פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 29

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 07/07/2011 :  08:26:14  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאן לא נער פוסטר, מדובר בשחקן בית עם איכויות סלאביות, אין נערי פוסטר כאלה.
יאללה יאן חנוכייב, כל הדרך עד הדרבי אינשאללה.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 07/07/2011 :  08:58:48  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם העניין הוא סלביות הפיתרון הוא פשוט:הקמת הפועל קטמון בליגת החופים.גם כך יש את כפיר מלול,ציון זקן ועוז צבאג שמשחקים "בשווה שווה" ואת עדי מרציאנו בחדרה.וכפי שנוכחתי לדעת הרבה קבוצות מקשטות את ההרכב בסלב .מול ליצנים כמו עומר אדם וקובי פרץ אין ספק שליאן יש מקום.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 07/07/2011 :  09:41:42  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

יאן לא נער פוסטר, מדובר בשחקן בית עם איכויות סלאביות, אין נערי פוסטר כאלה.
יאללה יאן חנוכייב, כל הדרך עד הדרבי אינשאללה.

יאן אינו סלאבי כי אם קווקזי גא.
חוץ מזה אני מסכים כם קראנקו.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 07/07/2011 :  09:58:21  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם שחקן מוכן להיות שחקן אימונים בלבד, בידיעה שלא ישחק אלא בגרבאג' טיים, ויש לו השפעה חיובית ומשמעותית על "חדר ההלבשה" (כמו שאומרים), והוא לא עולה הרבה, והוא אהוב הקהל, אז מה הבעיה?
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 07/07/2011 :  10:07:35  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

עם כל הכבוד ליאן ויש כבוד זה כבר נראה לי סתם מגוחך ששחקן ששיחק כל כך מעט בליגה ג' + ב' ימשיך לליגה א' בגלל שהוא בחור הכי נחמד וחיובי בעולם.אני מסופק אפילו אם הוא היה רוצה להתאמן שנה שלמה רק כדי לתפקד כנער שעשועים.

פגשתי אותו אתמול במשביר, והוא זורם עם זה לגמרי.
עבור לתחילת הדף

429 הודעות

נשלח - 07/07/2011 :  10:16:55  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם זה המצב אז חוזר בי.הנחת המוצא שלי הייתה שאין שחקן שרוצה להתאמן את כמות האימונים הנדרשת בליגה א' עם אופצית משחק כל כך נמוכה,קל וחומר שזה נמשך 3 שנים.אם כולם מרוצים זה שונה
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 07/07/2011 :  10:36:11  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אסי טובי

טוב, אם אתה טוען שמה שאני אומר זה שטויות, לפחות תגבה את זה בנתונים ממשיים בלי להאחז בגול אחד מתוך 100 שכבשנו בכדי להוכיח את טענתך.
ברור ששרון בעל איכויות ויש לו מה לתת, אבל בשיטה שליאור משחק נתנו הצגות, כבשנו שערים רבים והגענו למיליון הזדמנויות. חוץ מזה, זה מה שהמאמן שלך מאמין בו.
ואם כבר לשחק "במוריניו", תן לי דוגמאות לפליימקרים קלאסיים היום. אין יותר ברקוביץ', זה כמעט לא קיים יותר. אולי צ'אבי. אבל צ'אבי יש רק אחד, והוא לא יבוא אלינו.. נראה לי..
האידיאל זה אלונסו מריאל מדריד שיודע לבנות משחק ולהגן בצורה מושלמת.
ושוב, צ'אבי אלונסו-ריאל מדריד, הפועל קטמון ירושלים- ישראל, ליגה א'.
אני מקווה שהבנת מה ניסיתי לומר, למרות שגם אני, אולי בהשפעתך, השתמשתי קצת בדמגוגיה..

גם אם זה הכלל הנוכחי בעולם,זה לא מעיד על אי נחיצותו של התפקיד.לא דברתי על תוצאות אלא על שיטת משחק.ומה לעשות ואינך חייב להסכים ,הסיבוב השני של הפועל היה פחות טוב ,לטעמי בגלל הנסיבות האלו.ועוז צבאג עם כל הכשרון שלו ברגלים שיחק כקשר התקפי ולא כפליימיקר בקבוצה.בחייאת יש נבחרות בעולם שלא מתאוששות עד היום בגלל היעדרה של הפונקציה הזאת במגרש ע"ע ארגנטינה וצרפת.ארגנטינה מאז ריקלמה נראית חושך וצרפת של אחרי זידאן נראית אפילו גרוע יותר.

