משתמש |
מקומונים- 4.8.2011 |
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 05/08/2011 : 15:20:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
ציטוט: נשלח במקור על ידי galkup
אם הויכוח הוא מה יותר טוב מקצועית, תחזירו לי בבקשה את הכסף ותהנו.
מקצועית, יותר טוב להביא איזה גאידמק שיקנה לנו את כל המי ומה שיש בארץ וככה ניקח 20 אליפויות, אבל הפועל קטמון באה לעשות משהו אחר, לנטרל את הסיפור הזה של בעלי הון ומקצועיות בלבד, להחזיר לכדורגל בירושלים את העובדה שהוא פה בשבילנו, שאסור שהדבר הזה יהיה מנותק מתרבות עירונית-קהילתית, כמו שקורה בפריפריה, שכולם בה אוהדי בית"ר. הסיפור הוא לא כדורגל יפה על חשבון כדורגל נוח, הסיפור הוא כדורגל מקצועי על חשבון כדורגל קהילתי. בתור חייל, משחקים ביבנה אומר שאני לא אוכל להגיע אליהם, ולא בשביל זה אני פה. זו לא סדנת חינוך, זה מאבק אמיתי, וקוראים לו הפועל קטמון. מי שרוצה מקצועיות, הפועל ירושלים עדיין קיימת.
יקירי, תוכל להגיע ליבנה כמו לגבעת רם.. יימצאו לך טרמפ! והסיפור הוא כל מה שאמרת.. בשביל שזה יקרה קטמון חייבת לעלות ליגה! אז נחמד כל מה שאתה מבקש אבל לא זו המטרה.. קצת התבלבלת.. מי שהלך למסלול של הפועל קטמון עשה זאת כדי להציל את הפועל ירושלים וכדי שתהיה הפועל ירושלים! הפועל חזקה, בליגת העל, שגורמת לאוהדים שלה הנאה מקצועית יחד עם תרבותית (כבקשתך)
ועוד משהו, צירגע עם האיום של "תחזירו לי את הכסף".. מה נהיה פה? אנשים קצת התאהבו בכוח שלהם כבעלים.. בחרנו הנהלה, ההנהלה בחרה מאמן, המאמן קובע מקצועית.. קבע שיבנה אז יבנה. לא כל החלטה שלא לרוחך צריכה לגרור איומים "תחזירו לי את הכסף" "תחזיקו אותי" |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 05/08/2011 : 15:31:27
|
כדי לעשות את המהפכה החברתית בכדורגל, שהפועל קטמון ירושלים מתיימרת להציג (ואני מסכים), היא חייבת להיות בליגה של הגדולות. ליגה א' שווה לכלום ואין בה אף חשיפה. אם אתה רוצה שהקבוצה שלנו תעשה שינוי אמיתי (והיא יכולה), היא צריכה להיות בליגת העל (והיא יכולה). ליגה א' זאת עוד מהמורה בדרך, אבל היא לא מקום כדי להשתקע בו, גם אם לא נצליח לעלות השנה.
בתור חייל, פספסתי שני משחקים מכל הסופשים שיצאתי בהם הביתה. יבנה זה לא ירושלים, אבל זה לא רחוק. אפשר לבלוע את זה כדי לקדם את המטרה שלנו. מקצועית וערכית. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
כוכב
47 הודעות |
נשלח - 05/08/2011 : 15:35:58
|
אנחנו פה בשביל להציל את הפועל ירושלים! אם אפשר להציל את הכדורגל בישראל בדרך, סבבה. אבל אנחנו כאן בשביל הפועל ירושלים!
הפועל ירושלים יותר מדי שנים מחוץ לאור הזרקורים ולפעמים שכחתם איך זה להיות שם ומה החשיבות של זה.
ליגה א' זה עוד איכס בליגות האלה. גם הליגה הלאומית. הפועל ירושלים ראויה לצמרת ליגת העל ולשם אנחנו לוקחים אותה! |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 05/08/2011 : 15:38:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
מזה השטויות האלה תרבות מה תרבות?אנחנו רוצים לראות כדורגל יפה לעין במקום נוח. ומזה משחקי חוץ הם כמו עונש רדיוס?אף פעם אי אפשר להתאמץ קצת ולהגיע ליבנה? לפעמים אנשים חושבים פה שקטמון זאת סדנת חינוך וזה כבר מוגזם.
