פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

דני קליין מוצא ספונסרים לסאדר?!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  דני קליין מוצא ספונסרים לסאדר?!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם דני קליין מוצא ספונסרים לסאדר?! נושא הבא
עמוד: מתוך 6

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 05/03/2011 :  19:41:17  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני דווקא ממוצא תימני והולך למשחקים בדיוק 31 שנה. אבל מה אני יודע..
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 05/03/2011 :  20:26:52  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נדמה לי שאין חלוקה אתנית או מעמדית בין אוהדי הפועל ירושלים שהלכו לסאדר, קטמון, או הביתה.
נדמה לי גם שקומץ אוהדי סאדר אינו צריך להוות שיקול בשום נושא (שוסטר? גרוסמן?). יש יותר אוהדים שיושבים עדין בבית מבולבלים, ועליהם חבל... בסיכומו של חשבון, תחיה הקבוצה שמביאה דור חדש למגרשים. אם זה טוב ואם זה רע (ותומר סולטן נשמה) אז זה אנחנו. שנים חלמנו על הרגע הזה, שילדים בבית ספר יהיו אוהדי הפועל ויגיעו למשחקיה בגאווה ובשמחה, ועשו אנחנו מתבכיינים על סטודנטיות שלא זכו לאכול את בעיטת הבננה של מישל? באמממממממממממממת

אני מתחיל להשתכנע מסיבות שונות (וממקורות טובים) שהדיון בפורום הפתוח מפעיל כל מיני שליחים של סאדר למטרות ספין. ומודיע שעל אסטרטגיות של הפועל ירושלים ביחס לסאדר אכתוב מעתה אך ורק בפורום חברי עמותה
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 05/03/2011 :  20:41:36  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

על מה אתם מדברים?

בימים של לפני קטמון היינו 400 איש ביציע במקרה הטוב, להוציא משחקי שיא.
האווירה הייתה דיכאון ורק הציניות שמרה אותנו שפויים, בערך.

מאז, קמה הפועל ירושלים מחדש. הפועל החדשה מושכת קהל חדש, אתם רוצים לשים שלט "מי שלא היה במשחק שבו סאסי/ויקטור/שלום ירקו בו על אוהדים, לא יכול להיכנס"???
כל הקהל, גם אלה שירקו עליהם או נעלו אותם מחוץ לאצטדיון וגם אלה שמכירים את 7 או 9 רק עם אלטשולר על החולצה מבינים שהמטרה היא הפועל ירושלים.

תפסיקו לקנות את השקרים שמאכילים אתכם סאסי, מנדל, גרוסמן וארבל.

+1
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 06/03/2011 :  00:02:12  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

על מה אתם מדברים?

בימים של לפני קטמון היינו 400 איש ביציע במקרה הטוב, להוציא משחקי שיא.
האווירה הייתה דיכאון ורק הציניות שמרה אותנו שפויים, בערך.

מאז, קמה הפועל ירושלים מחדש. הפועל החדשה מושכת קהל חדש, אתם רוצים לשים שלט "מי שלא היה במשחק שבו סאסי/ויקטור/שלום ירקו בו על אוהדים, לא יכול להיכנס"???
כל הקהל, גם אלה שירקו עליהם או נעלו אותם מחוץ לאצטדיון וגם אלה שמכירים את 7 או 9 רק עם אלטשולר על החולצה מבינים שהמטרה היא הפועל ירושלים.

תפסיקו לקנות את השקרים שמאכילים אתכם סאסי, מנדל, גרוסמן וארבל.

...ואני בכלל חושב שצריך יותר סטודנטיות חמודות

אני בעד יציע של 2000 סטודנטיות חמודות!

