פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הנה ההתחלה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הנה ההתחלה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הנה ההתחלה נושא הבא
עמוד: מתוך 6

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 19/05/2011 :  20:59:48  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חידשתי. ושיהיה בהצלחה.
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 19/05/2011 :  21:17:28  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחרי 4 שנים של החזקת מנייה וחברות, החלטתי לאהוד את הקבוצה קצת יותר מרחוק. נדמה לי שהאביב האחרון הבהיר לי שאני נמצא במיעוט בקרב האוהדים או לפחות בקרב הפורום מבחינת הרצונות שלי מהקבוצה. מבנתי קבוצה אדומה אחת בירושלים זו המטרה היחידה וכל השאר הם אמצעים. התברר לי שההנהלה ורוב חברי הפורום אינם מסכימים עם גישה זו ולאחר האסיפה האחרונה הדברים ברורים עוד יותר. אמשיך להגיע למשחקים מידי פעם, אבל זה הזמן לקחת צעד אחד אחורה. אמשיך לקוות שקטמון תעבור את סאדר בליגות, אבל בינתיים נראה מה קורה. שיהיה בהצלחה לכולם.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 19/05/2011 :  23:23:08  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

אחרי 4 שנים של החזקת מנייה וחברות, החלטתי לאהוד את הקבוצה קצת יותר מרחוק. נדמה לי שהאביב האחרון הבהיר לי שאני נמצא במיעוט בקרב האוהדים או לפחות בקרב הפורום מבחינת הרצונות שלי מהקבוצה. מבנתי קבוצה אדומה אחת בירושלים זו המטרה היחידה וכל השאר הם אמצעים. התברר לי שההנהלה ורוב חברי הפורום אינם מסכימים עם גישה זו ולאחר האסיפה האחרונה הדברים ברורים עוד יותר. אמשיך להגיע למשחקים מידי פעם, אבל זה הזמן לקחת צעד אחד אחורה. אמשיך לקוות שקטמון תעבור את סאדר בליגות, אבל בינתיים נראה מה קורה. שיהיה בהצלחה לכולם.

לא שאני מבין איך העזיבה שלך מקרבת במילימטר את הגשמת מטרתך היחידה, אבל שיהיה בהצלחה גם לך בדרכך החדשה...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

דרעי דרעי מנותק

49 הודעות

נשלח - 20/05/2011 :  01:05:21  הצג פרופיל  שלח ל-דרעי הודעת ICQ שלח ל- דרעי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

נמאסת. ולו רק בגלל שלא הבנת, או סרבת להבין. דבר מבין תלונותיך אינו נכון ובמקרה הטוב רחוק מן האמת.
שתהיה לך הצלחה רבה שם במרחק.

נערך על ידי - דרעי ב-20/05/2011 10:45:50
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 20/05/2011 :  04:15:39  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מקנא בכם שהצלחתם להבין מה קורה פה
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 20/05/2011 :  09:25:01  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבר'ה, השרשור הוא רק למי ששילם וחבר בעמותה.לא להפסיק את הרצף ולא להיכנס לסימטאות אפלות.אנא מכם,היכנסו רק באם ביצעתם את המלאכה ודווחו : "אני בפנים".
עזבו עכשיו את כל השאר.
מי שיש בו הרהורי חרטה, שייפתח נושא כאבי בטן.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 20/05/2011 :  14:02:31  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חידשתי, כמובן.
ושאלה לבן רימוז'- האם הניק שלך פנוי עכשיו? אני מכיר מישהו שמוכן לשלם עליו הרבה.

נערך על ידי - האחים מרילי ב-20/05/2011 15:33:46
עבור לתחילת הדף

ויקטוריה הסודית ויקטוריה הסודית מנותק

99 הודעות

נשלח - 20/05/2011 :  14:48:56  הצג פרופיל שלח ל- ויקטוריה הסודית הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חידשתי.

איזה כיף שלא יהיו גויאבות יותר בפורום חברי העמותה.

יקומו לתחיה התנינים!
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 20/05/2011 :  15:50:31  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש!! אני בפנים.
יאאלללה הפועל.
עבור לתחילת הדף

עגלה עגלה מנותק

121 הודעות

נשלח - 20/05/2011 :  17:55:38  הצג פרופיל שלח ל- עגלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד אחד ועוד אחד
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 20/05/2011 :  19:09:25  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אגב, שכחתי לציין שגם הצטרפתי לתוכנית האקסטרה - http://katamon.co.il/xtra למי שבמקרה שכח - וכבר התחלתי לעבוד ולהציק לחברים שלי. נקווה לראות תוצאות ראשונות בשבוע הבא.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 21/05/2011 :  00:12:34  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית

חידשתי.

איזה כיף שלא יהיו גויאבות יותר בפורום חברי העמותה.

הוא אומנם נודניק נודניק הבן-רימוז' הזה, כמעט בלתי נסבל, ורוב ההערות שלו נראות שנכתבות כדי להרגיז (אגב, הצעת כבר 2 מיליון לסאסי על 60%, הוא מחכה להצעה שלך כדי לדון בה ברצינות, בהגינות ובכובד ראש).

אבל לעולם אי אפשר לחוש 'כיף' כשמישהו מוותר על חברות בעמותה.

מכאן, בשם המגזר הערבי, אוהדי הפועל ירושלים לדורותיה, הלוחמים למען תקומת המועדון, מצילי הצד האדום של העיר - אני קורא לאלי ג. בן רימוז' - הישאר עימנו. אחרת תוכיח לכולם שאתה באמת כאן רק כדי להעיק ולעצבן, ולא מתוך כוונה טובה. כי איך אומרים הבוגדים האמיתיים: "מלחמות עושים מבפנים"

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

יוחנן728 יוחנן728 מנותק

342 הודעות

נשלח - 21/05/2011 :  00:17:24  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יוחנן728 שלח ל- יוחנן728 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חדש חדש חדש.
וגם קטמון אקסטרה סולידי. שיהיה לנו בהצלחה.

עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 21/05/2011 :  02:06:26  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חידשתי, כמובן
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 21/05/2011 :  23:46:57  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חדש, חדש ונתחדש!
(בתום אסיפת האוהדים)

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם הנה ההתחלה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07