פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות...

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות...
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות... נושא הבא
עמוד: מתוך 10

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 10/10/2009 :  11:14:06  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

זה לא רק עניין הבית"רים. הפועל כדורסל היא קבוצה מכביסטית. שנים בהפועל מוחים על השיריון של מכבי ביורוליג, עד שהציעו גם להם שיריון במפעל אירופאי. כמה ישראלים שיחקו בהרכב של הפועל בגמר? שניים, כמעט כל המשחק היו רק שני ישראלים על המגרש. עד שנעימי וקוקיה הגיעו שנה שעברה והשנה, במשך שנים, איזה שחקן בית/ אוהד שיחק במועדון? איזה כבוד נעשה לאז כץ או משה מזרחי לפני שהם נזרקו מהמועדון? איזה עזרה עדי גורדון (!) קיבל כשהוא נקלע לקשיים כלכליים?
הפועל ירושלים כדורסל (בהובלת דני קליין) הפכה לקבוצה מכביסטית, שתעשה כל דבר בשביל לזכות בתארים, עזבו את האהבה, יש לנו כסף והוא ינצח

מסכים עם הכל.
תוסיף לזה עוד כל מיני עניינים כמו למשל פרשת הדרכון הצ'כי, שריקות בוז למאמן פחות מחודש אחרי שהוא הביא גביע, קללות ושריקות בוז לשחקנים שכל חטאם שהם לא משחקים טוב, מעודדות, אי החזרה של פפי לעונת פרישה, הבאת מאמן מכביסטי, חוסר התחברות של חלק מהקבוצות לאוהדים וכו' וכו', ותראה שהמרחק למכבי הולך ומצטמצם.

ויחד עם זאת, כל זה לדעתי, לא סיבה מספקת לנטוש את הקבוצה, בדיוק כמו שהיינו צריכים שהפועל תגיע לסף מוות מוחי כדי לפעול באופן מעשי מול סאסיונה. בנוסף, האופי של הקבוצה אינם סיבה מספקת לא לנסות ולקרב את אוהדי הפועל-מגדל לקטמון, ואולי אפילו ההפך. מה שכן, אני בהחלט מבין את אלו שאין להם כרגע עניין בקבוצה. זה לא פוסל את נסיונות הקירוב ושיתוף הפעולה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 10/10/2009 :  11:20:35  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo
עקרונות הא אחויה ? תזכיר לי ,על איזה עקרון שמרתם חוץ מהעקרון שהפכתם את דני קליין לאתרוג?שבלעדיו אין קבוצה ? שהוא הלב והנשמה של הפועל ירושלים וכל הג'אז הזה?

יש לפחות דוגמא אחת לעקרון שנשמר. זה נכון שדני קליין שבר כמעט כל עקרון של הקבוצה. יחד עם זאת כאשר הוא ניסה לשנות את השם של הקבוצה באופן רשמי למגדל י-ם, קהל האוהדים קם על רגליו ובסופו של דבר המהלך נמנע.

מעבר לכך שמרנו על הצבע האדום, על השנאה למכבי (לא חוכמה גדולה...) ועל האנדרוגיות והלוזריות. ויש גם נסיונות חיבור לאוהדים ולקהילה, גם אם לא כמו פעם.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 10/10/2009 :  11:25:10  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
אי דיוקים

שנים בהפועל מוחים על השיריון של מכבי ביורוליג, עד שהציעו גם להם שיריון במפעל אירופאי. כמה ישראלים שיחקו בהרכב של הפועל בגמר? שניים, כמעט כל המשחק היו רק שני ישראלים על המגרש. עד שנעימי וקוקיה הגיעו שנה שעברה והשנה, במשך שנים, איזה שחקן בית/ אוהד שיחק במועדון? איזה כבוד נעשה למשה מזרחי לפני שהם נזרקו מהמועדון?

