פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ליגה א- דיון רציני

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ליגה א- דיון רציני
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם ליגה א- דיון רציני נושא הבא
עמוד: מתוך 4

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  11:45:03  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים חג שמח,

מבקש להזכיר לכולם שהקבוצה עלתה ליגה, ומגיע לשחקנים ולשאר הצוות המקצועי להנות מפירות העלייה. כאמירה כללית ועקרונית - אנחנו רוצים את כולם.
בפועל, לא כולם ישארו עקב אילוצים שונים.זה המקום לחזק את הקבוצה, ובכך לשמר את השלד ולהילחם בצמרת גם בשנה הבאה.
יתכן שיש לרמוז לבודדים שכדאי להם למצוא מקום אחר ולא לחמם את הספסל בעונה הבאה - ליאור ידע לעשות את זה יפה עד כה, ולעומת זאת הניפוי של יוגב שמעון ע"י מישל והניפוי של תומר עיואן ע"י מירו זכורים לרעה.

תקציב - הסעיף החסר בשנתיים האחרונות היה בצ"מ. ההוצאות חרגו בהרבה מהתכנון, לשמחתנו - ההצלחה איפשרה לנו להגדיל הכנסות וכך להישאר מאוזנים.
בשנה הבאה - הסכומים גדולים יותר: אם נגדיר תקציב של 2 מליון ובפועל ההכנסות יהיו 1.8 וההוצאות 2.2 נמצא את עצמנו בעוד שנה מול עונה אבודה מראש. חשוב להגדיר מראש את הרזרוות. אנחנו רוצים לעלות, אנחנו חייבים לשרוד.
זכרו - על מנת לעמוד בשנה הבאה בעמדה טובה יותר, גם אם לא נעלה ליגה, עלינו להשקיע בשני דברים חשובים: המשך בניית מחלקת הילדים והנוער ויציבות ניהולית/ כלכלית.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  12:27:36  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מעריך שתקציב של 2 מיליון ש"ח וניהול חכם ואחראי אמורים לאפשר לנו להתמודד בצמרת ליגה א', גם אם זה לא מבטיח עליה (וכידוע, שום תקציב לא מבטיח הצלחה בכדורגל, ולא חסרות דוגמאות מהעולם ומהארץ, כולל בליגות הנמוכות).
עכשיו השאלה אם ביכולתנו לגייס 2 מיליון ש"ח ואני מעריך שהתשובה היא כן. אם השנה גייסנו משהו כמו 1.4 מיליון (אני צודק?) אז בליגה גבוהה יותר אנחנו אמורים להיות מסוגלים לגייס 40% יותר. אין סיבה שהספונסורים הקיימים לא ירצו להמשיך, הרי הם קיבלו תמורה יפה עבור השקעתם, והגיוני שהסכומים יעלו קצת בליגה גבוהה יותר. למשל, אני מקווה ומאמין שההסכם עם אלטשולר שחם לקח בחשבון עליית ליגה ועלייה בהתאם במחיר הפירסום. נצטרך שוב לעבוד קשה כדי להגדיל את כמות חברי העמותה, ויש לקוות שההצלחה השנה והכיסוי התקשורתי המפרגן שליווה אותה יעשו את שלהם בהקשר הזה.

עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  12:29:38  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא יודע על איזה " אולי לא נעלה ליגה" אתם מקשקשים, או כל מיני "אולי נכוון רק לפלייאוף" ברוח הדברים שאני קורא כאן .
בימים כסדרם אני באמת חסיד של בנייה מסודרת מהמסד לטפחות. אלו לא ימים כסידרם.
כשלון אחד עלה לך שנתיים. זה לא משנה מה רמת הציפיות שההנהלה מגדירה. הציפיה מאיתנו היא לחזור לפחות ללאומית. כל דבר אחר יחשב כישלון, אמנם לא בעיני המעגל הראשון , כלומר חברי עמותה היותר פעילים, אך בעיני כל השאר.
ואחרי שאתה במינוס שנתיים, אין לך מיקרונית שנייה לבזבז בהזיות על מקום 5 ויהלום מוכשר שעולה מהנוער.
גם אם נחלק פליירים קיץ שלם, וכל שבוע יגיבו מההנהלה במקומונים והרדיו שהמטרה לא עלייה ממקום ראשון ושהולכים על עונה פיננסים, הציפיה מהפועל קטמון ירושלים כל עוד היא בליגה המקוטלגת ע"י אות באלפבית ומחוז בארץ היא לעלות ממקום ראשון. גם עם תקציב של 20 אגורות וחבורת פנסיונרים עם כרס. תפנימו.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  12:36:06  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בדיוק.
אם המטרה היא לא לעלות ליגה ורק "להתבסס",אז לא עשינו כלום.זה הכרח קיומי כמעט לקבוצה הזאת.אחד החסרונות המובהקים של קבוצת אוהדים בארץ (ויש עוד כמה)ואני מדגיש בארץ , היא העובדה שהיא תלויית הצלחה.הן מבחינת האוהדים,מבחינת הספונסרים והחשיפה.

