פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 29

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 06/07/2011 :  09:50:43  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאללה שמישהו ייתן פרטים על הבחור. ותיק להתעורר
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 06/07/2011 :  09:53:27  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באתר ההתאחדות רשום שהוא הבקיע שלושה שערים עבור מרמורק העונה:
http://www.football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?PLAYER_ID=24935
עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 06/07/2011 :  11:24:29  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אתן לכם פרטים. ליאב פרנקו גדל בהפועל ת"א. בשנתיים האחרונות שיחק בבת ים, עבר למרמורק לחצי שנה ועזר להם להשאר בליגה. לפני 3 שנים בנוער של הפועל ת"א כבש 9 שערים. שחקן שמשחק על הקו, בעל מהירות אדירה שבעזרתה מבשל המון שערים, סוחט עבירות ועושה הרבה בלאגן להגנות היריב. נראה לי שהאוהדים יאהבו אותו. שיהיה בהצלחה לליאב. עם שי, כפיר, אילן טפרה, עוז צאבג ופרנקו יש לנו חלק התקפי ברמה טובה.
עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 06/07/2011 :  11:26:33  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ועוד משהו, שכחתי את אורי וורנר בחלק ההתקפי, כשיחלים..
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 06/07/2011 :  12:24:07  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהחלט התקפה קטלנית,רק חסר בלם.מישהו יודע אם מחפשים בכלל בלם או שיש שמות?
עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 06/07/2011 :  13:06:58  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברור שמחפשים בלם. בקרוב גם יוחתם מישהו. יש מועמדים ובודקים כל הזמן.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 06/07/2011 :  13:11:00  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אסי טובי
עם שי, כפיר, אילן טפרה, עוז צאבג ופרנקו יש לנו חלק התקפי ברמה טובה.

לא שמעתי מעולם על ליאב פרנקו אבל אין ספק שקיצוני מהיר, צעיר ויוצר מהומות זה בדיוק משהו שאנחנו צריכים.
עדיין חסר חלוץ נוסף, סקורר מהיר, כי אי אפשר לסמוך של זה שכפיר ושי יישארו כשירים לאורך כל העונה. בשנה שעברה שיחק לנו המזל בתחום הזה, אבל אי אפשר להסתמך עליו (המזל) שוב.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 06/07/2011 :  13:36:21  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה משמח. אבל קראתי עכשיו בדאבל פאס על קרית מלאכי: אלי ביטון, אלירן אסאו, גיא טוביאק, אוהד יוסף, מפחיד. לעומת זאת, היה נחמד לראות במלחמת הטוקבקים איך אנחנו לא פקטור ביריבות, יש יפו, מלאכי, אילת ואנחנו בקושי שם. זה מעולה, השקט טוב לנו מאד.
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 06/07/2011 :  13:39:04  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחרי 4 שנים אנחנו פעם ראשונה באים לליגה בתור אנדרדוג לאיזה 4-5 קבוצות. משהו לא רע בכלל.

ועוד משהו כל הכבוד להנהלה שלנו שמביאים שחקנים צעירים גם טפרה וגם החלוץ בן ה-21. ככה צריך להתנהל ואני שמח שמבינים את זה
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 06/07/2011 :  13:52:52  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כן וגם טרטיאק והשמאלי ואפילו אסוס ורנדי צעירים. מצויין, אולי עדיף בלם מנוסה וותיק שיבוא.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 06/07/2011 :  14:38:18  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תעזרו לי רגע לעשות ספירת מלאי, 11 יום לפני תחילת האימונים.

שוערים: עמית שמש, מוטי מזרחי(?)
מגנים: ציון זקן, ג'וני(?), מאור דוז, ליאור חוג'ה(?)
בלמים: ארטום טרטיאק, מוטי אוחיון(?), בלם תותח שבדרך(?)
קשרים אחוריים: עדי מרציאנו, ג'רי אסוס, מיקי רנדי
קשרים קדמיים: עוז צבאג, שרון סבג(?), אילן טפרה
קיצוניים: אורי וורנר, ליאב פרנקו
חלוצים: שי אהרון, כפיר מלול

מכאן מסתמנת חולשה גדולה בעמדת הבלם וכאמור מחסור בעוד חלוץ.
פספסתי מישהו? האם חלק מסימני השאלה חתומים סופית?

עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 06/07/2011 :  15:51:41  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הרוב נכון. יהיה בלם טוב ויש את עדי מרציאנו שיכול לתת גיבוי בעמדה הזו בשעת צורך ואז רנדי יכול להיות בקישור האחורי ביחד עם אסוס.
אני לא מסכים שיש מחסור בחלוץ, במגבלות התקציב שלנו(ויש מגבלה רצינית) זו התקפה טובה וורסיטילית. הקישור גם די מכוסה.
ברור שלאחר שיפתחו האימונים יש מצב סביר שיהיו שינויים בגלל מגוון סיבות(חוסר שביעות רצון של הצוות המקצועי, חוסר התאמה וכ"ו).
בסך הכל, בהנחה שהבלם יהיה טוב, זוהי קבוצה צנועה, צעירה, רעבה וטובה. כך זה נראה על פניו. בלי רעש וצילצולים, בלי גלקטיקוס, עם שמות אלמוניים(יחסית.. אני לא מדבר על שי) והכי חשוב, עם קהל מספר 1 בליגה.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 06/07/2011 :  16:05:13  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא הבנתי למה שוב מתעקשים השנה לשחק עם שני גרזנים באמצע ולא גרזן אחד+קשר 50\50 או פליימייקר.עם שני גרזנים באמצע הקבוצה קצת הגנתית..
לגבי הבלם אני הייתי מעדיף בלם מנוסה..אחד כזה שלטרטיאק יהיה ביטחון מלא לשחק איתו.

נערך על ידי - אדום עולה ב-06/07/2011 16:05:37
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 06/07/2011 :  17:04:31  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

לא הבנתי למה שוב מתעקשים השנה לשחק עם שני גרזנים באמצע ולא גרזן אחד+קשר 50\50 או פליימייקר.עם שני גרזנים באמצע הקבוצה קצת הגנתית..

צודק. מי ייתן ושרון סבג יהיה בכושר טוב
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 06/07/2011 :  17:33:22  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

לגבי הבלם אני הייתי מעדיף בלם מנוסה..אחד כזה שלטרטיאק יהיה ביטחון מלא לשחק איתו.

זה שטויות וסמנטיקה. אין כיום פליימייקר בעולם, אין חיה כזאת.
המשחק שלנו בנוי על 2 דפנסיביים, 2 אופנסיביים, 2 חלוצים.
כשעוז יחזור, הוא יהיה מעין חצי פליימייקר כפי שעבד יפה כשהוא משחק עם שי וכפיר כצירים. אבל מעבר לכך, הסגנון של חלוץ מרכזי שהוא ציר וסילונים מהכנפיים זה המערך הכי התקפי שיש בשנת 2011 כפליימייקרים כבר אין ומייצרים קשרים אחוריים כמו זבל. רק מיכאל אמן מבין למה צריך כל כך הרבה שחקנים בארץ בתפקיד הזה.
ולעניין :

אחלה החתמות, מבטיח.
בהצלחה

נערך על ידי - קראנקו ב-06/07/2011 17:36:24
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 29 נושא קודם מלפפונים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07