קשה לי להבין איך לא הבנת את זה מתגובתי הקודמת, אם באמת לא הבנת: אני לא הייתי, ולדעתי כל הורה שפוי לא היה, מביא ילדים קטנים לסביבה שבה אנשים הם אלימים בצורה אובססיבית (גם כאלה שתפקידם הוא לא לחנך ילדים, כאמור לעיל) כמו למשל אוהדי הפועל כדורסל בכל פעם שמשמיעים את השם מכבי/גרשון/פניני/שארפ/שלף/וכו'. אני לא יפה נפש. אין לי שום דבר נגד שנאה ספורטיבית, קללות מזדמנות, וכו'. אני אומר אלימים "בצורה אובססיבית" כי רמת ההתעסקות בדברים האלה הפכה בעיניי להיות מסתם טיפשית, דרך מוגזמת עד גיחוך, עד בלתי-נסבלת ומזיקה: לקרוא לקבוצה שלך בכובשי קטמון "הפועל גיא פניני מת", או להוסיף ז"ל/מת/שיישרף לשם של כל מי שאתה שונא, או לכתוב בפומבי שאתה מקווה שיתהפך להם האוטובוס (גם אם אתה לא מתכוון לזה), או להיטפל לשחקנים או אוהדים של קבוצה יריבה גם מחוץ למגרש, או לזרוק דברים על שחקנים במגרש, ועוד - מעבר לזה שזה פשוט מטופש מאוד וסר טעם, זה גם מאוד מזכיר בדיוק את הדברים שאני שונא בבית"ר, ובהתנהגות הגזענית האובססיבית שלהם, רק שבקומץ של הפועל כדורסל זה אלים בצורה אובססיבית מינוס הגזענות. אני לא אתפלא אם הדברים הללו הם אלה שמובילים בסופו של דבר גם להתנהגויות עברייניות מחליאות כמו ריסוס כתובות נאצה על קברים וזריקות אבנים על אוטובוסים. אתה באמת לא מבין למה אנשים ימנעו מלקרב בכוונה את הילדים שלהם להתנהגות כזאת? אתה באמת לא מבין איך ההגזמות האלה הזאת פוגעת במטרות שלנו? לא עדיף להקדיש את זמננו לדברים אחרים?

גולה, להגיד הפועל כדורסל היא קבוצה מכביסטית, ואחר כך להוכיח זאת על ידי טענות שרובן לא מדויקות וחלק גדול מהן לא רלוונטיות, זו בדיוק הדמגוגיה חסרת הביסוס שדיברתי עליה קודם.
א. להפועל אין שריון בשום מפעל (אולי רק בטורנירי הכנה למיניהם)
ב.כל קבוצות הליגה משחקות עם שני ישראלים על המגרש בכל זמן נתון, בלי קשר להיותן מכביסטיות או לא. היחידות שעוד משחקות לפעמים עם שלושה ישראלים- הן מכבי והפועל (פשוט כי הן יכולות) ככה זה כשעשרת הישראלים הטובים ביותר משחקים במכבי+ בחו"ל
ג.משה מזרחי אינו שחקן בית
ד. ארז כץ עבר מרצונו וגם לא רוצה לחזור..

אגב, בזמן שהפועל ירושלים כדורסל (בהובלת ההנהלה) מקיימת המון פעילויות למען הקהילה, יותר מהיוזמה החברתית שלנו, למשל, אנחנו הולכים ומחזרים על הפתחים בשביל עוד שקל או שניים לתקצוב הקבוצה. מה עדיף?

ארמדיל- נדמה לי שאת התגובה המרתקת שלך היית צריך להגיב עם ציטוט של הבחור שהגיב עניינית לדבריך קודם. אני בסך הכל הקנטתי, והייתי מסתפק בהקנטה החוזרת. שים לב שכל השאלות שהפנית אלי בסוף, מתייחסות לתגובה של אדם אחר, ששוב, הגיב לך עניינית

ציטוט:
תבוסתנות

"גם לי מאוד מאוד צורם הקטע הזה עם ביט"ר. לכן כבר אין לי מנוי כבר מספר שנים"

