פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אימונים ומשחקי אימון קרובים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אימונים ומשחקי אימון קרובים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם אימונים ומשחקי אימון קרובים נושא הבא
עמוד: מתוך 12

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  08:28:40  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בכללי היה משחק טוב מאוד, יחסית לשלב של העונה. הקבוצה הראתה המו ניצוצות, משחקת מתואם ויפה. נראה כאילו השחקנים כבר מכירים אחד את השני. יצאתי מאוד מרוצה ממה שראיתי

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  08:36:40  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני יתן תסיכום משחק שלי,שאני חושב:
עמית שמש היה בסדר גמור;הבלמים ארטום טרטיאק ועמרי נווה היו בלתי עבירים אך היה בינהם פה ושם חוסר תיאום שגרם לחורים קטנים;בני שרקט היה מעולה(לדעתי)למרות שהיה לו איזה חור קטן בהגנה פעם אחת;ציון היה טוב בהתקפה פחות בהגנה;אסוס ופוגלמן היו 100 אחוז,אסוס עם התאקלים הנפלאים,ופוגלמן המסירות הגאוניות;טפרה משום מה היה היום קצת חלש,אחר כך קצת התעורר,פרנקו היה גם חלש עד הדקה העשירית ואחר כך נהיה פעלתני מאוד באגף יחד עם השער היפה;כפיר,לצערי,שוב היה חלש.חבל.שי היה מצוין,תענוג.
אם מסתכלים על השחקנים אחד-אחד קשה למצוא טעויות.
אבל אם מסתכלים למשל על החיבור בהגנה,יש הרבה מה לעבוד.
כנל לגבי שחקני האגפים וההתקפה.בסך הכל משחק טוב מאוד.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  08:49:05  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

אני יתן תסיכום משחק שלי,שאני חושב:
עמית שמש היה בסדר גמור;הבלמים ארטום טרטיאק ועמרי נווה היו בלתי עבירים אך היה בינהם פה ושם חוסר תיאום שגרם לחורים קטנים;בני שרקט היה מעולה(לדעתי)למרות שהיה לו איזה חור קטן בהגנה פעם אחת;ציון היה טוב בהתקפה פחות בהגנה;אסוס ופוגלמן היו 100 אחוז,אסוס עם התאקלים הנפלאים,ופוגלמן המסירות הגאוניות;טפרה משום מה היה היום קצת חלש,אחר כך קצת התעורר,פרנקו היה גם חלש עד הדקה העשירית ואחר כך נהיה פעלתני מאוד באגף יחד עם השער היפה;כפיר,לצערי,שוב היה חלש.חבל.שי היה מצוין,תענוג.
אם מסתכלים על השחקנים אחד-אחד קשה למצוא טעויות.
אבל אם מסתכלים למשל על החיבור בהגנה,יש הרבה מה לעבוד.
כנל לגבי שחקני האגפים וההתקפה.בסך הכל משחק טוב מאוד.

חסרה המהירות במעבר בין הגנה להתקפה ובין התקפה להגנה. כנראה שפה חוסר התיאום בא לידי ביטוי. לדעתי ברבע שעה הראשונה ההגנה הייתה ממש לא טובה. בעיקר בגלל חוסר תיאום, היו כמה חורים נוראיים. אח"כ התייצבנו...
יש הרבה פוטנציאל בשחקנים החדשים, אנחנו נראה דברים יפים העונה.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  08:53:45  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לציין את רועי בלייכר,הוא שור אמיתי.
אני לא יודע אם מישהו ראה את זה אתמול,אבל מוטי מזרחי בעט כדור שוער לעברו של בלייכר,והוא התחיל לרוץ כמו סוס עד שפגש את השוער.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  12:18:56  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

אני מאוד מקווה שברור למי שראה שהתוצאה "קצת" משקרת.

