פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

רק מתוך סקרנות....

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  רק מתוך סקרנות....
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם רק מתוך סקרנות.... נושא הבא  

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 29/09/2009 :  13:59:19  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אולי מישהו יכול להסביר לי למה כל כך קשה לקבל אישור מההתאחדות לכשירות המגרש בגבעת רם? אני מסתכל על כל הקבוצות האחרות בליגה ג' מחוז דרום ותוהה: האם לכולם יש מגרש מתאים? להפועל חורה יש חדרי הלבשה תקינים? לצעירי אלהוזייל יש תקציב להביא את כל הסדרנים והשומרים הדרושים? שמעתי גם כן שהג'אקוזי בתל שבע צריך שיפוץ והסאונה של מועדון ספורט צעירי אלהושלה לוקה בחסר. זו איננה שאלה קנטרנית ואני לא חושב ש"מחפשים אותנו". באמת הייתי רוצה לדעת למה בכל הליגה רק גבעת רם לא מאושר? יש תשובה?

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 29/09/2009 :  19:22:30  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
א. גבעת רם מאושר
ב. המגרש בתל- שבע, כדוגמא למגרש מאושר לליגה הזאת, ושרוב קבוצות הליגה ישחקו בו או במגרשים דומים לו, אוחז ביתרון גדול אחד: כר הדשא (?) מוקף כולו גדר אחת גדולה, מה שהופך את המגרש לשטח סטרילי לגמרי, וחוסך כל צורך בסדרנים או מאבטחים, מה גם שאין יציע והגבעות בהן נבקר השנה פתוחות לקהל הרחב ואין בדרך אליהן בידוק ביטחוני. באזור חדרי ההלבשה שם יש מים, עוד חלק חשוב באישור המגרש.
ג. ממוצע הקהל בליגה הזאת עומד על כ-30 פחות או יותר במשחקים רגילים ואני מניח שכ- 300 במשחקים מול קטמון. לעומת זאת ממוצע הקהל בגבעת רם העונה צפוי להיות כ- אלף איש ויותר.
ד. אצטדיון האוניברסיטה, והמגרש בפרט, לא מיועדים לאירוח כדורגל. בכלל זה עניינים פעוטים כמו סימון המגרש, שערים וחדרי הלבשה שרובם יהיו שם העונה במיוחד בשבילנו.
אלה רק חלק מהסיבות שבגללן לקח זמן להכשיר ולאשר את המגרש לקראת המשחק הראשון והעונה כולה, אבל היום, כאמור, אושר האצטדיון ולנו נותר רק להגיע בהמונינו ולעודד את הבחורים האמיצים באדום.
עלויות האבטחה, אגב, מרקיעות שחקים ולכן תעמוד בכניסה לאצטדיון לפני המשחק קופה ובה אנחנו האוהדים מוזמנים לתרום כמה שקלים למאמץ המלחמתי והאבטחתי, ואולי למנוע מקבוצתנו להגיע לחובות ומינוסים בשלבים מאוחרים יותר. כמו כן תיערך גם הגרלה במחצית, וגם ההכנסות ממנה תיועדנה למימון הוצאות הקבוצה והאוהדים.

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 29/09/2009 :  19:41:44  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

א
ב. המגרש בתל- שבע, כדוגמא למגרש מאושר לליגה הזאת, ושרוב קבוצות הליגה ישחקו בו או במגרשים דומים לו, אוחז ביתרון גדול אחד: כר הדשא (?) מוקף כולו גדר אחת גדולה, מה שהופך את המגרש לשטח סטרילי לגמרי, וחוסך כל צורך בסדרנים או מאבטחים, .
ד.

אבל היתה משטרה בנוכחות מרשימה למדי, וכמובן ללא כל צורך

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם רק מתוך סקרנות.... נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07