פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות...

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות...
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות... נושא הבא
עמוד: מתוך 10

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 13/10/2009 :  09:12:51  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואני עדיין מסרב להתרגש עד מוות ממה שאמר ספונסור שאין לו מושג איפה הוא נמצא, היום הוא פה מחר הוא שם, ובינתיים הוא מקשקש תחת כל עץ רענן. זכור לי שבזמנו עם גאידמאק נאמרו דברים חמורים פי עשר (להחליף צבעים לקבוצה, לשנות את השם). מחאה של אוהדי הפועל שמה לזה קץ אז, כולה לפני שנתיים, ותשים לזה קץ היום.
אתם מוזמנים לכתוב להנהלת הכדורסל את דעתכם hjmbc@hapoel.co.il

ברור שאני לא מאושר מאיך שהקבוצה הזו מתנהלת, אבל רבאק, רק לפני שלוש שנים אנחנו היינו עמוק בחרא עם שני עבריינים אחד מהם צהוב, ואף אחד לא היה חולם לתת גט לקבוצה או להקים קבוצה חלופית אם היינו עדיין בליגת העל.

נערך על ידי - עוגן ק. ב-13/10/2009 09:19:16
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/10/2009 :  11:23:55  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתבה מהארץ של היום, שמעידה גם היא על המצב בהנהלת הפועל כדורסל:
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1120674.html

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 13/10/2009 :  12:07:40  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חייב לציין שלאחר קריאת השרשור הזה יצאתי די מבולבל. אבל אני לא מבולבל עד כדי כך שזה ימנע ממנו להציע מסקנות. אז אציע:
1) אני ממליץ להתרכז אך ורק בהפועל קטמון ירושלים בכדורגל. בלי כדורסל, כדורעף וכדור נוצה. גם אני במקרה מתעניין בהפועל כדורסל. אבל כרגע אין לי ואין לנו כוחות (ראה סעיף 3 למטה) וממילא אין לנו אפשרות להשפיע בתחום הכדורסל.
2) המטרה העיקרית שלנו בקטמון היא להעמיד קבוצת כדורגל כמה שיותר חזקה. גם במגרש וגם מחוצה לו.
3) המטרה השנייה צריכה להיות הגדלת הקהל. וכאן אני חייב להעיר משהו. כשאני שומע אנשים מדברים על "הצד האדום של ירושלים" או "המחנה האדום בירושלים" אז אחת מן השתיים: או שהם לא גרים בעיר או שהם גרים בעיר אבל חיים בעולם דמיוני. אני כן גר בעיר. והמצב היום הוא שיותר מ90% מאוהדי הכדורגל בעיר הם אוהדי בית"ר. לדעתי זה אפילו הרבה יותר מ90%. בעל המכולת ברחוב שלי ושני בניו הם אוהדי בית"ר כמו נהגי האוטובוסים ולמעשה כמעט כל מי שאני פוגש. אני מכיר מישהו שבא למשחקי קטמון עם הבן שלו שהוא בן 10. הבן הזה הוא בודד מאד בבית הספר באהדה להפועל. כל יתר הילדים הם אוהדי בית"ר. לכן אני מוכן לקבל את כל מי שיגיע לגבעת רם לעודד את הקבוצה. בלי שאלות, וויכוחים, פלפולים ופילוגים. ואם הקהל ימשיך להתפלג, בעוד כמה שנים יישארו בערך שלושה אוהדי הפועל קטמון כדורגל. וגם הם יהיו מפולגים....
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 13/10/2009 :  14:09:18  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

אז ממה אנחנו בעצם מפחדים ? שיונפו דגלים צהובים במלחה ?

http://one.co.il/Article/145677.html#

"ביום שלישי בבוקר נפגשנו עם אוהדי בית"ר ירושלים, עשינו איתם עסק שהם יתמכו בהפועל ירושלים, היו לנו אוהדים של בית"ר במשחק שתמכו בנו ותראו מה קרה. אני חושב שזה שהם תמכו עזר, הם יכולים לומר שהם עזרו. אנחנו נילחם כדי לקחת את האליפות".