נערך על ידי - tampopo ב-07/07/2011 10:47:22
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 07/07/2011 :  12:10:17  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ

יותר משלושה שערים במשחק??? איזה אוהדים דוחים הפכנו. טמעים!!! לא הפסדנו עם יוסי אף משחק. ניצחנו בשיכון ויצ'לאל ושדרות ואת מי לא? ועל זה מסתכלים. ואם שרון סבג בקבוצה אז על מה הוויכוח המיותר הזה????? על מה??

טמעים?!!שכחת מה קרה בעונה הראשונה של קטמון?!
מה היה ההבדל בין הקבוצה שלנו לזאתי של בת ים?!הם נתנו חמישיות כל משחק,אנחנו שלישיות,ותזכיר לי מי עלה בסוף ליגה?
אני מבטיח לך שעם ההרכב של אותה התקופה בשנה שעברה,גם 1-0 לא היינו מנצחים קבוצת תחתית בליגה א'!
ולגבי יוסי אבולעפיה-אתה מנפח פה משהו-לא אמרתי שאבולעפיה שחקן לא טוב,אמרתי שהוא ועדי ביחד זה היה שילוב הגנתי מוצלח אך לא התקפי.נא לדייק.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 07/07/2011 :  13:17:10  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ

יותר משלושה שערים במשחק??? איזה אוהדים דוחים הפכנו. טמעים!!! לא הפסדנו עם יוסי אף משחק. ניצחנו בשיכון ויצ'לאל ושדרות ואת מי לא? ועל זה מסתכלים. ואם שרון סבג בקבוצה אז על מה הוויכוח המיותר הזה????? על מה??

טמעים?!!שכחת מה קרה בעונה הראשונה של קטמון?!
מה היה ההבדל בין הקבוצה שלנו לזאתי של בת ים?!הם נתנו חמישיות כל משחק,אנחנו שלישיות

הו! סוף סוף משהו שאני יודע להגיב עליו. תגיד לי, כמה שלישיות הכנסנו באותה עונה?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 07/07/2011 :  13:26:14  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא משנה כמה.אז באותה עונה,שאיתנו התמודדה קבוצה יותר טובה ויותר מחוברת,היינו צריכים להבקיע כמה שיותר,כדי ליצור כוח הרתעה.וזה לא היה,שחקנים מהקבוצות היריבות היו באים עם מוטיבציה להרוס לנו.
עבור לתחילת הדף

429 הודעות

נשלח - 07/07/2011 :  15:30:40  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אסי טובי

אם זה מעניין מישהו, אז קרגולה סגר בקריית מלאכי. גלקטיקוס בתחת שלי. אני מעדיף את שי וכפיר בכל רגע נתון.

בעונת מלפפונים כמו בעונת מלפפונים.כעת מפרסמים בגולר כי למרות הפרסומים קרגולה סגר ונשאר ביבנה
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 07/07/2011 :  16:40:02  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.kastinet.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=1839&Itemid=3

וגם שוסט לא חתם אצלם בסוף. משהו עובר עליהם...
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 07/07/2011 :  20:08:13  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היחידים שמדברים פה על פליימייקר הם תומכי שני הקשרים הדפנסיביים. התפקיד הזה אכן מת, בגלל שהמשחק הפך דינמי יותר ובגלל שקל יחסית לסגור שחקן יחיד שהמשחק בנוי עליו. הכלל הוא כל כך פשוט שזה מוזר לכתוב אותו: ככל שיש יותר שחקנים בעלי יכולת התקפית יותר קשה ללחוץ אותך, יש יותר אופציות התקפיות והמשחק מגוון יותר. ידיין יתכן מצב שבו הקשר המרכזי ההתקפי יותר יתמקד בעזרה להגנה, אבל כדאי מאד שתהיה אופציה התקפית מהאמצע.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 07/07/2011 :  20:32:10  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה כיף. סוף סוף דיון כדורגל בפורום הפועל ירושלים. בסוף עוד נהיה קבוצה אמיתית. נהדר.
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 07/07/2011 :  21:04:54  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים,רצינו בלם?קיבלנו בלם,עומרי נווה סיכם.
גם עומרי נווה נחשב לשחקן צעיר אם אני לא טועה,אבל בהצלחה!
עושה רושם שבמידה וכל השחקנים מהעונה שעברה יחתמו על החוזה וגם החדשים,והסגל מושלם.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 29 נושא קודם מלפפונים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07