משתמש |
הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות... |
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 13/10/2009 : 09:12:51
|
ואני עדיין מסרב להתרגש עד מוות ממה שאמר ספונסור שאין לו מושג איפה הוא נמצא, היום הוא פה מחר הוא שם, ובינתיים הוא מקשקש תחת כל עץ רענן. זכור לי שבזמנו עם גאידמאק נאמרו דברים חמורים פי עשר (להחליף צבעים לקבוצה, לשנות את השם). מחאה של אוהדי הפועל שמה לזה קץ אז, כולה לפני שנתיים, ותשים לזה קץ היום. אתם מוזמנים לכתוב להנהלת הכדורסל את דעתכם hjmbc@hapoel.co.il
ברור שאני לא מאושר מאיך שהקבוצה הזו מתנהלת, אבל רבאק, רק לפני שלוש שנים אנחנו היינו עמוק בחרא עם שני עבריינים אחד מהם צהוב, ואף אחד לא היה חולם לתת גט לקבוצה או להקים קבוצה חלופית אם היינו עדיין בליגת העל.
|
נערך על ידי - עוגן ק. ב-13/10/2009 09:19:16 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 13/10/2009 : 12:07:40
|
אני חייב לציין שלאחר קריאת השרשור הזה יצאתי די מבולבל. אבל אני לא מבולבל עד כדי כך שזה ימנע ממנו להציע מסקנות. אז אציע: 1) אני ממליץ להתרכז אך ורק בהפועל קטמון ירושלים בכדורגל. בלי כדורסל, כדורעף וכדור נוצה. גם אני במקרה מתעניין בהפועל כדורסל. אבל כרגע אין לי ואין לנו כוחות (ראה סעיף 3 למטה) וממילא אין לנו אפשרות להשפיע בתחום הכדורסל. 2) המטרה העיקרית שלנו בקטמון היא להעמיד קבוצת כדורגל כמה שיותר חזקה. גם במגרש וגם מחוצה לו. 3) המטרה השנייה צריכה להיות הגדלת הקהל. וכאן אני חייב להעיר משהו. כשאני שומע אנשים מדברים על "הצד האדום של ירושלים" או "המחנה האדום בירושלים" אז אחת מן השתיים: או שהם לא גרים בעיר או שהם גרים בעיר אבל חיים בעולם דמיוני. אני כן גר בעיר. והמצב היום הוא שיותר מ90% מאוהדי הכדורגל בעיר הם אוהדי בית"ר. לדעתי זה אפילו הרבה יותר מ90%. בעל המכולת ברחוב שלי ושני בניו הם אוהדי בית"ר כמו נהגי האוטובוסים ולמעשה כמעט כל מי שאני פוגש. אני מכיר מישהו שבא למשחקי קטמון עם הבן שלו שהוא בן 10. הבן הזה הוא בודד מאד בבית הספר באהדה להפועל. כל יתר הילדים הם אוהדי בית"ר. לכן אני מוכן לקבל את כל מי שיגיע לגבעת רם לעודד את הקבוצה. בלי שאלות, וויכוחים, פלפולים ופילוגים. ואם הקהל ימשיך להתפלג, בעוד כמה שנים יישארו בערך שלושה אוהדי הפועל קטמון כדורגל. וגם הם יהיו מפולגים....
|
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 13/10/2009 : 14:09:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
ציטוט: נשלח במקור על ידי עדו האדום
אז ממה אנחנו בעצם מפחדים ? שיונפו דגלים צהובים במלחה ?
http://one.co.il/Article/145677.html#
"ביום שלישי בבוקר נפגשנו עם אוהדי בית"ר ירושלים, עשינו איתם עסק שהם יתמכו בהפועל ירושלים, היו לנו אוהדים של בית"ר במשחק שתמכו בנו ותראו מה קרה. אני חושב שזה שהם תמכו עזר, הם יכולים לומר שהם עזרו. אנחנו נילחם כדי לקחת את האליפות".
