משתמש |
הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות... |
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 11/10/2009 : 11:51:04
|
בלאש ואמיר גולה היקרים: מי שקשה לו עם הכסף של אגייאר וקשה לו הידיעה שמתחת לחולצות האדומות במלחה מסתתרים אוהדי בית"ר, אני מציע לו שיעזוב את קבוצת הכדורסל לנפשה ויחזור בעתיד, אולי כשתהיה קבוצה בית"רית בירושלים. אגב, בלאש, אני זוכר אותך חוגג בספרא את הזכייה בגביע שהושגה מהכסף של גיאדמק. למזלה של הפועל ירושלים בכדורסל הגישה "המכביסטית" שאני חולה בה קיימת אצל קברניטיה ובזכותה ניצחנו את מכבי המקורית ביום חמישי. אני חושב שאנשים כמו אמיר גולה (לא יודע מי אתה) הם לא אוהדי כדורסל אמיתיים ולכן אין להם בעיה שתהיה קבוצה חלשה (אולי בליגה נמוכה יותר) שאליה יוכלו להתחבר. חשוב שנפריד בין הענפים בויכוח הזה. הדיון האמיתי בנושא הזה צריך להתנהל בפורום של צ'ה. אנחנו, אוהדי קטמון, עדיין לא הצלחנו לפתור את הבעיה של הפועל ירושלים בכדורגל וכבר אנחנו רוצים לפתור את הבעיות של הכדורסל? מי אנחנו חושבים שאנחנו ? לגבי קטמון: בני סיוון, אוהד מוצהר של בית"ר, החזיק את קטמון כלכלית וניהולית במשך שנתיים. אין הבדל ממה שאגייאר עושה כיום בכדורסל. לא ראיתי מחאות בסדר גודל שקיימות כרגע על הכדורסל. כנראה שכולנו חולים במחלה המכביסטית, אחרת למה הסכמנו לתמיכה של בני היקר? דבר נוסף, שחקנים שבאו מבית"ר משחקים בקטמון מרגע ההקמה ועד עצם היום הזה. איפה העקרונות ? התשובה ברורה - עקרונות זה דבר חשוב אבל המציאות מכתיבה כללים אחרים. לפני שמסתכלים על הכדורסל, כדאי להביט פנימה ולראות שבקבוצה שלנו לא שומרים על העקרונות כל הזמן. |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 11/10/2009 : 12:03:24
|
אוף אייר ,אני לא יודע ואינני בקי ברזולציות של היולב.זה לא משנה את העובדה שיש שיריון להפועל מגדל ירושלים.אז לפני שמלינים על השיריון של מכבי ת"א,כדאי להסתכל מה קורה אצלך בבית.
קלי,לך תזדיין .הרי אתה בעצמך מודה שעזבת את מלחה לפי הרבה שנים ,הרבה לפני שקטמון נולדה ,בשם אי אלו "עקרונות" שאתה הצבת לעצמך.אז עכשיו מסיבה שאינה ברורה לי אתה דוחף ודי מזלזל בעקרונות של קטמון הצידה כדי לטעון מה? שטעית? שהמציאות השתנתה? שהתבגרת? מה?
