוח על תרבות וכל החארטה הזה,זה בסך הכל 3-4 משחקים ראשונים ואחריהם כולנו נחזור לטדי.
חוץ מזה,אני אישית תמיד אהבתי יותר את משחקי החוץ(עצה לכל העצלנים שיום שישי פנוי בשבילם ולא זזים מהבית).
העונה הזאת סופר חשובה,גם אם הסיכויים לעלות לא גבוהים,ויכול להיות שאם נעביר עוד עונה משעממת נראה בשנה הבאה 200 אוהדים בטדי.

נערך על ידי - אדום עולה ב-06/08/2011 20:23:43
עבור לתחילת הדף

galkup galkup מנותק

93 הודעות

נשלח - 06/08/2011 :  20:52:43  הצג פרופיל שלח ל- galkup הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבל לי שבקבוצה שלנו יש קולות שאומרים שתרבות זה חרטא, עניין לתל אביבים יפי נפש שלא מבינים מהחיים שלהם ותפסיקו לבלבל ת'מוח ותנו לשחק כדורגל.
כמובן שאפשר להדיין על מה יותר חשוב, תרבות או מקצועיות, שניהם חלקים חשובים, אבל זה שפוסלים את העניין התרבותי ככה על הסף מאכזב אותי.
מאכזב אותי גם שקהלים שלמים של אוהדים - הורים עם ילדים קטנים, חיילים, אנשים עם בעיות כלכליות כאלה ואחרות - לא נספרים פה כל כך, הכל מתגמד למען השיקול המקצועי.
אבל אם זה מה שרוצים, ככה יהיה.
שתהיה לכולנו עונה טובה ופוריה, וצאו לרחוב!
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 06/08/2011 :  21:28:31  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש הרבה שקל להם מאוד לומר שיבנה זה לא ביג דיל כי יש להם רכב או גרים בירושלים ויוכלו להשתמש בהסעות שהקבוצה תוציא. אבל יש הרבה כמוני, בני נוער שגרים לא באיזור ירושלים והעברת המשחקי בית ליבנה גורמת להם לא לבוא.
לדוגמא אני בן 16, אחרי מספר שנים לא בארץ אחת הסיבות היחידות שרציתי לחזור זה קטמון וכמובן המשחקים שלה וקניית מנייה לא הייתה שאלה מבחינתי למרות שזה הרבה כסף.
עכשיו שמעבירים את המשחקים ליבנה אני חושב שנית אם לקנות מנייה כי אני יודע שפשוט אין לי שום דרך להגיע ליבנה. אני היחיד במשפחה שמתעניין בכדורגל וקטמון אז על הסעות ליבנה אין מה לדבר... אוטובוסים במחיר לא מופקע ממודיעין גם אין, בטח ובטח שזה ביום שישי או שבת.
אז לתשומת לבכם, אם באמת המשחקים ישוחקו ביבנה, אולי צריך לחשוב על דרכי הגעה לכאלה ללא רכב/ שלא מאיזור ירושלים?
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 07/08/2011 :  02:04:08  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

דנינו, לא נראה לי שיש בינינו ויכוח אמיתי.

וואו, כנראה שזה באמת מאבק חוצה מחנות.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 07/08/2011 :  06:47:01  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נדבלב ואחרים: מה שיצא מכל הדיון הזה כאן הוא, שאפשר להפוך את הנסיעה ליבנה עצמה למכשיר של גיוס, סולידריות, ורוממות רוח! ההצעה לקחת טרמפיסטים, וילדים, וחברים מאזור המרכז, ואת נדבלב, וכו' היא מעולה! וגם לבקש עזרה (שהובטחה?) מהעירייה בהסעות

בואו נדבר על זה בשרשור נפרד. אם תהיינה הסעות בכסף אני מבטיח לממן עוד צעיר חסר אמצעים לכל משחק בית ביבנה

עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 07/08/2011 :  09:40:49  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי galkup

חבל לי שבקבוצה שלנו יש קולות שאומרים שתרבות זה חרטא, עניין לתל אביבים יפי נפש שלא מבינים מהחיים שלהם ותפסיקו לבלבל ת'מוח ותנו לשחק כדורגל.
כמובן שאפשר להדיין על מה יותר חשוב, תרבות או מקצועיות, שניהם חלקים חשובים, אבל זה שפוסלים את העניין התרבותי ככה על הסף מאכזב אותי.
מאכזב אותי גם שקהלים שלמים של אוהדים - הורים עם ילדים קטנים, חיילים, אנשים עם בעיות כלכליות כאלה ואחרות - לא נספרים פה כל כך, הכל מתגמד למען השיקול המקצועי.
אבל אם זה מה שרוצים, ככה יהיה.
שתהיה לכולנו עונה טובה ופוריה, וצאו לרחוב!

