| משתמש |
להתעורר - יש לנו מלחמת עולם!  |
|
טוטח
641 הודעות |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 10/06/2011 : 09:24:13
|
| הסבר ? מה הקשר בין מנהל פיתוח במארוול למלחמת עולם ? |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 10/06/2011 : 09:29:25
|
תקרא את הסטטוס. מונעים ממך במשך שנתיים לפחות להתקדם לליגה לאומית.
תתעוררו, המיזמים שלנו בסכנה. |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 10/06/2011 : 09:44:07
|
לא מבין כלום.אתה יכול להסביר?השנה מליגה א' כמה יעלו ולאיזה ליגה?
|
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 10/06/2011 : 10:00:23
|
לפי מה שרון טוען ,השנה לא תעלה אף קבוצה מליגה א' ללאומית ,והליגה הארצית חוזרת בשנה הבאה.זה סופי עמיקם?
|
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 10/06/2011 : 11:09:05
|
לפי עמיקם: "בכל מדינה מתוקנת, אוהדי הכדורגל שיש בבעלותם קבוצות (הפועל קטמון, מכבי קביליו יפו ומ.ס. גבעת אולגה) היו יוצאים למאבק ציבורי, ומציפים את ההתאחדות לכדורגל בשוחרי תרבות ספורט, ופייר פליי, בישיבת הנהלת ההתאחדות שנועדה ליום שני ה-13 ביוני. למי שלא יודע, הנהלת ה...התאחדות הולכת לעשות עיוולת ספורטיבית ולמנוע בעונה הקרובה עליית קבוצות לליגה הלאומית כדי לצמצם אותה ל-14 קבוצות ולהקים ליגה ארצית של 8 קבוצות. כלומר, שלוש הקבוצות שהזכרנו למעלה, שבהן אוהדים מוציאים ממיטב כספם כדי לקדם את המועדונים (או הפועל עפולה ומכבי קרית מלאכי שראשי העיריות שלהן משקיעים הון ציבורי כדי לשים אותן במקום שיצדיקו את ההשקעה במתקנים שם), תיאלצנה לחכות כמה שנים שאולי אין להן, כדי להגיע לליגה מקצוענית, בעוד שבאותה ליגה מקצוענית, היו העונה 5 קבוצות ששיחקו תחת פירוק. הטיעון האידיוטי הוא שאין מספיק קבוצות כדי להיות בליגה מקצוענית, וכי המעבר מליגה א' ללאומית הוא בלתי אפשרי, מה ששלוש הקבוצות הללו - שעלו תוך שנתיים ממצב של הקמה בליגה ג' לליגה א' - מוכיחות בדיוק ההיפך. לא רק בכסף, אלא גם בקהל ובתהודה תקשורתית. מישהו החליט להמיט גזר דין מוות על קבוצות האוהדים, והן תצטרכנה להוריד את עצמן מחבל התליה. זה הזמן לצאת למאבק!" |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 10/06/2011 : 11:35:55
|
תקראו את זה http://www.doublepass.co.il/story.php?id=3392
איזה טעם יש לליגה ,אם לא רק שהמנצחות נשארות בליגה השלישית למרות העלייה, אלא בנוסף הם מקבלות פחות הקצבות מהיורדות מהלאומית ומייד הופכות לבנות חורגות בליגה וחסרות סכוי לעלות?? |
 |
|
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 10/06/2011 : 12:46:20
|
| באמת עונה ללא טעם. החלטה מטופשת וחסרת הגיון. כאילו רוצים למוק קבוצות כמונו. שערויריה ממש!!!!!!!! |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 10/06/2011 : 12:55:04
|
| מילא השינויים בליגות שלהם עוד איכשהו אפשר לתת נימוקים כאלו אחרים. אבל בנושא ההקצבות השונות, קשה לי למצוא שום הנמקה סבירה. למה שקבוצה שנכשלה עונה קודמת תקבל פרס, לעומת קבוצה שהצליחה, כאשר שתיהן משחקות באותה ליגה? אני לא משפטן, אבל קשה לי להאמין שזה חוקי ושזה יעמוד במבחן בג"צ |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 10/06/2011 : 13:06:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אבל בנושא ההקצבות השונות, קשה לי למצוא שום הנמקה סבירה. למה שקבוצה שנכשלה עונה קודמת תקבל פרס, לעומת קבוצה שהצליחה, כאשר שתיהן משחקות באותה ליגה? אני לא משפטן, אבל קשה לי להאמין שזה חוקי ושזה יעמוד במבחן בג"צ
לא יעמוד במבחן משפטי. חוסר סבירות, פגיעה בשוויון - FAIR PLAY.
