פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות...

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות...
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות... נושא הבא
עמוד: מתוך 10

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 11/10/2009 :  20:10:25  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דרישות אתיות לגבי התנהלות של קבוצה הן מוצדקות במקרה שמדובר באוהדים של הקבוצה. השרשור הארוך כאן מראה לדעתי את הקשר הרגשי בין אוהדי הכדורגל לאלה של הכדורסל. אם זה לא היה מציק להם הם לא היו כותבים.

אם כדורסל היה מעניין ומלהיב כמו הכדורגל אז סביר שהיינו כולנו שם, נלחמים בעוולות ואי הצדק שמתרחשים שם.

הניהול שלהם מגעיל והספונסר הזה נראה איש מאוד צבעוני: תוך שנה עד שלוש הכל יראה אחרת, ואז מה? אני מבקר במלחה וביד אליהו פעם-פעמיים בשנה, בפעם הראשונה שהלכתי ראיתי שם את מיקי ברקוביץ' משחק בחולצה אדומה. זו לא היתה הפועל? אידאלית לא, אבל הפועל כן. עדי גורדון הביא גביעים ואהבה עם כסף של אחד שמכר טילים כימיים לאיראן. זו לא היתה הפועל? זו היתה סופר הפועל. אידאלית לא, אבל בפועל כן.

החגיגות בגביע שנקנו בכסף של סוחר הנשק הקודם (לא הקודם הקודם) לפני שנתיים היו אחלה כיף, וגם הקטע שהם עשו לסאסיונה כשבאו לבקר אצלנו ואצלם לא. אז זו לא הפועל? אידאלית לא, בפועל כן.

בקיצור, כמו שאנחנו יודעים, כסף וסוחרים באים והולכים, והאוהדים נשארים.
כל הזמן שהם לא תחת שם אחר, ולפני שארגון "קטמון ייזום מפעלים" קנה אותם וחילק זכויות לאוהדים, מה לנו כי נלין?

אני לא אוהב את אגאיאר, והחיבור שלו אליהם הוא לא טבעי. אבל זהו האופי של המחלקה הזאת כנראה - ועד שאחד החבר'ה פה יעשה מיליונים ויקנה את הקבוצה, היא תשמש כמקלט מס של סוחרי נשק מחד, וכקבוצת הכדורסל האדומה של ירושלים מאידך.

עד אז צריך בעיקר לשמור על הצבע והשם, ואת זה האוהדים הפעילים שם הראו שהם עושים. אז מה כל הכעס?

ודבר אחרון - חזרה בתשובה של אוהדי בית"ר והפיכתם לאוהדים אדומים היא מקובלת עליי והגיונית. מותר לאנשים להכיר בטעות ולשנות את תפיסתם. לאוהדי ביתר בצעיפים צהובים אין מקום אצלנו- אבל לכאלה שבאים להתרשם ולזנוח את דרכם הרעה אני אומר אהלן וסהלן. והכדורסל, בהקשר הזה, הוא כלי מהמדרגה הראשונה.

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-11/10/2009 20:23:09
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 11/10/2009 :  20:35:21  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

אז ממה אנחנו בעצם מפחדים ? שיונפו דגלים צהובים במלחה ?

http://one.co.il/Article/145677.html#

"ביום שלישי בבוקר נפגשנו עם אוהדי בית"ר ירושלים, עשינו איתם עסק שהם יתמכו בהפועל ירושלים, היו לנו אוהדים של בית"ר במשחק שתמכו בנו ותראו מה קרה. אני חושב שזה שהם תמכו עזר, הם יכולים לומר שהם עזרו. אנחנו נילחם כדי לקחת את האליפות".

לעצום עיניים

עבור לתחילת הדף

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 11/10/2009 :  20:55:30  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לעצום עיניים

יאללה הפועל שטראוס

נערך על ידי - אתי שוסטר ב-11/10/2009 20:56:44
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 11/10/2009 :  22:15:08  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה היה גם לפני שנתיים, והרבה יותר בגדול. בא סוחר הנשק גאידמאק, ביקש לשנות את הצבע (ונדמה לי שאפילו את השם) של הקבוצה. די מהר הובהר לו שיש גבולות. נקווה שגם לספונסור המשותף לשתי הקבוצות יובהרו אותם גבולות.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 11/10/2009 :  23:12:05  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא כל כך רציתי להגיב לנושא - כי הוא לא נראה לי רלוונטי כל כך. אבל אני מוכרח..