בקשר למשחק עצמו ,אני חייב .קוקיה
|
נערך על ידי - tampopo ב-11/10/2009 12:07:46 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 11/10/2009 : 12:14:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עדו האדום
בלאש ואמיר גולה היקרים: מי שקשה לו עם הכסף של אגייאר וקשה לו הידיעה שמתחת לחולצות האדומות במלחה מסתתרים אוהדי בית"ר, אני מציע לו שיעזוב את קבוצת הכדורסל לנפשה ויחזור בעתיד, אולי כשתהיה קבוצה בית"רית בירושלים. אגב, בלאש, אני זוכר אותך חוגג בספרא את הזכייה בגביע שהושגה מהכסף של גיאדמק. למזלה של הפועל ירושלים בכדורסל הגישה "המכביסטית" שאני חולה בה קיימת אצל קברניטיה ובזכותה ניצחנו את מכבי המקורית ביום חמישי. אני חושב שאנשים כמו אמיר גולה (לא יודע מי אתה) הם לא אוהדי כדורסל אמיתיים ולכן אין להם בעיה שתהיה קבוצה חלשה (אולי בליגה נמוכה יותר) שאליה יוכלו להתחבר. חשוב שנפריד בין הענפים בויכוח הזה. הדיון האמיתי בנושא הזה צריך להתנהל בפורום של צ'ה. אנחנו, אוהדי קטמון, עדיין לא הצלחנו לפתור את הבעיה של הפועל ירושלים בכדורגל וכבר אנחנו רוצים לפתור את הבעיות של הכדורסל? מי אנחנו חושבים שאנחנו ? לגבי קטמון: בני סיוון, אוהד מוצהר של בית"ר, החזיק את קטמון כלכלית וניהולית במשך שנתיים. אין הבדל ממה שאגייאר עושה כיום בכדורסל. לא ראיתי מחאות בסדר גודל שקיימות כרגע על הכדורסל. כנראה שכולנו חולים במחלה המכביסטית, אחרת למה הסכמנו לתמיכה של בני היקר? דבר נוסף, שחקנים שבאו מבית"ר משחקים בקטמון מרגע ההקמה ועד עצם היום הזה. איפה העקרונות ? התשובה ברורה - עקרונות זה דבר חשוב אבל המציאות מכתיבה כללים אחרים. לפני שמסתכלים על הכדורסל, כדאי להביט פנימה ולראות שבקבוצה שלנו לא שומרים על העקרונות כל הזמן.
כמות ההצעות שלך לאנשים אחרים מרשימה, כולל להכריח אותי להתנתק מהפועל ירושלים כי גאידמק ספינסר אותה. תשחרר בבקשה. ההבדל בין בני סיוון- שהצהיר על מחויבות בלעדית להפועל ירושלים, אמיתית או מדומה, ומעולם לא נשא בתפקיד בבית"ר- לבין אגייאר, הוא גדול למדי. גם ה"שחקנים שבאו מבית"ר" שלך הוא טיעון חלש. לא מדובר בהשבחת שחקני הנוער שלהם, כולה בישישים או בפליטים גמורים שנלקחים על ידי קבוצה חסרת מחלקת נוער ושזוכה להתנגדות מכל קבוצות האיזור. כרגיל אצלך, ההשואה במקומה.
|
נערך על ידי - בלאש ביקו ב-11/10/2009 12:16:45 |
|
|
nadavlev
206 הודעות |
נשלח - 11/10/2009 : 12:59:08
|
לצערנו כבר אין ממש עקרונות בכדרוסל (גם בכדורגל)... אבל אם אתם בכל זאת רוצים יש את אוסישיקין שאם לא הייתי מחובר להפועל ירושלים, הייתי אוהד אותה. |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 11/10/2009 : 13:15:45
|
בלאש: לא הצעתי לך להתנתק מהכדורסל. בסופו של דבר כל אלו שמוחים על הכסף של אגייאר יצטרכו להחליט איפה הם: מתנתקים מהכדורסל או ממשיכים איתה. לי נראה שהרוב ימשיכו.(וטוב שכך). זו בעיה פרטית של כל אחד ואחד. אין פה עניין של מעבר לזה. אני לא מבין על מה הדיון ? גם לי מפריע שאגייאר תומך בהפועל כדורסל. הייתי מאד רוצה שאוהד הפועל יתמוך במקומו. מה לעשות ? לגבי בני סיוון - בוא לא ניתמם ונמצא הסברים שנוחים לנו. ואגב, אתה מדבר על השוואות ? אגייאר זה בכדורסל ובני סיוון זה בקבוצה שלנו. בקטמון. |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 11/10/2009 : 13:24:17
|
בלאש: לא הצעתי לך להתנתק מהכדורסל. בסופו של דבר כל אלו שמוחים על הכסף של אגייאר יצטרכו להחליט איפה הם: מתנתקים מהכדורסל או ממשיכים איתה. לי נראה שהרוב ימשיכו.(וטוב שכך). זו בעיה פרטית של כל אחד ואחד. אין פה עניין של מעבר לזה. אני לא מבין על מה הדיון ? גם לי מפריע שאגייאר תומך בהפועל כדורסל. הייתי מאד רוצה שאוהד הפועל יתמוך במקומו. מה לעשות ? לגבי בני סיוון - בוא לא ניתמם ונמצא הסברים שנוחים לנו. ואגב, אתה מדבר על השוואות ? אגייאר זה בכדורסל ובני סיוון זה בקבוצה שלנו. בקטמון.
