משתמש |
דני קליין מוצא ספונסרים לסאדר?!  |
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 04/03/2011 : 16:37:26
|
עמוס אני מבין את גישתך ואפילו מסכים עמה במידה מסוימת. אם נעסוק כל הזמן באיחוד זה לא יועיל לנו. אבל המטרה שלמענה הקימנו את קטמון הייתה סילוק סאסי ולכן יש לנו מחויבות בכל שנה לבדוק זאת. לכן הפתרון הוא כל שנה לנסות להציע לסאסי הצעת השתלטות\איחוד\קנייה במרץ , לנהל מו"מ עד מאי ואם זה לא עובד (לרוב) להתכוננן לשנה הבאה. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 04/03/2011 : 16:38:46
|
הכי חשוב זה שאמיר גולה אמר היום ברדיו שאיחוד זה הדבר החשוב ביותר עדיין והמטרה העיקרית. קראנקו צודק {אתה עדיין בקטמון?} |
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 04/03/2011 : 16:42:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
אני מבחינתי סוגר את חלקי בדיון הזה, בתחושה שלא מיציתי אך בהבנה שאם אמשיך אולי יעלה הנזק על התועלת. ואסיים בברכת יאללה הפועל.
חבל, אתה הפה של הרבה אנשים. אבל שוב מצליחים לסתום את הפה של מי שמדבר על איחוד. התאהבו כאן כל כך בקטע של קבוצת אוהדים, ששכחו מה היתה המטרה המקורית. ולכל העוסקים בשכתוב ההסיטוריה: המטרה היתה הפועל בלי סאסי ויונה. אין שום מניעה שאחרי 4 שנים תהיה תזוזה במטרות - כולנו למדנו דבר או שניים מאז. אבל זו היתה המטרה העיקרית ואל תפחדו לדון בזה. רבאק, דיונים על קבוצת הכדורסל של בית"ר יותר מעניינים מלאן אנחנו הולכים? |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 04/03/2011 : 16:59:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ
הכי חשוב זה שאמיר גולה אמר היום ברדיו שאיחוד זה הדבר החשוב ביותר עדיין והמטרה העיקרית. קראנקו צודק {אתה עדיין בקטמון?}
אך ורק קטמון, תמיד קטמון. |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 04/03/2011 : 18:03:12
|
לא ראיתי פה שום תגובה שסתמה לקראנקו את הפה. לא התרשמתי שיש צנזורה או מסע לסתימת פיות. כל אחד יכול להמשיך ולהגיד מה שהוא רוצה
דיון אסטרטגי כפי שהציעו קראנקו ובן-רימוז' הוא חשוב וחיוני,אם כי לא כל הזמן ולא על חשבון הקבוצה.
באופן אישי מטרתי העיקרית בהצטרפות לקטמון היתה ונשארה סילוק הקבלנים.
אני מעריך ש"ההצלחה היחסית" של סאדר - כלומר, הפסקת התדרדרות ועצירת מה שנראה מסלול התרסקות בטוח - מחייבת אולי דיון כזה (או לפחות מסבירה את הצורך בו אצל אנשים מסוימים); אני אישית לא מסתנוור מכך שסאדר - הנמצאת עתה בנקודת השפל הנמוכה ביותר בתולדותיה! - מצליחה לשרוד, אולי יותר ממה שחשבנו וקיוינו. שום בעיה מהותית או מבנית של סאדר לא נפתרה - בחובות, בבעלות, וכדומה. היה שיפור בניהול השוטף, וכמה מחוות סימליות במסגרת התחרות עם קטמון על האוהדים.
בניגוד לבן-רימוז', אני לא מצודד בהגשת הצעת איחוד שנתית. בעקבות הדחייה של ההצעה האחרונה שלנו, אני ממתין להצעה שלהם, או לפחות להערכת רואה חשבון על היקף החובות של הקבוצה, לפני כל משא ומתן
|
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 04/03/2011 : 18:20:49
|
אף אחד לא סתם לי את הפה, זה פשוט דיון רגיש ויש אנשים שקוראים כאן והם לא בדיוק אנשי שלומנו, לא רוצה ששום דבר יהפוך לנשק נגדנו.
|
 |
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 05/03/2011 : 06:50:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
מביך-כבר אסור לדבר על המטרה היחידה שלשמה הוקמה קטמון
על מה אתה מדבר? לקחת לאחרונה קורס ב "קריאה פוסט-קולניאלית באשכולות הפורום"? לא ראיתי אפילו רמז עקיף קטן לכך. להיפך, זה בערך הנושא היחידי שחוזר כל שבוע, ובצדק, ואף אחד לא משתיק אף אחד.
