פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אימונים ומשחקי אימון קרובים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אימונים ומשחקי אימון קרובים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם אימונים ומשחקי אימון קרובים נושא הבא
עמוד: מתוך 12

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 17/08/2011 :  23:46:04  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי Off Air

מ

הדיון בעניין שמו הפרטי של אסוס מתפתח לכל מיני כיוונים. מצד אחד שאר השחקנים קוראים לו ג'רי, מצד שני אפילו בדף שלו בפייסבוק רשום גרי.
יש השערה ששמעתי היום לראשונה, שג'רי זה בעצם קיצור של ז'רום, אבל בשום מקום לא ראיתי התייחסות לשם הפרטי שלו כז'רום.

http://football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?PLAYER_ID=95351&SEASON_ID=13

אסוס ג'רי מאיר מרדכי

ראיתי את זה בחיפושים שלי אחרי שמו הפרטי האמיתי.
באתר של ההתאחדות לכדורגל יש לא מעט טעויות ושיבושים בשמות השחקנים. לא הייתי מסתמך על זה יותר מדי.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 18/08/2011 :  08:58:38  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי taldo42

שני הסנטים שלי על המשחק:
כפ"ס:
כפ"ס קבוצה לא רעה בכלל, יש להם התקפה טובה ומהירה (אלעד כהן, ובחור שחור שלי הזכיר מעט את ג'רביניו בחזותו החיצונית), שלהגנה שלנו היו די הרבה בעיות מולם.
הגנה:
ההגנה נראית כרגע כחוליה החלשה בהרכב שלנו (בטח שגרי לא פתוח, כמו שקרה היום), יש סוג של חוסר תיאום ואי שקט בהגנה, כל מיני בילבולים שיוצרים חורים, שללא כושר נפלא של עמית היו נגמרים בגולים לחובתנו.
המגן השמאלי הנבחן דן אילוז החה בסדר גמור, לא שיחק יותר מידי(אני מעריך שכ30 דקות בתחילת המשחק), אבל היוא בישל לשי את השער שלו ((ולמעשה השער רשום על שמו), כאשר עבר שני שחקנים באגף ומסר מצויין לשי.
ליאור חוג'ה החליף את אילוז בתור המגן השמלי ולטעמי היה טוב מאוד, חזק גם בהגנה וגם תרם יפה מאוד להתקפה (ייצר את הבעיטה שמהריבואנד הקרוב שלה, אסלאם דחק פנימה).
בצד השני של ההגנה ציון עדיין לא נתן את מה שהוא יודע, הרבה חורים בהגנה ולא תרומה מספיק משמעותית להתקפה, לא יודע, משהו לא מתחבר לציון וזה חבל, כי לטעמי הוא באמת מגן מצויין ואני מקווה שהוא ישוב לכושר הטוב והמוכר שלו.
המחליפים ג'וני ורפאל לוריא (בלם) היו בסדר גמור, ורפאל לוריא הראה ניצוצות של שחקן-שחקן.

כללי:
-ההרכב השני שלנו נראה ברמה גבוהה (למרות שכנראה הם שיחקנו גם מול ההרכב השני של כפ"ס), במחצית השניה כאשר הם שיחקו חזרנו לשלוט במגרש כמעט לחלוטין.
-לאן שלא נגיע, תמיד יהיו ילדים ערסים קטנים שינסו להטריד אותנו.
-אבא של יובל פוגלמן הוא בחור סימפטי להפליא, שמספר ששבינו את ליבו.
-אבא שלי לימד אותי שבית"ר הם אף פעם לא נחמדים, אבל היום הם אירחו אותנו ממש יפה, כולל קולה לאוהדים ושיחות מהיציע למאמן ברוח טובה ובחביבות.
-אחד מהשערים של כפ"ס, לא זוכר איזה, היה מנבדל ברור.

סה"כ היה משחק טוב של הפועל, צריך עוד לעבוד על ההגנה,אני סומך על ליאור שידע לסגור את כל הקצוות ובסה"כ אני אופטימי.

כל הכבוד על הסקירה מרשים מאוד

אליה
עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 21/08/2011 :  19:00:13  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.jerusalemnet.co.il/article/39121
הפסד לבני לוד מהלאומית. הובלנו עד הדקות האחרונות והפסדנו... סוף סוף אנחנו הפועל ירושלים.. לא..?
בכל אופן, ליאור נשמע מעודד. נשמח לשמוע פרטים ממישהו שהיה שם.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 21/08/2011 :  21:03:42  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם ליאור מרוצה, אז גם אני מרוצה.