אני לא מסכים עם הקביעה ש"אין פה יותר מזה". יש פה תסכול של לא מעט אנשים שחושבים שעדיף היה אחרת, זאת בדיוק לא בעיה אישית. ועל זה הדיון. לגבי בני סיוון ואגיאר, אין לי מה להוסיף על מה שאמרתי קודם. אם עדיין אתה אומר שההבדל היחידי הוא שהאחד בכדורסל והשני בכדורגל, יהיה לנו קשה למצוא קרקע משותפת לדיון. |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 11/10/2009 : 13:38:32
|
אין סיבה לעזוב את הכדורסל ולהתכחש לקבוצה הזו, בדיוק כמו שלא הייתה סיבה לעזוב את הקבוצה של ויקטור וסאסי כשלא הייתה קטמון. להילחם ולהילחם עד שיהיה מה שאנחנו מאמינים בו. לא סותר שבקבוצה צריך לתמוך. להבדיל אלף אלפי הבדלות, זה בדיוק כמו הגישה שלי לאוהדי ביתר הלא גזענים שמיתממים בנוגע לזהות קבוצתם. הדעה שלי אומרת שאי אפשר ללכת עם ולהרגיש בלי. אי אפשר להגיע למשחקים של ביתר, לשמוע את הקהל צועק מוות לערבים או כל קריאה אחרת בסגנון ולהגיד 'זה לא חלק ממני' ולהתנתק. יש בעצם שתי אופציות: או לעזוב, או לפעול נגד. באופן כללי אני בעד לפעול נגד מה שלא בדעה שלך, או בגישה החיובית; לפעול למען מה שאתה מאמין בו. לביתרי לא גזען לפעול להפחתת האלימות והגזענות שמגיעה מהיציע המזרחי לאפס. ולאוהד הפועל ירושלים לפעול נגד תופעות שגויות בקבוצותיו השונות, אם זה להפגין עם חמור, להקים מועדון חדש ובריא או להוציא ממלחה סממנים ביתריים ולהילחם על האופי היחודי של האגודה שהולך ונעלם. אי אפשר להגיד 'זה מה יש'. אסור. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 11/10/2009 : 13:52:34
|
ופה אנחנו חוזרים לשאלה: מה עדיף קבוצת תחתית בלי הכסף של אגייאר או קבוצה חזקה כמו שיש היום? ונגיד ואוהדי קטמון יבחרו באופציה הראשונה ? מה יקרה ? מישהו שואל אותנו ? אנחנו בכלל מייצגים את הקהל של הפועל ירושלים בכדורסל ? מה באמת ניתן לעשות ? הפועל ירושלים היא לא קבוצת אוהדים להזכירכם. אני בכל אופן בוחר באפשרות השנייה. בלאש - לגבי בני סיוון. תקן אותי אם אני טועה. לפי מה שאתה טוען אז אין לך בעיה שאוהד בית"ר יבוא למשחקים של קטמון ? אם היו"ר יכול להיות אוהד בית"ר ועוד כמה שחקנים מהנוער שלהם אז מה הבעיה שגם כמה אוהדים ? |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 11/10/2009 : 14:02:31
|
בלאש - לגבי בני סיוון. תקן אותי אם אני טועה. לפי מה שאתה טוען אז אין לך בעיה שאוהד בית"ר יבוא למשחקים של קטמון ? אם היו"ר יכול להיות אוהד בית"ר ועוד כמה שחקנים מהנוער שלהם אז מה הבעיה שגם כמה אוהדים ?
בני סיוון הצהיר שהוא לא אוהד בית"ר יותר אלא אוהד הפועל. מס שפתיים אולי, אבל עדיין מס.ואני אחזור בפעם האחרונה, לא היה קשור ניהולית לבית"ר מעולם. אז יש לנו פה אדם שלא קשור ניהולית או עסקית לבית"ר ומצהיר שהוא אוהד הפועל, התמונה מתחילה להתבהר לך עדו? לגבי סיפור שחקנינו והנוער של בית"ר, זה מתחיל לייגע. בעולם אידאלי אולי כל מי שדרך בבית וגן היה מנודה מקבוצתנו לנצח- ואפילו בזה אני ממש לא משוכנע- זה לא ריאלי בעולם הזה. לכן שחקנים, שאין להם כבר שום קשר לבית"ר (והם בפאקינג ליגה ג'!), אינם מושאלים לנו על ידי בית"ר, ראויים - כל עוד לא הוכיחו אחרת - ליחס רגיל ונייטראלי, שכירי חרב מן המניין. בבקשה, לא עוד פעם. |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 11/10/2009 : 14:42:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo קלי,לך תזדיין .הרי אתה בעצמך מודה שעזבת את מלחה לפי הרבה שנים ,הרבה לפני שקטמון נולדה ,בשם אי אלו "עקרונות" שאתה הצבת לעצמך.אז עכשיו מסיבה שאינה ברורה לי אתה דוחף ודי מזלזל בעקרונות של קטמון הצידה כדי לטעון מה? שטעית? שהמציאות השתנתה? שהתבגרת? מה?