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

עד המוות הפועל עד המוות הפועל מנותק

38 הודעות

נשלח - 06/03/2011 :  20:12:21  הצג פרופיל שלח ל- עד המוות הפועל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למרות שהבטחתי לעצמי שאני לא יכתוב כאן, אני יחרוג ממנהגי, פשוט ניצחנו 5-0 אז אני מבסוט (9 הפרש ממקום שני).
הדיון כאן מרתק אני מודה, ומחמם לי את הלב לראות שבמעוז של קטמון ישנם עדיין אוהדים שהפועל חשובה להם (אנחנו הפועל האמיתית צאו מהסרט), חבל רק שאתם עוברים לפורום עמותה, במה כבר אנשים כמוני שקוראים כאן יכולים "לפגוע" בכם עם מה שנאמר כאן?
נעלבתי שאנשים כאן מבטלים אותנו כאילו אנחנו לא רלוונטיים, אומנם אנחנו מעט (במשחק עלייה נביא אולי אלפיים), אבל אנחנו הפועל שרופים ואנחנו החזקנו את הקבוצה הזאת עם המעט שבאנו הרי זה לא הגיוני מה שנכתב כאן, שאם קטמון תתפרק אז גם הפועל תתפרק, אז למה סאסי מחזיק את הקבוצה הזאת ומשקיע בה, בשביל לפרק אותה כאשר קטמון תתפרק? לא הגיוני.
דבר אחרון, לא יודע למה סאסי דחה את ההצעה פעם קודמת, ולא יודע מה גודל החובות של הפועל, אבל מי שבגלל החובות לא יחזור, הוא לא אוהד הפועל.
סאסי לא גרוע כמו ויקטור הגנב, לא יעזור כלום, הטעות הגדולה של סאסי הייתה שהוא הביא את ויקטור ונתן לו חלק מהקבוצה.
אני לא ידבר בשם אחרים, אבל הלוואי ויהיה איחוד, עד אז, אני מאחל לכם שתיכשלו ולא תעלו, כמו שאתם מאחלים לנו, כי אם תיכשלו, יש יותר סיכויים לאיחוד.

תנו לי תנו לי עוד ועוד
לעולם לא נפסיק פה לצעוד
כי אני בא מקטמון
וגנבו לי ת'פזמון.
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 07/03/2011 :  00:28:44  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהחלט, נאמני סאסי, נראה שניצחתם בקרבות מול העם שלכם ודיכאתם את המהפכה. ברכות. אפילו כתבו עליכם בYNET:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4038211,00.html
אז מה זה משנה שבסוף תהיה רק קבוצה אחת עם 100 אוהדים ביציע?
העיקר שיהיו אלו האנשים הנאמנים לראיס. או איך ששלומי קורא להם "אנשי הפועל האמיתיים", בניגוד לסטודנטיות החמודות שרובנו כאן.

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 07/03/2011 :  01:05:49  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

בהחלט, נאמני סאסי, נראה שניצחתם בקרבות מול העם שלכם ודיכאתם את המהפכה. ברכות. אפילו כתבו עליכם בYNET:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4038211,00.html
אז מה זה משנה שבסוף תהיה רק קבוצה אחת עם 100 אוהדים ביציע?
העיקר שיהיו אלו האנשים הנאמנים לראיס. או איך ששלומי קורא להם "אנשי הפועל האמיתיים", בניגוד לסטודנטיות החמודות שרובנו כאן.

טוב,,הנה אני. בסוף לא התאפקתי. אדון עד המוות, נתחיל מהדברים הקטנים, אותו הסכם שסאסי קרע לגזרים ובו תמכתי בזמנו, ברב טיפשותי. ההסכם ההוא מת, הוא אינו בסיס לכלום, ואיש מאיתנו לא יסכים להתאבדות כלכלית של הקבוצה כדי לכסות חובות צבורים (שהיקפם לא ידוע עד היום) של אדון סאסי. גם הרעיון שלסאסי יהיה חלק כלשהו בבעלות על קבוצה אינו קביל. מת.
אני מודה שאני לא ממש מתגעגע אליכם. אולי כי אלה שאיתן ישבתי ביציע כולם בהפועל קטמון ירושלים. העובדה היא שאתם לא ממש חסרים לי. בעצם כאשר אתה בא לפה כסוכן נוסע של משפחת סאסי, אתה לא ממש תורם לעניין שלשמו באת.
אני גם מודה שאני מרגיש שהפועל קטמון ירושלים היא הפועל ירושלים אותה אני אוהד מאז 1972. אני לא צריך את הבעלות של סאסי כדי להגדיר לי מה מהות קבוצתי.
אלא מה, יש פה אנשים שאני מחבב, וגם מכבד, והם חושבים אחרת ממני. זכותם. אז מיכוון שאני מכבד אותם, אני מוכן לקבל את עניין הגעגועים אפילו לחיפאים שביניכם. או קיי, מוסכם שצריכים לפעול לאיחד. אבל, הרושם שלי הוא שמשום מה משימת האיחד מוטלת רק עלינו. כלומר, בעיני אנשי עד המוות אנו אלה שצריכים להרגיש שאנו אחראים לכך שיהיה או לא יהיה איחוד. אני חושב שיש גם כמה מחברי שחושבים כך. ואני פשוט חושב לעצמי שאם רוצים איחוד, שגם החלק ההוא, בני הערובה המסכנים של סאסי, יכולים קצת להתאמץ. קצת לעשות צרות, קצת להפגין אולי. אפילו שלט קטן "סאסי לך מפה".
אחרון אחרון...למען כל המתגעגעים למיניהם, אני מוכן להקפיד ולהקנות לכל אוהד צעיר את מצוות האיחוד. אבל מר עד המוות, אני יכול לנסות, אבל אני לא יכול להבטיח שאצליח לשנכע את הצעירים ביותר בין אוהדי קטמון שעד שלא נראה את דני מועלם ואת חיפאים אצלנו, אנו לא ממש הפועל ירושלים. אתה רוצה איחוד? יש לכם כמה שנים לפעול למענו, מבפנים כמו שפעם אמרתם, מתוך ליבה של סאד"ר. תזיזו קצת את עצמכם, תוכיחו שאתם מתגעגעים אל קלי, אל בן רימוז' או אל שלומי מלכה. אני מצדי תמיד אהיה מוכן להכריז על היום שבו סאסי יקום וילך (עם החובות) יום חג שיחוג בכל בתי אוהדי הפועל.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 07/03/2011 :  01:08:04  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל

למרות שהבטחתי לעצמי שאני לא יכתוב כאן, אני יחרוג ממנהגי, פשוט ניצחנו 5-0 אז אני מבסוט (9 הפרש ממקום שני).
חבל רק שאתם עוברים לפורום עמותה, במה כבר אנשים כמוני שקוראים כאן יכולים "לפגוע" בכם עם מה שנאמר כאן?
נעלבתי שאנשים כאן מבטלים אותנו כאילו אנחנו לא רלוונטיים,

ביני לבינך אין הבדל ברצונות ובאידיאולוגיה. שנינו רוצים הפועל ירושלים חזקה ומנוהלת היטב בליגת העל. ההבדל ביננו הוא בטקטיקה ובנאיביות. אני חושב שהדרך המהירה והטובה ביותר להגיע למטרה היא דרך קבוצה אחרת שבסופו של דבר תעקוף את סאדר ואתה חושב שמה שלא עבד מהיום שסאסי הגיע לקבוצה פתאום יעבוד. פה גם ההבדל בין התמימות שלך ליאוש שלי. לי נמאס להאמין להבטחות של סאסי ואתה ממשיך להאמין לו שיום אחד יהיה טוב. אי אפשר להפיל הכל על יונה. לסאסי יש אחריות מלאה על מה שקרה להפועל ב10 שנים האחרונות ועד שהוא לא יצטרף למובארק, קדאפי ואהוד ברק הפועל תשאר בנדנדה בין לאומית לארצית.
אני בהחלט מסכים איתך שאין לנו מה להסתיר מכם. הדיון צריך להתנהל כאן ואתם מוזמנים להצטרף. אם הכותרת של האשכול נכונה וסאסי בדרך החוצה, יש על מה לדבר. עד אז בואו נבדוק מי הפיל את החוזה ש"כמעט" נחתם ולמה.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 07/03/2011 :  05:38:44  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בוא אני אגיד את זה הכי פשוט ואכזרי שאפשר: געגועים או לא, הדרך להצלתה של הפועל ירושלים אינה עוברת אצל הקומץ הפאתטי של אוהדי סאדר (אלפיים במשחק עלייה? אם תעברו את השש מאות אני תורם לסאסי שקל)

שכחתם כבר את הפועל ירושלים ערב הקמת קטמון? כשמדי שבוע יש אוהד אחד שמת מזיקנה (או מעוגמת נפש), שניים שעברו לתל אביב, ועוד שניים שהלכו הביתה ונשבעו לא לחזור? הדרך להצלתה ושיקומה של הפועל ירושלים עובר בליגת השכונות, בכובשי קטמון, באסיפות עמותה, במגרש מבט, במועדון השחקנים, בשחקנים עצמם, בקבוצת הנערים, בקהל אלפים תוסס, צעיר, מחייך, בסטודנטיות חמודות (איפה הן? נראה לי שזה מיתוס), בפנים חדשות שעוד לא ראינו אבל יגיעו.

אפשר להתגעגע לשוסטר או למועלם (יש עוד חוץ משני אלה?), אבל אין שום אסטרטגיה להצלת הקבוצה שזקוקה אותם או את אדון עד-המוות-סאסי. את הדבר היחיד הטוב שהם יכלו לעשות לאחר שהחליטו לא להמשיך עם הפועל ירושלים ואוהדיה - להמשיך להאבק בסאסי כאוהדי סאדר, "מבפנים" - הם החמיצו. ועכשו, אולי הם יעלו ליגה מהשפל הנורא שסאסי לקח אותם אליו (באמת הישג), אבל הם לא רלוונטים, הם לא קשורים לכלום, הם מיותרים (לא באופן אישי, הלוואי שיחזרו להפועל ונראה אותה איתנו; מבחינת תכנון עתידה של הקבוצה).

