משתמש |
חצי מיליון דולר |
שלומי מלכה
689 הודעות |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 14/07/2011 : 15:01:33
|
כולם אומרים ש-3 מיליון שקל לא מספיק בשביל לקנות את הפועל ירושלים בגלל שסאסי השקיע במשך השנים המון כסף.הרוסי של בית"ר השקיע 100 מיליון שקל רק בעונה אחת,פי 5 מסאסי,ומכר את הקבוצה שלו בחצי מיליון דולר. ואדון סאסי,3 מיליון שקל לא גרמו לך לעוף מפה?קיבלת הצעה יותר גדולה מזאתי של בית"ר. |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 14/07/2011 : 16:06:33
|
לא מכר, נתן בחינם, תמורת התחייבות לכיסוי חובות בגובה של חצי מיליון $. (למרות שנראה לי מספר קצת נמוך).
גאידמק לא יראה מזה רובל שחוק אחד.
אבל מה שבאמת משעשע, http://sports.walla.co.il/?w=/157/1840877
|
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 14/07/2011 : 16:09:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי babiji
לא מכר, נתן בחינם, תמורת התחייבות לכיסוי חובות בגובה של חצי מיליון $. (למרות שנראה לי מספר קצת נמוך).
גאידמק לא יראה מזה רובל שחוק אחד.
אבל מה שבאמת משעשע, http://sports.walla.co.il/?w=/157/1840877
אני נותן להם שנה. אחריה הם מבינים עם מי הם מתעסקים ועפים מפה על טיל. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
נערך על ידי - לאסלו צה ב-14/07/2011 16:10:54 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 14/07/2011 : 16:48:20
|
זה שהשניים האלה קנו את החלאות ולא קנו אותנו זה רק סימן שאהבה באמת נקנית ביסורים, ושהעולם הוא גלגל, ושהמציאות עולה על כל דמיון.
ומי שיגיד שאדלר ההוא חי בסרט כנראה יצדק, כי הוא היה סגן של יו"ר דיסני. הכי רחוק מגידמאק שאפשר להגיע.
פשוט מדהים |
אם תרצו אין זו אגדה
|
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 14/07/2011 : 19:13:47
|
אנחנו מטומטמים שהצענו לסאסי כסף !!! |
ירון |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 14/07/2011 : 19:31:44
|
איזה מוזר האדלר הזה שהוא קונה את ביתר ולא אותנו |
avanti livorno
|
|
|
חזום חזום
100 הודעות |
נשלח - 14/07/2011 : 21:25:23
|
עד מתי רשעים יעלוזו?
העסקה הזו, כמו העסקה של הפועל תל אביב מוכיחה עד כמה ההצעה שלנו לטינופת, לאח של הטינופת ולמתולתל הייתה טעות חמורה.
נמאס לשמוע שההצעה שלנו הייתה מעליבה, הצעה שתימחרה את הפועל של סאסי במשהו כמו פי ארבע השווי של בית"ר. כן, פי ארבע מבית"ר. קבוצה עם פוטנציאל לאלפי מנויים, עם חשיפה תקשורתית אדירה, עם מחלקת נוער ועוד ועוד ועוד. בית"ר הזו שווה רבע מהפועל של סאסי.
ואז סאסי דוחה את ההצעה שלנו ומצליח בספין מבריק שלא הולם את האינטלגנציה הגבולית שלו להציג את ההצעה שלנו כ"ללא תמורה" וכ"מעליבה".
וכל זה מוביל אותי לנושא שאולי לא יהיה פופולארי בפורום הזה, אבל הגיעה העת שמישהו יאמר אותו בקול ברור.
כשאנחנו הצענו לסאסי את ההצעה ההזויה הזו, כשהוא דחה אותה על הסף מבלי להתייחס אליה כלל, מה עשו כל האוהדים שנשארו במקורית? האם הם זעקו מרה על המשך האונס של קבוצתם? האם הם הפעילו לחץ על האחים והמתולתל כדי לקרב את האיחוד?
לא! הם הצטרפו למקהלת השקרנים והמסלפים של סאסי ואלחנני ובכו בכי מר על ההשפלה הגדולה שהם סופגים מידינו.