זה לא כלכך פשוט ופשטני כפי שאתה מציג. יש פה סוגיות בכמה רבדים. במישור העקרוני\ רעיוני יש פה בעייתיות שקבוצת אוהדים בוחרת לברוח מקהל שלה. ולהעדיף את יבנה על גבעת רם זה לברוח מהקהל, לא כמטרה אלא דה-פקטו. זה יקשה על הרוב הדומם (אלו שקטמון בהחלט בתודעה שלהם, ויבואו לגבעה אבל לא ליבנה) וגם במידה שתצריך תכנון ומסירות לא קטנים מאוהדינו שומרי השבת.
יש כמובן גם אספקט כלכלי, כל אותם שניים - שלושה ( מספר ריאלי 400) שלא קוראים\ כותבים כאן ולא יבואו ליבנה ןכן לגבעה. לא יקנו גרטיס, כובע, חולצה לילד, שתייה וכו' - זו פגיעה בהכנסות. גם הילד שלהם לא ילך עדיין עם החולצה\כובע\צעיף לבית ספר\ גן\ קניון ולא יעורר את סקרנותם של ילדים אחרים.
אני מזמין אותך לעשות מה שכולנו אמורים לעשות - לגייס דמי חבר מאנשים שכדורגל - וקטמון לא בדמם (עדיין) להסביר להם שבשביל לראות את "ההשקעה" שלהם הם צריכם לנסוע ליבנה במשך חודשיים שלושה....לא לוקח. כנ"ל לגבי בעלי עסקים (אני ניסיתי לדבר עם בעל חנות אופניים בעיר) שרוצים לדעת כמה אנשים יחשפו לשלט, ואם יש להם קהל לקוחות פוטנציאלי.... הם לא חושבים ש 200 איש זה כדאי והם כן רוצים לראות ילדים ביציע.
ליאור הוא איש יקר, אחלה מאמן, מקצוען והתחבר יופי לקבוצה. לכן אני בטוח שהוא יוכל לגרום לשחקנים להתעלות, ולתת מלחמה ולצבור נקודות גם בגבעה. אם עשו את זה ברהט, בשכונת ק.משה ברחובות ודירים אחרים, שיעשו את זה גם בגבעה למשך 4 משחקים, לעיני יותר צופים.
חוץ מזה מה אתם מדברים על עלייה? אתם אוהדי הפועל אתם? ועוד לפני שהעונה התחילה. שבת שלום |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 05/08/2011 : 15:40:01
|
"תחזירו לי תכסף"? עזוב,אתה לא שווה תגובה. היה פה איזה אחד שבחתימה שלו כתוב משהו כמו "לא מיזם ולא נעליים,פשוט אוהד הפועל ירושלים"-בלי קשר למיזם,אל תתעסקו במה שלא קשור כמו תרבות ומיזם,אלא בהפועל ירושלים. אם קנית מניה בשביל תרבות,לדעתי עדיף שלא תקנה בכלל,תרבות יש בקונצרטים. אף אחד לא עושה פה טובות,הכל בשביל הפועל. למה אתה בדיוק חושב שזה מעניין את ליאור?! המאמן הזה מתעסק בכדורגל,נטו! אם קטמון תצליח בכל השנים האלה ממש,אז אין בעיה לשלב תרבות,על הכיפאק. אבל ל-מ-ה נראה לך שתרבות תבוא על חשבון כדורגל? אחרת,נדמה לי שהיינו מקימים פה קבוצת אוהדים של בלרינות. |
נערך על ידי - אדום עולה ב-05/08/2011 15:48:12 |
|
|
galkup
93 הודעות |
נשלח - 05/08/2011 : 16:08:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
"תחזירו לי תכסף"? עזוב,אתה לא שווה תגובה. היה פה איזה אחד שבחתימה שלו כתוב משהו כמו "לא מיזם ולא נעליים,פשוט אוהד הפועל ירושלים"-בלי קשר למיזם,אל תתעסקו במה שלא קשור כמו תרבות ומיזם,אלא בהפועל ירושלים. אם קנית מניה בשביל תרבות,לדעתי עדיף שלא תקנה בכלל,תרבות יש בקונצרטים. אף אחד לא עושה פה טובות,הכל בשביל הפועל. למה אתה בדיוק חושב שזה מעניין את ליאור?! המאמן הזה מתעסק בכדורגל,נטו! אם קטמון תצליח בכל השנים האלה ממש,אז אין בעיה לשלב תרבות,על הכיפאק. אבל ל-מ-ה נראה לך שתרבות תבוא על חשבון כדורגל? אחרת,נדמה לי שהיינו מקימים פה קבוצת אוהדים של בלרינות.