נתחיל בזה שעד לפני חמש שנים היה לי מנוי לכדורסל במשך שבע שנים אם אני ךא טועה - ומסיבות ברורות לחלק ופחות לאחרים, נמאס לי..

עם זאת אני לא רואה פסול בלאהוד את קבוצת הכדורסל, לא רואה פסול בלאהוד את שתי הקבוצות ולא רואה פסול בלנסות להביא את אוהדי הכדורסל אלינו..

לא יודע אם כולם יודעים - אבל יש לא מעט אוהדי בית"ר שאוהדים גם את קטמון - כמו שאנחנו וודאי יודעים - לא כל אוהדי בית"ר הם כולירות.. למרות שאני אומר כבר שנים כי כל מי שהולך למשחק הוא "שותף לפשע".. אבל עם כל הכבוד - יש גבול..

ההתעסקות בנושא היא מיותרת - אפשר להזכיר פה את קבוצת הכדורסל - כמו שמזכירים אותנו בפורום של צ'ה.. חלק נכבד מהאוהדים שלנוף כמו שאמרתי קודם, אוהדים את קבוצת הכדורסל ועוקבים אחריה..

בנוגע לאגייאר.. צריך לעשות הפרדה בין אדם כמו משה דדש, בין גאיידמק ובין אגייאר..

דדש הוא בית"רי אמיתי - אם אדם כמוהו היה רוצה לקנות את קבוצת הכדורסל, או לתמוך בה - באמת שלא הייתי אוהב את זה וכך גם כל אדם אחר.. מצד שני, אל תשחו שגם בני סיוון שכ"כ תומך בנו ואני מעריך אותו מאוד, אוהד בית"ר - וממש לא מתבייש בזה.. לעומתו מגיע גאיידמק, אדם משונה שרצה אך ורק ממניעים פסולים להתחבב על ידי אוהדי הספורט בישראל - מעבר לזה, גם כספו כנראה לא היה כשר..
לעומתו מגיע אגייאר - כנראה יהודי פסיכי משהו, עם אישה כוסית, שרוצה לתרום מכספו לקבוצה - הכסף שלו, נראה לפחות, נקי לגמריי.. הוא לא ,בית"ריסט" מהקטמונים או מהפיסגה, ולא חבר של נומה ושל דוד ערק.. כך שבאמת אני לא מבין את הבעייתיות בזה שהוא תורם כסף..

מישהו בדק האם הבעלים של איוו אוהדי הפועל ירושלים, או קטמון? את מישהו זה מעניין? כסף זה כסף, וצריך אותו בשביל להחזיק כל קבוצה..
אני אגיד שוב שההתנהלות של קבוצת הכדורסל באמת לא לרוחי בשנים האחרונות - אבל עם כל הכבוד, תנו את הכבוד למי שרוצה לשמוח בשמחתם של האדומים ממלחה - עוד נושא פה לא ייכאב לאף אחד - וחוץ מזה - כל מי שמנצח את מכבי - מבורך!
עבור לתחילת הדף

דרעי דרעי מנותק

49 הודעות

נשלח - 12/10/2009 :  03:42:58  הצג פרופיל  שלח ל-דרעי הודעת ICQ שלח ל- דרעי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:

מצטרף לקלי ולאלו שלא רואים בעיה בתרומה של אגייאר.