הגיעה העת להגיד בקול ברור, גם אם אחינו הם, הם חלק מהבעייה, הם מחזקים את השליטה של סאסי בקבוצה ומונעים כל סיכוי שהטינופת הזו תסכים לעזוב. ההחלטה שלהם אינה ליגיטימית, היא הרסנית. במעשיהם אלה הם מצטרפים למחריביה של הקבוצה. ביום שבו תימאס על סאסי הקבוצה שוב, הוא יסגור את הכיס שוב, והיא שוב תעמוד מול שוקת שבורה, חשוב שנדע כולנו, גם ידם שפכה את הדם הזה. |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 14/07/2011 : 22:14:01
|
נדמה שרק טוב ייצא מהשידוך בין שני שמאלנים נאורים לבין מאגר הבהמות הגדול בארץ: אופציה א' -האמריקאים יצליחו לחנך ולשנות, לגייס שחקנים ערבים שיסתמו לגזענים את הפה, ולשנות במקצת את סצינת חוסר הסובלנות הישראלית. ב'- בית"ר מתפוצצת באורגיה של גועל נפש: יריקות על הבעלים החדשים, הפגנות של "נוער כהנא חי" בבית וגן, מטח אבנים על הרכב של השחקן הערבי החדש ומקהלת "מוחמד מת" בביצוע קומץ שמונה על פי הספירה האחרונה 10,000 אוהדים לפחות. WIN-WIN situation! |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 15/07/2011 : 05:05:13
|
אני אף פעם לא מבין מי ומה הם אוהדי סא"דר. למה הם בוחרים להישאר בגועל נפש של סאסי? מה הם אוהבים אותו? |
avanti livorno
|
|
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 15/07/2011 : 11:10:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אנחנו מטומטמים שהצענו לסאסי כסף !!!
לא הצענו לו כסף. גם אנחנו הצענו כיסוי חובות של הקבוצה עד לסכום מסוים. |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 15/07/2011 : 11:28:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
אני אף פעם לא מבין מי ומה הם אוהדי סא"דר. למה הם בוחרים להישאר בגועל נפש של סאסי? מה הם אוהבים אותו?
הם אוהבים את הקבוצה. אני לא חושב שיש שם הרבה אנשים שאוהבים אותו. אבל יש כאלה שמשכנעים את עצמם שהוא בעלים טוב כי "השנה סאסי שם כסף" בלה בלה בלה. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 15/07/2011 : 14:01:17
|
לצערי יצע לי ליהיות במישחק אחד של סא"דר, זה היה בעונה הריאשונה של קטמון אחרי שכבר יצאנו לפגרה ואני מרוב שיעמום הלכתי לראות מישחק. זה היה פשות הדבר הכי אפור שראיתי בחיים, ההרגשה היתה כמו בהלויה עוד לפני שהמישחק בכלל היתחיל וכל הזמן רק חשבתי איך זה שהאוהדים לא מבינים שהם צריכים לעזוב בישביל הקבוצה. |
avanti livorno
|
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 15/07/2011 : 15:08:15
|
יש לנו זין יותר גדול ואנחנו הרבה יותר יפים וחכמים.
די. מספיק. יבוא היום ונשב כולנו ביציע אחד, אז די. היו לא מעט משחקים אצלנו שהיה אפור, עם 200 איש בגבעת רם. אז מה? |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 16/07/2011 : 07:00:52
|
הסיבה שסאסי נקב במחיר כזה הוא שהוא נהנה להיות המושל של הקבוצה ולא מעוניין לעזוב. הסיבה שנציגי קטמון לא נפגשו איתו לנסות למצוא פשרה היא שטוב לרוב בעלי המניות עם המצב הנוכחי והם מקווים שקטמון תעקוף את סאדר. אין מוטיבציה מספקת בשני הצדדים. רק ועדה חיצונית של אנשים שהדבר היחיד שעומד לנגד עינהם הוא איחוד יביא לפתרון ריאלי. אני יודע על לפחות 10 אנשים שלא חידשו מנוי בגלל זה. אני משוכנע שיש עוד. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 16/07/2011 : 08:34:54
|
להגיד שלא ניתן להבין היום את האוהדים שנשארו זה מוגזם.אם אותם אוהדים נשארו לפני 5 שנים כשכולם עזבו והקבוצה הייתה בארצית ושבורה,אז בוודאי היום כשהקבוצה שוב בלאומית ושלפחות כלפי חוץ הקבוצה נראית מסודרת ויציבה יותר ועם כותרות חיוביות אז למה שיעזבו? |
|
|
חצי מיליון דולר |
|