פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות...

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות...
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות... נושא הבא
עמוד: מתוך 10

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/10/2009 :  22:08:13  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לכל משפחת ברעם - מחיים ודרומה מזל טוב להולדת הבן, הנכד והאחיין.
על הביקור של הרך הנןלד בתל שבע בשישי הקרוב נהיה מוכנים לוותר.
אבל במשחק הבית הבא - נגד בית שמש אין שחרורים.

והנה בא לי חרוז: "הפזמון של הפעוטון ב[הפועל] קטמון".

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 14/10/2009 :  00:09:40  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מזל טוב למשפחת ברעם!
"לי מתאים לכתוב גם פה בגלל המחוות הגרפיות המרגשות וגם כי אני חושש שבלאש יכעס עליי."
לגבי הנקודה הזו - ברגע שיש דיון בפורום של קטמון יש לזה משמעות. אנשים מציעים לעשות דברים ואם זה נכתב בפורום של קטמון אז ברור שיש לזה קשר לקטמון. אם כל הדיון הזה לא קשור לקטמון כמו שאתה טוען אז הוא לא צריך להיות בפורום הזה למרות שבעיקרון כל אחד יכול לכתוב איפה שהוא רוצה ועל מה שהוא רוצה.
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 14/10/2009 :  00:52:50  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

תקדים מסוכן, ייתכן שנאלץ לשלול לותיק הרשאה לפתוח אשכולות.
עדו, אני שמח לראות שאתה מתרכז במה שחשוב, אבל אני מבקש די. ניתן לבקש מהמנהלים להעביר את הנושא לעוף טופיק, אבל אני לא לוקח אחריות בעניין.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 14/10/2009 :  07:17:08  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תהייה לגבי פרדוקס מסוים בגישה הטוטאלית.
כאשר(כמו בכדורגל) בית"ר פותחת פער מקצועי עצום מהפועל,מייד מצטרפים אליה(כמו לכל קבוצה מצליחה) הרבה אדומים עם זהות פחותה,והרבה מילדיהם שזורמים עם הסחף ,וספיחים מכל רחבי הארץ.בית"ר עדיין נשארת בית"ר ואוהדי בית"ר האותנטיים, לא מוותרים על הקבוצה בטענה שזה לא בית"ר האמיתית.
כאשר (כמו בכדורסל) הפועל נהיית הדומיננטית בהרבה(ומכבי ובית"ר מתפרקות)מייד מצטרפים אליה(כמו לכל קבוצה מצליחה) הרבה צהובים ,וספיחים מכל רחבי הארץ.ואז אנחנו אוהדי הפועל האותנטיים טוענים שזו בית"ר ומוותרים על הקבוצה לטובת הבית"רים.

אז מה זה אומר?שבהגדרה לנו אסור שתהייה קבוצה מצליחה בגלל התופעות הנילוות הבעייתיות
או לחילופין משהו אבסורדי אף יותר. האם אנחנו אמורים בהפוך על הפוך להתפלל להצלחת בית"ר כדי שאוהדיה לא ייקפצו על עגלת הפועל?

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-14/10/2009 07:23:23
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 14/10/2009 :  08:19:23  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

תהייה לגבי פרדוקס מסוים בגישה הטוטאלית.
כאשר(כמו בכדורגל) בית"ר פותחת פער מקצועי עצום מהפועל,מייד מצטרפים אליה(כמו לכל קבוצה מצליחה) הרבה אדומים עם זהות פחותה,והרבה מילדיהם שזורמים עם הסחף ,וספיחים מכל רחבי הארץ.בית"ר עדיין נשארת בית"ר ואוהדי בית"ר האותנטיים, לא מוותרים על הקבוצה בטענה שזה לא בית"ר האמיתית.
כאשר (כמו בכדורסל) הפועל נהיית הדומיננטית בהרבה(ומכבי ובית"ר מתפרקות)מייד מצטרפים אליה(כמו לכל קבוצה מצליחה) הרבה צהובים ,וספיחים מכל רחבי הארץ.ואז אנחנו אוהדי הפועל האותנטיים טוענים שזו בית"ר ומוותרים על הקבוצה לטובת הבית"רים.

אז מה זה אומר?שבהגדרה לנו אסור שתהייה קבוצה מצליחה בגלל התופעות הנילוות הבעייתיות
או לחילופין משהו אבסורדי אף יותר. האם אנחנו אמורים בהפוך על הפוך להתפלל להצלחת בית"ר כדי שאוהדיה לא ייקפצו על עגלת הפועל?

גם לפרדוקס הזה יש פתרון קלי, הוא אפילו די פשוט.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 14/10/2009 :  10:51:56  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
והוא ?
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 14/10/2009 :  11:24:01  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

והוא ?