ראשית עדו-אם זה מה שהבנת ממני אני בבעיית ניסוח רצינית.
בלאש-הגימוד המעצבן שאני עושה לתופעת קטמון היא אכן הקצנה מכוונת וקונטרה לדיבור המעצבן הנגדי שבו תמיד כולם שחורים משחור (אוהדי הפועל שנשארו במקורית ,אוהדי הסל) לעומת הזכים ,הטהורים והצחים כשלג שזה אנחנו אוהדי קטמון.
הרי אנשי ה"אין הפועל כדורסל" לא מתווכחים עם אוהדי בית"ר בכדורסל,(שכפי שאומר הקוב הם הזן הנחות ביותר באוהדי הספורט) אלא עם אוהדי הפועל קטמון בכדורסל, שמתפשרים כביכול על כל הערכים ,לעומתנו ששומרים על כולם.אז אני שמסכים עם כל הביקורת על הכדורסל (לא סתם אחרי 15 שנות מנוי הפכתי לאוהד כורסא), רק שם דברים בפרופורציות.
הפועל סל הייתה הדבר הכי נפלא וערכי בעבר ולאורך זמן לא מבוטל,לא פחות מקטמון,בטח בימיו של האלוהים עדי גורדון.הדברים השתבשו כאשר דעתו של קליין (והקהל בעקבותיו) נטרפה מהתחרותיות מול מכבי .כמו כן כמו כל קבוצה מצליחה, גם הקהל מתרחב בקהל מסוג אחר.
לקטמון היום בתחילת דרכה בליגות חובבניות קל להיות הדבר הכי ערכי ,וכבר נאלצים למצוא פשרות.בהמשך, כשיבואו ההצלחות המקצועיות(אמן ואמן), אז יבוא המבחן האמיתי,ואז גם לנו יהיה קהל נוסף ושונה מן הסתם ,מהגרעין הקשה.

אני כבר שנתיים מגיע למשחקים של קטמון וכבר שנתיים קורא בויכוחים האלו על "אנשי אין הפועל כדורסל", אבל משום מה אף פעם לא הצלחתי לאתר היכן יושבת קבוצת האולטראס המסוכנת הזאת שגדודיה האלימים מטילים כזאת מורא ביציעי מלחה.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 12/10/2009 :  12:46:31  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

יש אנשים כמו מחאיי שעושה רושם שאין להם מושג (למה להתדרדר לתהומות היצריות והשנאה? דווקא נחמד הגרשון הזה http://www.youtube.com/watch?v=mu25FEF5EUc) והיריבות עם מכבי לא מעניינת אותם במיוחד, ואז אנחנו סתם צבועים.

לא חסר מושג, חסר עניין. גרשון לא נחמד, אבל מה, חסרים ישראלים שמנים וגסים שחושבים שהם יודעים הכל ומדברים כאילו הם עדיין בצבא?

חוץ מזה, לקלי - בגדול אתה צודק. זה באמת מעצבן ומיותר שאנשים מתלהבים ומצטדקים מקטמון ומהרוח הארורה הזו. וזה גם לא שמגיע לנו פרס רק על זה שאנחנו לא גזענים.
יש לנו רק את העקרון (או ההכרח, תלוי את מי שואלים) הזה, שהאוהדים הם בעלי\מממני\מפעילי הקבוצה. זה אולי לא הרבה, אבל נראה לי אכלנו מספיק חרא בשנים האחרונות בשביל שגם נוכל להתגאות בזה, ולהרגיש שאנחנו טיפה יותר ראויים מהשאר.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-12/10/2009 19:09:17
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 12/10/2009 :  13:50:17  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד בענין מלחה.
למי שהבידול מביתר יקר לו מוזמן לשלוח מייל להנהלה -

hjmbc@hapoel.co.il

ולמחות על הזמנת שחקני ביתר למשחקי הקבוצה / על יצירת שיתוף פעולה עם אוהדי ביתר. פשוט לבקש מהם בנימוס לעדכן את הספונסור החדש בתרבות אהדת הספורט בירושלים וביריבות בין הקבוצות.
להערכתי שלושים ארבעים מיילים כאלו עשויים להשפיע.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 12/10/2009 :  14:05:13  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי
חוץ מזה, לקלי - בגדול אתה צודק. זה באמת מעצבן ומיותר שאנשים מתלהבים ומצטדקים מקטמון ומהרוח הארורה הזו. וזה גם לא שמגיע לנו פרס רק על זה שאנחנו לא גזענים.
יש לנו רק את העקרון (או ההכרח, תלוי את מי שואלים) הזה, שהאוהדים הם בעלי\מממני\מפעילי הקבוצה. זה אולי לא הרבה, אבל נראה לי אכלנו מספיק חרא בשנים האחרונות בשביל שגם נוכל להתגאות בזה.