לעצום עיניים
יכולתי לשפוך פה 1000 מילה , בעד, נגד, שחור, לבן וגוונים של אפור. מטיבי לכת יזכרו ת'רדים ארוכים שלי בפורום צ'ה בנושא. רק שהפעם כמדומני, הקישור והציטוט, למרות האתר הנחות והמשוקץ ממנו נלקחו, סותמים את הגולל על כל ניסיון לעגל פינה או לייפות משהו. " עשינו איתם עסק שהם יתמכו בהפועל ירושלים, היו לנו אוהדים של בית"ר במשחק שתמכו בנו ותראו מה קרה ". מעניין מה העסק, בטח חברי "לה -פסוליה" יקבלו אגרופנים חדשים מסגסוגת משובחת או אפילו מטיטאניום.
מי שהציטוט הזה לא גרם לו לקחת צד, יש לו בעייה קשה בתפיסת המציאות. לגבי הפרשנות והביצוע אין חילוקי דעות, הוא עדיין הולך למשחק של הפועל ירושלים פורמאלית, רק שהוא כבר לא הולך בתור זיקית\זונת אוליגרכים, אלא בתור כזו שהולכת להיות נפקנית משנה, הרי אוהדי בית"ר זה העסק החדש. האמת, גועל נפש, כמה אפשר למכור לעצמנו לוקש ועוד לוקש. יותר רשמי ממה שהיה השבוע במלחה לא יכול להיות, בית"ר מגדל . סופי.
קראנקו, גם לי עלה הדם לראש שראיתי את זה. אבל אני רק רוצה להוסיף, לשם פרופורציה, שזה עדיין רק ציטוט של היהודי האחרון שקליין נכנס לו לכיסים והוא לחיינו לפני איזה שבוע בערך, שמדבר על יאנקיז וג'איינטס ולא בדיוק מבין הפועל-ביתר ומי נגד מי. אני מציע שוב לכתוב להנהלה שידעו שזה מפריע לנו. אחרת איך ילמד? וגם לא לגמרי הבנתי לאיזה צדדים אתה מחלק אותנו- ל"אין הפועל כדורסל" מול "בית"ר מגדל"? אבסורד בעיניי שהמסקנה הרצויה מבחינתך היא ויתור על הקבוצה שלנו.
|
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 13/10/2009 : 14:49:57
|
"ביום שלישי בבוקר נפגשנו עם אוהדי בית"ר ירושלים, עשינו איתם עסק שהם יתמכו בהפועל ירושלים, היו לנו אוהדים של בית"ר במשחק שתמכו בנו ותראו מה קרה. אני חושב שזה שהם תמכו עזר, הם יכולים לומר שהם עזרו. אנחנו נילחם כדי לקחת את האליפות".
לעצום עיניים
יכולתי לשפוך פה 1000 מילה , בעד, נגד, שחור, לבן וגוונים של אפור. מטיבי לכת יזכרו ת'רדים ארוכים שלי בפורום צ'ה בנושא. רק שהפעם כמדומני, הקישור והציטוט, למרות האתר הנחות והמשוקץ ממנו נלקחו, סותמים את הגולל על כל ניסיון לעגל פינה או לייפות משהו. " עשינו איתם עסק שהם יתמכו בהפועל ירושלים, היו לנו אוהדים של בית"ר במשחק שתמכו בנו ותראו מה קרה ". מעניין מה העסק, בטח חברי "לה -פסוליה" יקבלו אגרופנים חדשים מסגסוגת משובחת או אפילו מטיטאניום.
מי שהציטוט הזה לא גרם לו לקחת צד, יש לו בעייה קשה בתפיסת המציאות. לגבי הפרשנות והביצוע אין חילוקי דעות, הוא עדיין הולך למשחק של הפועל ירושלים פורמאלית, רק שהוא כבר לא הולך בתור זיקית\זונת אוליגרכים, אלא בתור כזו שהולכת להיות נפקנית משנה, הרי אוהדי בית"ר זה העסק החדש. האמת, גועל נפש, כמה אפשר למכור לעצמנו לוקש ועוד לוקש. יותר רשמי ממה שהיה השבוע במלחה לא יכול להיות, בית"ר מגדל . סופי.