יש לכם קבוצה מעניינת, שצריכה עוד להסתגל למהירות ולכוח שיש בליגה הזו. אין ספק שמדובר בשתיים משלוש המועמדות העיקריות לגמר הפלייאוף
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  12:25:12  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תירוצים.היינו הרבה יותר טובים,מרכז המגרש היה שלנו,חוץ מהזדמנות אחת מסוכנת שלכם,לא עשיתם כלום.
לעומת זאת,אנחנו היינו הרבה יותר יצירתיים.כמובן שאסור לקחת מסקנות מהמשחק הזה,אבל לי ברור שיש לנו קבוצה יותר טובה.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  13:02:31  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

תירוצים.היינו הרבה יותר טובים,מרכז המגרש היה שלנו,חוץ מהזדמנות אחת מסוכנת שלכם,לא עשיתם כלום.
לעומת זאת,אנחנו היינו הרבה יותר יצירתיים.כמובן שאסור לקחת מסקנות מהמשחק הזה,אבל לי ברור שיש לנו קבוצה יותר טובה.

שמח שאלה המסקנות שלך
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  13:31:25  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אלה לא מסקנות,זה מה שהעיניים שלי רואות.
לא רוצה לזלזל,אבל לא ראיתי אצלכם משהו מיוחד אתמול.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  13:57:35  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

מצויין
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  14:50:31  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

יש לכם קבוצה מעניינת, שצריכה עוד להסתגל למהירות ולכוח שיש בליגה הזו. אין ספק שמדובר בשתיים משלוש המועמדות העיקריות לגמר הפלייאוף

איזו תוצאה הייתה משקפת לדעתך?
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  14:53:34  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

איזו תוצאה הייתה משקפת לדעתך?

2-2
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  15:01:15  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנה שני הגרוש שלי על המשחק:
לא היינו יותר טובים ותיקו היה משקף יותר, אבל מה זה משנה? היו להם כמה הזדמנויות וגם לנו. שלטנו בחלק מהזמן והם שלטו בחלקים אחרים.
יש לנו בעיה בכדורי גובה בהתקפה. לא חושב שהיה כדור גובה אחד שההגנה של יפו לא לקחה.
היו הרבה ניצוצות של כדורגל אבל הרבה חוסר תיאום. זה עוד יתחבר, אני בטוח.
דווקא אהבתי את היכולת של טפרה. ההגנה האחורית מעולה.
אסוס יספק לנו הרבה נחת וגם צהובים ויש חשש שגם אדומים.
שמש היה טוב עם הצלה אחת וירטואוזית.
ממש תענוג לראות את שי. גם מנהיגות, גם ראיית משחק, וגם לחימה בלי פשרות.

לסיכום, יש עוד הרבה עבודה, אבל גם אופטימיות. יפו קבוצה טובה.

נערך על ידי - האחים מרילי ב-12/08/2011 15:04:12
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  15:32:04  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

שני הגרוש שלי על הקבוצה שלכם:

שוער מצויין
מגינים לא משמעותיים.
עומרי נווה יותר חדיר מטריטיאק. עובדה, האגף השמאלי שלנו חגג. כשפוגלמן הפך לבלם הוא היה טוב יותר מכל הבלמים על המגרש אמש.
אסוס קצב. זה יביא לאדומים, אבל יותר אצל היריב. מה שכן, זה יגרום לתסיסה ולבלאגן מסביב.
פוגלמן זה פוגלמן.
טפרה היה לטעמי טוב מפרנקו, אבל פחות מהיר. כפיר שיחק פחות טוב ושי הוא ברומטר חשוב.

הקבוצה מעניינת. יש בה הרבה פרסונות על המגרש. הנעת הכדור שלה לא רעה, אבל לא מדהימה והיא חייבת להיות יותר מהירה. הקבוצה לא הענישה מספיק במתפרצות וחשופה למתפרצות מצידה. זה עניין של מהירות. מה שכן, יש שחקן בכל מקום במגרש שיכול לבד להסתדר עם מה שסביבו, וזו מעלה: ארטום, פוגלמן, שי.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  15:36:19  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שני הגרושים שלי על הקבוצה שלך:

המגרש שלכם נוראי ולח שם.
אין לכם קהל.
הקבוצה שלכם קקה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 12/08/2011 :  15:55:41  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

שני הגרושים שלי על הקבוצה שלך:

המגרש שלכם נוראי ולח שם.
אין לכם קהל.
הקבוצה שלכם קקה.

1. תזמינו אותנו. 4 שנים זה באותו מקום "נוראי ולח"
2. תבדקו את זה במשחק החוץ נגדכם.
3. מאחר והטבלה לא משקרת אני מחכה לתוצאות האמת.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 12 נושא קודם אימונים ומשחקי אימון קרובים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07