| משתמש |
מלפפונים  |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
|
סינגל מאלט
91 הודעות |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 07/07/2011 : 23:57:04
|
| ״אסי טובי״ סיפר על פרנקו לפני איזה שלושה עמודים... |
 |
|
|
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 08/07/2011 : 02:28:27
|
| יאללה, שתתחיל כבר העונה. זה חסר לי בטירוף. קיץ, חופש, הכל טוב ויפה,אבל אין תחליף לאוירה ביציע ולמתח שלפני.. |
נערך על ידי - אסי טובי ב-08/07/2011 03:20:11 |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 08/07/2011 : 12:21:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אסי טובי
יאללה, שתתחיל כבר העונה. זה חסר לי בטירוף. קיץ, חופש, הכל טוב ויפה,אבל אין תחליף לאוירה ביציע ולמתח שלפני..
like! |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 08/07/2011 : 12:23:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי אסי טובי
יאללה, שתתחיל כבר העונה. זה חסר לי בטירוף. קיץ, חופש, הכל טוב ויפה,אבל אין תחליף לאוירה ביציע ולמתח שלפני..
like!
+1 |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 08/07/2011 : 13:57:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
תעזרו לי רגע לעשות ספירת מלאי, 11 יום לפני תחילת האימונים.
שוערים: עמית שמש, מוטי מזרחי(?) מגנים: ציון זקן, ג'וני(?), מאור דוז, ליאור חוג'ה(?) בלמים: ארטום טרטיאק, מוטי אוחיון(?), בלם תותח שבדרך(?) קשרים אחוריים: עדי מרציאנו, ג'רי אסוס, מיקי רנדי קשרים קדמיים: עוז צבאג, שרון סבג(?), אילן טפרה קיצוניים: אורי וורנר, ליאב פרנקו חלוצים: שי אהרון, כפיר מלול
העדכון השבועי די מאשר את הרשימה הזו. אפשר להוריד את סימני השאלה ממזרחי, ג'וני וחוג'ה, להוסיף את עומרי נוה לבלמים ואת לירן זוזוט לחלוצים (למרות שלדעתי ליגה א' גדולה עליו), וכמו-כן להוסיף את חזי פנחס למתנדנדים הנותרים (אוחיון וסבג). בסה"כ סגל שמבוסס בחלקו הגדול על זה של שהשנה שעברה, בתוספת שישה שחקני רכש בינתיים: דוז, נוה, אסוס, רנדי, טפרה, פרנקו.
|
 |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 08/07/2011 : 14:03:59
|
| רגל עץ,אתה מחפש הכתבות באינטרנט,מעריב העלו כבר את הכתבה? |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 08/07/2011 : 14:54:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
רגל עץ,אתה מחפש הכתבות באינטרנט,מעריב העלו כבר את הכתבה?
בזמן שלקח לך לכתוב את ההודעה הזו, יכולת לבדוק שלוש פעמים אם מעריב העלו כתבה...