לגבי הלך תזדיין-הרופא אוסר על חיי מין פעילים בגילי. לעניין עצמו.בפעם המי יודע כמה.לא רוצה להיות קיצוני כמוך.רוצה לבקר גם קבוצה שלי יש לך ביקורת על הכדורסל?מייד הם עירוני י-ם ,בית"רים באדום ,והמסקנה: הלוואי שיירדו ליגה ,ובוז לאוהדי הפועל שנמצאים אצלם. אתה בקטמון?אתה לא מסוגל לראות שום בעיות אצלה,הכל מושלם.
אני אבקר את הכדורסל(משנה לשנה הבעיות גדלות),אני אמצא אפילו קושי לקנות מנוי ,כמו שציינת שנים לפני גאידמק, בגלל יחס לשחקני בית והפיכתו של דני קליין לשמעון מזרחי לעניים,וכמובן מה שקורה עכשיו, אבל אבין את המורכבות ועדיין אראה בה קבוצת הפועל י-ם שלי(אם כי אהדה פסיבית), ובוודאי אחוש חיבור לאוהדיה (לא הרמזורים). אני בקטמון?לא אוותר על הביקורת העצמית ולא אייפה הכל(כמנהג המקומיים)
תכלס-החיים לא שחור לבן (הם שחור אדום )
מצד שני עדו -זה שהחיים מורכבים לא אומר שלא צריך להיות שום גבול.השילוב של ספונסר שעתיד להיות בעלים בהפועל סל+ עתיד להיות בעלים של בית"ר +רוב של קהל בית"רי במלחה.....אתה מסוגל בכלל לדמיין את ההשלכות האפשריות?? אנחנו לא בתהום אבל מתקרבים בצעדי ענק |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 11/10/2009 : 15:22:58
|
קלי – אני לא ממש מבין את ההתעקשות להכניס אנשים לתבניות כאלה ואחרות, במיוחד כשהתבניות האלה נראות לי לא ממש רלוונטית למציאות שבה אנחנו חיים. אין בית"ר בכדורסל. אין. אז מה בדיוק אמור אוהד בית"ר, ירושלמי, שאוהב כדורסל, לעשות? הוא חייב לוותר על האפשרות לאהוד קבוצה? למה? אין לי שום מושג מה בזוי או פתטי בזה שבחור ירושלמי יחליט שהוא שם את היריבות הספורטיבית בין קבוצות הכדורגל (יריבות שבכל מקרה לא ממש מעסיקה את אוהדי בית"ר בשנים האחרונות) ואוהד את קבוצת הכדורסל היחידה של העיר. לגבי הפחד מהשתלטות צהובה על קבוצת הכדורסל – אני כמובן לא יכול להגיד ב-100% שתרחיש כזה לא יכול להתממש, אבל נראה לי שיש דברים יותר בוערים לפחד מהם. לדעתי, אם תעשה סקר במלחה בנושא תגלה ש-99% יתנגדו נחרצות לכל ניסיון לשינוי השם או הצבע, כשגם הרוב הגדול של אוהדי בית"ר יתנגדו.