קראנקו, גם לי עלה הדם לראש שראיתי את זה. אבל אני רק רוצה להוסיף, לשם פרופורציה, שזה עדיין רק ציטוט של היהודי האחרון שקליין נכנס לו לכיסים והוא לחיינו לפני איזה שבוע בערך, שמדבר על יאנקיז וג'איינטס ולא בדיוק מבין הפועל-ביתר ומי נגד מי. אני מציע שוב לכתוב להנהלה שידעו שזה מפריע לנו. אחרת איך ילמד? וגם לא לגמרי הבנתי לאיזה צדדים אתה מחלק אותנו- ל"אין הפועל כדורסל" מול "בית"ר מגדל"? אבסורד בעיניי שהמסקנה הרצויה מבחינתך היא ויתור על הקבוצה שלנו.
להנהלה זה לא מזיז, הרבה יותר חשוב לה גומא מעוד כמה אוהדים , ורוב הקהל הפעיל חושב אחרת , שגומא זה לגיטימי וזה לא אותו ענף בלה בלה , אז מה אתה אמור לעשות, לעזור "לרפא" מישהו שלא רואה בעצמו חולה ? |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 13/10/2009 : 15:31:04
|
לא חשבתי לרגע שאפשר לשכנע את האוהדים ובטח לא את ההנהלה (הצחקת לי ת'טוסיק) להעיף את גומא. כן אפשר להסביר לו את מצב העיניינים, מה מפריע ופוגע בנו, ונראה לי שבתור התחלה אפשר לנסות לעשות את זה דרך ההנהלה (גם אם אין לנו אמונה גדולה בהם). אני מכוון לכך שבשנה/שנתיים/שלוש עד שהבחור ילך מפה יהיה כמה שפחות נזק זהותי. מפריע שהכסף של הספונסר של בית"ר מממן את הקבוצה ? כן, אבל לא הכי קריטי בעולם כששרים ביציע השנאה למנורה. מפריע כל הקירוב לבבות הזה עם אוהדי בית"ר? מאוד, וכמעט בלתי ניתן לעיכול. את הראשון אני לא חושב שאנחנו יכולים לרפא כרגע, את השני אני מאמין שכן(מכיוון שהוא לא דורש מהאוהדים שם לעשות ויתורים כלשהם) ושווה לנסות. מעבר לפן האישי שלנו כאוהדי כדורסל, לוותר על המחלקה לטובת בית"ר זה ירייה לעצמנו ברגל (קטמון) וגם משפיל בטירוף. |
נערך על ידי - קובקוב ב-13/10/2009 15:42:43 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 13/10/2009 : 17:22:05
|
זה נראה לי מוזר מאוד מאוד לרשום את זה, אבל אני מסכים עם קובקוב |
אם תרצו אין זו אגדה
|
נערך על ידי - שומר החומות ב-13/10/2009 17:22:24 |
|
|
nadavlev
206 הודעות |
נשלח - 13/10/2009 : 18:16:10
|
הנה תגובה של מישהו מפורום צ'ה שגם שם יש אשכול על אותו נושא... התגובה הכי נכונה שראיתי מאז היום הראשון שהתחלתי לגלוש בפורומים של הכדורסל והכדורגל....