לעצום עיניים

יכולתי לשפוך פה 1000 מילה , בעד, נגד, שחור, לבן וגוונים של אפור. מטיבי לכת יזכרו ת'רדים ארוכים שלי בפורום צ'ה בנושא.
רק שהפעם כמדומני, הקישור והציטוט, למרות האתר הנחות והמשוקץ ממנו נלקחו, סותמים את הגולל על כל ניסיון לעגל פינה או לייפות משהו.
" עשינו איתם עסק שהם יתמכו בהפועל ירושלים, היו לנו אוהדים של בית"ר במשחק שתמכו בנו ותראו מה קרה ". מעניין מה העסק, בטח חברי "לה -פסוליה" יקבלו אגרופנים חדשים מסגסוגת משובחת או אפילו מטיטאניום.

מי שהציטוט הזה לא גרם לו לקחת צד, יש לו בעייה קשה בתפיסת המציאות.
לגבי הפרשנות והביצוע אין חילוקי דעות, הוא עדיין הולך למשחק של הפועל ירושלים פורמאלית, רק שהוא כבר לא הולך בתור זיקית\זונת אוליגרכים, אלא בתור כזו שהולכת להיות נפקנית משנה, הרי אוהדי בית"ר זה העסק החדש.
האמת, גועל נפש, כמה אפשר למכור לעצמנו לוקש ועוד לוקש.
יותר רשמי ממה שהיה השבוע במלחה לא יכול להיות, בית"ר מגדל . סופי.

קראנקו, גם לי עלה הדם לראש שראיתי את זה. אבל אני רק רוצה להוסיף, לשם פרופורציה, שזה עדיין רק ציטוט של היהודי האחרון שקליין נכנס לו לכיסים והוא לחיינו לפני איזה שבוע בערך, שמדבר על יאנקיז וג'איינטס ולא בדיוק מבין הפועל-ביתר ומי נגד מי. אני מציע שוב לכתוב להנהלה שידעו שזה מפריע לנו. אחרת איך ילמד?
וגם לא לגמרי הבנתי לאיזה צדדים אתה מחלק אותנו- ל"אין הפועל כדורסל" מול "בית"ר מגדל"? אבסורד בעיניי שהמסקנה הרצויה מבחינתך היא ויתור על הקבוצה שלנו.

עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 13/10/2009 :  14:49:57  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

ציטוט:

"ביום שלישי בבוקר נפגשנו עם אוהדי בית"ר ירושלים, עשינו איתם עסק שהם יתמכו בהפועל ירושלים, היו לנו אוהדים של בית"ר במשחק שתמכו בנו ותראו מה קרה. אני חושב שזה שהם תמכו עזר, הם יכולים לומר שהם עזרו. אנחנו נילחם כדי לקחת את האליפות".

לעצום עיניים

יכולתי לשפוך פה 1000 מילה , בעד, נגד, שחור, לבן וגוונים של אפור. מטיבי לכת יזכרו ת'רדים ארוכים שלי בפורום צ'ה בנושא.
רק שהפעם כמדומני, הקישור והציטוט, למרות האתר הנחות והמשוקץ ממנו נלקחו, סותמים את הגולל על כל ניסיון לעגל פינה או לייפות משהו.
" עשינו איתם עסק שהם יתמכו בהפועל ירושלים, היו לנו אוהדים של בית"ר במשחק שתמכו בנו ותראו מה קרה ". מעניין מה העסק, בטח חברי "לה -פסוליה" יקבלו אגרופנים חדשים מסגסוגת משובחת או אפילו מטיטאניום.

לגבי הפרשנות והביצוע אין חילוקי דעות, הוא עדיין הולך למשחק של הפועל ירושלים פורמאלית, רק שהוא כבר לא הולך בתור זיקית\זונת אוליגרכים, אלא בתור כזו שהולכת להיות נפקנית משנה, הרי אוהדי בית"ר זה העסק החדש.