בלאש – קבוצות ספורט אכן מייצגות קהילה. רק שיש כל מיני דרכים להגדיר קהילה. במקרה של הפועל כדורסל, כנראה שהזהות המקומית מהווה גורם מאחד מספיק חזק בשביל למשוך אנשים לקבוצה. נראה לי גם שרובם הגדול של אוהדי בית"ר שהופכים להיות אוהדי הפועל כדורסל ממש לא מזדהים עם ערכי לה פמיליה,ולמעשה מסכימים עם רובם הגדול של 'ערכי הפועל' שהזכרת. אז נשאלת השאלה איך אנשים כאלה יכולים להיות אוהדי בית"ר מלכתחילה, אבל בכל מקרה- לא נראה לי שלגרש אותם ממלחה יתרום יותר מדי לשום דבר (והאמת שברמה האישית זה גם פשוט נראה לי מאוד מאולץ - בא בחור ורוצה להיות אוהד הפועל, תגיד לו לא?) |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 11/10/2009 : 15:24:27
|
קלי, אז בפעם הבאה שתגיע לרופא,תתרכז.אוויל. אני לא בז לאוהדי הפועל שם,הם אחים שלי ,איך אתה יכול להגיד את זה? מעולם לא אמרתי כזה משפט . וכן,אני באמת ובתמים מאמין שירידת ליגה הייתה עושה רק טוב לקבוצה הזאת.אם המממן הרשמי של לה פמיליה לא היה מגיע ,יכול להיות שזו הייתה התוצאה.
חבל.
|
נערך על ידי - tampopo ב-11/10/2009 15:25:19 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 11/10/2009 : 18:13:00
|
אני נהנה לראות את המשחקים החשובים בטלוויזיה, ולשמוע את הקהל שר והכל. קשה לי להבין מה מעניין בכל הסיפור הזה של לשנוא את מכבי. שנים על גבי שנים, פיני ופניני ומזרחי, כמה אנחנו שונאים אתכם. לא חבל על המאמץ? הם אפילו לא ביטר וגם לא מתקרבים, סתם צהובים מתל-אביב, שמנים כאלה ועשירים, אוהבים ספורט. ואין נסיעות לנתיבות, או שמש או גולים בדקה האחרונה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 11/10/2009 : 19:51:25
|
לגבי בני סיוון: שלא יהיה ספק, אני מעריך מאד את האיש ותמכתי בכל רגע בכניסה שלו לקטמון וגם כיום אני שמח לראות אותו ביציעי גבעת רם. הבאתי אותו לדיון כי הוא דוגמא קלאסית למבחן העקרונות מול מבחן המציאות. על פי מה שנכתב כאן בפורום לאורך השנים ברור שאין מקום לאוהד בית"ר שרוף (יוסי מזרחי זוכר אותו מאחורי הגדרות בימק"א) כיו"ר של הפועל קטמון. אבל מה, בא אוהד בית"ר עם כסף, אדם נחמד לכל הדעות, לא מפלצת (הרבה יותר נחמד מהרבה מנהלים ויו"רים של הסאדרים) ופתאם כולם מקבלים אותו בברכה. למה ? כי החיים הם לא תוויות. בני סיוון היה האיש הנכון בזמן הנכון למרות שהוא אוהד בית"ר. ואותו דבר אגייאר. לכל המודאגים, דני קליין הוכיח כבר במקרה של גיאדמק שהוא לא ייתן למצב של שינוי השם של הקבוצה. אז ממה אנחנו בעצם מפחדים ? שיונפו דגלים צהובים במלחה ? או שסתם מפריע לנו צבע הכסף שמקבלים הזרים של הפועל? תעזבו אותכם משטויות. בואו נתרכז בקטמון ונעזוב את הכדורסל. |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 11/10/2009 : 20:01:39
|
אף אחד (חוץ מעוגן) לא ענה לי על השאלה. אני מניח ששתיקה כהסכמה. בייחוד שיש אנשים כמו מחאיי שעושה רושם שאין להם מושג (למה להתדרדר לתהומות היצריות והשנאה? דווקא נחמד הגרשון הזה http://www.youtube.com/watch?v=mu25FEF5EUc) והיריבות עם מכבי לא מעניינת אותם במיוחד, ואז אנחנו סתם צבועים.
אוהדי אגודת שעדיין חשוב להם מוזמנים לשלוח לפה http://www.hapoel.co.il/ContactUs.asp את הטענות שלהם על שחקני ביתר (זה היה משחק של המינהלת אז אני לא יודע אם ההנהלה שלנו הזמינה אותם או אבנר קופל, כך או כך עדיף שידעו שזה מפריע לנו . אני גם הוספתי שכבעל מנוי אני מצפה לראות ביציע המוזמנים דמויות כמו אמיר גולה ושי אהרון), זה כנראה לא ישנה הרבה, אבל עדיף מלא לעשות כלום.
|
נערך על ידי - קובקוב ב-11/10/2009 20:04:42 |
|
|
הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות... |
|
|
|