פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 29

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  10:17:25  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני גם הבנתי מההנהלה וממאהר שהוא נשאר גם בעונה הבאה. לא ברור איך אנחנו מוותרים עליו, אחד השחקנים היותר חשובים שלנו העונה. עצוב מאוד אם לא נראה אותו בטדי שנה הבאה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  11:13:09  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבל תחשבו על שגם היה יכול לקרות מצב שהם היו נשארים,ומאכזבים כי אולי הם לא מתאימים לליגה א'.בכל מקרה הייתי רוצה לראות אותם בטדי שנה הבאה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  11:23:45  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מהמר שהוויתור עליהם קשור להחלטה שהתקבלה לא לקחת העונה שחקנים מהדרום, עקב העלויות הנילוות לכך.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  12:09:58  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לי כמובן מושג מה היו השיקולים, אבל בעיני זאת החלטה תמוהה
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  13:07:43  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הויתור על גופמן הוא לא תמוה הוא לא סביר! שחקן שהיה מהמצטיינים משוחרר בגלל שיקול מקצועי היא החלטה לא סבירה. במיוחד שטרטיאק אם כל הכבוד להתפתחות שלו פחות טוב ממנו. דבר אחד שאני לא אוהב אצל מאמנים הוא מוטיב ההתחכמות ,יש לך שחקן טוב מאוד ביד מחובר לקהל מחוייב למשחק אז אתה הולך ומשחרר אותו? מבחינתי הימור גדול של ליאור שהוא יצטרך להסביר אותו.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  13:12:57  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני דווקא לא מזדעזע כל כך. יבגני נתן עונה מצויינת והוא גם בחור מקסים. אבל ניתן היה לראות השנה שהאחד על אחד שלו, מול חלוצים מוכשרים, היה לא טוב. טרטיאק היה טוב ממנו בהחלט. מהאר שחקן טוב ואדם מרגש, אך למעט שני משחקים הוא הביא תוצרת בינונית בהתקפה. בקיצור, ייתכן מאד שזה הימור נבון של ליאור.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  13:26:00  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

אני דווקא לא מזדעזע כל כך. יבגני נתן עונה מצויינת והוא גם בחור מקסים. אבל ניתן היה לראות השנה שהאחד על אחד שלו, מול חלוצים מוכשרים, היה לא טוב. טרטיאק היה טוב ממנו בהחלט. מהאר שחקן טוב ואדם מרגש, אך למעט שני משחקים הוא הביא תוצרת בינונית בהתקפה. בקיצור, ייתכן מאד שזה הימור נבון של ליאור.

לא ברור לי קו המחשבה הזה ,למה להמר על השחקנים המצטיינים שלך? למה להמר בכלל? טרטיאק בשום פנים ואופן לא היה טוב יותר ,הוא עדיין צעיר חסר נסיון ,בעל משחק ראש מוגבל פחות אגרסיבי מגופמן ופחות מהיר אז מה בדיוק עשינו כאן? לגבי מאהר מכיוון שמדובר בהחלטה פיננסית אין לי יותר מדיי מה להוסיף אבל גם כאן מדובר באובדן גדול ,הוא שחקן בעל תרומה מיידית למשחק אם הוא נכנס כמחליף ומוסיף מימד שהוא כ"כ חסר בכדורגל הישראלי שזו מהירות.

ליאור מתחכם ומאמנים מתחכמים מוצאים את עצמם ללא קבוצה אפילו אם זכו בליגת האלופות (ראה ערך בניטז השם יקום דמו).
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  13:30:49  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

לא ברור לי קו המחשבה הזה ,למה להמר על השחקנים המצטיינים שלך? למה להמר בכלל? טרטיאק בשום פנים ואופן לא היה טוב יותר ,הוא עדיין צעיר חסר נסיון ,בעל משחק ראש מוגבל פחות אגרסיבי מגופמן ופחות מהיר אז מה בדיוק עשינו כאן? לגבי מאהר מכיוון שמדובר בהחלטה פיננסית אין לי יותר מדיי מה להוסיף אבל גם כאן מדובר באובדן גדול ,הוא שחקן בעל תרומה מיידית למשחק אם הוא נכנס כמחליף ומוסיף מימד שהוא כ"כ חסר בכדורגל הישראלי שזו מהירות.

ליאור מתחכם ומאמנים מתחכמים מוצאים את עצמם ללא קבוצה אפילו אם זכו בליגת האלופות (ראה ערך בניטז השם יקום דמו).

ליאור , ממש לא מתחכם. הוא עובד איך שהוא יודע לאור היכולת הכלכלית של הקבוצה.
אני באופן אישי סומך עליו בעיניים עצומות עד שיוכיח אחרת.
לעת עתה, ליאור העלה אותנו שתי ליגות רצוף. לפחות ממני הוא מקבל את הכבוד לעשות מה שהוא מבין וזה לאמן!
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  13:44:00  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu
[לא ברור לי קו המחשבה הזה ,למה להמר על השחקנים המצטיינים שלך? למה להמר בכלל? טרטיאק בשום פנים ואופן לא היה טוב יותר ,הוא עדיין צעיר חסר נסיון ,בעל משחק ראש מוגבל פחות אגרסיבי מגופמן ופחות מהיר אז מה בדיוק עשינו כאן? לגבי מאהר מכיוון שמדובר בהחלטה פיננסית אין לי יותר מדיי מה להוסיף אבל גם כאן מדובר באובדן גדול ,הוא שחקן בעל תרומה מיידית למשחק אם הוא נכנס כמחליף ומוסיף מימד שהוא כ"כ חסר בכדורגל הישראלי שזו מהירות.

