פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 29

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  15:38:06  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קצת תמוה לי העניין של מאהר וגופמן בטייבה.

זה שעתיים נסיעה מהאזור שלהם, ובכל זאת זו ליגה נמוכה. מאוד מוזר
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  15:45:02  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

אני דווקא לא מזדעזע כל כך. יבגני נתן עונה מצויינת והוא גם בחור מקסים. אבל ניתן היה לראות השנה שהאחד על אחד שלו, מול חלוצים מוכשרים, היה לא טוב. טרטיאק היה טוב ממנו בהחלט. מהאר שחקן טוב ואדם מרגש, אך למעט שני משחקים הוא הביא תוצרת בינונית בהתקפה. בקיצור, ייתכן מאד שזה הימור נבון של ליאור.

לא ברור לי קו המחשבה הזה ,למה להמר על השחקנים המצטיינים שלך? למה להמר בכלל? טרטיאק בשום פנים ואופן לא היה טוב יותר ,הוא עדיין צעיר חסר נסיון ,בעל משחק ראש מוגבל פחות אגרסיבי מגופמן ופחות מהיר אז מה בדיוק עשינו כאן? לגבי מאהר מכיוון שמדובר בהחלטה פיננסית אין לי יותר מדיי מה להוסיף אבל גם כאן מדובר באובדן גדול ,הוא שחקן בעל תרומה מיידית למשחק אם הוא נכנס כמחליף ומוסיף מימד שהוא כ"כ חסר בכדורגל הישראלי שזו מהירות.

ליאור מתחכם ומאמנים מתחכמים מוצאים את עצמם ללא קבוצה אפילו אם זכו בליגת האלופות (ראה ערך בניטז השם יקום דמו).

שקד
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  15:57:35  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קחו בחשבון שלא צריך להתייחס לכל מילה שנכתבת בדאבלפס כאל תורה מסיני... וכנ"ל לגבי המקומונים... בואו נמתין עד שנשמע מההנהלה מה באמת קורה. ד"א בעדכון ההנהלה מתאריך 27/5 היה כתוב שמאהר סגור, אבל יתכן שהשתנו דברים מאז.

עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  16:23:25  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וואלה, כולם מבינים ויודעים הכל. אני מרחם על ליאור שלאחר ההפסד הראשון. אנשים יצרחו במלוא גרון "איפה יבגני"? "איפה מאהר"?...
מישהו בכלל מבין מה קרה לפני שהוא חרץ דין והחליט שזו טעות?
קודם כל, ארטום בהחלט יותר טוב מיבגני. אם היה שיקול כלכלי(ענייני מרחק, רכב שיוצא מהדרום וכ"ו) וליאור הבין שצריך לוותר והחליט על ארטום, אין מה לבוא בתלונות. זה הגיוני ואפילו מתבקש.
כאילו שיש לנו תקציב בלתי מוגבל להחתים ולהחזיק את מי שאנחנו רוצים.
בטוח שבטייבה הציעו להם יותר כסף. ואם אמרו שמאהר סגור, צריך לברר למה הוא הלך. אולי הוא עשה צעד על דעת עצמו בלי לשאול אף אחד? אולי הוא או טייבה יצטרכו לשלם על כך? למה ישר להאשים? חוץ מזה, אם מאהר העדיף לא להיות פה, למה אתם מגוננים עליו כל כך? החליט לא קטמון, זכותו. וזכותנו לשכוח אותו. לא קרה כלום. כולה מאהר.
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  16:40:53  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כולם רוצים להיות פה ויקטור יונה ולהתערב למאמן בשיקולים כל היום ולהכניס רעל למערכת?
יש הנהלה שנבחרה ע"י חברי העמותה. יש מאמן שמונה ע"י ההנהלה.
תשפטו לפי תוצאות לא סתם כדי להכניס רעל ולהתערב בנושאים לא לכם!
אם קטמון תיראה רע ותיכשל, אזי, תוכלו לכתוב מה שבלבכם על כל נושא מקצועי. עד אז, לא צריך לחפש סיבות בכוח מה לא בסדר.
יש הנהלה טובה, יש מאמן ענק!
תנו להם לעבוד בשקט ובתמיכה שלנו!
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  16:43:59  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

בראיון עם איברהים אבו רקיק בדאבל פס\גולר הוא אמר שהוא כבר החתים את יבגני ומאהר.אני סומך על ליאור שידע מה לעשות אז ככה שאין מה לדאוג.ואל תשכחו ששני השחקנים האלה היו פה סך הכל עונה אחת והכרנו רק את הצד הטוב שבהם.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  17:57:26  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

כולם רוצים להיות פה ויקטור יונה ולהתערב למאמן בשיקולים כל היום ולהכניס רעל למערכת?
אם קטמון תיראה רע ותיכשל, אזי, תוכלו לכתוב מה שבלבכם על כל נושא מקצועי. עד אז, לא צריך לחפש סיבות בכוח מה לא בסדר.

