משתמש |
אימונים ומשחקי אימון קרובים |
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 12/08/2011 : 15:59:33
|
אל תצפו שהחלוצים שלנו יהיו מהירים.מה חשבתם,שכפיר פתאום יהפוך לייוסיין בולט? ששי יהיה מהיר כמו אגוארו? ככה זאת ההתקפה שלנו.והיא דווקא מצליחה.שנה שעברה שי וכפיר נתנו ביחד בערך 50 גולים,והם רק היו צריכים סביבם שחקנים מהירים. לגבי הבלמים,הם טובים מאוד לליגה א' רק חסר להם תיאום.בני שרקט היה חסר משמעות? אתמול אני ראיתי שהוא חילץ הרבה מאוד כדורים ממכם,ובנוסף גם עשה לכם כאב ראש בהגנה. |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 12/08/2011 : 16:58:49
|
לא אמרתי ששרקט לא טוב, אמרתי שלא היה משמעותי למשחק ההתקפה. |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 12/08/2011 : 17:10:00
|
למזלנו יש לנו מאמן שלא מנהל את הקבוצה לפי כמות השטויות שכותבים כאן בפורום ברמה של כיתה ג'. הצלחתי להפיק רק לקח אחד מהמשחק אתמול: אסוס הוא הימור גדול מאד. הוא שווה כרטיס צהוב ואולי אדום בכל משחק. נראה אם כל ה"חכמים" ימשיכו להתלהב ממנו לאחר שהוא ישאיר אותנו בעשרה שחקנים בסדרה שלמה של משחקים. אישית אני מעדיף את רנדי. הוא לא פחות טוב, יותר אחראי ויש סיכוי טוב שהוא ישאר במגרש עד הדקה התשעים.... נ.ב. עד שהתארגנו היה צריך להיות 2-0 ליפו. קצת צניעות לא תזיק לחלק מהמגיבים. |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 12/08/2011 : 18:09:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוז לתמורה
למזלנו יש לנו מאמן שלא מנהל את הקבוצה לפי כמות השטויות שכותבים כאן בפורום ברמה של כיתה ג'. הצלחתי להפיק רק לקח אחד מהמשחק אתמול: אסוס הוא הימור גדול מאד. הוא שווה כרטיס צהוב ואולי אדום בכל משחק. נראה אם כל ה"חכמים" ימשיכו להתלהב ממנו לאחר שהוא ישאיר אותנו בעשרה שחקנים בסדרה שלמה של משחקים. אישית אני מעדיף את רנדי. הוא לא פחות טוב, יותר אחראי ויש סיכוי טוב שהוא ישאר במגרש עד הדקה התשעים.... נ.ב. עד שהתארגנו היה צריך להיות 2-0 ליפו. קצת צניעות לא תזיק לחלק מהמגיבים.
אסוס לא שווה אדום! הוא שווה זהב!! איזה שחקן!! אסוס תביא לנו רגל,עדיף מיפו.. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 12/08/2011 : 18:23:24
|
כמה הערות לאחר המשחק נגד קביליו: 1. האגף הימני האחורי היה פרוץ בצורה מדאיגה. שחקני קביליו "עלו" על זה מהר מאד ומרבית ההתקפות באו משם. 2. כפיר עדיין כבד, במיוחד לליגה השלישית. 3. שרקט היה טוב גם בעמדה האחורית וגם בייזום התקפות מאגף שמאל. 4. עמרי יובל וזיו תורמים, כל אחד בתפקידו, תרומה חשובה למשחק של הקבוצה. 5. חסרו לי לי מאד בעיטות חזקות לשער. קשה להבקיע אם לא בועטים והרבה לכיוון השער. 6. היה יפה לראות שחקנים שלנו שלא מוותרים על הכדור ונלחמים עליו. 7. גרי אסוס: המעלה - בולדוג/אמסטף. המגרעה: אין לו פיוז וה"שד" יוצא מהר מדי וחזק מדי מהבקבוק. הצוות המקצועי יצטרך למצוא דרך לטפל בהתנהכות של גרי אחרי התאקל, אולי בכך שלשחקנים על המגרש תהיה אחריות לתפוס אותו ולהרחיקו מיד מ"זירת האירוע". אם העניין לא יטופל, אני חושש שגרי יבלה הרבה זמן ביציע. ועדת המשמעת של ההתאחדות מאד מחמירה עם התנהגות אלימה. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 12/08/2011 : 18:34:31
|