ואתה יודע יותר טוב מכווווווווולם?
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  13:45:03  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

טרטיאק בשום פנים ואופן לא היה טוב יותר ,הוא עדיין צעיר חסר נסיון ,בעל משחק ראש מוגבל פחות אגרסיבי מגופמן ופחות מהיר אז מה בדיוק עשינו כאן? לגבי מאהר מכיוון שמדובר בהחלטה פיננסית אין לי יותר מדיי מה להוסיף אבל גם כאן מדובר באובדן גדול ,הוא שחקן בעל תרומה מיידית למשחק אם הוא נכנס כמחליף ומוסיף מימד שהוא כ"כ חסר בכדורגל הישראלי שזו מהירות.

חולק עליך חד משמעית. טרטיאק מהיר יותר, עם מיקום טוב יותר ובסך הכל היה העונה טוב יותר.
לגבי מאהר, מהירות אכן יש לו בשפע. חסרים לו דברים אחרים.
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  13:48:02  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וחברות בעמותה כבר חידשתם?
חברים חדשים צרפתם?

אין מה לבוא בטענות לליאור, להנהלה או לשאר החברים שעושים עבודת קודש למען הקבוצה כל עוד לא הגדלנו את התקציב!
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  14:08:51  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu
[לא ברור לי קו המחשבה הזה ,למה להמר על השחקנים המצטיינים שלך? למה להמר בכלל? טרטיאק בשום פנים ואופן לא היה טוב יותר ,הוא עדיין צעיר חסר נסיון ,בעל משחק ראש מוגבל פחות אגרסיבי מגופמן ופחות מהיר אז מה בדיוק עשינו כאן? לגבי מאהר מכיוון שמדובר בהחלטה פיננסית אין לי יותר מדיי מה להוסיף אבל גם כאן מדובר באובדן גדול ,הוא שחקן בעל תרומה מיידית למשחק אם הוא נכנס כמחליף ומוסיף מימד שהוא כ"כ חסר בכדורגל הישראלי שזו מהירות.

ואתה יודע יותר טוב מכווווווווולם?

כן אני יודע יותר טוב מכולם!!!!!!!!!!!!
תכתוב לעניין. מה כתבתי שלא הגיוני בעיניך?
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  14:15:50  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טרטיאק בלם אדיר ולדעתי טוב מגופמן. מה עוד שהוא שייך לקנו לדעתי וגר בירושלים. גופמן לא רע אבל זאת כנראה החלטה מקצועית. לגבי מאהר צריך לבדוק מה קרה כאן.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  14:49:30  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

טרטיאק בשום פנים ואופן לא היה טוב יותר ,הוא עדיין צעיר חסר נסיון ,בעל משחק ראש מוגבל פחות אגרסיבי מגופמן ופחות מהיר אז מה בדיוק עשינו כאן? לגבי מאהר מכיוון שמדובר בהחלטה פיננסית אין לי יותר מדיי מה להוסיף אבל גם כאן מדובר באובדן גדול ,הוא שחקן בעל תרומה מיידית למשחק אם הוא נכנס כמחליף ומוסיף מימד שהוא כ"כ חסר בכדורגל הישראלי שזו מהירות.

חולק עליך חד משמעית. טרטיאק מהיר יותר, עם מיקום טוב יותר ובסך הכל היה העונה טוב יותר.
לגבי מאהר, מהירות אכן יש לו בשפע. חסרים לו דברים אחרים.

אוקיי זכותך...חושב כמוך רק בדיוק ההפך תוסיף את כישורי ההבקעה של גופמן וקיבלת החלטה תמוהה של מאמן. מבחינתי תשאיר שניהם. לגבי מאהר שוב מדובר בהחלטה הנהלה אבל אין ספק שמהספסל לא יעלו הרבה שחקנים כמו מאהר ,במיוחד אם אתה מאבד גם את יחיא המהיר...החלק ההתקפי שלנו נשאר מאוד מאוד איטי.
עבור לתחילת הדף

אבו קלבצ'ה אבו קלבצ'ה מנותק

68 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  15:28:51  הצג פרופיל שלח ל- אבו קלבצ'ה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאהר ויבגני לא בקטמון = מחדל

ותפסיקו עם הויכוח המטופש מי יותר טוב. שניהם שחקנים מצוינים שהוכיחו את עצמם בליגה ב', שניהם אהודים מאוד בחדר ההלבשה ובקהל ושניהם ראויים לשחק במדי הפועל קטמון ירושלים בליגה א'.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 29 נושא קודם מלפפונים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07