פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ליגה א- דיון רציני

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ליגה א- דיון רציני
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם ליגה א- דיון רציני נושא הבא
עמוד: מתוך 4

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 16/04/2011 :  21:13:11  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עליית ליגה בפעם השלישית היא יעד לגיטימי.
אולם אסור שזה יהיה יעד משעבד שיגרור אחריו החלטות לא טובות ולא מושכלות.
כך,למשל, לא הייתי מחפש שחקנים שרואים בהם או שהם רואים את עצמם "קבלני עלייה". אין כאלה!
לדעתי, המטרה העיקרית בעונה הקרובה היא ביסוס המועדון שלנו. זה אומר שימת דגש, גם תקציבי, על הקמת מחלקת נוער רצינית, הרחבת מחלקות הנערים וכיוצ"ב.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 16/04/2011 :  21:26:25  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עופר דגמי- קבלן עליות.
להחזיר אותו מן הכפור

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 16/04/2011 :  21:35:02  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אהבתי את העניין של הצעירים אבל אנחנו לא צריכים כאלה.בעמדת המגן השמאלי?צעיר יעשה חורים בהגנה...(אני לא אומר שצריך מישהו מבוגר אבל שחקן בן 17-18 לא מנוסה זה דבר שגוי)פליימיקר?זה גם מישהו יותר מנוסה..שוער?ושוב,אם היינו צריכים שוער צעיר אז יש את עמית.אולי אפשר להביא עוד דריבליסט מהנוער שלהם..
עבור לתחילת הדף

יותם אלקלעי יותם אלקלעי מנותק

15 הודעות

נשלח - 17/04/2011 :  10:30:50  הצג פרופיל שלח ל- יותם אלקלעי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא שוכח את העונה הראשונה והשניה וממה שאני זוכר כפיר ,ציון זקן וגם אורי וורנר ברוב העונה לא מספיק טובים בשביל שהקבוצה תבנה עליהם.
חייב שני חלוצים, סקוררים לא אחד, אל תשכחו שזה ליגה אלימה וחייב מחליפים וזאת אחת מעמדות המפתח.
עמית שמש לא מתאים לליגה הזאת, העמדה הכי חשובה לנו שבה אנחנו צריכים להשקיע את רוב הכסף היא עמדת השוער, החלפנו יותר מדי שוערים עד עכשיו, שחר שמש הוא אופציה מצויינת.
חייב במקום ציון זקן שחקן מצד ימין ועם כל האהבה ליבגני אני מפחד שהוא לא מספיק טוב.
עוז צבאג לפי דעתי הוא שחקן ברמה של ליגה לאומית פלוס, מבחינת כישרון לפחות ,אך הפציעה שלו מאוד מאוד קשה וקשה לחזור ממנה..
כמו כן עם כל החיבור לאוחיון ואברהמי אין מה לעשות אנחנו חייבים להיות מקצועיים, אין להם מקום בסגל.
הקבוצה חייבת להתבסס על שי על שוער מצויין והכי חשוב עלינו האוהדים, אני מקווה שנרוץ לקנות מניות השנה ושנוריד לחבר'ה שעושים עבודת קודש בשבילנו ובשביל הקבוצה את העומס לקראת העונה הבאה.
יאללה הפועל!!
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 17/04/2011 :  10:49:09  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
החיזוק חייב להיות בקישור.אני לא חושב שזה מקרי ,בסיבוב השני ,ששיחקנו פחות טוב ורנדומלי יותר כששרון סבג נפצע.הוא היה הקשר 50/50 שחיבר את ההגנה עם ההתקפה.חסרונו בלט מאד.אגב,גם לא מקרי שאיתמר היה פחות טוב בסיבוב השני הקישור שלנו היה חלש מאד.הוא חייב קשר לידו ,אז יש הכרח להביא 2 קשרים לקבוצה.מה עוד ? 2 להגנה וחלוץ 1 .

