פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ליגה א- דיון רציני

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ליגה א- דיון רציני
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם ליגה א- דיון רציני נושא הבא
עמוד: מתוך 4

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 20/04/2011 :  10:18:37  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פועל ותיק
אני מקווה מאוד שהכשרת גבעת רם לליגה א' כאלטרנטיבה זמנית נבדקת כבר מעכשיו.לא נראה לי שגבעת רם במצב גרוע יותר ממבשרת.

אני לא יודע מה הקריטריונים, אבל יכול להיות שגם יש שיקול של גודל המגרש, וזה בגבעת רם בודאי לא עומד בשום קריטריון מבחינת הרוחב שלו (אם כי אין לי מושג אם מבשרת רחב יותר).
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 22/04/2011 :  13:09:18  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באיזה חודש מתחילה העונה הבאה 2011\2012?

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 22/04/2011 :  13:11:17  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חודשיים בערך אחרי תחילת ליגת העל..
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 22/04/2011 :  14:37:39  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפועל קטמון כפי שהיא התנהלה עד היום לא יכולה להעמיד תקציב שיהפוך אותה לקבוצה עם התקציב הגדול ביותר בליגה א'. מה שיש זה קבוצה שתרוץ שנה שלישית עם אותו מאמן וחלק מהמשחקנים ואת הקהל הגדול בליגה שזה בהחלט שווה כמה נקודות. במצב הזה יש סיכוי לעלות ליגה אבל לא יותר מקבוצות צמרת אחרות.

אם נציב עליה ללאומית כמטרה היחידה אז העונה עלולה להיות מתסכלת ומאכזבת. חובה עליינו להציב צפיות שלא יגרמו לתסכול עמוק. אני מציע שהמטרה תהיה לתת עונה כיפית עם רצון להשתלב בצמרת ולקוות שאולי כמה דברים יתחברו ואולי אפילו נפתיע ונעלה ליגה בזכות רוח הקבוצה. אבל אם לא נעלה וניתן עונה כיפית, זו גם יכולה להיות עונה מוצלחת ביותר.

כמובן שאם יגיע ספונסר רציני או שבני סיוון יחליט להשקיע אז המטרות יכולות להשתנות. אבל כרגע אין באפשרותנו להציב את התקציב הגדול ביותר. צריך להתחיל להתרגל לחיים בליגה א' כאופציה לא רעה. קבוצות כמו שפילד, ברייטון, בריסטול ואחרים מביאים 7,000 איש כל שבועיים בליגה שלישית כבר עשורים, אין סיבה שגם אנחנו לא נעשה זאת.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 22/04/2011 :  17:34:38  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין מה לעשות לרוב הישראלים אין סבלנות,כך שאם הקבוצה לא ממש מגיעה להישגים,הקהל בורח.דבר שני,מה שונה מ-2008?איך הצלחנו להעמיד תקציב גדול?
"אם תרצו,אין זאת אגדה".
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 22/04/2011 :  17:41:28  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

הפועל קטמון כפי שהיא התנהלה עד היום לא יכולה להעמיד תקציב שיהפוך אותה לקבוצה עם התקציב הגדול ביותר בליגה א'.

זה לא לגמרי מדויק. הקבוצות היחידות בליגה א׳ שהיה להן תקציב גבוה משלנו השנה הן הפועל ירושלים (יותר מכפול) וקביליו יפו. אם נצליח לשחזר את התקציב הזה או קצת להגדיל אותו זה בהחלט אמור להציב אותנו בצמרת. אני יותר חושש מהיעדר המגרש הביתי, ואי לכך אובדן הקשר עם חלק נכבד מהקהל, שלא יגיע לרמלה כל שבועיים.  
עבור לתחילת הדף

אבנר אבנר מנותק

19 הודעות

נשלח - 22/04/2011 :  18:08:45  הצג פרופיל שלח ל- אבנר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שאלה
איך/היכן אפשר לדעת מה תקציבן של הקבוצות (במיוחד בליגות הנמוכות)
האם סגור שלא נשחק בירושלים במשחקי הבית שלנו (למה לא בגבעת רם?)
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 22/04/2011 :  18:09:39  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא ממש מבין את הדיון שהוא כביכול שתי גישות הפוכות.האם אלו שטוענים "שחובה" לעלות (קראנקו) טוענים שזה אומר גם חריגה מכוונת ולקיחת הימור של תקציב לא מאוזן?אני מניח/מקווה שלא.האם אלו "שמסתפקים" בצמרת מתנגדים לעלות? מן הסתם גם כן לא.
בשורה התחתונה צריך להשיג תקציב מקסימלי ועל פיו להתנהל.רק שסביר להניח שמה שעשינו עם כספי אוהדים וספונסרים בליגה ג' או ב' ושנתן לנו פור עצום על הליגה מעצם ההתנהלות המקצוענית יאפשר לנו בסה"כ להיות "עוד קבוצה" מתוך כמה בליגה א'.זה אומר שאפשר לעלות ולמרבה הצער גם מאד סביר באותה מידה לא לעלות.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 22/04/2011 :  18:29:10  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם לא יהיה לנו מגרש ביתי,הסיכוי שלנו לעלות ליגה לא גדול.
היתרון שלנו בטדי עם הקהל שווה שער יתרון בכל משחק נתון.
התקציב הוא לא הפרמטר היחידי לחוזקה של הקבוצה.אם השחקנים מחוייבים,מלוכדים ורוצים להתקדם,אז זה לא עניין כספי,זה עניין מנטלי קבוצתי.
אני לא הייתי רוצה שמיד בתחילת העונה נכריז שאין ביכולתנו לעלות.זו אמירה לא רצוייה ולא ספורטיבית.
צריך לגייס מכסימום כסף ולעשות מאמץ להיות ראשונים.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם ליגה א- דיון רציני נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07