כמו שהעם המצרי הוא מצרים, גם כשבשלטון היה רודן ועושי דברו , ככה אנחנו הפועל ירושלים. אנחנו הפועל ירושלים. אנחנו הפועל ירושלים. רק אנחנו הפועל ירושלים. רק אנחנו הפועל ירושלים.

נ.ב. - מי שלא הבין שכל מה שסאסי עשה - בכסף שאין לו עדיין - נובע מאמביציה ומתחרות עקב עצם קיומה של קטמון, ובלעדיה הוא כבר היה בכונס נכסים, הוא באמת לא שותף כל כך ראוי לתכנון אסטרטגי.

ועוד נ.ב. - מספיק להציץ בפייסבוק או לקרוא חצאי אמיתות (כלומר שקרים) של תואמי גרוסמן במקומונים על המתרחש בפורום כדי לדעת שלדיון גלוי יש מחיר. יתר על כן, הדיון הגלוי מושך מתחזים שמנסים ליצור אוירה של מבוכה וסכסכנות מטעם סאסי. הלואי שכולם היו גלויים וכנים כמו אדון עד-המוות-סאסי.
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 07/03/2011 :  06:49:19  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חלאס מספיק
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 07/03/2011 :  12:17:05  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנחנו בונים מועדון ירושלמי אדום, לא רק קבוצה. כל משחק שלנו הוא חגיגה, בלי קשר לתוצאות שגם הן מעולות. לכן ה"דיון" כאן מועיל רק לגורמים שמקנאים בהצלחתנו. בעינינו אנחנו ממשיכים את מורשת הפועל ירושלים, משכנו גם קהל חדש ומגוון, ונשמח אם אנשי סאד"ר יצטרפו, בלי תנאים.
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 07/03/2011 :  15:30:22  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצטער להשמע כמו מקל תקוע בבוץ, אבל הביטוי "סטודנטיות חמודות" קצת שוביניסטי ולא נעים.
עדיף לאמר שאצלנו חנונים, משוררים, מדענים, הומואים, נגני עוד, סורגים מקצועים וזקנות שלא הצליחו לעבור את הכביש מרגישים בבית.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 07/03/2011 :  15:50:54  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מר עד המוות יקר, אני שמח שבאת להשתתף בדיון. הלוואי ותסייע במעט להעיף את הרודן שהרס את הקבוצה עוד לפני הגעתו של ויקטור: יוסי סאסי.
מעבר לזה, אני לא לחוץ יותר מדי מהסאדרמאניה שהתפתחה כתוצאה מההופעה המכובדת בחיפה. היינו שם. זה לא נגמר טוב גם בעבר.
זה מה שיש: אוהדי הפועל ירושלים קמו להציל את הקבוצה שלהם על ידי הקמת קבוצה חדשה, מתוך תחושה שאין ברירה ואמונה שקהילת האוהדים הזאת יכולה להחזיק קבוצת כדורגל בעצמה. יחד עם זה, גם מתוך תקווה שיבוא יום ונוכל להתאחד עם אדומים נוספים שבחרו לא להצטרף.
בינתיים הצטרפו אוהדים חדשים, אוהדי הפועל ירושלים מטפחים את הדור הבא כפי שלא נעשה כבר עשורים, אנחנו עומדים בקושי ובכבוד בדרישות הכלכליות מאתנו, יש לנו תקווה.
זה יותר ממה שיכולתי לחלום עליו לפני ארבע וחצי שנים. וזה מה יש. כל השאר זה דמיונות.
עבור לתחילת הדף

אבו קלבצ'ה אבו קלבצ'ה מנותק

68 הודעות

נשלח - 07/03/2011 :  16:32:34  הצג פרופיל שלח ל- אבו קלבצ'ה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin
אותו הסכם שסאסי קרע לגזרים ובו תמכתי בזמנו, ברב טיפשותי. ההסכם ההוא מת, הוא אינו בסיס לכלום, ואיש מאיתנו לא יסכים להתאבדות כלכלית של הקבוצה כדי לכסות חובות צבורים (שהיקפם לא ידוע עד היום) של אדון סאסי. גם הרעיון שלסאסי יהיה חלק כלשהו בבעלות על קבוצה אינו קביל. מת.

עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 07/03/2011 :  17:28:08  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מר בן-רימוז' יקר.
הת צודק לגמרי. רק רציתי לציין שנראה לי שהביטוי "סטודנטיות חמודות" התייחס לאנשים כמו בלאש ביקו.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם דני קליין מוצא ספונסרים לסאדר?! נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07