פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 29

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 02/06/2011 :  23:42:00  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

יש אמת בשמועות על מלפפון העל העונה לשם אי-קולי?

אכן מדובר במלפפון חדשני, בלתי עמיד ויש האומרים אפילו קטלני.
אבל - לפי כל הפרסומים מדובר בשחקן זר שאין לו אזרחות ישראלית.
לכן הוא אינו יכול לשחק בליגה א' החובבנית.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-02/06/2011 23:42:14
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 02/06/2011 :  23:49:36  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

לפני עונה נאבק נחום תא-שמע עם בית"ר גבעת זאב במכבי קביליו יפו ויכל לה. הקבוצה שלו עלתה לליגה העילית ונדמה לי שהצליחה העונה גם לעלות לארצית (ליגה שניה).
היה לנו משחק בשעריים וראינו שם את הבן שלו עושה סקאוט. ענין מאוד מרשים. הוא עצמו הגיע לעשות סקאוט. הם למדו היטב את הקבוצה והצליחו להשוות בדקה ה-97 ביפו (תודות לשופט רועי פרמינגר, אבל זה סיפור אחר), ולעלות ליגה.
אדם רציני מאוד (עם דמיון מדהים למלמיליאן, רק בג'ינג'), שבגלל רגישות לשמש עומד עם שמשיה במשחקים. הרבה לא זוכרים אבל הוא כבש את שער הכבוד לביט"ר במשחק המפורסם בימק"א בה הפסידו להפועל ת"א ושמטו את האליפות למכבי חיפה ב-1984.

סליחה? אתה כותב על שער שכבש נחום תא-שמע וזה השער שאתה מציין? נו באמת. תבדוק שוב בארכיון הסטטיסטיקה המפואר שלך.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 03/06/2011 :  00:03:13  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

לפני עונה נאבק נחום תא-שמע עם בית"ר גבעת זאב במכבי קביליו יפו ויכל לה. הקבוצה שלו עלתה לליגה העילית ונדמה לי שהצליחה העונה גם לעלות לארצית (ליגה שניה).
היה לנו משחק בשעריים וראינו שם את הבן שלו עושה סקאוט. ענין מאוד מרשים. הוא עצמו הגיע לעשות סקאוט. הם למדו היטב את הקבוצה והצליחו להשוות בדקה ה-97 ביפו (תודות לשופט רועי פרמינגר, אבל זה סיפור אחר), ולעלות ליגה.
אדם רציני מאוד (עם דמיון מדהים למלמיליאן, רק בג'ינג'), שבגלל רגישות לשמש עומד עם שמשיה במשחקים. הרבה לא זוכרים אבל הוא כבש את שער הכבוד לביט"ר במשחק המפורסם בימק"א בה הפסידו להפועל ת"א ושמטו את האליפות למכבי חיפה ב-1984.

סליחה? אתה כותב על שער שכבש נחום תא-שמע וזה השער שאתה מציין? נו באמת. תבדוק שוב בארכיון הסטטיסטיקה המפואר שלך.

ברור שלא. זה קוריוז.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 03/06/2011 :  19:44:57  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הוכחה לנושא מיקי רנדי:http://www.doublepass.co.il/news.php?id=2500
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 04/06/2011 :  07:43:22  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=3373

בינתתים כפיר מלול וציון זקן מנצחים בליגת החופים ועולים ליגה (יחד עם גומז)...חבל רק שזה בצהוב ואצל שמוליק לוי.שרק לא ייפצעו מעומס יתר.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 09/06/2011 :  18:48:05  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דבלפס מסכם עונה.

http://doublepass.co.il/story.php?id=3384

http://doublepass.co.il/story.php?id=3376

נערך על ידי - tampopo ב-09/06/2011 18:55:38
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 09/06/2011 :  20:19:27  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי זמן ירושלים, מיקי רנדי סיכם בקבוצה בכפוף לשחרור (העברה, לא השאלה) שעליו להביא ממבשרת.
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/248/772.html?hp=54&cat=869

זה אתגר אמיתי לליאור, להחזיר את רנדי לכושר של עונת מבשרת הראשונה, ואז זו תהיה החתמה מצויינת.

עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 09/06/2011 :  20:46:39  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בעונה הראשונה של מיקי הוא היה שחקן פשוט פנטסטי,
פשוט קשר אחורי גרזן.
בעונה השנייה,אדון מירו בן שמעון הכושל,הפך אותו בלי סיבה לקשר 50\50 דבר שהפחית כמויות אדירות מהיעילות שלו על המגרש.
יחד איתו ועם עדי,יהיה לנו קישור אחורי מושלם.
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 09/06/2011 :  21:07:53  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בכתבה מוזכרת מעורבות אביו של מיקי. כאשר מיקי יעבור אלינו יהיה צריך לשים גבולות ברורים וחד משמעיים לגבי מעורבות זו במישור המקצועי.

עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 09/06/2011 :  21:28:19  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

בעונה הראשונה של מיקי הוא היה שחקן פשוט פנטסטי,
פשוט קשר אחורי גרזן.
בעונה השנייה,אדון מירו בן שמעון הכושל,הפך אותו בלי סיבה לקשר 50\50 דבר שהפחית כמויות אדירות מהיעילות שלו על המגרש.
יחד איתו ועם עדי,יהיה לנו קישור אחורי מושלם.

הוא קשר מצויין ובלתי עביר כשהברגים בראש מחוברים.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 10/06/2011 :  00:34:46  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

לפי זמן ירושלים, מיקי רנדי סיכם בקבוצה בכפוף לשחרור (העברה, לא השאלה) שעליו להביא ממבשרת.
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/248/772.html?hp=54&cat=869

זה אתגר אמיתי לליאור, להחזיר את רנדי לכושר של עונת מבשרת הראשונה, ואז זו תהיה החתמה מצויינת.

אני לא מאמין לזה ואף לא לשנייה.

חכו, ההנהלה תדויע לנו אם תהיינה החתמות. כרגע אף אחד לא יודע שום דבר לגבי העונה הבאה - לא תקציב ולא נעליים, מה גם שכבר אמרו לא פעם שרוצים ללמש אופציות עם השחקנים שש אצלנו עכשיו.

לגבי רנדי,, האמת, הייתי שמח - הוא אדום וזה עושה את העבודה - נקווה שיהיה בסדר כך או כך
עבור לתחילת הדף

קטמון שלי קטמון שלי מנותק

25 הודעות

נשלח - 11/06/2011 :  12:23:09  הצג פרופיל שלח ל- קטמון שלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אם כבר אילת אז יש גם את אבי מלכה, בעל עבר קצר בהפועל ירושלים...

מה הישתגעתם אבי מלכה אחרי התנועה המגונה שהוא עשה לנו
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 11/06/2011 :  12:39:31  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון שלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

זו לא הייתה רק תנועה מגונה.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 11/06/2011 :  12:46:38  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון שלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

זו לא הייתה רק תנועה מגונה.

וכפיר מלול אהוב הקהל לא עשה יותר מתנועה מגונה לעבר הקהל?

אני סומך על ליאור. אם הוא חושב שהוא מתאים מקצועית, חברתית וכלכלית, אז אני בעד. לא בעיה לארגן סולחה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 11/06/2011 :  13:25:39  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy
לא בעיה לארגן סולחה.

1. מי בתפקיד הכבש?
2. ואם מטעמי אסטטיקה לא יהיה כבש מה יהיה סכום הכופר?

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 29 נושא קודם מלפפונים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07