דבר ראשון, אני אתנצל בפני כל מי שה"איום" שלי פגע/העליב/הכעיס אותו. אני לא מתכוון ללכת, גם לא לבקש את הכסף שלי בחזרה. זה היה משפט בשצף הדיבור, ותו לא. שנית, מי שחושב שלהציל את הפועל ירושלים שונה מלהציל את תרבות הספורט בארץ, טועה. זה דבר שחייב לקרות בכל מקום, בכל קבוצה בארץ - אוהדים שלוקחים בעלות על קבוצותיהם. זה לא טוב ויפה שהפועל קטמון בבעלות אוהדיה, זו המטרה. ליאור זאדה הוא מקצוען, איש כדורגל מעולה, אבל הפועל קטמון היא יותר מזה, היא יותר מקבוצת כדורגל שמנסה להילחם בכולם ולהגיע לראש, היא קבוצה שלצד החלק המקצועי בה, ושלרגע לא תחשבו שאני לא רוצה שתהיה לנו קבוצה חזקה ואיכותית, יש בה חלק תרבותי חשוב שאסור לנו לוותר עליו. שוב אני אומר, הקבוצה הזו לא שווה בלי שהאוהדים שלה יוכלו לראות אותה, בקלות ובנגישות. התרבות צריכה להיות ש-ל-נ-ו, לא של איזה עשיר פלצן בתל אביב שהולך לקונצרטים, אלא תרבות עממית, זולה, נגישה, כיפית. שלנו. |
|
|
יותם אלקלעי
15 הודעות |
נשלח - 05/08/2011 : 16:56:33
|
נראה לך שאכפת לי מלהציל את תרבות הספורט בארץ? אם אתה רוצה להציל את העולם לך לאיזה מפלגה, זה כדורגל וזהו, המטרה לפני הכל היא לעלות ליגות, אני רוצה דרבי, משחקים גדולים ו10000 איש בטדי הרבה לפני כל התרבות הזאת שאתה מציג. אני לא יודע מי אתה אבל סביר להניח שלא היית בימי הפועל ירושלים( תתקן אותי אם אני טועה) . קודם כל ליצג את הפועל ירושלים, אחכ לעלות ליגות ורק אחר כך תדבר על מהפכות תרבותיות. וכן אם יבוא מישהו עשיר ולא משוגע -שיקח את הקבוצה, קבוצת אוהדים זה יפה, אבל לא מעל הפועל ירושלים. |
|
|
אורי כ.
65 הודעות |
נשלח - 05/08/2011 : 17:31:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יותם אלקלעי
נראה לך שאכפת לי מלהציל את תרבות הספורט בארץ? אם אתה רוצה להציל את העולם לך לאיזה מפלגה, זה כדורגל וזהו, המטרה לפני הכל היא לעלות ליגות, אני רוצה דרבי, משחקים גדולים ו10000 איש בטדי הרבה לפני כל התרבות הזאת שאתה מציג. אני לא יודע מי אתה אבל סביר להניח שלא היית בימי הפועל ירושלים( תתקן אותי אם אני טועה) . קודם כל ליצג את הפועל ירושלים, אחכ לעלות ליגות ורק אחר כך תדבר על מהפכות תרבותיות. וכן אם יבוא מישהו עשיר ולא משוגע -שיקח את הקבוצה, קבוצת אוהדים זה יפה, אבל לא מעל הפועל ירושלים.
