פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הנה ההתחלה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הנה ההתחלה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הנה ההתחלה נושא הבא
עמוד: מתוך 6

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 22/05/2011 :  00:16:03  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הכבוד 742

אליה
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 23/05/2011 :  12:42:05  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חידשתי
ובנוסף עוד חבר עמותה שלא היה בעבר
עבור לתחילת הדף

יאיר יאיר מנותק

1 הודעות

נשלח - 23/05/2011 :  14:26:13  הצג פרופיל שלח ל- יאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחדשים פעם שלישית
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 24/05/2011 :  16:02:07  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני חידשתי
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 24/05/2011 :  19:17:07  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

אחרי 4 שנים של החזקת מנייה וחברות, החלטתי לאהוד את הקבוצה קצת יותר מרחוק. נדמה לי שהאביב האחרון הבהיר לי שאני נמצא במיעוט בקרב האוהדים או לפחות בקרב הפורום מבחינת הרצונות שלי מהקבוצה. מבנתי קבוצה אדומה אחת בירושלים זו המטרה היחידה וכל השאר הם אמצעים. התברר לי שההנהלה ורוב חברי הפורום אינם מסכימים עם גישה זו ולאחר האסיפה האחרונה הדברים ברורים עוד יותר. אמשיך להגיע למשחקים מידי פעם, אבל זה הזמן לקחת צעד אחד אחורה. אמשיך לקוות שקטמון תעבור את סאדר בליגות, אבל בינתיים נראה מה קורה. שיהיה בהצלחה לכולם.

איזה מין אוהד אתה?! מה לא הבנת בכך שיוסי סאסי בחיים לא יתן לנו את הקבוצה גם לא ב100 מיליון שקל?!לא אכפת לי מהעניין הזה המניות,אכפת לי מהעניין של הכוונות.אף אוהד אמיתי לא לוקח צעד אחורה גם אם הקבוצה שלו תרד לליגה ז'.תחשוב שעוד 3,000 יגידו בדיוק כמוך ונראה מה יהיה מהקבוצה.אתה ממש דוגמא לשאר האוהדים.
עבור לתחילת הדף

דיגורי דיגורי מנותק

1 הודעות

נשלח - 25/05/2011 :  11:18:46  הצג פרופיל שלח ל- דיגורי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חידשתי
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 25/05/2011 :  20:14:03  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

אחרי 4 שנים של החזקת מנייה וחברות, החלטתי לאהוד את הקבוצה קצת יותר מרחוק. נדמה לי שהאביב האחרון הבהיר לי שאני נמצא במיעוט בקרב האוהדים או לפחות בקרב הפורום מבחינת הרצונות שלי מהקבוצה. מבנתי קבוצה אדומה אחת בירושלים זו המטרה היחידה וכל השאר הם אמצעים. התברר לי שההנהלה ורוב חברי הפורום אינם מסכימים עם גישה זו ולאחר האסיפה האחרונה הדברים ברורים עוד יותר. אמשיך להגיע למשחקים מידי פעם, אבל זה הזמן לקחת צעד אחד אחורה. אמשיך לקוות שקטמון תעבור את סאדר בליגות, אבל בינתיים נראה מה קורה. שיהיה בהצלחה לכולם.

צר לי על כל אוהד,בפרט חבר בעמותה שפורש.מקווה שהאהדה לקבוצה האדומה תיגבר על הרציונאל הכובל.בינתיים קורא ל9 חברים להוסיף 100 למנייה.
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 26/05/2011 :  18:25:07  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חידשתי. יוצא לחופש גדול אוטוטו ומעוניין להתנדב בעסקי המרצ'נדייז המקוונים. למי לפנות? יש בכלל צורך בזה?
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 26/05/2011 :  18:50:18  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל

חידשתי. יוצא לחופש גדול אוטוטו ומעוניין להתנדב בעסקי המרצ'נדייז המקוונים. למי לפנות? יש בכלל צורך בזה?

יכול לפנות אליי. omri@katamon.co.il 054-4651387
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 31/05/2011 :  14:02:33  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם חידשתי וגם הקפצתי

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 31/05/2011 :  14:36:11  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני בפנים

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

נדב נדב מנותק

109 הודעות

נשלח - 31/05/2011 :  16:00:48  הצג פרופיל שלח ל- נדב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני כבר לפני שלושה ימים חידשתי.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 31/05/2011 :  20:23:36  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאחר התלבטויות ממושכות אם אני ראוי להיות אוהד קטמון הצטרפתי גם אני
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 31/05/2011 :  20:31:30  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בפנים 2X
+ חבר עמותה חדש

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 31/05/2011 :  20:58:55  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנשים- בטוח שיש עוד שהם בעלים.קדימה, כנסו וכך נעיר אחד את השני.השרשור הזה הוא העיקרי עכשיו.מי חידש ולא נכנס, רבותיי?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם הנה ההתחלה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07