אני מסכים עם הרבה מהדברים שטוטח כתב. התוצאה לא משקפת בכלל. תיקו היה הוגן. לא היינו טובים מהם, אבל היינו בסדר. זה המשחק הפחות טוב שלנו עד כה(אני לא מחשיב את הנוער של ההם). יש לנו הרבה לאן להשתפר וזה מעודד בעיני. קשה לשחק נגד יפו אבל למדנו קצת על הקבוצה הזו ועל הרמה בצמרת של הליגה הזו. פוגלמן אדיר למרות שלא היה לו משחק יוצא דופן אתמול. גם שי וכפיר לא היו משהו בעיני. שרקט היה טוב מאוד, ציון עדיין לא בשיאו אבל הוא יהיה בסדר. אילן כשרוני. פרנקו מהיר והוא נכס למרות קבלת החלטות לא מי יודע כמה.. אסוס טורף ונושך אבל יצטרכו טיפה לרסן אותו. זיו סולומוביץ' לא בלט אבל רואים שיש לו הרבה כדורגל. עמרי היה סביר וארטום היה טוב, כמעט כמו תמיד. גם עמית היה טוב. מה שיפה שכולם נלחמו בטירוף. כולם מחוייבים. אני אוהב את המשחק של איסלאם וגם בליכר לא רע. לסיכום, היה משחק שקול, יפו קבוצה מאומנת וטובה. יהיה קשה השנה, אבל יש לנו הרבה מה למכור. |
|
|
lili
57 הודעות |
נשלח - 12/08/2011 : 18:46:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
שני הגרושים שלי על הקבוצה שלך:
המגרש שלכם נוראי ולח שם. אין לכם קהל. הקבוצה שלכם קקה.
מה כואב לאיש הזה? הוא בבעיות. |
מתחת לכל גוף שוכנת מאסה. |
|
|
lili
57 הודעות |
נשלח - 12/08/2011 : 18:47:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
שני הגרושים שלי על הקבוצה שלך:
המגרש שלכם נוראי ולח שם. אין לכם קהל. הקבוצה שלכם קקה.
מה כואב לאיש הזה? הוא בבעיות. |
מתחת לכל גוף שוכנת מאסה. |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 12/08/2011 : 21:09:54
|
חייבים להיות יותר צנועים, יפו היו לא פחות טובים זה בטוח. יש לנו קבוצה טובה והרבה עבודה אבל נראה לא רע. טוטח צודק כמעט בהכל חוץ משרקט המצויין. ותיק טועה כרגיל כמעט בהכל... |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 12/08/2011 : 21:17:26
|
חברים, אין כמוני שאוהב את שרקט. בינתיים אפילו יותר מכם.
אני מציין שהוא היה פחות משמעותי למשל ממרציאנו שלנו שהגיע לקו הרוחב לא מעט. משמעותי הכוונה: פקטור רציני בהתקפה ולא רק בעבודת הגנה. |
|
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 12/08/2011 : 21:19:27
|
כן אבל אתה לא חושב שהיית צריך לציין שבני התאמן אימון אחד בלבד{אולי?} וישר שיחק , ומרציאנו נדמה לי שיחק קצת יותר עם החבר'ה שם...טועה? |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 12/08/2011 : 21:57:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ
כן אבל אתה לא חושב שהיית צריך לציין שבני התאמן אימון אחד בלבד{אולי?} וישר שיחק , ומרציאנו נדמה לי שיחק קצת יותר עם החבר'ה שם...טועה?
בני היה טוב. בני תמיד טוב. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 12/08/2011 : 22:02:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ
ותיק טועה כרגיל כמעט בהכל...
למה רק ב"כמעט בהכל"? ואם כבר - מן הראוי לנמק ולפרט מה שגוי, אלא אם כן הדברים נאמרו כמו שקאטו הזקן היה מסיים את כל נאומיו: "מלבד זאת אני סבור שיש להרוס את קרתגו" (במקור, לטינית: "Ceterum censeo Carthaginem esse delendam")
או שמא מדובר בתגובה פאבלובית. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
טוטח
641 הודעות |
|
אימונים ומשחקי אימון קרובים |
|