נו מה? חזרנו לויכוחים מהשנה הראשונה? גם אז, היו דיונים בלי סוף על מי זה "אוהד לגיטימי" ומה המעמד של האוהדים החדשים. אז ככה: אני אוהד ותיק של הפועל ירושלים, ולי כן חשוב מתרבות הספורט. אז אני לגיטימי או לא? יש דעות שונות ומגוונות בתוך הקהל, וזה בסדר גמור. אין שום דבר לא לגיטימי בלהתנגד לכך שמשחקי הבית ייערכו מחוץ לירושלים, כל עוד זה נעשה במסגרת דיון נאות (ואיומי שבירת הכלים מעצבנים למדי, כפי שהוא הודה והתנצל על כך). הדבר החשוב הוא זה: אם הפועל קטמון היא ממשיכת דרכה של הפועל ירושלים, אם היא הפועל ירושלים ואין מבחינתך שום הבדל בין זו של 2007 לזו של 2008, אז למה לאוהד שהגיע ב-2008 יש פחות לגיטימציה מלאוהד שהגיע ב 2007? זה נשמע כאילו אתה מציע להקפיא את היציע, כך שחס ושלום לא יצטרפו אוהדים חדשים עד לאיחוד/מיזוג/השתלטות. |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 05/08/2011 : 18:03:58
|
את אותו טיעון אפשר להפנות גם כלפיכם: נראה לכם שאני בקטמון כי אני רוצה לעלות ליגות? רוצה לעלות ליגות תהיה אוהד של כפר סבא, או שישר תאהד קבוצת צמרת בליגת העל. אני רוצה לקיים ולשקם ולהרחיב ולחזק את הפועל ירושלים - הדרך היא תרבותית, ומקצועית, וחינוכית גם יחד.
קצת נמאס מכל ההצגה השקרית הזו כאילו מצד אחד יש לפלפים שרוצים "תרבות ספורט" ו"קבוצת אוהדים" ומצד שני יש גברים אמיתיים שרוצים "רק כדורגל" ו"לעלות ליגה". אפשר לעלות ליגה עם שנים וחצי אוהדים (סאדר עשתה את זה. גם הכח עמידר). אפשר לעלות ליגה כדי להפוך לבדיחה של ליגה בכירה יותר ולחטוף שישיות כל שבוע מול יציעים ריקים ועם בריחה מסיבית של אחרוני האוהדים (גם את זה סאדר עשתה). גם עלית ליגה היא רק אמצעי - חשוב ומשמעותי - בניית אסטרטגית של קבוצה.
המטרה האסטרטגית שלנו היתה ונשארה שיקומה של הפועל ירושלים - זה אומר סגל מגובש ומחויב, מחלקת נוער שתייצר שחקנים טובים, מזוהים, ומזדהים, וזה אומר קהל אוהדים ואוהדות מתרחב בהתמדה (ו 400-500 בעלי מניות קבועים), הכולל אוהדים רדומים ש"התעוררו", וגם שיעור גבוה של ילדים וצעירים, שהאופציה האדומה הפכה רלוונטית עבורם אחרי ששנים שלט צהוב ורק צהוב בבתי הספר, וזה אומר - ללא ספק! - משחק אטרקטיבי והישגים מקצועיים כולל מאבק על העלייה....
אם אין ברירה אז אין, אבל משחק פתיחת עונה ביבנה יביא את המאות הספורות של אוהדי חוץ במקום החגיגה הפנטסטית, המשמחת, והמגייסת אוהדים חדשים של אלפי צופים במשחק כזה בירושלים. מותר להצטער על העדרו של מגרש ביתי, מותר להתאכזב שילדים או משפחות עם תינוקות לא יוכלו להגיע ליבנה, מותר להתבאס מזה ששומרי שבת יהססו אם להצטרף לנסיעה כזו - גם בלי שיקפצו עלינו הקשוחים האלה שרוצים "רק כדורגל" ו"לעלות ליגה" - כן, אם הנזק של פתיחת עונה בכמה חודשים של משחקים מחוץ לעיר הוא אובדן של אלפי צופים פוטנציאלים - וספונסרים, ומפרסמים, ומועמדים לחידוש חברות - אז ה"תרבות ספורט" הרכרוכית הזאת היא שיקול לא פחות מאיכותו של המגן השמאלי
|
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 05/08/2011 : 18:16:27
|
למה נראה לך שתוכל לשקם את הפועל קטמון ירושלים אם לא תעלה ליגה? כדי לשקם את קטמון צריך לעלות ליגות,להראות שאנחנו משהו מיוחד בכדורגל הישראלי הזה. בלי שאיפות,קטמון זאת קבוצה סתמית בדיוק כמו קרית גת,מעדני הטלה,חולון כפר יונה והלאה. |
|
|
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 05/08/2011 : 18:26:00
|
כל הדעות לגיטמיות. ולכבד אחד את השני זו חובה. אני אישית לא סובל את גבעת רם. מתעב. מרגיש במשחק חוץ גם כשאני כביכול בבית. אין הרבה מגרשים שאני שונא יותר. זה לא מגרש כדורגל, זה אצטדיון אתלטיקה פר אקסלנס. נכון, זה קרוב, זה נגיש, אבל זה לא בית בשום אופן. רק העובדה שהיינו עדיפים מקצועית(בהרבה..) עזרה לנו לנצח שם. ולא בגלל שזה בית. זה לא. ואולי בכלל השחקנים גם הם מתעבים את המגרש? ברור שצריך להתחשב בנו, אבל אנחנו משניים בסוגייה הזו לטעמי. אנחנו לא חזות הכל. לא בכל מקרה, לא תמיד. גם אם נשחק ביבנה או מגרש אחר לא בירושלים, זה כמובן לא מבטיח לנו ניצחון, ואז מי שמתנגד עכשיו יוכל לומר "אמרתי לכם", אבל אם צריך להחליט, והמאמן ואולי גם שחקניו מעדיפים מגרש שהוא לא גבעת רם, צריך לעמוד מאחוריהם ולתמוך בהם. ומי שקשה לו להגיע נעזור לו, ואם לא בא, נבין אותו. ותסלחו לי אם אני חושב שהמאמן לא ממש צריך להתחשב במה שנוח לנו, הוא צריך להחליט רק באופן מקצועי.