קראנקו, גם לי עלה הדם לראש שראיתי את זה. אבל אני רק רוצה להוסיף, לשם פרופורציה, שזה עדיין רק ציטוט של היהודי האחרון שקליין נכנס לו לכיסים והוא לחיינו לפני איזה שבוע בערך, שמדבר על יאנקיז וג'איינטס ולא בדיוק מבין הפועל-ביתר ומי נגד מי. אני מציע שוב לכתוב להנהלה שידעו שזה מפריע לנו. אחרת איך ילמד?
וגם לא לגמרי הבנתי לאיזה צדדים אתה מחלק אותנו- ל"אין הפועל כדורסל" מול "בית"ר מגדל"? אבסורד בעיניי שהמסקנה הרצויה מבחינתך היא ויתור על הקבוצה שלנו.

להנהלה זה לא מזיז, הרבה יותר חשוב לה גומא מעוד כמה אוהדים , ורוב הקהל הפעיל חושב אחרת , שגומא זה לגיטימי וזה לא אותו ענף בלה בלה , אז מה אתה אמור לעשות, לעזור "לרפא" מישהו שלא רואה בעצמו חולה ?
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 13/10/2009 :  15:31:04  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא חשבתי לרגע שאפשר לשכנע את האוהדים ובטח לא את ההנהלה (הצחקת לי ת'טוסיק) להעיף את גומא. כן אפשר להסביר לו את מצב העיניינים, מה מפריע ופוגע בנו, ונראה לי שבתור התחלה אפשר לנסות לעשות את זה דרך ההנהלה (גם אם אין לנו אמונה גדולה בהם).
אני מכוון לכך שבשנה/שנתיים/שלוש עד שהבחור ילך מפה יהיה כמה שפחות נזק זהותי. מפריע שהכסף של הספונסר של בית"ר מממן את הקבוצה ? כן, אבל לא הכי קריטי בעולם כששרים ביציע השנאה למנורה. מפריע כל הקירוב לבבות הזה עם אוהדי בית"ר? מאוד, וכמעט בלתי ניתן לעיכול.
את הראשון אני לא חושב שאנחנו יכולים לרפא כרגע, את השני אני מאמין שכן(מכיוון שהוא לא דורש מהאוהדים שם לעשות ויתורים כלשהם) ושווה לנסות. מעבר לפן האישי שלנו כאוהדי כדורסל, לוותר על המחלקה לטובת בית"ר זה ירייה לעצמנו ברגל (קטמון) וגם משפיל בטירוף.

נערך על ידי - קובקוב ב-13/10/2009 15:42:43
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 13/10/2009 :  17:22:05  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה נראה לי מוזר מאוד מאוד לרשום את זה, אבל אני מסכים עם קובקוב

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-13/10/2009 17:22:24
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 13/10/2009 :  18:16:10  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנה תגובה של מישהו מפורום צ'ה שגם שם יש אשכול על אותו נושא... התגובה הכי נכונה שראיתי מאז היום הראשון שהתחלתי לגלוש בפורומים של הכדורסל והכדורגל....

אלף תשע מאות תשעים וטיפה, מלחה.
סמלה הגדול של היריבה העירונית, ההוא מהפרסומת לשמפו מגיע למלחה לתמוך בכדורסל.
תוך שניות מועף השיקוץ בשריקות בוז ובקללות מצד כל יושבי מלחה. הפועל ירושלים, לאוהדי הפועל. זה מה שהיה וזה מה שחשבנו שיהיה. אבל היום, אין הפועל. יש מגדל, או אולי בית"ר מגדל. אוהדי הפועל הותיקים שגדלו בימים הראשונים של היציעים מאחורי הסלים כבר כמעט ואינם באים. המבוגרים של פעם גם הם מאסו בהתנהלות המביכה ובאובדן הדרך. אתם, החבר'ה הצעירים מקבלים את אובדן הדרך בסלחנות, כל עוד כמובן הכסף לשכירי החרב ימשיך להיות משולם, והעיקר לנצח את מכבי או לעלות שלב בגביע אירופה. בקבוצת הכדורסל של מלחה, חוץ מלבקר ילדים חולים במחלקות שונות בבתי חולים עם גדודים של צלמים ויחצנים, אין ערכים, אין דרך ואין הפועל.
זה בסדר, זה מקובל, זה לגיטימי. הרי השיקוצים הצהובים מצילים אתכם כל פעם מחדש מקריסה. סבבה. רק חשוב להבהיר, אין הפועל כדורסל, רק בית"ר מגדל
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 13/10/2009 :  19:31:02  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

