משתמש |
דני קליין מוצא ספונסרים לסאדר?!  |
עד המוות הפועל
38 הודעות |
נשלח - 07/03/2011 : 18:01:08
|
תגובות נחמדות מאוד, שמוכיחות לי את מה שהרבה אנשים יודעים, גם אצלכם. יש כאלה פה שבטוחים שהשמש זורחת להם מהתחת, אבל היא לא. הלוואי סאסי יילך קיבינימט היום (גם אתמול זה טוב), אבל מה אז? בגלל החובות אתם תישארו בקבוצה שהיא לא הפועל, למרות שלמדנו כבר שאם חוזרים על שקר הרבה פעמים הוא נהפך לאמת, זה לא עובד על כל אחד. הלוואי שמישהו ייקח את הקבוצה מסאסי, אבל אין, והוא לבדו שם השנה יותר כסף ממה שאתם (נראה לי לא בטוח) שמתם כולכם העונה, בלי הקצבות ובלי כלום, עובדה (כואבת, אבל נכונה). בקשר לאלפיים אוהדים או בקושי 600, בדקתי במשחק האחרון בטדי אצל הסדרנים, מקליקים היום כל אחד שנכנס, והוא אמר לי822, חמש דקות לפתיחה, ואתם יודעים שרבים מגיעים באיחור, אבל נגיד שלא ובאו 800. כבר יותר ממה שאתם מדמיינים לעצמכם, וזאת הבעיה הכי גדולה, פילגתם את האוהדים אבל אתם משקרים לעצמכם שחוץ מחברים של סאסי כולם איתכם, וזה לא נכון, הרוב יושב בבית ומחכה לאיחוד, ואתם דועכים לאט לאט. איפה ה500+ מניות מהעונה הראשונה? 3000 אוהדים כל משחק הייתם מביאים, היום אין לכם את זה יותר, וזאת עובדה(אולי יבואו במשחק עלייה). אז תבדקו גם אצלכם אולי משהו לא בסדר. לא נמאס לכם מביטויי הזלזול של עד המוות סאסי ועוד שטויות כאלה? קצת נדוש ומעיד על הפחד שלכם מהפועל ירושלים האמיתית, המקורית, זוכת גביע המדינה 73 בה שיחקו מישל, בן רימוז, תא-שמע וסינגל. היא לא אתם, וחבל. האמת אחרי שקראתי את התגובות כאן לא נראה לי שיהיה איחוד אי פעם, אבל נסיים בנימה אופטימית זו-http://www.goler.co.il/video |
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 07/03/2011 : 18:21:24
|
יאללה, עד המוות, עשית את שלך, אמרת את דעתך, עכשיו תחזור לתחת החמים והנעים של סאסי. אתה וכל חבריך שנשארו עם סאדר לא עשיתם דבר וחצי דבר בשביל לגרש את הבעלים שכולנו שונאים. האמת שאתה כמו כולם שם פאסיבי לחלוטין, או במקרה הממש טוב מקלל את הסאסי כשלא הולך, ומתמוגג ממנו כשכן הולך. אתה עבד שלו, ואנחנו חופשיים. בוא לדימונה חבר, ותראה אוהדי הפועל ירושלים מאושרים. |
 |
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 07/03/2011 : 18:25:16
|
חביבי, נכון אנחנו עדיין לא "הפועל ירושלים", אבל שאלה לי אלייך:
הפועל ת"א שמשחקת בליגה הלאומית בכדורסל היא "הפועל ת"א"? |
 |
|
חזום חזום
100 הודעות |
נשלח - 07/03/2011 : 18:41:16
|
מר עד המוות היקר,
בוא לא ניכנס לדיון של למי יש הכי גדול. אני נוטה להסכים איתך שהאוהדים שיושבים בבית ממלאים לפחות יציע אחד של טדי וסאדר וקטמון עדיין לא מצליחות לעשות את זה.
רק דבר אחד בוא ותסביר לי, איך בדיוק סאסי יילך והחובות יישארו? מי ישלם לאנשים האלה? מי ישלם למס הכנסה? מי ישלם לכל עשרות השחקנים שויקטור וסאסי לא שילמו להם לאורך השנים? מי ישלם למאמני הנוער שויקטור מתעלל בהם?
לאן יילכו החובות האלה?