"בעניין המחאה - אני זוכר שעוד בתקופת גאיידמק היה ניסיון ליצור תנועה כזו של מחאה, אלא שלא היה קמצוץ של שיתוף מצד רוב יושבי היציעים במלחה. לדעתי, למרות המכנה המשותף האידיאולוגי בין מצבה של הפועל כדורסל ושל הפועל סאדר של לפני שנתיים וחצי, כלומר שאנחנו מזהים את הזוהמה ורוצים להילחם בה, יש הבדל תהומי אחר. המצב של הקבוצה. להשוות בין ההצלחה (הספורטיבית\כלכלית\וכו') של הפועל כדורסל לבין ההצלחה של הפועל ירושלים של לפני עידן קטמון, זה כמו להשוות בין המהירות של אוסיין בולט ושל ילד בן 6. הפועל כדורסל קבוצה מצליחה, וזה מעוור את עיניהם של הרבה אנשים שמעדיפים לקבל את הכסף ארקדי וגומא. אלה, לא רק שלא יתמכו במאבק כזה או אחר, אלא גם ילחמו בך אם רק תנסה לייצר כזה"

צר לי להגיד לך ויקטור, אבל לדעתי מדובר בקרב אבוד. המקסימום שנוכל לעשות,זה אולי להרוויח קצת זמן. דני קליין וההנהלה לא שמים עלינו, ואולי גם בצדק מבחינתם.
אני חושב שאפשר וצריך לארגן את החברה סביבנו לאיזושהי מחאה, אבל אני די סקפטי לגבי הסיכוי שזה יעזור. מה גם שאפילו רוב אוהדי קטמון במלחה לא חושבים כמונו. אז נהיה 20-30 איש שיעשו קצת רעש, יניפו שלטים, ויקימו יציע מחתרתי. זה מה שיציל את הפועל י-ם? בכל מקרה, אם מתארגן משהו אני אשמח לעזור ולהשתתף.
מה שאני עושה בנתיים זה לקבוע לעצמי קווים אדומים, ובנוסף להשתדל להתעלם מהדברים שלא מוצאים חן בעיני, שלדעתי אני לא ממש יכול לשנות. ואם גומא יהיה הבעלים של הפועל מגדל ושל ביטר, מסופקני אם אני אמשיך להגיע למלחה...

נראה לי שהבנתם שטענת התבוסתנות לא מגיעה משום מקום, בטח כאשר מביעים אותה אנשים שבאמת אכפת להם מהפועל כדורסל.
גלעד, כתבת בסוף שהקשר הוא נחוץ, אחרי שבמשך תגובה שלמה השתדלת יפה יפה להסביר למה המאבק בעצם אבוד, איך זה מסתדר? האם זהו באמת מקרה אבוד?

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 10/10/2009 :  11:39:45  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אגב, אין לי בעיה להודות בתבוסתנות שהולכת וגדלה עם השנים (יחד עם היאוש). מן הסתם אם לא הייתי תבוסתן, החיים היו לוקחים אותי למקומות אחרים. יחד עם זאת, התבוסתנות הזאת בקשר להפועל בכדורסל מבוססת על הכרת המציאות והאופי של המשתתפים. והלוואי ואני טועה...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

THE RED THE RED מנותק

9 הודעות

נשלח - 10/10/2009 :  11:41:57  הצג פרופיל שלח ל- THE RED הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אתי שוסטר

ברק יצחקי ביציע, אגייאר על הפרקט, זו לא הפועל ירושלים.
איכס.