עדכנו ביומנכם את מטרת העל: עליה ללאומית.

עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  12:41:53  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבא נתחיל מהנחלת עיקרון חשוב אחד לכולנו: עיקרון המציאות. במציאות, אנו לא יכולים לגייס 2 מיליון שקל, אלא לחזור, עם מאמצים גדולים, למה שעשינו השנה (וגם זה בגלל שתדלנות ואין ספור שעות של עבודה של חברי ההנהלה). במילים פשוטות, מסגרת התקציב שלנו לשנה הבאה היא אותה מסגרת של שנה זו (וגם הייתי מפחית ממנה 10% לשם הזהירות).
זה הסכום איתו יוצאים לקרב. אין טעם להבטיח עלייה למישהו, ואין טעם לדרוש עלייה ממישהו. צריך לבקש ולצפות למחוייבות, להשקעה ולמאמץ מצד צוות השחקנים, אבל זהו הגבול.
אלה גבולות הגזרה שלנו לשנה הבאה, וניסיון לחרוג מהם יוליך אותנו לאותן טעויות של יפו השנה, או שלנו בשנה האחרונה עם מבשרת.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  13:07:59  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

הבא נתחיל מהנחלת עיקרון חשוב אחד לכולנו: עיקרון המציאות. במציאות, אנו לא יכולים לגייס 2 מיליון שקל, אלא לחזור, עם מאמצים גדולים, למה שעשינו השנה (וגם זה בגלל שתדלנות ואין ספור שעות של עבודה של חברי ההנהלה). במילים פשוטות, מסגרת התקציב שלנו לשנה הבאה היא אותה מסגרת של שנה זו (וגם הייתי מפחית ממנה 10% לשם הזהירות).
זה הסכום איתו יוצאים לקרב. אין טעם להבטיח עלייה למישהו, ואין טעם לדרוש עלייה ממישהו. צריך לבקש ולצפות למחוייבות, להשקעה ולמאמץ מצד צוות השחקנים, אבל זהו הגבול.
אלה גבולות הגזרה שלנו לשנה הבאה, וניסיון לחרוג מהם יוליך אותנו לאותן טעויות של יפו השנה, או שלנו בשנה האחרונה עם מבשרת.

עקרונות זה טוב, ואתה אכן נמנה עם אותם חברים פעילים שציינתי, שאולי חושבים נכון מתודית אך נופלים בקריאת המפה כשמתייחסים לאינטליגנציה רגשית בהבנת מי שאינו במעגל הקרוב. טמקין ידידי, עקרון המציאות פועל חזק כאן לטובתי ולא לטובתך :
1. תקציב של 1.2-1.5 מיליון הוא תקציב עלייה לכל דבר ועניין. לא צריך להשתולל עם 2 מיליון כמו בעונה הראשונה. תהיינה כ 4 קבוצות עם תקציב דומה בשנה הבאה : אנחנו, מלאכי, אילת והשקמה. אם יפו יהיו אזי גם הם, ואולי גם נתיבות. תוספת תקציב של 400 אלף שקל לא בהכרח תהיה הערך המוסף לעלייה ממקום ראשון.
2. במציאות, הכאפה שנחטוף אם נסיים שנה הבאה במקום 5 ונעוף בפלייאוף תהיה חזקה פי 5 מזו שחטפנו כשלא עלינו פעם שעברה, כי במציאות לזמן יש תפקיד חשוב ואנשים לא הופכים צעירים ככל שהוא חולף.

נערך על ידי - קראנקו ב-19/04/2011 13:26:54
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  13:52:53  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אולי נסכם שכדאי מאד שנעלה, צריך לעבוד קשה בשביל וזה ולא בטוח שנצליח? זה נראה לי הפתרון ההגיוני. זה ונסיגה לגבולות 67 המלווה בחילופי שטחים וערבות בינ"ל.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  18:51:14  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השנתיים שהיינו בליגה א' ולא עלינו,גרמה לנו נזק גדול.גם זרקנו כסף רב וגם לא עלינו.אני למד מכאן שאין קשר חזק בין המקום בטבלה לבין התקציב.
בהנחה שאותן קבוצות יישארו בצמרת ליגה א' ולא תרד איזה קבוצה תותחית מליגה לאומית,אז גם עם תקציב כמו שלנו אפשר להתמודד חזק על העלייה.
אין טעם לדבר על התבססות בליגה א' כי לא לשם כך התכנסנו.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  19:14:50  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו יודע מה היה התקציב של סאדר השנה?
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  19:19:43  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה שטויות אתם אומרים!קבוצה בסדר גודל שלנו צריכה לכוון לפלייאוף עליון בליגה א'?!!!למה במה קבוצות כמו קביליו או נתיבות או אילת יותר טובות מאיתנו?חוץ מזה אם לא נעלה שנה הבאה זה יהיה כישלון,כי אז נצטרך עוד שנתיים כדי לעלות ללאומית!אנשים פה לא רציניים חושבים שפה זה איזה הפועל ארגזים.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  19:31:41  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למקרא הדיון שמתפתח פה נזכרתי בשיר "עיניים גדולות" של אריק איינשטיין:

זה סיפור על בני פורמן שתמיד הלך לו קלף
היה לו כל מה שאפשר לרצות והוא רצה יותר -
היה לו בית חם, אישה טובה וילדים בריאים
היה לו כל מה שאפשר לרצות והוא רצה יותר

הו בני פורמן
שתית כל הצוף מתוך הפרח
שתית כל הצוף יבש הפרח
הו בני פורמן.

