פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 29

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 12/06/2011 :  14:48:39  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מצליח להבין למה גופמן הוא לא אחד משחקני הבאנקר שמוחתמים? נראה לי שכולם בפורום בחרו אותו לנבחרת העונה או לשחקן העונה או לבלם העונה או לאנא עארף העונה..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 12/06/2011 :  14:55:20  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

אני לא מצליח להבין למה גופמן הוא לא אחד משחקני הבאנקר שמוחתמים? נראה לי שכולם בפורום בחרו אותו לנבחרת העונה או לשחקן העונה או לבלם העונה או לאנא עארף העונה..

אני חושב שהתכנית היא להביא בלם "תותח" ואז בעצם הבחירה היא בין גופמן לטרטיאק, והעדיפו את טרטיאק כי הוא צעיר והוא שייך לנו ומקווים שהוא ימשיך "לגדול" איתנו.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 12/06/2011 :  14:58:09  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי השמועות גופמן חתם במנצ'סטר סיטי ויחליף שם את קומפני. חוץ מזה שהכרטיס שלו שייך לנתיבות ולכן בטח רוצים לדעת מה הקבוצה ההיא רוצה לפני שמתחילים לנפח מחירים.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 12/06/2011 :  14:58:53  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

אני חושב שהתכנית היא להביא בלם "תותח" ואז בעצם הבחירה היא בין גופמן לטרטיאק, והעדיפו את טרטיאק כי הוא צעיר והוא שייך לנו ומקווים שהוא ימשיך "לגדול" איתנו.

תודה על התשובה. לדעתי זו טעות.. הם צמד בלמים טוב שהסתדרו מצוין. למה לתקן איפה שלא מקולקל? לך תדע אם באמת תצליח להביא בלם "תותח" ולך תדע אם הוא יסתדר עם טרטיאק.. חבל..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 12/06/2011 :  15:00:42  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

לפי השמועות גופמן חתם במנצ'סטר סיטי ויחליף שם את קומפני. חוץ מזה שהכרטיס שלו שייך לנתיבות ולכן בטח רוצים לדעת מה הקבוצה ההיא רוצה לפני שמתחילים לנפח מחירים.

לקומפני אין תחליף.. אלא אם כן התחליף יקבל משכורת של לפחות 300 אלף ליש"ט בשבוע שהיא כידוע משכורת המינימום בסיטי.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 16/06/2011 :  13:25:17  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי זמן ירושלים, יש סיכום עם אילן טפרה מבני יצ'לאל, בכפוף לכך שיביא שחרור מהקבוצה שלו. טפרה הוא קשר התקפי שהבקיע בעונה הקודמת 13 שערים, ואני חושב שגם היה מועמד לעבור אלינו באמצע העונה, אבל היו לו בעיות משמעת (שני אדומים) שהובילו להשעיה ארוכה.
הוא בן 26, יש לו עבר קצרצר בליגה הארצית (נס ציונה והפועל ירושלים), ואת עיקר הקריירה עשה בליגה ב' עם שעריים, טירת שלום ויצ'לאל.

כמו-כן בכתבה פרטים על המפגש המרגש של קראנקו עם ויקטור...
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/250/959.html?hp=54&cat=869

עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 17/06/2011 :  13:03:49  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אילן טפרה זה חיזוק מעולה,נגדנו הוא שיחק מעולה,יחד עם מיקי ועוד פליימיקר,חלוץ,בלם ומגן שמאלי תהיה לנו קבוצה די טובה.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 17/06/2011 :  15:13:13  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

אילן טפרה זה חיזוק מעולה,נגדנו הוא שיחק מעולה,יחד עם מיקי ועוד פליימיקר,חלוץ,בלם ומגן שמאלי תהיה לנו קבוצה די טובה.

סוף סוף ייצוג לעדה האתיופית בקטמון

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 17/06/2011 :  18:41:40  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין ספק שהשחקנים מהעדה האתיופית מוכשרים מאוד
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 18/06/2011 :  22:03:43  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי כל העיר, אנחנו "קרובים לסיכום" עם מאור דוז, מגן שמאלי בן 23 ששיחק בעונה האחרונה בצפרירים חולון (שירדה מליגה א' דרום).
כאן יש ראיון איתו מתחילת העונה:
http://www.goler.co.il/article/1668

עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  00:10:19  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סוף כל סוף שחקן צעיר
להביא!!
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  08:22:42  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נקווה שהוא שחקן טוב ולא עוד שחקן בינוני.

שקד
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  08:47:20  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כנראה שגופמן ומאהר עוזבים אותנו סופית-עברו לטייבה
http://www.doublepass.co.il/news.php?id=2559
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  08:55:55  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גופמן ומאהר?? כנראה שבאמת עושים עונה פיננסית.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 19/06/2011 :  09:09:33  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי nadavlev

סוף כל סוף שחקן צעיר
להביא!!

זה שהוא צעיר לא הופך אותו אוטומטית לרכש מוצלח. על-פניו שחקן שפסגת הקריירה שלו היתה שנתיים בליגה א' עם צפרירים חולון, שהסתיימו בירידה, לא נראה המועמד הקלאסי. אבל, כרגיל, אנחנו צריכים לסמוך על שיקול דעתו של ליאור, שעד היום פגע בול ברכש שלו.

לגבי גופמן, כבר הבנו שהוא לא בראש סדר העדיפויות. אבל מאהר? חשבתי שהוא היה בין הראשונים שסיכמו איתם, כבר בתחילת הפגרה. לא?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 29 נושא קודם מלפפונים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07