סאסי לא יכול ללכת ולהשאיר את החובות מאחור. החובות שייכים לו, אם הוא רוצה להיפטר מהם, מישהו יצטרך לקחת אותם על עצמו. למה שזה יהיה אני? למה שזה יהיה אתה? אתה פילנתרופ כל כך גדול שאתה מוכן להוציא מהפה של המשפחה שלך ולהעביר לפה המטונף של משפחת סאסי?
אם כן, שיבושם לך. אם לא, עשה את שלך על מנת לגרום לאיש הזה לפרק את הקבוצה, ללכת הביתה ולקחת את החובות שלו איתו. למענך, למעני ולמען הקבוצה של שנינו. |
 |
|
lili
57 הודעות |
נשלח - 07/03/2011 : 19:26:24
|
תחת, שמש, אצבעות, וואו- אותה הדיאגנוזה! בכלל אני מתרגשת מהמהפך של שמלכה. נדמה לי. ואולי איני מספיק יודעת. שהוא היה מגדף את שניר והחכות, גילת והמנורות, תחת כל פטריית מקלדות. פתאום אחים. עכשיו בא סיפור התחת לבאר: הכל מובן, ברקטליזם עסקינן. |
מתחת לכל גוף שוכנת מאסה. |
 |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 07/03/2011 : 19:31:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lili
תחת, שמש, אצבעות, וואו- אותה הדיאגנוזה! בכלל אני מתרגשת מהמהפך של שמלכה. נדמה לי. ואולי איני מספיק יודעת. שהוא היה מגדף את שניר והחכות, גילת והמנורות, תחת כל פטריית מקלדות. פתאום אחים. עכשיו בא סיפור התחת לבאר: הכל מובן, ברקטליזם עסקינן.
מישהו יכול לתרגם לי בבקשה?? |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 07/03/2011 : 20:07:28
|
מישל לא שיחק בגמר הגביע של 73 עם סינגל ובן רימוז', הוא היה בן 12 אז. אולי אתה מבלבל אותו עם יוסי תשמע, שגם לא שיחק אז. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
נערך על ידי - אלי בן רימוז ב-08/03/2011 10:25:40 |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 08/03/2011 : 09:29:31
|
עד המוות - קודם כל ברוך הבא לפורום, נחמד מצדך. אל תתייחס לעמוס, הוא סתם קיצוני בדרך ההתבטאות שלו.
אגב, בדעות אני די עם עמוס. לא רוצה איחוד עם סאסי, לא לתת לו כסף ולא שישקיע שקל בקבוצה שלי. כרגע מה שחשוב לי זה המשחק בדימונה שתאמין לי, מפחיד אותי הרבה יותר משסאסי יעלה שלוש ליגות ויזכה בגביע.
עניין הקהל זה משהו אחר. כל הפילוג הזה הוא מגוחך, והריב על מיהי הפועל ירושלים הוא מיסטי והזוי. ברגע שאנשים יבינו את זה, אולי אפשר סוף-סוף יהיה לנהל דיאלוג ואפילו שת"פ על ההמון שיש לנו במשותף - האהבה, השנאה, הצבע, הזכרונות, הגישה, וכנראה גם העתיד.
אתה רוצה להגיד לי שיש רוח של הפועל ירושלים והיא שוכנת במלתחה של סאסי? ברור שגם אתה לא מאמין בזה. בשבילי הפועל ירושלים זו הקבוצה שאני מבעליה, איפה ששי אהרון ואמיר גולה (וגם עדי, עוז, מאהר, יבגני) משחקים. איפה שקלי ושומר החומות ושאר האנשים שאני לא מכיר אבל בהחלט נמצאים בדרך ליציע שלי. בשבילך ובשביל אחרים הפועל ירושלים זה משהו אחר, וזה בסדר גמור.
ועוד משהו - יורדים הרבה אצלכם וגם אצלנו על "החבר'ה שהתאהבו ברעיון של קבוצת אוהדים, ושכחו את המטרה המקורית". אני יכול להגיד לך שאני התאהבתי ברעיון באותה שנייה שהפניתי לסאסיונה את הגב (שלא תחשוב, הייתי בין האחרונים). להפך, הייתי אומר שהחוויות שעברו עלינו מאז רק הורידו לי את החשק מקבוצת אוהדים, ועדיין היא נראית לי הדבר ההגיוני ביותר. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 08/03/2011 : 09:35:48
|
מר עד-המוות: לא הבנתי כלום. גם לא באיזה מובן אתם "הפועל ירושלים". מה, רק בגלל שבאיזה תעלול חוקי או תקנוני סאסי מחזיק את הזכויות לשם? גם גרושתי נשארה עם השם שלי, אז מה? אז אני כבר לא אני?
