פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

רדיו ירושלים הערב

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  רדיו ירושלים הערב
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם רדיו ירושלים הערב נושא הבא  

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 29/09/2009 :  19:49:14  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מופע בכיינות(וטיפה התנשאות) מצד אחד מאוהדינו.
מצטער מראש אם אני פוגע, אבל אין לי הגדרה אחרת. זה היה מביש. (ואני לא מאלה שמגינים תכופות על הרדיו הזה או על "העיר")

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 29/09/2009 :  20:05:25  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

מצטער מראש אם אני פוגע, אבל אין לי הגדרה אחרת. זה היה מביש. (ואני לא מאלה שמגינים תכופות על הרדיו הזה או על "העיר")

אני מסכים שזה שדיבר אחרי לא היה טוב.
עליתי לשידור, הייתי הראשון.דיברתי בנימה חיובית: הזמנתי את המאזינים והמאזינות למשחק. הבטחתי חוויה ספורטיווית מיוחדת לבאים, כולל נשים ובני המשפחה.
המנחים איפשרו לי להעביר את המסר ללא הפרעה.הם ציינו בהערכה את כמות האוהדים שנסעה לתל שבע.
נקווה לטוב.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 29/09/2009 :  21:09:34  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אולי די להתעסק עם הרדיו העלוב הזה. אף אחד לא שומע את זה, אף אחד חוץ מכם לא מדבר על זה. חלאס, באמא שלכם. די להתעסק עם התקשורת כל היום - כן כתבו, לא דיברו, די. מתחנן.

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

כלב במגרש כלב במגרש מנותק

140 הודעות

נשלח - 29/09/2009 :  22:11:38  הצג פרופיל שלח ל- כלב במגרש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

משה גרטל .
מישל מראה את ההודעה שלך לכל החבר'ה
הוא חי מזה....
עבור לתחילת הדף

295 הודעות

נשלח - 29/09/2009 :  22:28:49  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמעתי את התכנית במהלך נסיעה, בלי תכנון.
מי ששמע את אותו אוהד יודע בדיוק על מה אני מדבר.
עבור לתחילת הדף

295 הודעות

נשלח - 29/09/2009 :  22:32:48  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה

אולי די להתעסק עם הרדיו העלוב הזה. אף אחד לא שומע את זה, אף אחד חוץ מכם לא מדבר על זה. חלאס, באמא שלכם. די להתעסק עם התקשורת כל היום - כן כתבו, לא דיברו, די. מתחנן.

מסכים לגמרי. באמת שיפסיקו להתבכיין.
לא ראיתי, בינתיים, שהחגיגה התקשורתית סביבנו בשנתיים האחרונות, עזרה יותר מידי.
התקשורת לא צריכה לכרכר סביבנו על מנת להיות הוגנת. מה שהיא כן הייתה צריכה לעשות בשנים האחרונות, והיא לא עשתה- זה לזיין את ויקטור וסאסי.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 29/09/2009 :  23:38:30  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה

צודק

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם רדיו ירושלים הערב נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07