|
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 05/08/2011 : 18:28:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
את אותו טיעון אפשר להפנות גם כלפיכם: נראה לכם שאני בקטמון כי אני רוצה לעלות ליגות? רוצה לעלות ליגות תהיה אוהד של כפר סבא, או שישר תאהד קבוצת צמרת בליגת העל. אני רוצה לקיים ולשקם ולהרחיב ולחזק את הפועל ירושלים - הדרך היא תרבותית, ומקצועית, וחינוכית גם יחד.
קצת נמאס מכל ההצגה השקרית הזו כאילו מצד אחד יש לפלפים שרוצים "תרבות ספורט" ו"קבוצת אוהדים" ומצד שני יש גברים אמיתיים שרוצים "רק כדורגל" ו"לעלות ליגה". אפשר לעלות ליגה עם שנים וחצי אוהדים (סאדר עשתה את זה. גם הכח עמידר). אפשר לעלות ליגה כדי להפוך לבדיחה של ליגה בכירה יותר ולחטוף שישיות כל שבוע מול יציעים ריקים ועם בריחה מסיבית של אחרוני האוהדים (גם את זה סאדר עשתה). גם עלית ליגה היא רק אמצעי - חשוב ומשמעותי - בניית אסטרטגית של קבוצה.
המטרה האסטרטגית שלנו היתה ונשארה שיקומה של הפועל ירושלים - זה אומר סגל מגובש ומחויב, מחלקת נוער שתייצר שחקנים טובים, מזוהים, ומזדהים, וזה אומר קהל אוהדים ואוהדות מתרחב בהתמדה (ו 400-500 בעלי מניות קבועים), הכולל אוהדים רדומים ש"התעוררו", וגם שיעור גבוה של ילדים וצעירים, שהאופציה האדומה הפכה רלוונטית עבורם אחרי ששנים שלט צהוב ורק צהוב בבתי הספר, וזה אומר - ללא ספק! - משחק אטרקטיבי והישגים מקצועיים כולל מאבק על העלייה....
אם אין ברירה אז אין, אבל משחק פתיחת עונה ביבנה יביא את המאות הספורות של אוהדי חוץ במקום החגיגה הפנטסטית, המשמחת, והמגייסת אוהדים חדשים של אלפי צופים במשחק כזה בירושלים. מותר להצטער על העדרו של מגרש ביתי, מותר להתאכזב שילדים או משפחות עם תינוקות לא יוכלו להגיע ליבנה, מותר להתבאס מזה ששומרי שבת יהססו אם להצטרף לנסיעה כזו - גם בלי שיקפצו עלינו הקשוחים האלה שרוצים "רק כדורגל" ו"לעלות ליגה" - כן, אם הנזק של פתיחת עונה בכמה חודשים של משחקים מחוץ לעיר הוא אובדן של אלפי צופים פוטנציאלים - וספונסרים, ומפרסמים, ומועמדים לחידוש חברות - אז ה"תרבות ספורט" הרכרוכית הזאת היא שיקול לא פחות מאיכותו של המגן השמאלי
כמו שעמוס אומר כל דבר הוא שיקול לגיטימי. גדעון וגלקפ, מעלים טענות נכונות, אבל לפחות ממה שאני מבין מהצוות המקצועי, מצב המגרש בגגבעת רם עוד פחות טוב ממה שהיה בעונה הקודמת. הרושם שקיבלתי הוא שלשחק בגבעת רם 4-5 משחקים עלול לעלות לנו בכמה וכמה נקודות ליגה יקרות מפז. השנה הליגה הולכת להיות יותר קשה מליגה ב' וג', ובנוסף כל הסיפור הזה של עולה אחת מ-32. בעיני, אם לשחק בגבעת-רם אומר להקריב את העונה הזאת מבחינה מקצועית (שוב מדובר רק בהערכות), אז זה לא שווה את זה.