ציטוט:

לעצום עיניים

לדעתי מכתב לדני קליין שנשלח מאוהדי קטמון יכול לגרור שתי תגובות: במקרה אחד זה לא יזיז לדני קליין והוא אפילו לא יתאמץ לקרוא את המכתב. במקרה שני הוא יתעצבן על קטמון, לא יחדש את המנייה שלו וינתק קשר עם הקבוצה. כל מי שחושב שקיימת אפשרות אחרת
(שזה יגע לליבו ושהוא יעשה עם זה משהו) נאיבי ביותר ולא יודע איפה הוא חי.
ואגב, אם המכתב לא חתום על ידי קטמון אלא ע"י אוהדי הפועל ירושלים בכדורסל אז למה אנחנו דנים בנושא בפורום הזה ?

עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 13/10/2009 :  19:34:15  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי מכתב לדני קליין שנשלח מאוהדי קטמון יכול לגרור שתי תגובות: במקרה אחד זה לא יזיז לדני קליין והוא אפילו לא יתאמץ לקרוא את המכתב. במקרה שני הוא יתעצבן על קטמון, לא יחדש את המנייה שלו וינתק קשר עם הקבוצה. כל מי שחושב שקיימת אפשרות אחרת
(שזה יגע לליבו ושהוא יעשה עם זה משהו) נאיבי ביותר ולא יודע איפה הוא חי.
ואגב, אם המכתב לא חתום על ידי קטמון אלא ע"י אוהדי הפועל ירושלים בכדורסל אז למה אנחנו דנים בנושא בפורום הזה ?
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 13/10/2009 :  20:36:55  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אמרתי לכתוב בשם אוהדי קטמון?
כל אחד יחתום בשם שלו ויעשה מה בזין שלו. זה מה שאני עשיתי. לא כל דבר קשור בקטמון, ומותר לי להביע את דעתי כאוהד הפועל כדורסל בפני ההנהלה שלה.
ואני מעדיף לתקוף בנאיביות- זה חשוב, מפני שכל השאר פה מסתמנים כשחקני בונקר מבאסים, שהם שורש כל רע- מלפחד (דני קליין עלול להתעצבן עלינו- אלוהים ישמור, זה אמיתי?).
ובאופן אישי, המאמץ שאתה משקיע למנוע איזה מכתב שדני קליין לא יתאמץ לקרוא מטריד ביותר.
בקשר לנימוקים החשובים- אתה יכול לכתוב בצ'ה אם בא לך, חלקנו כתבנו שם. לי מתאים לכתוב גם פה בגלל המחוות הגרפיות המרגשות וגם כי אני חושש שבלאש יכעס עליי.

נערך על ידי - קובקוב ב-13/10/2009 21:47:08
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 13/10/2009 :  20:51:46  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד קטמוניסט הצטרף אלינו הבוקר, בגיל 0. אח ליותם, בן לגדעון, נכד לחיים, אחיין לאביתר-כולם אוהדים אדומים מובהקים.
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 13/10/2009 :  20:59:29  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מזל טוב חיים
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 13/10/2009 :  21:19:40  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נאחל לו שיזכה לראות דרבי ירושלמי.
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 13/10/2009 :  21:38:20  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מקווה מאד שהוא יגיע למשחק נגד חורה.
אני מבטיח לסדר לו חלב גמלים ואבק ג'יפים.

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 10 נושא קודם הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות... נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07