אני לא יודע לגבי שאר הדוברים, אבל אם זה מה שהשתמע מדבריי, ממש לא זו הייתה הכוונה. סמוך עלי שלי מאוד מאוד חשוב עניין התרבות כמו שאתה קורא לו, אבל אני עדיין חושב שאם חס וחלילה תיהיה פתיחת עונה זוועתית בגלל אילוצי מגרש, אז יהיה לנו מאוד קשה להתרומם שוב אחרי חצי סיבוב או סיבוב.
איך שאני רואה את זה בכל מקרה, ליכולת המקצועית יש השלכות על כמה אנחנו אפקטיבים בתהליכים החברתיים-תרבותיים שאנחנו מנסים להוביל. אם תיהיה עונה פושרת חסרת עניין ובעיקר מאכזבת, נאבד הרבה לא רק ברמה המקצועית אלא גם בענייני "תרבות" למיניהם. כל עוד אנחנו בליגות נמוכות חובת ההוכחה היא עלינו.

למרות שאני תומך בשיקול המקצועי, אני עדיין לא השתכנעתי שעדיף לשחק מחוץ לירושלים (למרות שזה מה שליאור רוצה). אני לא זוכר את המגרש ביבנה כל-כך טוב, אבל צריך לקחת בחשבון את "אובדן הביתיות" בהעברה של משחק למחוץ לירושלים, וגם לקחת בחשבון שיש סיכוי טוב שמדובר ביותר מ4-5 משחקים (כמה זמן חיכינו עד שיבנו חדר הלבשה בגבעת רם, כמה זמן חיכינו עד שמבט יהיה גמור).

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 07/08/2011 :  14:24:47  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האמת שאני אישית מחזיק מאוד מליאור ומאמין ביכולותיו להכין את הקבוצה כמו שצריך גם למשחקים בגבעת רם. נכון שזה פחות נוח ואולי גם הסיכויים לנצח בגבעת רם יותר נמוכים מאשר ביבנה, ויחד עם זאת אני מאמין שיש לנו שחקנים מספיק טובים ואיכותיים כדי להוציא תוצאות טובות גם אם המצב של המגרש הוא נורא ואיום. וכמובן שגם ביבנה אף אחד לא מבטיח לנו 100% הצלחה בקלות.

מן הסתם אני אקבל כל החלטה שתתקבל, אבל אני מעדיף שנשחק בי-ם.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 07/08/2011 :  14:33:10  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי nadavlev
לדוגמא אני בן 16, אחרי מספר שנים לא בארץ אחת הסיבות היחידות שרציתי לחזור זה קטמון וכמובן המשחקים שלה וקניית מנייה לא הייתה שאלה מבחינתי למרות שזה הרבה כסף.
עכשיו שמעבירים את המשחקים ליבנה אני חושב שנית אם לקנות מנייה כי אני יודע שפשוט אין לי שום דרך להגיע ליבנה.

אח שלי, אולי בגלל שהיית מספר שנים בחו"ל עדיין לא הפנמת מהי המשמעות של הצטרפות לעמותה ("מנייה" בלשונך). לא צריך להיות קשר בין הליכה למשחקים לבין הצטרפות לעמותה, קל וחומר שמדובר בפספוס פוטנציאלי של מספר מועט של משחקים. אני מכיר לא מעט אוהדים שלא מגיעים בכלל למשחקים והצטרפו לעמותה ולא פחות אנשים שכמעט ולא מפספסים משחק ולא מוכנים להצטרף. ההצטרפות לעמותה היא קודם כל על מנת להרגיש חלק מהקבוצה, בגלל שבלעדינו אין לקבוצה קיום. אם מאיזושהי סיבה אתה לא רוצה, או לא יכול (כלכלית למשל) לקחת חלק בקבוצה, אז יש את המנויים שאז אולי כמות המשחקים יכולה להוות שיקול לגבי קנית מינוי.

ואני בטוח שאם תרצה להגיע למשחקים תצליח למצוא טרמפ ליבנה. ואגב, אם בנית על אוטובוסים לי-ם (וחזרה) יש סיכוי גדול מאוד שתתאכזב, בעיקר בחורף שאז המשחקים מסתיימים מאוחר יחסית.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 07/08/2011 :  18:14:13  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איך הגעתם לכזה דיון תרבותי מפולפל?כולה בא אוהד וחושב שזה בקשה בסיסית שמבקש אוהד מקרית שמונה עד אילת וזה לראות משחק בית באזור מגוריו.ברור שתמיד ייתכן שיש שיקולים מקצועיים ,כלכלים וכו' להעתיק משחקים אבל זה אמור לקרות במקרים חריגים.ומכיוןן שהפועל קטמון ירושלים זה קבוצה ירושלמית שמה היא אמורה לשחק
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם מקומונים- 4.8.2011 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07