חוץ מזה אני שונא את התגובות המתלהמות שמנסות לחנך מה מותר להגיד ומה אסור. מה ערך נכון להלחם עליו ומה לא. והכי גרוע זה אימרות מסוג "אז אני לא מחדש" או "אז יותר טוב שלא תחדש". |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
מר בחור
22 הודעות |
נשלח - 05/08/2011 : 18:32:10
|
סססעאמק הלך הכסף תביא פה בשקית בחזרה אפילו מרגלית אישתי אמרה יא חלוף אפילו ויקטור נסע בבלוגריה ואכל בורקס אצל מה קורים אותה סופיה ואתה נתתתה מהכסף של ספתא שלי ברכה בשביל ללעוס פינצטה עם גרעינים על איזה טורבינה מאעפנה ביבנה? |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 05/08/2011 : 18:47:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
עמוס, אף אחד לא פה בשביל לעלות ליגה כמטרה? יש קבוצות רבות יותר אטרקטיביות מכפ"ס אם זו הייתה המטרה. אבל כן, שיצאנו למהלך המהלך היה הפועל ירושלים חזקה לא חלשה ומדשדשת.. רצינו קבוצת כדורגל.. אין ספק שאי עליית ליגה ודשדוש בליגות נמוכות בזמן שסאדר מצליחה מקצועית יכול למוטט את הסיפור הרבה יותר מאשר אם נשחק ביבנה ארבעה משחקים.. ואתה חושב שמישהו פה לא אוהב את רעיון "התרבות האחרת"? זה כיף ומגניב, מחמיא ומעמיד לכולנו.. אחלה.. אבל אל לנו לאונן לעצמנו כל היום.. בסופו של דבר, אנחנו קבוצת כדורגל, אנשים יותר טובים, נגד אלימות מהפכה חברתית? אחלה ורצוי אבל קבוצת כדורגל.. אני מסכים עם יותרם.. אין לי רצון לאהוד קבוצה שכל חייה משחקת נגד מרמורק (כל עוד היא שם, ברור שאני שם) אבל החלום והרצון זה לשחק נגד התלאביביות, חיפה וכמובן לזיין את בית"ר..המיזם התרבותי הזה יהיה שווה משהו רק אם לצידו תהיה הצלחה מקצועית, בלי זה המחאה שאתם כל כך רוצים לא תצליח.. אבל הי, תמיד אפשר לבקש לצלם את המו"מ עם קיקו.. מתנצל עם חלק מהמילים שבהם השתמשתי לא נעמו לחלק מהמשתתפים בדיון |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 05/08/2011 : 19:26:56
|
אוריה, גלעד, יוני אני לא מסכים איתכם. המטרה הראשונה שלנו היא לא לעלות ליגה. לא לפני שהעונה התחילה, ובטח לא כשיש עולה אחת מתוך 32. ברור שהצלחה מקצועית זה חשוב וברור שהייתי שמח להפסיק להסתובב בחורים האלה, אבל יש לנו פה משהו שהוא מעבר לעליית ליגה. והשינוי שאוריה מדבר עליו כבר התחיל, למרות שאנחנו רק בליגה א'. מספיק עם האקסיומה הזאת של אם זה מה שליאור אז זה מה שנכון. גם ליאור יכול לטעות, וזה בסדר שאנשים יגידו את זה פה. הקבוצה ברובה רגילה לשחק בגבעת רם. כבר ניצחנו שם משחק או שניים, וזה חבל לאבד את יתרון הקהל, כי יגיע פחות קהל ליבנה, ואת יתרון הביתיות, כי השחקנים לא רגילים למגרש. וזה עוד לפני הגרלת המשחקים. מה אם נארח את יבנה ביבנה? זה בטח יתן לנו יתרון עליהם |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
מקומונים- 4.8.2011 |
|
|
|