הפועל ירושלים היא איפה שהלב של אוהדיה נמצא. רוב האוהדים עברו לקטמון (ואליהם מצטרפים מדי שבוע חדשים וחדשות), וגייסו אוהדים חדשים. מעט נשארו בסאדר (שלא גייסה ולא תגייס אפילו אוהד חדש, שזה נשמת אפה וכוח החיים של כל קבוצה!), כמות מסויימת (די גדולה) של ותיקים יושבים בבית ומחכים למשהו... הסמלים הכי גדולים של הפועל בשנים האחרונות (כן, כן, יותר גדולים מרם סטי או מאופיר עזו החלאה שאתם מריעים לו כאליו כלום לא קרה) - שי אהרון ואמיר גולה - המשיכו בהפועל ירושלים האמיתית (קטמון). בן רימוז' היה ביותר משחקים של קטמון מאשר של סאדר, אן להיות קטנוני
אין שום מובן שבו אתם ממשיכיה של הפועל ירושלים או קשורים באיזה אופן לקבוצה ההיא שלקחה גביע, ממש כמו שהפועל "אייזנברג" לא היתה קשורה להפועל תל-אביב למרות שבאיזה תקנון של ההתאחדות היה כתוב שיש לה זכויות על השם. אז יש לכם את השם. לנו את יש את הלב. אתם תמותו עם השם. אנחנו נחיה עם הלב
|
 |
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 08/03/2011 : 10:03:05
|
אגב סמלים לי זה ברור שזה לא רק שי וגולה, גם אוחיון ויניב אברהמי זה סמלים. עוד שיחקו וגדלו במחלקת הנוער של הפועל ירושלים: אזרזר, טרטיאק,גוני,חוג'ה, יאן,מוטי מזרחי,ואפילו המאמן ושאר הצוות בטח שיותר מקדוש והצוות שם, מזוהים יותר ומחוייבים יותר מעזו פסו ביטון וסטי שעם כל האהבה רוב הקריירה שיחקו בחוץ ולא בבית. |
 |
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 08/03/2011 : 15:10:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ
אגב סמלים לי זה ברור שזה לא רק שי וגולה, גם אוחיון ויניב אברהמי זה סמלים. עוד שיחקו וגדלו במחלקת הנוער של הפועל ירושלים: אזרזר, טרטיאק,גוני,חוג'ה, יאן,מוטי מזרחי,ואפילו המאמן ושאר הצוות בטח שיותר מקדוש והצוות שם, מזוהים יותר ומחוייבים יותר מעזו פסו ביטון וסטי שעם כל האהבה רוב הקריירה שיחקו בחוץ ולא בבית.
הטיעון הזה לא נראה לי רלוונטי. בגיזרת השחקנים אין לנו עדיפות מבחינת שחקני הבית. בקבוצה ההיא יש שלד די גדול של שחקני בית (סטי, האחים עזו, אדם מזרחי, מוסא סלמן ועוד)ואילו אצלנו יש את שי אהרון וגולה. זה ששחקנים אצלנו גדלו במחלקת הנוער של הפועל ירושלים זה לא ממש משמעותי. אבל אם זה עוזר לכם להרגיש שזו הפועל ירושלים אז שיהיה. |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 08/03/2011 : 16:25:44
|
מגוחך בעיניי הויכוח שנמשך כבר 4 שנים "מי הפועל האמיתית?" וההשוואות הנגררות למי יש יותר קהל,יותר שחקני בית. הדבר העצוב היחידי בעיניי זה העובדה שאיך שלא מסובבים את זה יש שתי קבוצות כאלו של הפועל י-ם גם אם האחת הרבה יותר והאחת הרבה פחות.וזה בעצם סלע המחלוקת העיקרית שמחלקת אפילו אותנו.יש מי(והם הולכים ומתרבים) שכל כך מוקסמים ממה שקורה בקטמון שמבחינתם אפשר להגיד שהתהליך הושלם ויש מועדון הפועל י-ם חזק ובריא והגוף חסר הנשמה להגדרתם בצד השני לא מעניין. אצלי ממש לא -כל זמן שיש שתי קבוצות ללא קשר למי אשם וללא קשר (למרות הטענות) למיקומם ,משחק ספציפי וכו' המצב מטריד,מבעס,לא נתפס ומשהו חסר...רק שלצערי יש לי תחושה שמוזרים כמוני מתעטים ועוד כמה שנים אף אחד לא יבין בכלל על מה אנחנו מדברים |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-08/03/2011 16:27:40 |
 |
|
עד המוות הפועל
38 הודעות |
נשלח - 08/03/2011 : 19:22:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
מר עד-המוות: לא הבנתי כלום. גם לא באיזה מובן אתם "הפועל ירושלים". מה, רק בגלל שבאיזה תעלול חוקי או תקנוני סאסי מחזיק את הזכויות לשם? גם גרושתי נשארה עם השם שלי, אז מה? אז אני כבר לא אני?