ללא ספק לא היה ניצחון אדום אבל היה כיף והיה אחלה משחק וחוץ מזה: "מה שחשוב פה זה הסמל עם הפטיש והמגל"
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 10/10/2009 :  11:52:41  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני דווקא מרגיש בבית במלחה. עם כל שירי הנאצה לגרשון/פניני. לא אסון. גם אצלנו יש שירי נאצה לכאורה אלימים. הקהל במלחה ספורטיבי מאוד, והחוויה מענגת. יש אתוס של עידוד גם בעיתות משבר, הצבע עדיין אדום ומעולם לא שמעתי קריאות גזעניות, שזה הדבר שהכי מפריד ביננו לבין היריבה הצהובה. הפועל קטמון אולי קצת יותר מדגישה כמה אלמנטים אידיאלוגיים אבל עד לפני שנתיים וקצת לא היתה קטמון וקטמון לא היתה קמה אם צמד החלאות סאסיונה היו מגיעים לחצי מההישגים הספורטיביים של קבוצת הכדורסל שלנו.
אז בוא נאמר ככה, קבוצת הכדורגל שלנו שומרת קצת יותר על הגחלת האדומה אבל זו לא סיבה לבוז, לשטנה ולגט הפומפוזי לקבוצת הכדורסל שגורמת להמון אוהדים של קטמון לעונג גדול, לצד האהבה לקטמון. כמעט כל החברים שלי שהולכים לקטמון מגיעים גם לכדורסל. וד"א, גם בקטמון משחקים שחקנים צהובים, גם לקטמון ולהפועל סאדר היו יו"רים צהובים. פרופורציות.
באשר לגומא - פה אני מסכים. מליארדר שמדבר על הקמת הבית השלישי הוא לא מה שהפועל צריכה. נקווה שהוא יישאר בחזקת ספונסר ושיבין לאיפה הגיע. כרגע הקווים האדומים עדיין רחוקים. הוא ממש, אבל ממש לא גאידמאק שניסה לקנות שלטון בכסף והשתמש בספורט לקדם את מטרותיו.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 10/10/2009 :  11:55:36  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני כל כך חצוי בדיון פה.אז אחרי הביקורת שלי לכדורסל אני עדיין אוהד הקבוצה הזו כי זו הפועל י-ם האדומה שלי עם כל מגרעותיה.
מצד שני הייתי שמח שמישהו פעם אחת ולתמיד יסביר לי מהי הרומנטיזציה שעשינו לקטמון ומהם עקרונותיה הנשגבים?
עיקרון לא לקבל כסף מאוהדי בית"ר?אז היה לנו כבר ספונסר אוהד בית"ר בני סיוון שעל פיו נשק דבר.עיקרון שחקני בית ?יש לנו היום שחקנים שגדלו בנוער בית"ר.עיקרון יוזמות חברתיות ומעורבות בקהילה?עם כל הכבוד 10 אוהדים מתנדבים לא הופך את כולנו לל"ו צדיקים.עיקרון של אוהדים שמלווים קבוצה בלי קשר להצלחות.נדמה לי שבתחילת הדרך בהתלהבות היינו 4500-5000 היום 800 ואם נצליח הם יחזרו שוב. עיקרון בילוי משפחתי?נראה לכם שבליגה גבוהה יותר זה יישאר אותו דבר?(זה הרי יהיה תלוי גם ביריבות,בדוחק וכו' )

בתכלס -הפועל סל הייתה הדבר הכי נפלא בימייו של עדי גורדון ,שפע ,פפי וכו'.עם ההצלחות בא לרוב הטירוף (כמו שקרה לקליין).קל לקטמון לדבר על עקרונות נשגבים מליגה ג'(ואפילו כאן זה קשה אם רוצים לעלות) ,בואו נדבר בהמשך.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 10/10/2009 :  13:15:06  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עקרונות נשגבים שחקוקים באיזשהו סלע אין כמובן, אבל יש סוג של רוח. רוח לא אלימה, לא גזענית, עם הומור עצמי (כל זה גם בכדורסל וגם בקטמון) משפחתית, קהילתית מאוד (קטמון) בלי להיכנס לפוליטיקה, בכדורגל יש מסורת של שיתוף עם התושבים הערבים של העיר, יש מסורת יפה של עידוד (גם בכדורסל כמובן). ויש ירושלמיות חזקה, בניגוד מוחלט לביתר שהפכה לקבוצה של מגזרים שלמים.

נערך על ידי - עוגן ק. ב-10/10/2009 13:18:06
עבור לתחילת הדף

danvel1 danvel1 מנותק

142 הודעות

נשלח - 10/10/2009 :  14:48:37  הצג פרופיל שלח ל- danvel1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האוהדים מחזיקים בבעלות על קבוצתם ולא בעלי הון (גישה קואפרטיבית). בקבוצה יש נטייה לתת חשיבות פחותה להצלחה ספורטיבית ולהעדיף את הדגש על מטרות חברתיות ואידאולוגיה שמבוססות על ערכים כגון שוויון, הגינות ספורטיבית, גינוי אלימות ואחוות עמים. גישה זו גורמת להגברת האכפתיות כלפי הקבוצה.
המראה האחרון של טורניר "כובשי קטמון" מסביר את הכל יפה מאוד.

אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד...

נערך על ידי - danvel1 ב-10/10/2009 15:01:13
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 10/10/2009 :  15:08:30  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
עקרונות הא אחויה ? תזכיר לי ,על איזה עקרון שמרתם חוץ מהעקרון שהפכתם את דני קליין לאתרוג?שבלעדיו אין קבוצה ? שהוא הלב והנשמה של הפועל ירושלים וכל הג'אז הזה?

יש לפחות דוגמא אחת לעקרון שנשמר. זה נכון שדני קליין שבר כמעט כל עקרון של הקבוצה. יחד עם זאת כאשר הוא ניסה לשנות את השם של הקבוצה באופן רשמי למגדל י-ם, קהל האוהדים קם על רגליו ובסופו של דבר המהלך נמנע.

מעבר לכך שמרנו על הצבע האדום, על השנאה למכבי (לא חוכמה גדולה...) ועל האנדרוגיות והלוזריות. ויש גם נסיונות חיבור לאוהדים ולקהילה, גם אם לא כמו פעם.

לא דברתי על עקרונות מטאפיזים או על מצבים שטרם התרחשו.דברתי על עקרונות ששומרים על זהות של קבוצה.כאלה,שאתה יוצא לכיכר פריז ושורף את המועדון.
הדוגמא שהבאת מחזקת את הארגומנט שלי. כי היא היחידה ב15 שנים האחרונות והיא התרחשה כשהיה לקבוצה קהל אחר לגמרי.תביא עקרון מהעשור האחרון?
ויקטור-אתם משוריינים ביולב ל3 שנים.(שאל את דני קליין,הוא יאשר לך את זה אוף רקורד) באמת שחבל להתווכח על עובדה ידועה זו .
קלי,תזכיר לי ,בני סיוון תרם בשנתיים האחרונות במקביל גם לביתר?

עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 10/10/2009 :  15:28:10  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
דברתי על עקרונות ששומרים על זהות של קבוצה.כאלה,שאתה יוצא לכיכר פריז ושורף את המועדון.

אולי במקום לזרוק כמו תמיד ססמאות ומילים באוויר תגדיר לי את העקרונות האלו.ברגע שתגדיר אותם במילים תגלה אחת מהשתיים -או שקטמון עברה כבר על העקרונות הללו או שממקום שבתה בליגה ג' היא מצליחה לעשות פוזה של עקרונות.

אם קטמון תתקדם מהבחינה המקצועית היא (עם כל הצער) תתיישר עם הרבה עקרונות בדיוק כמו קבוצת הכדורסל (אני אומר את זה עם צער אבל עם הכרה שזו המציאות)

ומה הדבר המצחיק שאמרת לגבי בני סיוון- לי מפריע שמישהו בעלים גם של בית"ר וגם של הפועל כי זה משדר הזדהות כפולה לשתי יריבות וסכנה לעתיד ולנאמנות.ואתה מסביר לי שעם בני סיוון לא הייתה בעייה כאשר הוא אוהד בית"ר מוצהר רק כי באותה שנייה לא הזרים כסף לבית"ר?מה אנחנו משחקים בנדמה לי?

אם אני לא טועה אתה מתלונן(כמוני) שלהפועל סל יש אוהדים של בית"ר עד כדי כך שאתה מכנה אותה עירוני.אז זה מציק לך ואוהד בית"ר כספונסר ראשי לא מפריע לך?

