פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אימונים ומשחקי אימון קרובים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אימונים ומשחקי אימון קרובים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם אימונים ומשחקי אימון קרובים נושא הבא
עמוד: מתוך 12

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 13/08/2011 :  09:37:59  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בסך הכל משחק לא רע שלנו יחסית לשלב ההכנה בו נמצאת קבוצה.לדעתי עמית שמש השתדרג משמעותי וקיבל הרבה החלטות נכונות במקומות בהם טעה בעבר זה מסר לבגרות.עוז עדיין לא עוז אבל עשה2 מסירות מועלות.הסבסל שלנו טוב ויש בו שחקנים שיכולים לעלות ולהכריע משחק.ודי לרדת על ותיק -לכל אחד יש דעה

אליה

נערך על ידי - אליה ב-13/08/2011 09:38:20
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 15/08/2011 :  19:54:49  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באיזה שעה המשחק מחר בכפ"ס?
עבור לתחילת הדף

אבו קלבצ'ה אבו קלבצ'ה מנותק

68 הודעות

נשלח - 15/08/2011 :  21:09:24  הצג פרופיל שלח ל- אבו קלבצ'ה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האם נכון שהמשחק נגד כפר סבא נדחה ממחר למחרתיים?
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 16/08/2011 :  01:45:36  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי we are top

לפי האתר הוא ביום רביעי ב 17:00
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 16/08/2011 :  08:14:07  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

מדויק
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 16/08/2011 :  11:39:31  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

מדויק

לא מדויק.
המשחק ביום רביעי בשעה 18:00 במגרש שבשכונת קפלן(רחוב הנביאים) בכפר סבא. יאללה הפועל.
עבור לתחילת הדף

יוחנן728 יוחנן728 מנותק

342 הודעות

נשלח - 17/08/2011 :  08:52:03  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יוחנן728 שלח ל- יוחנן728 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו בא למודיעין בשישי?
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 17/08/2011 :  15:30:44  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אבוא. זה בדשא הסינתטי ברחוב עמק בית שאן?

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 17/08/2011 :  17:25:18  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

חשבתי שאסור להפריע למנוחת השכנים שם, ביום שישי אחה"צ.
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 17/08/2011 :  17:45:48  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

חשבתי שאסור להפריע למנוחת השכנים שם, ביום שישי אחה"צ.

אסור בין שתיים לארבע.
מתי המשחק?
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 17/08/2011 :  20:05:27  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ניצחנו את בית"ר כפר סבא 2-3. עדכונים ודיווחים מפורטים יתקבלו בברכה.

עריכה: לפי דאבלפס השערים הובקעו ע"י עוז, שי ואיסלם אלזינטי.

נערך על ידי - רגל עץ ב-17/08/2011 21:10:27
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 17/08/2011 :  22:19:15  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחצית ראשונה הייתה ברובה בשליטה של כפ"ס, כשעמית שמש מציל אותנו מספיגה מספר פעמים, ההגנה (ארטיום, נווה, ציון ואילוז) נראית מבולבלת וחלשה.
בכל זאת עלינו ליתרון 0-2, אבל עד המחצית כפ"ס השוותה.
במחצית השנייה, תוך כדי החילופים, התחלנו לשלוט במשחק וההגנה השתפרה (פוגלמן עבר לתפקיד הבלם לצד רפאל לוריא, ג'וני וחוג'ה מגנים, כשמלפניהם גרי ורנדי שעשו עבודה טובה מאוד) ואלזנטי הבקיע את שער הנצחון.