מה אתה מתערב?!
והוא שאם הגרעין המרכזי של הקהל מגובש מאד בזהות שלו, ההצטרפות לא תערער אותו אלא תושפע ממנו. הגרעין המרכזי של בית"ר כיום, לדוגמא, מגובש למדי בזהותו. של הכדורסל לא. לכן ההצטרפות לבית"ר לא מערערת כהוא זה את עמדתם הגזענית , אלא לעיתים דווקא מושכת אנשים שמחפשים את החוויה המפוקפקת הזאת.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 14/10/2009 :  11:34:04  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבל הקהל שם רחוק מלהיות מגובש.למען האמת,אני לא מכיר איזה שהיא קבוצת ספורט בארץ (בכל הענפים) עם סתירות מיבניות ונטולת זהות ברורה כמו קבוצת הכדורסל של ירושלים.
יש לזה יתרון מספרי ניכר כי היא מושכת אליה אוהדים רבים (אוהדי כדורגל של קבוצות אחרות ,מכביסטים לשעבר,וסתם כאלו שמתענינים בכדורסל).

החסרונות ברורים גם כן.

למשפחת ברעם,המון מזל טוב.

עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 14/10/2009 :  13:55:51  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקהל של הפועל בכדורסל הוא קהל מדהים. מספר אחד בארץ. מי שהיה בנוקיה בחצי גמר הגביע וחצי גמר הפליי אוף בשנה שעברה וראה 5000 אדומים מעודדים בטירוף יודע על מה אני מדבר. איפה בא לידי ביטוי זה שהקהל לא מגובש ונטול זהות ?
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 14/10/2009 :  14:19:09  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

הקהל של הפועל בכדורסל הוא קהל מדהים. מספר אחד בארץ. מי שהיה בנוקיה בחצי גמר הגביע וחצי גמר הפליי אוף בשנה שעברה וראה 5000 אדומים מעודדים בטירוף יודע על מה אני מדבר. איפה בא לידי ביטוי זה שהקהל לא מגובש ונטול זהות ?

בחצי גמר הגביע אשתקד נגד חיפה הקהל היה גרוע ושאנן כמו הקבוצה.
כשיש אופצייה של 5000 ביד אליהו כמחצית מהם הם כאלה שלא באים למלחה בקביעות, חלק ניכר מהם מאנשי הכדורגל.
במלחה יש 2200 מקומות רשמית, 2500 בפועל, הפועל בצמרת קרוב ל 20 שנה רצוף, יש מעגל גדול של אוהדים שאינו פעיל על בסיס שבועי אבל שוטף את יד אליהו בכל פעם שאפשר.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 14/10/2009 :  15:51:15  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גיבוש מהסוג הזה לא היה אף פעם גם בהפועל הישנה. הקהל בסוף שנות השבעים , כשהצטרפתי כילד, היה מורכב מחברה מסורתיים, חברה משכונות קשות (עם אלימות פה ושם) לצד פרופסורים יקים מרחביה, אתיאיסטים, קומוניסטים. איזה גיבוש? שום אידיאלוגיה אחידה לא היתה בהפועל הישנה שאני פגשתי.. קבוצות של אנשים שהדבר היחידי המשותף להם היה סובלנות האחד לשני.
ואת זה יש גם במלחה.בגדול.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 14/10/2009 :  16:12:42  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לי בעיה עם קיומו של האשכול הזה ועם הדיון על קבוצת הכדורסל.
אבל בואו לא נשכח שיש להפועל קטמון ירושלים משחק כדורגל חשוב בשבת הקרובה, אחרי פגרה של שבועיים. במהלך הפגרה נבחנו שחקנים חדשים (חלקם היו בין השחקנים שהגיעו בסוף טורניר האוהדים). האם מישהו מהם הוחתם? האם הסגל התחזק?
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 14/10/2009 :  17:16:10  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

במהלך הפגרה נבחנו שחקנים חדשים (חלקם היו בין השחקנים שהגיעו בסוף טורניר האוהדים).

פרטים, אדון תא-שמע
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 14/10/2009 :  18:05:42  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו
פרטים, אדון תא-שמע

אין לי פרטים, אבל בין השחקנים ששיחקו עם הילדים בסוף היו לפחות שניים שהצטרפו או נבחנו במהלך הפגרה.
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 14/10/2009 :  18:58:59  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו
פרטים, אדון תא-שמע

אין לי פרטים, אבל בין השחקנים ששיחקו עם הילדים בסוף היו לפחות שניים שהצטרפו או נבחנו במהלך הפגרה.

גם לי אין שום מידע רשמי. אז השוויתי בין הרשימה הזאת http://www.katamon.co.il/team.asp לרשימה הזאת http://football.org.il/Clubs/Pages/TeamDetails.aspx?TEAM_ID=5981
ככל הידוע לי השוער שלום מלכה ועומרי זכאי עזבו את הקבוצה. זה משאיר 5 שחקנים באתר ההתאחדות שלא מופיעים באתר של קטמון:
1) http://football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?PLAYER_ID=36069
2) http://football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?PLAYER_ID=104356
3) http://football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?PLAYER_ID=27704
4) http://football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?PLAYER_ID=19743
5) http://football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?PLAYER_ID=27920
יבגני צ'ברטוק כבר שיחק נגד שגב שלום.רמי מור הוא מאמן השוערים וכרגע השוער המחליף. האחרים אולי חדשים?

נערך על ידי - עוז לניצחון ב-14/10/2009 19:03:54
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 10 נושא קודם הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות... נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07