פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מקומונים- 4.8.2011

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מקומונים- 4.8.2011
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם מקומונים- 4.8.2011 נושא הבא
עמוד: מתוך 4

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 07/08/2011 :  19:14:09  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי nadavlev
לדוגמא אני בן 16, אחרי מספר שנים לא בארץ אחת הסיבות היחידות שרציתי לחזור זה קטמון וכמובן המשחקים שלה וקניית מנייה לא הייתה שאלה מבחינתי למרות שזה הרבה כסף.
עכשיו שמעבירים את המשחקים ליבנה אני חושב שנית אם לקנות מנייה כי אני יודע שפשוט אין לי שום דרך להגיע ליבנה.

אח שלי, אולי בגלל שהיית מספר שנים בחו"ל עדיין לא הפנמת מהי המשמעות של הצטרפות לעמותה ("מנייה" בלשונך). לא צריך להיות קשר בין הליכה למשחקים לבין הצטרפות לעמותה, קל וחומר שמדובר בפספוס פוטנציאלי של מספר מועט של משחקים. אני מכיר לא מעט אוהדים שלא מגיעים בכלל למשחקים והצטרפו לעמותה ולא פחות אנשים שכמעט ולא מפספסים משחק ולא מוכנים להצטרף. ההצטרפות לעמותה היא קודם כל על מנת להרגיש חלק מהקבוצה, בגלל שבלעדינו אין לקבוצה קיום. אם מאיזושהי סיבה אתה לא רוצה, או לא יכול (כלכלית למשל) לקחת חלק בקבוצה, אז יש את המנויים שאז אולי כמות המשחקים יכולה להוות שיקול לגבי קנית מינוי.

ואני בטוח שאם תרצה להגיע למשחקים תצליח למצוא טרמפ ליבנה. ואגב, אם בנית על אוטובוסים לי-ם (וחזרה) יש סיכוי גדול מאוד שתתאכזב, בעיקר בחורף שאז המשחקים מסתיימים מאוחר יחסית.

כמו זה שמעליי כתב, אם אני שם 1000 שקל אז מן הראוי שקבוצה שכל כך קשורה לאוהדים תשחק בעיר שלה. לפני הצלחה, יוזמה חברתית, ערבות הדדית ושיתוף שחקנים ערבים הקבוצה הזאת מייצגת את העיר שלה, הרי יכלנו גם לשנות את שם הקבוצה להפועל מעורבות קהילתית אבל מה לעשות שרוב האוהדים בחרו לאהוד את הקבוצה כי היא מירושלים אז כמו שהפועל מרמורק משחקת במרומרק ושעריים משחקת במגרש זוועה בשעריים, אז גם אנחנו ראויים לשחק בירושלים גם אם הדשא הוא לא סן-סירו.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 07/08/2011 :  20:49:34  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוקיי,כשתראה את הקבוצה שלך מתחילה לשחק כדורגל טוב רק באמצע העונה אל תעז להאשים אף אדם במועדון הזה.
עבור לתחילת הדף

הנהלה הנהלה מנותק

384 הודעות

נשלח - 07/08/2011 :  23:39:48  הצג פרופיל שלח ל- הנהלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ביום שני תיערך הביקורת בגבעת רם. על פי רשימת הדרישות שקיבלנו, קשה לי להאמין שהמגרש יאושר, למרות כל הלחצים והתחנונים שהפעלנו.

נעדכן.

הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  21:12:23  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
והשבוע בפינת גרוסמן והשטויות נסיון לסכסך בין הקהל למאמן... מזל שליאור הבין והגיב בחכמה.בכמה זבל אפשר להתעסק שהכל דופק כמו שצריך.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 13/08/2011 :  10:47:15  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אמנם כתוב שהיו מגעים חשאיים( אבל זה כבר בעיתון כך שזה לא ממש חשאי) אבל בידיעות ירושלים מצוין שצחי בזיז אמור לקבל תפקיד בקטמון ולהיות אחראי בין השאר על ניהול מו"מ מול ס.א.ד.ר לאיחוד אפשרי בעתיד .ניתן לומר משהו על זה?

באותו עיתון יש גם כתבת מסכנות על ויקטור יונה שבו נאמר שהוא הוכרז כפושט רגל,חברת הבנייה שלו נסגרה ובנוסף הוא חולה במחלה יחסית נדירה ,שיגדון שמלווה בכאבים רבים
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 13/08/2011 :  13:14:34  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
על מה מדובר? יש מצב להעלות סריקות?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 13/08/2011 :  16:38:26  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

על מה מדובר? יש מצב להעלות סריקות?

אני גם אשמח.

תודה

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם מקומונים- 4.8.2011 נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07