הדיון בעניין שמו הפרטי של אסוס מתפתח לכל מיני כיוונים. מצד אחד שאר השחקנים קוראים לו ג'רי, מצד שני אפילו בדף שלו בפייסבוק רשום גרי.
יש השערה ששמעתי היום לראשונה, שג'רי זה בעצם קיצור של ז'רום, אבל בשום מקום לא ראיתי התייחסות לשם הפרטי שלו כז'רום.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 17/08/2011 :  22:27:35  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Off Air

מ

הדיון בעניין שמו הפרטי של אסוס מתפתח לכל מיני כיוונים. מצד אחד שאר השחקנים קוראים לו ג'רי, מצד שני אפילו בדף שלו בפייסבוק רשום גרי.
יש השערה ששמעתי היום לראשונה, שג'רי זה בעצם קיצור של ז'רום, אבל בשום מקום לא ראיתי התייחסות לשם הפרטי שלו כז'רום.

http://football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?PLAYER_ID=95351&SEASON_ID=13

אסוס ג'רי מאיר מרדכי

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 17/08/2011 :  22:35:12  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Off Air

מחצית ראשונה הייתה ברובה בשליטה של כפ"ס, כשעמית שמש מציל אותנו מספיגה מספר פעמים, ההגנה (ארטיום, נווה, ציון ואילוז) נראית מבולבלת וחלשה.

תודה על הסקירה. מי זה אילוז? ומי זה לוריא?
עבור לתחילת הדף

taldo42 taldo42 מנותק

106 הודעות

נשלח - 17/08/2011 :  23:05:25  הצג פרופיל שלח ל- taldo42 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שני הסנטים שלי על המשחק:
כפ"ס:
כפ"ס קבוצה לא רעה בכלל, יש להם התקפה טובה ומהירה (אלעד כהן, ובחור שחור שלי הזכיר מעט את ג'רביניו בחזותו החיצונית), שלהגנה שלנו היו די הרבה בעיות מולם.
הגנה:
ההגנה נראית כרגע כחוליה החלשה בהרכב שלנו (בטח שגרי לא פתוח, כמו שקרה היום), יש סוג של חוסר תיאום ואי שקט בהגנה, כל מיני בילבולים שיוצרים חורים, שללא כושר נפלא של עמית היו נגמרים בגולים לחובתנו.
המגן השמאלי הנבחן דן אילוז החה בסדר גמור, לא שיחק יותר מידי(אני מעריך שכ30 דקות בתחילת המשחק), אבל היוא בישל לשי את השער שלו ((ולמעשה השער רשום על שמו), כאשר עבר שני שחקנים באגף ומסר מצויין לשי.
ליאור חוג'ה החליף את אילוז בתור המגן השמלי ולטעמי היה טוב מאוד, חזק גם בהגנה וגם תרם יפה מאוד להתקפה (ייצר את הבעיטה שמהריבואנד הקרוב שלה, אסלאם דחק פנימה).
בצד השני של ההגנה ציון עדיין לא נתן את מה שהוא יודע, הרבה חורים בהגנה ולא תרומה מספיק משמעותית להתקפה, לא יודע, משהו לא מתחבר לציון וזה חבל, כי לטעמי הוא באמת מגן מצויין ואני מקווה שהוא ישוב לכושר הטוב והמוכר שלו.
המחליפים ג'וני ורפאל לוריא (בלם) היו בסדר גמור, ורפאל לוריא הראה ניצוצות של שחקן-שחקן.

כללי:
-ההרכב השני שלנו נראה ברמה גבוהה (למרות שכנראה הם שיחקנו גם מול ההרכב השני של כפ"ס), במחצית השניה כאשר הם שיחקו חזרנו לשלוט במגרש כמעט לחלוטין.
-לאן שלא נגיע, תמיד יהיו ילדים ערסים קטנים שינסו להטריד אותנו.
-אבא של יובל פוגלמן הוא בחור סימפטי להפליא, שמספר ששבינו את ליבו.
-אבא שלי לימד אותי שבית"ר הם אף פעם לא נחמדים, אבל היום הם אירחו אותנו ממש יפה, כולל קולה לאוהדים ושיחות מהיציע למאמן ברוח טובה ובחביבות.
-אחד מהשערים של כפ"ס, לא זוכר איזה, היה מנבדל ברור.

סה"כ היה משחק טוב של הפועל, צריך עוד לעבוד על ההגנה,אני סומך על ליאור שידע לסגור את כל הקצוות ובסה"כ אני אופטימי.

הפטיש המגל והערק שאזל
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 12 נושא קודם אימונים ומשחקי אימון קרובים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07