זה נכון אתה בסדר, ממלא את החובות
מביא הלחם, מוריד את הפח, באמת כל הכבוד.
אתה מוציא האישה, נותן לה כבוד, נושא בעול,
רק אל תשכח דבר קטן אחד - שזה עוד לא הכל.

לאן אתה רץ, מה בוער לך?
עזוב את השטויות לך תנוח
אל תסכן את מה שיש ויש לך הרבה,
בני פורמן.

אנשים חיים ביחד, אי אפשר לבד
אי אפשר לתת רק אצבע ולקחת כל היד
אנשים רואים, אנשים יודעים, זה לא נעים
אתה חושב על עצמך אבל ישנם גם אחרים

לאן אתה רץ, מה בוער לך?
עזוב את השטויות לך תנוח
אל תסכן את מה שיש ויש לך הרבה
בני פורמן.

וכאילו זה בסדר, העתיד נראה ורוד
מרחת פה, טייחת שם, שיחקת טוב מאוד
הצרה איתך, כן שיש לך, כן, עיניים גדולות
רוצה הרבה, תמיד הכי הרבה, רק עוד ועוד ועוד.

זה סיפור על בני פורמן שתמיד הלך לו קלף
היה לו כל מה שאפשר לרצות, והוא רצה יותר.

העלייה לליגה א' מחייבת הקמת קבוצת נוער, ולמעשה את ביסוס המועדון הצעיר שהקמנו.ביסוס המועדון דורש השקעת משאבים, הן כספיים והן משאבי אנוש.
עליית ליגה היא בהחלט מטרה, משאת נפש - תקראו לזה איך שתרצו.
אולם, אם נהפוך את עליית הליגה למשהו משעבד, שאין בלתו, אנו עלולים להגיע מהר מאד למה שקרה העונה למכבי קביליו יפו, שדומה בצורה די מבהילה למה שקרה לנו בעונה השנייה עם מבשרת.

איני רואה טעם בעת הזו להכנס לדיון ברמת שמות: מי להשאיר מי להעזיב/להשאיל ואת מי להביא. אני מניח שעוד נאכל הרבה ארגזי מלפפונים בנושא זה בחודשים הקרובים.
מה שלדעתי ראוי שידריך בקבלת ההחלטה הוא, בין היתר, רמת המחוייבות של השחקנים שישחקו במדי הפועל ירושלים קטמון בליגה א' למה שהיא הפועל קטמון ירושלים.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-19/04/2011 19:32:15
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  20:08:33  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
אולם, אם נהפוך את עליית הליגה למשהו משעבד, שאין בלתו, אנו עלולים להגיע מהר מאד למה שקרה העונה למכבי קביליו יפו, שדומה בצורה די מבהילה למה שקרה לנו בעונה השנייה עם מבשרת.

עוד מוקדם לסתום את הגולל על העונה של קביליו. הם במגמת שיפור ויש להם סיכוי כלשהו לעלות דרך הפלייאוף, בעיקר אם זו תהיה הכח שתסיים במקום ה-14 בליגה הלאומית. מבחינתנו, די ברור לי שעדיף שהם יעלו, אחרת הם יהוו יריב מאוד רציני בשנה הבאה, בעיקר לאחר שצברו נסיון בליגה א'.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 20/04/2011 :  00:47:06  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

מישהו יודע מה היה התקציב של סאדר השנה?

1.8 מיליון שקל שכר שחקנים
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 20/04/2011 :  09:36:22  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש עוד פקטור שיקשה עלינו מאוד בתחילת העונה, הן מקצועית והן תקציבית, וזה היעדר מגרש ביתי עקב השיפוצים המתוכננים בטדי. בהנחה שגבעת רם לא מאושר לליגה א׳, נצטרך לנדוד לרמלה או משהו כזה, וזה יגרום לפגיעה קשה מאוד בכמות הקהל ובודאי ביכולת להביא אנשים חדשים למשחקים.
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 20/04/2011 :  09:58:53  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

יש עוד פקטור שיקשה עלינו מאוד בתחילת העונה, הן מקצועית והן תקציבית, וזה היעדר מגרש ביתי עקב השיפוצים המתוכננים בטדי. בהנחה שגבעת רם לא מאושר לליגה א׳, נצטרך לנדוד לרמלה או משהו כזה, וזה יגרום לפגיעה קשה מאוד בכמות הקהל ובודאי ביכולת להביא אנשים חדשים למשחקים.

אני מקווה מאוד שהכשרת גבעת רם לליגה א' כאלטרנטיבה זמנית נבדקת כבר מעכשיו.לא נראה לי שגבעת רם במצב גרוע יותר ממבשרת.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם ליגה א- דיון רציני נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07