הפועל ירושלים היא איפה שהלב של אוהדיה נמצא. רוב האוהדים עברו לקטמון (ואליהם מצטרפים מדי שבוע חדשים וחדשות), וגייסו אוהדים חדשים. מעט נשארו בסאדר (שלא גייסה ולא תגייס אפילו אוהד חדש, שזה נשמת אפה וכוח החיים של כל קבוצה!), כמות מסויימת (די גדולה) של ותיקים יושבים בבית ומחכים למשהו... הסמלים הכי גדולים של הפועל בשנים האחרונות (כן, כן, יותר גדולים מרם סטי או מאופיר עזו החלאה שאתם מריעים לו כאליו כלום לא קרה) - שי אהרון ואמיר גולה - המשיכו בהפועל ירושלים האמיתית (קטמון). בן רימוז' היה ביותר משחקים של קטמון מאשר של סאדר, אן להיות קטנוני
אין שום מובן שבו אתם ממשיכיה של הפועל ירושלים או קשורים באיזה אופן לקבוצה ההיא שלקחה גביע, ממש כמו שהפועל "אייזנברג" לא היתה קשורה להפועל תל-אביב למרות שבאיזה תקנון של ההתאחדות היה כתוב שיש לה זכויות על השם. אז יש לכם את השם. לנו את יש את הלב. אתם תמותו עם השם. אנחנו נחיה עם הלב
שוב אתה מעוות את הדברים בצורה יפה חחח. אז מה שאתה אומר בעצם, שאני הייתי אני, עד שבאתם ואמרתם, אני זה אתה, אתה כבר לא אתה, אבל נעזוב את זה. המספרים מוכיחים שיש ירידה בכמויות המניות והאוהדים שאתם מביאים למגרשים ואני מסכים שאתם מביאים יותר אוהדים אין על זה ויכוח, אממה, אתה מתעקש שיש יותר אוהדים ויותר מניות ובלה בלה, שמאלני טיפוסי. עזוב, אנחנו הפועל אבל אתם ממשיכי דרכה |
 |
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 08/03/2011 : 19:34:36
|
קח את יוסי סאסי, צעד איתו על חוף הים, תאמין שהוא ואתה וגיל רז זה העתיד של הפועל, ותשירו כולכם נגד קטמון. הבנו. אתה חושב שזה גם מה שאנחנו צריכים לעשות. אז אתה תאמין בו, אנחנו נאמין בעצמנו. וימים יגידו. עכשיו, שתוק. |
סאסי - אני מאמין לו! |
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 08/03/2011 : 20:10:18
|
מזל שיש כאן עלובי נפש כמו עד המוות, או בשמו השני "סאסי תעשה לי ילד". כשאנחנו לבד בפורום הקטן והאינטימי שלנו אנחנו נוטים לשכוח מי אנחנו באמת, במה אנחנו מאמינים, ונגד מי יצאנו כשהתחלנו את המסע המופלא שלנו לפני ארבע שנים. "יש בנו אהבה והיא תנצח", אמר גורדון והלך להשפיל את טום צ'יימברס ולקחת גביע להפועל. אותה האהבה הזו מובילה אותנו להקים קבוצות ילדים ונוער, ליזום אלף ואחת יוזמות מקוריות, לוקחת אותנו לכל חור בארץ לעודד את הקבוצה, ותיקח אותנו בעזרת השם עד לליגות העליונות. לא קנינו אהבה באלף שקל, טמבל, בכסף הזה רכשנו עתיד אדום וגאה וחזק לירושלים. |
 |
|
דני קליין מוצא ספונסרים לסאדר?!  |
|
|
|