ומי אמר שמשעמם בכדורגל הישראלי?? |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 10/06/2011 : 13:20:11
|
| האם ידוע כבר באיזו שעה ביום שני תתקיים ישיבת ההתאחדות? והיכן? אולי יש אפשרות לארגן הפגנה. בכל זאת ליגה א' מכילה הרבה קבוצות ולחלק מהן יש קהל גדול. אם לא תהיה התנגדות ההחלטה תעבור בקלות. |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 10/06/2011 : 13:26:01
|
הישיבה בשעות הצהריים. באיזור 14.00 לערך.
לדעתי, רוב חברי הנהלת ההתאחדות לא מודעים לכך שהפועל ירושלים בליגה אחת ואוהדיה בליגה אחרת. |
 |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 10/06/2011 : 13:26:40
|
| בושה!!!איך זה שקבוצות שיש להם שאיפות צריכות לאכול חרא בגלל כמה מטומטמים שיש בהתאחדות?!צריך לשחוט אנשים כאלה!!בגלל אנשים חארות כאלה נצטרך להעביר עוד עונה סתמית שבה נשקיע 1.5 מיליון שקל?!אין להם מושג מה הם עושים!! |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 10/06/2011 : 14:03:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
בושה!!!איך זה שקבוצות שיש להם שאיפות צריכות לאכול חרא בגלל כמה מטומטמים שיש בהתאחדות?!צריך לשחוט אנשים כאלה!!בגלל אנשים חארות כאלה נצטרך להעביר עוד עונה סתמית שבה נשקיע 1.5 מיליון שקל?!אין להם מושג מה הם עושים!!
עונה סתמית? 14 יורדות, 2 נשארות בליגה! זה מאבק נגד הירידה הכי יקר בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 10/06/2011 : 14:10:33
|
נדמה לי שחוץ מיעקב שחר אין בהתאחדות אדם סביר אחד שאפשר לדבר איתו ואולי להשפיע. אם למישהו יש אפשרות להגיע אליו זה היה יכול להיות מועיל.
זאת באמת עילה למלחמה. אולי אני נאיבי, אבל אם העסק הזה קורה, הייתי מציע לארגן שביתת קבוצות ליגה א' |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-10/06/2011 14:11:54 |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 10/06/2011 : 14:35:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
נדמה לי שחוץ מיעקב שחר אין בהתאחדות אדם סביר אחד שאפשר לדבר איתו ואולי להשפיע. אם למישהו יש אפשרות להגיע אליו זה היה יכול להיות מועיל.
זאת באמת עילה למלחמה. אולי אני נאיבי, אבל אם העסק הזה קורה, הייתי מציע לארגן שביתת קבוצות ליגה א'
יעקב שחר היה האדם שלחץ להקטין שוב את הליגות. הוא לא הכתובת, אלא יושבי הראש של קבוצות הליגה הלאומית, אלה שבכיס של לוזון. אם הם יבינו למה הם מצביעים, הם יצביעו הפוך. אם אנחנו ואתם עולים, גופי שידור כבר ישימו יותר כסף כי יותר הצדקה לשידורים. פה חושבים הפוך. |
 |
|
להתעורר - יש לנו מלחמת עולם!  |
|