פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 29

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 03/07/2011 :  19:46:59  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
1. משטח הדשא במגרש בק. מלאכי אכן טוב מאד, ואולי דווקא בגלל זה אינו מקנה יתרון מיוחד לקבוצה המקומית מול קבוצות יריבות.
2. בסיום השיפוץ בטדי המשטח הדשא שם יהיה ספקטקולאארי, אינטדיספלנאארי וקולוסאאלי.
3. משום מה טוטח נשמע לי כמו קול הרעם מקהיר. עלה והצלח.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 03/07/2011 :  20:45:24  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו הלך לעשות סקאוטינג באפגניסטן פלסטין שהיה הערב ברמאללה?

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

גאסטון גאסטון מנותק

129 הודעות

נשלח - 03/07/2011 :  20:58:08  הצג פרופיל שלח ל- גאסטון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

מה יעזור סקאוטינג, אין זרים, אך הם עדיין שבבניקים חביבים. ציפייה גדולה בקרב ציבור הדנה אינטרנשיונל לקראת ביקורה נבחרת השימיילס של תאילנד בא-ראם.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 03/07/2011 :  21:58:17  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בחדשות הספורט אמרו היום שהמשחק הבא של פלסטין הוא בבית באצטדיון א-ראם נגד הפיליפינים...מי יטפל בכל הזקנים כשאלפי מעודדות פיליפיניות יעזבו את העבודה הסיעודית וילכו למשחק?! האם ישראל ערוכה?!
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 03/07/2011 :  23:30:56  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יהיה נחמד לחזור לק. מלאכי. חבל שכושילירבאק ההתאחדות.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 04/07/2011 :  08:28:49  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

אם לרגע קט נהיה רציניים, אז כן, אם שחקני פלשתין היו חיים בעולם המשכורות שלנו היה על מה לדבר. רץ שם כסף גדול על שחקנים לא כאלה גדולים.
העיקר שמוראד עליאן מבקיע.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 04/07/2011 :  15:06:52  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מצדיק אשכול חדש ואין כמו אשכול מלפפונים קיצי כדי לספר סיפור קטן...
אז אתמול אני מביא את בתי לקיטנה, ויש בכניסה דוכן בו רושמים את הילדים שמגיעים. נערה אחת אומרת את שמה ואני שומע את הבחורה שרושמת אומרת, "איזה מין שם זה תא-שמע?" כמובן שלא יכולתי להתאפק מלומר שהיו שני שחקני כדורגל בהפועל ירושלים בשם הזה, אז הנערה אומרת, "כן, אני הבת של יוסי."
וזהו. לא חשתי בנח לומר לה ששם המשתמש שלי באיזה פורום אינטרנטי הוא על-שמו של אביה...
עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 04/07/2011 :  16:38:03  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם זה מעניין מישהו, אז קרגולה סגר בקריית מלאכי. גלקטיקוס בתחת שלי. אני מעדיף את שי וכפיר בכל רגע נתון.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 04/07/2011 :  19:56:42  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אסי טובי

אם זה מעניין מישהו, אז קרגולה סגר בקריית מלאכי. גלקטיקוס בתחת שלי. אני מעדיף את שי וכפיר בכל רגע נתון.

גדול אתה, גדול.
כל מילה.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 05/07/2011 :  00:59:04  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מציע להתארגן זריז על ציוד, לקנות את זכויות השידור ולהתחיל לצלם את המשחקים. זאת הולכת להיות הליגה הכי מעניינת בארץ בטוח, ויש מצב לאיזה מקום 6-7 באירופה, מעל הצרפתית ומתחת לרוסית.

וההם שישקו את הדשא

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 05/07/2011 :  10:39:26  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים,חדשות משמחות,כפיר חתם לעוד עונה.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 05/07/2011 :  11:47:19  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחת הסיבות העיקריות שנתן מאהר להליכה לטייבה היא חבירה למאמנו לשעבר ...כעת מתברר שזה לא ייקרה

http://www.doublepass.co.il/news.php?id=2626
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 05/07/2011 :  12:28:11  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

אחת הסיבות העיקריות שנתן מאהר להליכה לטייבה היא חבירה למאמנו לשעבר ...כעת מתברר שזה לא ייקרה

http://www.doublepass.co.il/news.php?id=2626

הרחבה באתר המקורב לטייבה:
http://www.sport6.co.il/Article.php?id=2800

וגם יבגני גופמן ב"סירה" הזו.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

nir nir מנותק

13 הודעות

נשלח - 06/07/2011 :  05:56:44  הצג פרופיל שלח ל- nir הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברוך השב

http://www.doublepass.co.il/news.php?id=2629
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 06/07/2011 :  09:13:20  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רציתם חלוץ צעיר?קיבלתם,ליאב פרנקו עבר לקטמון על פי גולר.
בן 21,עם עבר בבת ים,אם אני לא טועה גם ברמת השרון.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 29 נושא קודם מלפפונים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07