יא אללה איזה שטויות אתם כותבים עד לויקטור יונה הגעתם? אין לכם גבולות???
מישהו פה מתערב בהחלטות? מישהו פה יכול בכלל לשנות החלטות? כולה מביעים דעה בפורום. אני מאחל לליאור את כל ההצלחה בעולם הוא הוכיח עד עכשיו יכולות אימון גבוהות ביותר ,אז מה אסור להביע תמיה על החלטה כזו או אחרת שלו?
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  18:11:06  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

מישהו פה מתערב בהחלטות? מישהו פה יכול בכלל לשנות החלטות? כולה מביעים דעה בפורום. אני מאחל לליאור את כל ההצלחה בעולם הוא הוכיח עד עכשיו יכולות אימון גבוהות ביותר ,אז מה אסור להביע תמיה על החלטה כזו או אחרת שלו?

נכון. מותר לשאול שאלות ולהביע עמדות. חלאס עם הטרפת
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  21:17:54  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שהגדולה של ליאור היא היכולת להודות בטעויות ולתקן אותן בתנועה.
אני זוכר שבתחילת העונה הובעו פה בפורום דעות לא מעטות שיש לנו בעיה בשער, וששוער בינוני יכול להיות ההבדל בין מרכז טבלה לעליה. ליאור התעקש שהעמדה סגורה על הצד הטוב ביותר, אבל אחרי כמה משחקים לא התבייש לשנות כיוון ולהביא מחליף שהוכיח את עצמו. בקיצור, גם אם ליאור עושה טעויות פה ושם (ומי לא עושה?), יש על מי לסמוך. וכמובן זה המקום להביע עמדה לגבי טעויות שאולי נעשות.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  22:35:51  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי we are top

מאהר ויבגני לא בקטמון = מחדל

ותפסיקו עם הויכוח המטופש מי יותר טוב. שניהם שחקנים מצוינים שהוכיחו את עצמם בליגה ב', שניהם אהודים מאוד בחדר ההלבשה ובקהל ושניהם ראויים לשחק במדי הפועל קטמון ירושלים בליגה א'.

כל מילה.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  22:36:27  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

בהחלט כל מילה!

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 20/06/2011 :  00:10:48  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

זה גם שעתיים נסיעה מהאזור של אבו רקייק המאמן. מן הסתם יש לו עוד ארבעה מקומות פנויים באוטו...
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 20/06/2011 :  00:16:22  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

זה גם שעתיים נסיעה מהאזור של אבו רקייק המאמן. מן הסתם יש לו עוד ארבעה מקומות פנויים באוטו...

טוטח - אני מביע את התנצלותי הכנה על חוסר הידע שלי בנוגע למגוריו של מר אבו רקייק.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 20/06/2011 :  11:40:18  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בואו נעשה סדר ונפריד בין הדברים.
את מאהר רצו מאד לשנה הבאה, כהמשך ישיר של העונה הקודמת.
אין שחקן שקיבל יותר יחס מהמערכת, תשומת לב, התחשבות ועטיפה של צמר גפן יותר ממאהר, היה חסר רק ששרצקי ישלח לו 2 שפחות שיעשו לו רוח עם עלי דקל ושאשר יניח לו סיר קובה בכניסה לבית. וגם עכשיו הלכו לקראתו מעל ומעבר, בסופו של דבר הוא בחר בדרך היותר קלה, איפה שיש טרמפ. תסמכו על המאמן וההנהלה שלכם שלא נותנים בקלות ללכת, אבל לא מחזיקים אף אחד בכח.
לגבי יבגני, ביקשו ממנו לחכות עוד כמה ימים, עם זאת לגיטימי שהוא קיבל את ההצעה, שני הצדדים לא היו 100% בטוחים לגבי ההמשך למרות הזג\כרונות היפים, וזה בסדר גמור, נאחל לו בהצלחה אישית ותו לא.

נערך על ידי - קראנקו ב-20/06/2011 11:41:12
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 20/06/2011 :  11:52:38  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ולמה שרצקי לא שלח את השפחות שהוזכרו לעיל? ומה כאב לאשר עם הקובה? חסר לו?

מציע הדחה לאלתר של נציגי האוהדים.

מאהר לא העריך את כל מה שקיבל מקטמון, הפגין ככל הנראה כפיות טובה ועל כן נאחל לו חוסר הצלחה בכל אשר יפנה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 29 נושא קודם מלפפונים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07