סעמק מתי כבר מתחילה הליגה?

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 21/08/2011 :  22:13:39  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אסי טובי

http://www.jerusalemnet.co.il/article/39121
הפסד לבני לוד מהלאומית. הובלנו עד הדקות האחרונות והפסדנו... סוף סוף אנחנו הפועל ירושלים.. לא..?
בכל אופן, ליאור נשמע מעודד. נשמח לשמוע פרטים ממישהו שהיה שם.

כאמור הפועל שיחקה היום נגד בני לוד (מהלאומית, לא אורתודוכסים משנה שעברה). אחד המגרשים המרגשים שהיינו בהם, בטוח לוקח את רהט ואפילו מתחרה בכבוד עם המגרש במג'דל כרום.

שוב ליאור ניסה הרכבים שונים והרבה בחילופים. במחצית הראשונה כבשו הלודאים פעמיים (אחד מהם ספק בנבדל) למרות שליטה שלנו בדקות ארוכות. המחצית השניה נפתחה בשליטה של בני לוד, אבל שחקני הפועל התעשתו מהר. את הראשון של הפועל כבש בלייכר, את השני שי אהרון במסובבת לחיבורים הרחוקים בנונשלנט - שניהם מבישול של כפיר, ואת השלישי כבש ליאור חוג'ה(!). בדקות האחרונות הוסיפו שחקני לוד עוד שני שערים וקבעו את תוצאת המשחק על 4 3 (שוב אחד בספק נבדל). בדרך השופט הספיק לפסול שער מנבדל של סמיר, ועוד כמעט שער כאשר שחקן לוד הציל מהקו בעיטה של שי אחרי ההתקפה היפה ביותר של המשחק.

הראו ניצוצות
חוג'ה
בלייכר
סולומוביץ'
אלעוברה

ממשיך להרשים
פוגלמן

החדשות הטובות של השבוע
אילן טפרה החליף את הנעליים הצהובות לכחולות

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 21/08/2011 :  23:16:00  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ללא ספק מגרש מרגש.
בין הפחונים, מאחורי פסי הרכבת ובסוף סמטה חשוכה. לוקח את מג'דל בעיניים עצומות.
סוג של הכלאה של מג'דל עם יצ'לאל, שכונת התקוה, קרית מלאכי הישן ותל שבע.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 22/08/2011 :  00:37:34  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שיתרום ת׳נעליים למאהלי המחאה, גם ככה הכל צהוב שם :)
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 22/08/2011 :  03:08:07  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברכות לליאור (חוג'ה).
לדעתי קשה להתעלות על הפועל רהט.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 22/08/2011 :  08:28:21  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ברכות לליאור (חוג'ה).

קפוץ לביקור בשכונת הרכבת.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 22/08/2011 :  09:30:19  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ברכות לליאור (חוג'ה).

קפוץ לביקור בשכונת הרכבת.

מדברי אחד התושבים שגר ליד המגרש:
"נכון שיש פה עדיין כספומטים של סמים ואנשים שגרים פה מתפרנסים מזה, אבל אנחנו לא משתמשים בסחורה"

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 23/08/2011 :  12:45:29  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי בא לכפר שלם מירושלים?

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 23/08/2011 :  13:16:17  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

מי בא לכפר שלם מירושלים?

עבור לתחילת הדף

nir nir מנותק

13 הודעות

נשלח - 23/08/2011 :  13:39:09  הצג פרופיל שלח ל- nir הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במקום לפתוח נושא חדש נשאל כאן.מנויים רגילים יהיו?ואם כן מתי ואיפה ניתן לקנות
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 23/08/2011 :  19:53:00  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ניצחנו את כפר שלם היום 3-0
כבשו: שי, סמיר ופרנקו
הידד
עבור לתחילת הדף

taldo42 taldo42 מנותק

106 הודעות

נשלח - 24/08/2011 :  05:02:20  הצג פרופיל שלח ל- taldo42 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו היה במשחק? יכול לדווח?
צמאים פה לכל פרט!

הפטיש המגל והערק שאזל
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 12 נושא קודם אימונים ומשחקי אימון קרובים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07