פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

האלימות המשטרתית בוינטר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  האלימות המשטרתית בוינטר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם האלימות המשטרתית בוינטר נושא הבא  

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 26/09/2009 :  18:47:47  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אמנם זה היה מזמן, ואני לפחות חשבתי שהעניין נמרח והועלם, אבל היום הודיעו לי שקיבלתי לבית הזמנה נוספת לחקירה על אירועי המשחק בינטר בעונה שעברה (היס"מניק האלים), בסביבות נובמבר- דצמבר. סוף סוף אפשר לציין לטובה התנהלות משטרתית ביחס לאוהדי הכדורגל בישראל. יש תקווה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 26/09/2009 :  19:56:43  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אמנם זה היה מזמן, ואני לפחות חשבתי שהעניין נמרח והועלם, אבל היום הודיעו לי שקיבלתי לבית הזמנה נוספת לחקירה על אירועי המשחק בינטר בעונה שעברה (היס"מניק האלים), בסביבות נובמבר- דצמבר. סוף סוף אפשר לציין לטובה התנהלות משטרתית ביחס לאוהדי הכדורגל בישראל. יש תקווה

הבנתי שהשוטר יעמוד לדין פלילי על תקיפה. לעומת ועדת משמעת פנימית זה הבדל גדול. יש להניח שאם לא יגיעו לעסקת טיעון, כל האוהדים שהגישו תלונה יצטרכו ללכת להעיד בבית המשפט.
אולי סופסוף יבינו במשטרה שהם משרתים את האזרח ולא להיפך...

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 26/09/2009 :  21:39:10  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אהיה מאד מופתע אם השוטר באמת יעמוד לדין, אבל שיהיה בהצלחה.

עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 27/09/2009 :  12:50:49  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא ממש אכפת אם השוטר יועמד לדין. יותר חשוב שהמשטרה ושוטריה יפנימו את הלקח בדרך זו או אחרת

עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 29/09/2009 :  02:44:53  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אני מקווה שיצא מזה משהו, אבל אני לא בטוח שהזמנה לחקירה נוספת, שנה אחרי, היא משהו שצריך לציין אותו לטובה. לא הייתה שום סיבה שהדבר הזה לא יסגר תוך זמן קצר, ולא תוך שנה.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה. וכמובן, נשמח אם תעדכנו אותנו...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אלקיימית אלקיימית מנותק

11 הודעות

נשלח - 30/09/2009 :  00:22:56  הצג פרופיל שלח ל- אלקיימית הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יודעת למה זה נשמע כאילו זה משעשע אתכם, אבל אותי כבר הזמינו להעיד במח"ש כשרק התלוננו וכבר קיבלתי זימון להעיד במשפט...

"איפה שאולי בלולו?"
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 30/09/2009 :  08:29:05  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלקיימית

לא יודעת למה זה נשמע כאילו זה משעשע אתכם, אבל אותי כבר הזמינו להעיד במח"ש כשרק התלוננו וכבר קיבלתי זימון להעיד במשפט...

האמת לשם שינוי, נראה לי שזה נושא שכולם פה בתרד מתייחסים אליו ברצינות. בהצלחה במשפט.

ברוכה הבאה לפורום אלקיימית.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם האלימות המשטרתית בוינטר נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07