פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

להתעורר - יש לנו מלחמת עולם!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  להתעורר - יש לנו מלחמת עולם!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם להתעורר - יש לנו מלחמת עולם! נושא הבא
עמוד: מתוך 8

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 10/06/2011 :  15:33:49  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנה הסיבה לצאת מהבית. העתיד של הקבוצה שלנו מונח כאן על כף המאזניים - עונה שמתחילה מראש עם הידיעה שאי אפשר לעלות ליגה עלולה להיות קטלנית.

קדימה, בואו נתחיל בהפגנות כמו שעושים אותו בשנת 2011. אני עשיתי לייק, ואתה?
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 10/06/2011 :  16:07:36  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

הנה הסיבה לצאת מהבית. העתיד של הקבוצה שלנו מונח כאן על כף המאזניים - עונה שמתחילה מראש עם הידיעה שאי אפשר לעלות ליגה עלולה להיות קטלנית.

למה להרוס את החלק הראשון בהודעה עם הטרחנות והציניות שבחלק השני?
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 10/06/2011 :  16:12:05  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

עשיתי גם עשיתי, אבל עכשיו יותר חשוב בג"צ, צוות טרחנים, הפגנות ועוד.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 10/06/2011 :  16:22:22  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צריך להבחין בנקודת התורפה של לוזון בכל הסיפור הזה: הכסף לקבוצות ליגה לאומית שיירדו לליגה הארצית החדשה. הוא חייב להבטיח להן את המשך ההקצבות גם אם הן יורדות, כי אחרת 75% מהקבוצות יתנגדו בתוקף למהלך. מאותם טעמים הוא צריך להבטיח להן עדיפות בבניית תקציב בליגה ארצית, כדי לחזור ללאומית כעבור שנה. לכן, אם מאלצים אותו לסגת מהסיפור של הקצבות שונות לקבוצות שונות באותה ליגה, הוא יהיה בבעיה לא קטנה. את זה עושים במיוחד בפניה לבג"צ, של שלשת קבוצות האוהדים לפחות בתביעה שיישמר עיקרון השוויון בכל מקרה. (ועל הדרך מבקשים שהליגות בישראל לא ייפתחו עד אשר יובטח השוויון, אם כי זה כבר נראה יותר קשה להשגה).

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-10/06/2011 16:22:58
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 10/06/2011 :  20:39:27  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

בושה!!!איך זה שקבוצות שיש להם שאיפות צריכות לאכול חרא בגלל כמה מטומטמים שיש בהתאחדות?!צריך לשחוט אנשים כאלה!!בגלל אנשים חארות כאלה נצטרך להעביר עוד עונה סתמית שבה נשקיע 1.5 מיליון שקל?!אין להם מושג מה הם עושים!!

עונה סתמית? 14 יורדות, 2 נשארות בליגה!
זה מאבק נגד הירידה הכי יקר בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי

התכוונתי שבמידה ונהיה במקום הראשון או השני ('ונישאר ליגה') זה יהיה כמו להישאר עוד עונה בליגה השלישית וגם לא נעלה זה כאילו חזרנו לליגה ב'.
לא יכול להיות שאנשים יחשבו שהכדורגל שייך להם רק כי יש להם כסף.הרי רוב ההתאחדות מורכבת מאנשים שאוהדים בית"ר או מכבי חיפה או מכבי ת"א או הפועל ת"א וכאשר הם מסתכלים על קבוצות עם פוטנציאל שבעתיד יכולות אולי להפריע להם,הם מחליטים להקשות עלינו פי 10!
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 10/06/2011 :  23:26:38  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ניצוץ שיוליד ליגת אוהדים.....?

הפגנה ואי רישום לליגה (מאורגן עם כל הקבוצות) הם צעדים נכונים.
למרות שלצערי אני בספק להצלחה של הרעיון השני. אבל לנסות!