אלף תשע מאות תשעים וטיפה, מלחה. סמלה הגדול של היריבה העירונית, ההוא מהפרסומת לשמפו מגיע למלחה לתמוך בכדורסל. תוך שניות מועף השיקוץ בשריקות בוז ובקללות מצד כל יושבי מלחה. הפועל ירושלים, לאוהדי הפועל. זה מה שהיה וזה מה שחשבנו שיהיה. אבל היום, אין הפועל. יש מגדל, או אולי בית"ר מגדל. אוהדי הפועל הותיקים שגדלו בימים הראשונים של היציעים מאחורי הסלים כבר כמעט ואינם באים. המבוגרים של פעם גם הם מאסו בהתנהלות המביכה ובאובדן הדרך. אתם, החבר'ה הצעירים מקבלים את אובדן הדרך בסלחנות, כל עוד כמובן הכסף לשכירי החרב ימשיך להיות משולם, והעיקר לנצח את מכבי או לעלות שלב בגביע אירופה. בקבוצת הכדורסל של מלחה, חוץ מלבקר ילדים חולים במחלקות שונות בבתי חולים עם גדודים של צלמים ויחצנים, אין ערכים, אין דרך ואין הפועל. זה בסדר, זה מקובל, זה לגיטימי. הרי השיקוצים הצהובים מצילים אתכם כל פעם מחדש מקריסה. סבבה. רק חשוב להבהיר, אין הפועל כדורסל, רק בית"ר מגדל |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 13/10/2009 : 19:31:02
|
לעצום עיניים
לדעתי מכתב לדני קליין שנשלח מאוהדי קטמון יכול לגרור שתי תגובות: במקרה אחד זה לא יזיז לדני קליין והוא אפילו לא יתאמץ לקרוא את המכתב. במקרה שני הוא יתעצבן על קטמון, לא יחדש את המנייה שלו וינתק קשר עם הקבוצה. כל מי שחושב שקיימת אפשרות אחרת (שזה יגע לליבו ושהוא יעשה עם זה משהו) נאיבי ביותר ולא יודע איפה הוא חי. ואגב, אם המכתב לא חתום על ידי קטמון אלא ע"י אוהדי הפועל ירושלים בכדורסל אז למה אנחנו דנים בנושא בפורום הזה ?
|
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 13/10/2009 : 19:34:15
|
לדעתי מכתב לדני קליין שנשלח מאוהדי קטמון יכול לגרור שתי תגובות: במקרה אחד זה לא יזיז לדני קליין והוא אפילו לא יתאמץ לקרוא את המכתב. במקרה שני הוא יתעצבן על קטמון, לא יחדש את המנייה שלו וינתק קשר עם הקבוצה. כל מי שחושב שקיימת אפשרות אחרת (שזה יגע לליבו ושהוא יעשה עם זה משהו) נאיבי ביותר ולא יודע איפה הוא חי. ואגב, אם המכתב לא חתום על ידי קטמון אלא ע"י אוהדי הפועל ירושלים בכדורסל אז למה אנחנו דנים בנושא בפורום הזה ?
|
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 13/10/2009 : 20:36:55
|
אני אמרתי לכתוב בשם אוהדי קטמון? כל אחד יחתום בשם שלו ויעשה מה בזין שלו. זה מה שאני עשיתי. לא כל דבר קשור בקטמון, ומותר לי להביע את דעתי כאוהד הפועל כדורסל בפני ההנהלה שלה. ואני מעדיף לתקוף בנאיביות- זה חשוב, מפני שכל השאר פה מסתמנים כשחקני בונקר מבאסים, שהם שורש כל רע- מלפחד (דני קליין עלול להתעצבן עלינו- אלוהים ישמור, זה אמיתי?). ובאופן אישי, המאמץ שאתה משקיע למנוע איזה מכתב שדני קליין לא יתאמץ לקרוא מטריד ביותר. בקשר לנימוקים החשובים- אתה יכול לכתוב בצ'ה אם בא לך, חלקנו כתבנו שם. לי מתאים לכתוב גם פה בגלל המחוות הגרפיות המרגשות וגם כי אני חושש שבלאש יכעס עליי.
|
נערך על ידי - קובקוב ב-13/10/2009 21:47:08 |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 13/10/2009 : 20:51:46
|
עוד קטמוניסט הצטרף אלינו הבוקר, בגיל 0. אח ליותם, בן לגדעון, נכד לחיים, אחיין לאביתר-כולם אוהדים אדומים מובהקים. |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 13/10/2009 : 20:59:29
|
מזל טוב חיים |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 13/10/2009 : 21:19:40
|
נאחל לו שיזכה לראות דרבי ירושלמי. |
|
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 13/10/2009 : 21:38:20
|
אני מקווה מאד שהוא יגיע למשחק נגד חורה. אני מבטיח לסדר לו חלב גמלים ואבק ג'יפים. |
סאסי - אני מאמין לו! |
|
|
הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות... |
|
|
|