מחאי ידידי -אל תסלף את דבריי בבקשה.אם לא הייתי גאה בקטמון מן הסתם לא הייתי נמצא בה .
רק שלהבדיל מגאוות יחידה בריאה עם בסיס אמיתי,ויש לנו המון על מה. שחצנות שמבוססת על עיוורון ואגוצנטריות אכן די דוחה אותי.
ודוגמאות לא חסר-כמו בנושא הנ"ל של עמידתנו על עקרונות מול הכדורסל שבו דשנו מספיק.כמו ביכולת להגיד שאם למקורית באים 400 איש אז כולם סדרנים, אבל לנו 700 זה כולם אוהדי אמת.כמו היכולת להגיד שאנחנו נפלאים כי החזרנו חובות שאינם שלנו(בגלל ששנה שעברה היינו בשם עמותה אחר),כמו המאבקים הדבילים מול הרדיו ומול כל מי שמעז להתעלם מהאימפריה של ליגה ג' (אחרי שנתיים של פינוק חסר פרופורציה) ובכלל אי הנכונות לביקורת עצמית.

זו לפחות התחושה שלי

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

כלב במגרש כלב במגרש מנותק

140 הודעות

נשלח - 12/10/2009 :  17:42:17  הצג פרופיל שלח ל- כלב במגרש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ה ת ג ו ב ה ה - 100 ! ! !

יששש!
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 12/10/2009 :  17:58:50  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעניין עם הנושא הזה יגיע ל-20 עמודים כמו בפעם שעברה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 12/10/2009 :  19:23:29  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

ציטוט:

"ביום שלישי בבוקר נפגשנו עם אוהדי בית"ר ירושלים, עשינו איתם עסק שהם יתמכו בהפועל ירושלים, היו לנו אוהדים של בית"ר במשחק שתמכו בנו ותראו מה קרה. אני חושב שזה שהם תמכו עזר, הם יכולים לומר שהם עזרו. אנחנו נילחם כדי לקחת את האליפות".

לעצום עיניים

יכולתי לשפוך פה 1000 מילה , בעד, נגד, שחור, לבן וגוונים של אפור. מטיבי לכת יזכרו ת'רדים ארוכים שלי בפורום צ'ה בנושא.
רק שהפעם כמדומני, הקישור והציטוט, למרות האתר הנחות והמשוקץ ממנו נלקחו, סותמים את הגולל על כל ניסיון לעגל פינה או לייפות משהו.
" עשינו איתם עסק שהם יתמכו בהפועל ירושלים, היו לנו אוהדים של בית"ר במשחק שתמכו בנו ותראו מה קרה ". מעניין מה העסק, בטח חברי "לה -פסוליה" יקבלו אגרופנים חדשים מסגסוגת משובחת או אפילו מטיטאניום.

מי שהציטוט הזה לא גרם לו לקחת צד, יש לו בעייה קשה בתפיסת המציאות.
לגבי הפרשנות והביצוע אין חילוקי דעות, הוא עדיין הולך למשחק של הפועל ירושלים פורמאלית, רק שהוא כבר לא הולך בתור זיקית\זונת אוליגרכים, אלא בתור כזו שהולכת להיות נפקנית משנה, הרי אוהדי בית"ר זה העסק החדש.
האמת, גועל נפש, כמה אפשר למכור לעצמנו לוקש ועוד לוקש.
יותר רשמי ממה שהיה השבוע במלחה לא יכול להיות, בית"ר מגדל . סופי.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 12/10/2009 :  20:15:19  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[/quote]
[/quote]
והשאלה: האם האוהדים ה"אדומים" יבואו לדני קליין בע"מ ויודיעו לו - עד כאן! לא נגיע למשחקים כיוון שהפכת את עצמך לדניאל וובסטר?
ולמי שאינו מכיר את הסיפור - מויקיפדיה:
"השטן ודניאל ובסטר"
כושרו הרטורי של דניאל ובסטר כנואם וכעורך דין, הפך לאגדה ולחלק מהפולקלור האמריקאי. על בסיס זה כתב הסופר והמשורר האמריקאי סטפן וינסנט בנה (Stephen Vincent Benét) את הסיפור הקצר השטן ודניאל ובסטר, אחד מהסיפורים המפורסמים בפולקלור האמריקאי.