עבור לתחילת הדף

אנגלס את מרקס אנגלס את מרקס מנותק

52 הודעות

נשלח - 17/04/2011 :  10:51:39  הצג פרופיל שלח ל- אנגלס את מרקס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יותם אלקלעי

אני לא שוכח את העונה הראשונה והשניה וממה שאני זוכר כפיר ,ציון זקן וגם אורי וורנר ברוב העונה לא מספיק טובים בשביל שהקבוצה תבנה עליהם.
חייב שני חלוצים, סקוררים לא אחד, אל תשכחו שזה ליגה אלימה וחייב מחליפים וזאת אחת מעמדות המפתח.
עמית שמש לא מתאים לליגה הזאת, העמדה הכי חשובה לנו שבה אנחנו צריכים להשקיע את רוב הכסף היא עמדת השוער, החלפנו יותר מדי שוערים עד עכשיו, שחר שמש הוא אופציה מצויינת.
חייב במקום ציון זקן שחקן מצד ימין ועם כל האהבה ליבגני אני מפחד שהוא לא מספיק טוב.
עוז צבאג לפי דעתי הוא שחקן ברמה של ליגה לאומית פלוס, מבחינת כישרון לפחות ,אך הפציעה שלו מאוד מאוד קשה וקשה לחזור ממנה..
כמו כן עם כל החיבור לאוחיון ואברהמי אין מה לעשות אנחנו חייבים להיות מקצועיים, אין להם מקום בסגל.
הקבוצה חייבת להתבסס על שי על שוער מצויין והכי חשוב עלינו האוהדים, אני מקווה שנרוץ לקנות מניות השנה ושנוריד לחבר'ה שעושים עבודת קודש בשבילנו ובשביל הקבוצה את העומס לקראת העונה הבאה.
יאללה הפועל!!

לא מסכים לגבי וורנר, החצי השני שהוא נתן עזר לנו מאוד ויש לו חלק חשוב בעלייה. הוא התחיל לנוע יותר מהר עם הכדור דפק דריבלים שלא ביישו את עוז והכניס כדורים אדירים לרחבה לראיה המשחק מול שעריים, המשחק מול שיכון המשחק בתומר ועוד. לאורי יש מקום לגיטימי בסגל בתור קיצוני. הייתי מביא את אדיר מעודה בתור חלוץ שני, עם כל אהבה לכפיר יהיה לו קשה בליגה א. ואולי עוד בלם, הלוואי פסו, עם שי הגיע הכל אפשרי.. ועמית זה סימן שאלה, הוא נתן כמה משחקים גדולים וכמה הצלות הירואיות אבל היה לו את המשחק בקריית גת ואת ההשמטה מול שעריים.
וותיק או מישהו מבין עניין, מה לגבי שחקנים ששיכים לסאדר? דיברו על כך שיהיה לנו יותר קל להוציא מהם שחקנים בגלל שהם בליגה מקצוענית ואנחנו עדיין לא. מה זה אומר מבחינה משפטית ומעשית?
עבור לתחילת הדף

יותם אלקלעי יותם אלקלעי מנותק

15 הודעות

נשלח - 17/04/2011 :  12:14:39  הצג פרופיל שלח ל- יותם אלקלעי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנגלס אחי, התכוונתי לחלק השני של העונה הראשונה בליגה א', כמובן שהיו לו השנה חלק מרכזי מאוד בעליה וחצי שני מצויין.
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 17/04/2011 :  14:18:34  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנשים פה לא הגיוניים לגמרי.כפיר לא מספיק טוב?המשחק בשעריים לא שיכנע אותכם שהוא ווינר?הבנאדם אמר לי שהוא רק מחכה שתבוא העונה הבאה,רק מחכה.
יש פה אנשים כפויי טובה,כפיר הוא שחקן ברמת גבוה,אני אף פעם לא ראיתי חלוץ בהפועל ירושלים שמסוגל לקחת את הכדור מקצה רחבת ה-16,כולל לחץ אדיר,ולסובב לחיבורים.בהגנה אנחנו צריכים 3 שחקנים:שוער ושני מגני אגף.
בהחלט צריך עוד קשר 50\50 דחוף,קשר אחורי וחלוץ מחליפים.

נערך על ידי - אדום עולה ב-17/04/2011 14:19:14
עבור לתחילת הדף

Tziki Tziki מנותק

145 הודעות

נשלח - 17/04/2011 :  15:57:59  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Tziki שלח ל- Tziki הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אנגלס את מרקס

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יותם אלקלעי

יאללה הפועל!!