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 11/06/2011 :  00:00:35  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

יובל
יש בערך 3 קבוצות אוהדים, זה לא מספיק אפילו לבית בטורניר. וזה בדיוק העניין, אני לפחות כאן לא בשביל לארגן טורנירים, אם כי אני שמח על רוח העשייה ומוכן לעזור לך. לא לארגן ליגה של 3 קבוצות, אבל להשבית כזו של 16.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 11/06/2011 :  01:12:43  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

זה חוסך 3000 שקל לקבוצה
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 11/06/2011 :  08:31:22  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צריך להודות שהמצב קשה לשינוי.
א)גוף משפטי חיצוני אף פעם לא התערב בענייני ההתאחדות
ב)אם אני מבין נכון ההתאחדות מורכבת רק מנציגי הליגות הגבוהות כך שבעצם הם מצביעים בעד האינטרסים של עצמם ובעד החלטה שמשמרת את הכח שלהם.
ג)צריך להודות.מבט באתרי/ערוצי ספורט(מלבד דאבל פס) מראה אדישות והתעלמות מוחלטת מהליגות הנמוכות ,וסביר להניח שאילו לא היינו אנחנו בליגה נמוכה לא היינו מעורבים גם כן.

תכלס צריך לעשות משהו מאד דראסטי כדי בכלל לעורר עניין.השאלה מה אם בכלל ניתן לעשות?
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 11/06/2011 :  10:29:18  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברור לי בשלב זה שאין כל ברירה אחרת אלא ללכת בדרך משפטית (זה לא סותר אמצעים אחרים כמו מסיבת עיתונאים משותפת לשלשת קבוצות האוהדים, הפגנות וכו'). הדרך המשפטית אומרת בשלב המיידי פניה לבית משפט להוצאת צוו מניעה נגד כינוס המזכירות (וצריך למצוא עילא מתאימה לפנייה כזו). בשלב שני זה אומר פניה לבג"צ בדרישה של שוויון בהקצבות (לזה יש דווקא סיכוי יותר מסביר, וכמו שכבר הסברתי זו נקודת התורפה של התכנית כי חלק לא מבוטל של קבוצות הליגה הלאומית יעברו אז לעמדה של התנגדות להצעה).

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 11/06/2011 :  10:36:50  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

בית הדין העליון של התאחדות לכדורגל מגן על תקנון ההתאחדות שמגדיר בבירור מה זו עונה ומה זו פגרה.
החלטה ב-13 ביוני, בתוך חלון ההעברות, חודש וחצי לאחר סיום העונה הסדירה בליגות הנמוכות, היא החלטה שמתקבלת באיחור.
בית הדין העליון לא יכול לשים את ידיו על חריגה כזו מהתקנון.
שם צריך להתרכז תחילה.

עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 11/06/2011 :  10:54:45  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.atzuma.co.il/lamanhanemuhot
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 11/06/2011 :  11:08:13  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דבל פס הרימו כתבה בעניין ולעניין .איפה גולר ?
http://doublepass.co.il/story.php?id=3392

ואני מסכים עם טמקין.מול החלטות מהותיות, צריך לפעול מול בית המשפט ישירות ולא מול ההתאחדות המסמורטטת, בטענות של פרוצדורה.

נערך על ידי - tampopo ב-11/06/2011 11:12:38
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 11/06/2011 :  11:39:45  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=3396
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 11/06/2011 :  13:21:33  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שלא פחות חמור בהצעת האיוולת שתוצע להתאחדות הוא שבשנה השנייה - של הליגה הארצית החדשה היא תוגדל ל-10 קבוצות והלאומית תוקטן ל- 12 מה שאומר שיהיה עוד יותר קשה לעלות ללאומית.

מתוך ההודעה שפורסמה באתר ההתאחדות:

"בעונת המשחקים 2012/2013 יהיו 14 קבוצות בליגת העל, 14 בליגה הלאומית ו-8 קבוצות בליגה הארצית, כאשר בעונה לאחר מכן, עונת 2013/2014, הליגה הלאומית תקטן ל-12 קבוצות בעוד הארצית תתרחב ל-10 קבוצות".

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 8 נושא קודם להתעורר - יש לנו מלחמת עולם! נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07