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-10/10/2009 15:38:18
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 10/10/2009 :  16:08:05  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם לכל נוכחות של בני סיוון בקטמון אני התנגדתי, מרגע שהוא צולם במשחק של בית"ר. אוהד בית"ר הוא אוהד בית"ר, ואני לא רוצה שום קשר אליו בקבוצה שלי. כמו הבדיחה הזאת של אוהדי בית"ר שאומרים לי "אני דווקא אוהב אותכם, קטמון זאת אחלה קבוצה". זה מגוחך, זה מטומטם, וזה מעצבן. התשובה שלי אליהם היא "אני שונא אותכם, בית"ר זאת קבוצה מגעילה"

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 10/10/2009 :  16:08:42  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הרבה יותר קל להעביר ביקורת ולעשות הקרבות וויתורים על חשבון קבוצה שאתה לא באמת אוהד (יעני בפועל, הולך למשחקים וזה), בין אם כי כדורסל חדל לעניין אותך או סיבה אחרת. אני חושב שההשוואה הנכונה היא לא אם היינו לוקחים כסף מאגייאר (לי ברור שאם שרצקי היה מסביר כמה המצב קריטי הייתם לוקחים, אבל מילא), אלא אם אתם כבעלים ובעלי אחריות על קיומה של הקבוצה הייתם לוקחים כסף מדייויד פדרמן (כספונסר), שהכסף הזה הוא ההבדל בין עלייה להישארות בליגה ג' ואפילו קריטי לקיומה של הקבוצה. נו, מה אומרים?

עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 10/10/2009 :  17:23:00  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מניח שהיינו לוקחיפ את פדרמן כספונסר במצב הזה שהעלית. אני מניח שעם כל הצער הייתי מסכים לזה. הייתי מנסה למזער את הנזק ומחשק באיזה צורה את זהות הקבוצה (כמו שעשו בכדורסל מול גאידמאק, שהוא, בניגוד לפדרמן, פסול חיתון מוחלט מבחינתי)
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 10/10/2009 :  17:41:39  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
גלעד, כתבת בסוף שהקשר הוא נחוץ, אחרי שבמשך תגובה שלמה השתדלת יפה יפה להסביר למה המאבק בעצם אבוד, איך זה מסתדר? האם זהו באמת מקרה אבוד?

לא חושב שהמקרה אבוד. אני פשוט חושב שהתזמון הוא לא נכון. אם לא היה מגיע אגייאר השנה, והקבוצה היתה על סף פירוק, אז היה מקום לפעול. פעולה מאסיבית היום, רק תוציא את המיץ מכל מי שינסו. ובלי קשר למצב הקבוצה, אני חושב שהרוב הגדול של אוהדי הכדורסל אלה שמתנגדים למצב הזה שנוצר, אבל גם אלו שמוכנים לסתום את האף כשגומא רוקד את הריקוד הטיפשי שלו עם כל שלשה שנכנסת, ואפילו אלה ששיכורים מההצלחה ואומרים "הוא רק תורם כסף", הרוב הגדול הוא חשוב לצד האדום בעיר והוא חשוב להפועל קטמון בפרט.
מעבר לכל זה, אני חושב שהדיון פה, עם כמה שהוא מרתק, לא ממש יזיז את הדעות של אף אחד מהמשתתפים לכאן או לכאן. קצת מזכיר את הדעיכה של הפועל ירושלים במובן הזה שלכל אוהד הפועל ירושלים בעיר בין אם המשיך לבוא למשחקים ובין אם החרים את הקבוצה, הייתה רציונליזציה ללמה מה שהוא עושה הוא הדבר הנכון... לא מאמין שיש צד צודק יותר בוויכוח הזה. כולם מסכימים שהנוכחות של גומא היא בין לא אידאלית לבין מעוררת בחילה וגועל, ועוד אי אילו פרטים שאפשר להתווכח עליהם.

ואם נחזור לשאלה שלך ויקטור. אני חושב שאת הקשר עם הקהל של הכדורסל צריך לטפח גם אם לא מסכימים על דרך פעולה בגזרה ההיא. לא יודע מה האינטרס של גומא בירושלים, אבל יום יבוא (ולא עוד הרבה זמן) שהבלון יתפוצץ בדיוק כמו שקרה עם ארקדי. ואם לא יגיע ארקדי מספר 3 בדיוק באותו קיץ, אז התזמון יהיה נכון.

חוצמזה שבשורה התחתונה הכדורסל מזיק מאוד לכדורגל - תחשבו על כל הנפילים שהיו יכולים להיות שוערים אימתניים ובמקום זה משחקים בספורט המוזר הזה עם הכדור הכתום...

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 10 נושא קודם הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות... נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07