לא מסכים לגבי וורנר, החצי השני שהוא נתן עזר לנו מאוד ויש לו חלק חשוב בעלייה. הוא התחיל לנוע יותר מהר עם הכדור דפק דריבלים שלא ביישו את עוז והכניס כדורים אדירים לרחבה לראיה המשחק מול שעריים, המשחק מול שיכון המשחק בתומר ועוד. לאורי יש מקום לגיטימי בסגל בתור קיצוני. הייתי מביא את אדיר מעודה בתור חלוץ שני, עם כל אהבה לכפיר יהיה לו קשה בליגה א. ואולי עוד בלם, הלוואי פסו, עם שי הגיע הכל אפשרי.. ועמית זה סימן שאלה, הוא נתן כמה משחקים גדולים וכמה הצלות הירואיות אבל היה לו את המשחק בקריית גת ואת ההשמטה מול שעריים.
וותיק או מישהו מבין עניין, מה לגבי שחקנים ששיכים לסאדר? דיברו על כך שיהיה לנו יותר קל להוציא מהם שחקנים בגלל שהם בליגה מקצוענית ואנחנו עדיין לא. מה זה אומר מבחינה משפטית ומעשית?

תנסו להיזכר כמה פעמים שמחתם ש"יש שוער בשער" אחרי הצלות ענקיות בשלבים קריטיים במשחקים ואז תחשבו כמה נקודות הוא הביא.
אין חלוצים ללא החמצות מסמרות שיער, אין שוערים שלא טועים.
אני אזכור לעמית את כל העונה ולא (אכתים אותו בגלל) משחק אחד.
תודה עמית, על הפרצופים המשתאים וה "אבא ...אבא... ראית את זה.." של הבן שלי אחרי עוד הצלה שחילצה אותי מ"נו שויין...אחרי הכל אני אוהד הפועל...."

ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא.
דאגלס אדאמס
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 17/04/2011 :  18:15:31  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כשמדברים על שחקנים מתאימים או לא מתאימים,מסתכלים על עונה שלמה ולא משחק כזה או אחר.כפיר היה טוב כמעט כל העונה והוא חלוץ ליגה א' לכל דבר,אלא שדרוש חלוץ נוסף,מהיר יותר שייתן גיבוי,שי וכפיר איכותיים ביותר,אבל צריך מישהו שרץ מהר בהתקפה.אני זוכר כמה גולים חטפנו בליגה א' ממתפרצות.זה קטלני ולנו אין את זה.
ושוב,תלוי מה המטרה.אין טעם לפזר כסף אם לא מתכוונים לעלות ליגה.
דעתי-צריך לשים זאת כמטרה ולשאוף גם אם לא נצליח בסופו של דבר.בסך הכל יש לנו נסיון של שנתיים בליגה הזו והיא לא חדשה לנו.
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 17/04/2011 :  20:31:12  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איפה בדיוק תכניס עוד חלוץ בהרכב..
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 17/04/2011 :  23:01:28  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רוטציה.הטוב משחק.לנו אין חלוצים מלבד כפיר.שי משחק מאחור.יש מקום לשני שפיצים.משה אסולין,שקד בוארון,אלעד כהן,כולם שיחקו עם כפיר.
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 18/04/2011 :  07:11:42  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא כל מי שנתן עונה ענקית בליגה ב' מתאים לליגה א'. יש לנו שחקנים שנכשלו בליגה א' והצליחו מאד בליגה ב' , לא בגלל שהם לפתע הפכו כוכבים , אלא בגלל שיש הבדל גדול ברמה בין הליגות. זה לא הגיוני שאם סגל של ליגה ב' ניקח את ליגה א'.

אני בכלל לא משוכנע שיש לנו תקציב לעלות ליגה. יכול להיות שאם חיזוק נכון של 5 שחקנים אפשר להיות קבוצת צמרת בליגה א' ואולי להזדחל דרך הפליי אוף. אם רוצים לקחת אליפות צריך תקציב גדול וכנראה גם יותר שחקנים.

לגבי השנה, יש שחקנים שנתנו חצי שני די פושר העונה. אחד מהם זה כפיר, למרות השלושער. גם וורנר, זקן, מרציאנו לא בדיוק היו יציבים השנה.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  01:55:30  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה טוב, תמשיכו לדבר ככה על כפיר, רק ייתן לו עוד סיבות להיות גם מלך שערי ליגה א' ולהשתיק את כולם עוד עונה.

אני מודה שאני לא מבין בשוערים, אבל עמית שמש נתן משחקים מצויינים השנה, אין ספק שיש לו כישרון. לא רק בהצלה המטורפת בשיכון המזרח, גם ברהט ובמעלה אדומים הוא הציל אותנו מרגעים מביכים מאוד. הבעייה שלו זה המצבים הנייחים, משמה קיבלנו את רוב אם לא כל הגולים שלנו בחודשים האחרונים. אם הוא ישפר את זה, אז יופי.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 19/04/2011 :  08:18:11  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
+1
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם ליגה א- דיון רציני נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07