|
 |
|
|
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 08/07/2011 : 20:01:45
|
לומר את האמת, לא ראיתי את עמרי נווה משחק. אבל, התחלתי לקושש מידע מכל מיני גורמים והצלחתי טיפה. אז ככה. עמרי גדל במכבי נתניה והיה שחקן חשוב בקבוצת הנוער המצויינת שהיתה להם עם אוראל דגני, דלה ימפולסקי ועוד. לפני שנתיים עמרי שיחק בהפועל הרצליה ועלה איתם לליגה הלאומית כשהוא נבחר לנבחרת העונה של המחוז. בשנה שעברה עמרי שיחק חצי עונה בהרצליה וחצי עונה בהכח, שתיהן כמובן מהלאומית. הוא צעיר ונמרץ, ואומרים עליו שהוא בלם טוב. כאמור, אני לא ראיתי אותו במו עיני. בכל אופן, מדובר בהמשך המגמה של החתמת צעירים עם פוטנציאל, רעבים ועם רצון להתקדם ולהוכיח. ימים יגידו אם ההימור הצליח, אבל אני אישית אוהב את המגמה והאומץ ללכת בדרך הזו, ולא להשתולל כספית ולהחתים "שמות" שיבואו לעשות קופה וללכת. חוץ מזה, תמיד אפשר לשנות תוך כדי תנועה, לא הכל מצליח בחיים. שיהיה לנו בהצלחה! |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 09/07/2011 : 03:26:23
|
| והעומרי נווה (זה שם לבלם זה?!) הזה אמור להיות "הבלם התותח"? יבגני גופמן היה תותח.. ניחא... |
I am City till I cry |
 |
|
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 09/07/2011 : 10:27:44
|
| עמרי נווה שיחק בליגה הלאומית וכבר עלה ליגה מליגה א, אז אל תשכח שגופמן לא עשה את זה. חכה. חוץ מזה לדעתי גופמן לא מתאים לליגה א. הוא נמוך מידי ונגד חלוצים חזקים קשה לו. עובדה שהוא לא שיחק ברמות הגבוהות. |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 09/07/2011 : 13:21:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ
עמרי נווה שיחק בליגה הלאומית וכבר עלה ליגה מליגה א, אז אל תשכח שגופמן לא עשה את זה. חכה. חוץ מזה לדעתי גופמן לא מתאים לליגה א. הוא נמוך מידי ונגד חלוצים חזקים קשה לו. עובדה שהוא לא שיחק ברמות הגבוהות.
ביו אם עומרי נווה טוב או לא, לדעתי זה שגופמן לא ממשיך איתנו זה פיספוס. אני מאוד אהבתי לראות אותו משחק אצלנו, ובהחלט חושב שהוא שווה ליגה א' אם לא יותר. וזה בכלל לפני שמדברים על החיבור שלו לקבוצה ולקהל. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 09/07/2011 : 15:00:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ
עמרי נווה שיחק בליגה הלאומית וכבר עלה ליגה מליגה א, אז אל תשכח שגופמן לא עשה את זה. חכה. חוץ מזה לדעתי גופמן לא מתאים לליגה א. הוא נמוך מידי ונגד חלוצים חזקים קשה לו. עובדה שהוא לא שיחק ברמות הגבוהות.
ביו אם עומרי נווה טוב או לא, לדעתי זה שגופמן לא ממשיך איתנו זה פיספוס. אני מאוד אהבתי לראות אותו משחק אצלנו, ובהחלט חושב שהוא שווה ליגה א' אם לא יותר. וזה בכלל לפני שמדברים על החיבור שלו לקבוצה ולקהל.
תודה רבה |
I am City till I cry |
 |
|
|
katamona
5 הודעות |
נשלח - 12/07/2011 : 08:04:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בולמה
ציטוט: נשלח במקור על ידי ברמודי
תעזרו לי רגע לעשות ספירת מלאי, 11 יום לפני תחילת האימונים.
מה את אומרת בעצם, שגם ניתוח אף http://www.nosejob.co.il/ לא יעזור לי ? כל הניתוחיפ הקוסמטיים מעניינים אותי אבל ניתוחי אף http://www.nosejob.co.il/%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%97%D7%99-%D7%90%D7%A3 באמת מרכזים אצלי את העניין העיקרי. לא שניתוחים אחרים כמו הגדלת חזה אינהם מעניינים אותי אבל הגדלת חזה http://www.breastaugmentation.co.il/ לא תצליח לתקן את האף העקום שלי.
העדכון השבועי די מאשר את הרשימה הזו. אפשר להוריד את סימני השאלה ממזרחי, ג'וני וחוג'ה, להוסיף את עומרי נוה לבלמים ואת לירן זוזוט לחלוצים (למרות שלדעתי ליגה א' גדולה עליו), וכמו-כן להוסיף את חזי פנחס למתנדנדים הנותרים (אוחיון וסבג). בסה"כ סגל שמבוסס בחלקו הגדול על זה של שהשנה שעברה, בתוספת שישה שחקני רכש בינתיים: דוז, נוה, אסוס, רנדי, טפרה, פרנקו.
לגבי לירן, אני ראיתי אותו משחק והוא בכלל לא רע. יש לו פוטנציאל תרומה לא מבוטל. |
נערך על ידי - katamona ב-06/08/2011 22:09:36 |
 |
|
מלפפונים  |
|
|
|