הסיפור, המתרחש בתחילת המאה ה-19, מתאר חוואי עני מניו המפשייר, בשם יעבץ סטון, שנקלע למצוקה כלכלית קשה ולחוסר מזל בכל מעשיו, ומצהיר שיהיה מוכן למכור את נשמתו תמורת חיי רווחה. לא יבשו המילים על שפתיו, ומופיע בביתו השטן בדמות מיסטר סקראץ', והשניים מגיעים להסכם לתקופה של שבע שנים. האיכר נהנה בכל תקופת ההסכם מחיי שפע ותהילה, אלא שבתום התקופה מגיע השטן לגבות את חובו. האיכר מבקש לבטל את רוע הגזירה, ומגייס להגנתו את הטוב בעורכי הדין - דניאל ובסטר. ובסטר דורש מן השטן כי סטון יובא בפני חבר מושבעים שיחרוץ את דינו. השטן נענה לדרישה, ומגייס את הגרועים שבבני הבליעל מן ההיסטוריה של ארצות הברית שישמשו בדיון כשופט וכחבר מושבעים, אותם שלף, לצורך העניין, מירכתי הגיהנום.

עיקר הסיפור מתרכז בדיון המשפטי המבריק שבין השטן ודניאל ובסטר, ובדילמה המוסרית הכרוכה בסיטואציה (המזכירה את סיפור פאוסט של גתה). העוקץ המתגלה הוא כי השטן אינו חפץ רק בנשמתו של סטון, אלא ברצונו לשעבד אף את נשמתו של ובסטר, וובסטר נתון בסיכון אישי, ותלוי בכוחו הרטורי לעצם קיומו ולנצחיות נשמתו.

במהלך הדיון מבטא ובסטר בדבריו את "הרוח האמריקאית" הפטריוטית, וגובר כמובן על השטן, המגלם בסיפור את הרוע ה"זר". חבר המושבעים נשבה בקסמו של ובסטר, שהוליד בהם מחדש את הרוח הפטריוטית, ולמרות זאת פסיקתם לטובת החוואי אינה מצילה אותם מאש "הגיהנום", אליו משיב אותם השטן.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 12/10/2009 :  22:26:22  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

ציטוט:

לעצום עיניים

יכולתי לשפוך פה 1000 מילה , בעד, נגד, שחור, לבן וגוונים של אפור. מטיבי לכת יזכרו ת'רדים ארוכים שלי בפורום צ'ה בנושא.
רק שהפעם כמדומני, הקישור והציטוט, למרות האתר הנחות והמשוקץ ממנו נלקחו, סותמים את הגולל על כל ניסיון לעגל פינה או לייפות משהו.
" עשינו איתם עסק שהם יתמכו בהפועל ירושלים, היו לנו אוהדים של בית"ר במשחק שתמכו בנו ותראו מה קרה ". מעניין מה העסק, בטח חברי "לה -פסוליה" יקבלו אגרופנים חדשים מסגסוגת משובחת או אפילו מטיטאניום.

מי שהציטוט הזה לא גרם לו לקחת צד, יש לו בעייה קשה בתפיסת המציאות.
לגבי הפרשנות והביצוע אין חילוקי דעות, הוא עדיין הולך למשחק של הפועל ירושלים פורמאלית, רק שהוא כבר לא הולך בתור זיקית\זונת אוליגרכים, אלא בתור כזו שהולכת להיות נפקנית משנה, הרי אוהדי בית"ר זה העסק החדש.
האמת, גועל נפש, כמה אפשר למכור לעצמנו לוקש ועוד לוקש.

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 13/10/2009 :  08:57:34  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האשכול המביך הזה, שבו אוהדי "הפועל" מביישים את עצמם ואת שמם למען גביע נדמה לי או עוד כמה פירורים משולחנו של הגביר הבית"רי, ניראה לי כמו סיבה מצוינת להצטרף סוף סוף לפורום.

כל מה שיש לי לומר הוא: מה שקראנקו אמר. כמו תמיד.

אה, ואין הפועל כדורסל, כמובן. אבל את זה אנחנו יודעים כבר כמה שנים.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 10 נושא קודם הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות... נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07