אבל יותר חשוב מזה, בן-רימוז- חלאס כבר עם העניין הזה של "אנשים שנמצאים שם רק בשביל להיות בקבוצת האוהדים". אמרו לך כבר אלף פעם שאין חיה כזו, ואתה שוב ושוב חוזר על הדמגוגיה הזו. 100% מהאנשים שכותבים כאן ורוב מוחלט מהיציע הם אוהדי הפועל ירושלים הרבה לפני שהפועל קטמון הייתה קיימת. 100% מהאנשים שכותבים כאן ורוב מוחלט מהיציע זוכרים היטב שהקבוצה הוקמה כדי להעיף את סאסי ויונה, 100% מהאנשים שכותבים כאן ורוב מוחלט מהיציע רוצים בסופו של דבר לראות קבוצה אדומה אחת עם קהל אחד. אין כאן אנשים שבאו רק בגלל שקבוצת אוהדים זה רעיון מגניב. היו לא מעט כאלה בעונת בת-ים בגלל ההייפ ואם לא שמת לב לכמויות הקהל, הם נעלמו לגמרי (וחבל, אגב. הגרעין הדומיננטי בכל מקרה יהיה אוהדים של ממש, קבוצה צריכה כמה שיותר אנשים ביציע כל עוד הם לא לובשים צהוב, גם אם הם באים בשביל הקפה השחור בהפסקה או כדאי לבדוק אם בלאש ביקו טורח להחליף סוודר פעם בחצי שנה).
עד כאן ההסכמות, והן המהות. חילוקי הדעות היחידים הם באיזה תנאים האיחוד צריך לקרות. אתה דבק בהגדרה המקורית של "סאסי ויונה בחוץ אני בפנים". אני אומר שזו אמנם הייתה המטרה המקורית היחידה שלי, אבל למדתי משהו מאז, ואני רוצה קבוצה שתהיה בה לפחות בעלות חלקית של אוהדים גם אם לא בפורמט הנוכחי, כדי למנוע מסוגים אחרים של סאסי ויונה (אגב, תפוס פעם אוהד כפ"ס לשיחה על מה שאלי טביב עשה להם) להרוג אותנו שוב. העמדה שלך לגיטימית, העמדה שלי לגיטימית, ולדעתי הן פחות רחוקות זו מזו ממה שנראה. בכל מקרה בקיץ הקרוב עם עליית הליגה קשה לראות את סאסי מוכן לוותר על הקבוצה וכמו שחזום כתב, גם אם כן זה בסכומים שלא אנחנו ולא איש עסקים יהיה מוכן לקחת על על עצמו. נמשיך להצליח ולהביא אוהדים, סאסי ייתקע שוב לעונה גרועה, ואז האיחוד יתקרב, ואנחנו לא נתקשה להסכים על הדרך, ויהיה קהל אדום אחד בעיר.
|
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 05/03/2011 : 07:31:31
|
פסואה, אתה צודק. וגם קראנקו הבהיר את העניין. אבל בכל זאת
א. על פי סרטוני הוידיאו בלאש ביקו מחליף סוודר לפחות פעם בעונה
ב. אם אוהדי סאדר קוראים את הפורום (וכמובן, ניר גרוסמן, ש"מדווח" מכאן לעתים - כמו ביום ששי האחרון - תוך סילופים ואי הבנה של מהות פורום אינטרנטי) - אני שב ושואל אותם: איך זה שאף אחד מהם לא תבע לדעת מדוע סאסי דחה את הצעת האיחוד שלנו? או שאל אותו אם זה נכון שהוא נשבע בפומבי שלעולם לא יתאחד עם קטמון? אפילו עיתונאי אחד (וגם גרוסמן, במחשבה שנייה) לא טרח לבדוק את זה מעולם. הספין הזה באמת הצליח לסאדר...
ג. באמת אעביר את הדיון הרציני יותר לפורום חברי עמותה כפי שהציע קראנקו. אבל, פסואה, אתה מתעלם מדבר אחד - בזכותנו, ורק בזכותנו, הפועל ירושלים קיימת, ובזכותנו, ורק זכותנו, התעורר סאסי כדי לבצע שינוי תדמיתי, שיווקי, וניהולי אמיתי. אבל השינוי הזה מחייב אותנו למחשבה: האסטרטגיה של "אנחנו נבנה קבוצה רצינית שתרוץ לאורך זמן ותצליח מקצועית, תמשוך קהל, ותעלה ליגות, והם ימשיכו להתדרדר כלכלית, ניהולית, ומקצועית" צריכה, כמובן, להתעדכן. יש הרבה אפשרויות (ובהם באמת כדאי לדון הרחק מעיניים זרות) - למשל, "אנחנו נמשיך לעשות את שלנו בלי להסתכל עליהם (אבל לחכות לפעם הבאה שהסריטה של סאסי תרסק את הקבוצה)" וכו
ד. ומלה אחרונה קומץ אוהדי סאדר שהניפו שלט במשחק הגביע "אהבה לא קונים ב1000 שקל" - למה? את האהבה שלכם סאסי קנה בהרבה פחות. וגם את אמא שלכם
|
 |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 05/03/2011 : 11:02:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ואני לא יכול להתעלם מזה שיש רבים (כן זה כבר רבים) שהמצב כבר לא מטריד אותם בכלל -מבחינתם יש הפועל י-ם אחת ,זה הפועל קטמון.עוד כמה שנים כאלה אם ניכשל בשינוי המצב זה כבר יהיה נחלת הכלל האדישות לקיום שתי קבוצות במקביל.
קלי היקר,
צריך להכיר בעובדה שיש דברים שהם בשליטתנו ויש דברים שלא (ואולי אף פעם לא יהיו). בחיים תמיד צריך לבחור - לעתים בין אלטרנטיבות רעות. קשה לדעת מה היה קורה אילו הפועל קטמון ירושלים לא היתה קמה; סאדר היתה ממשיכה להתדרדר לתהומות הנשייה, סאסי היה מרים ידיים ומוכר למישהו או מחליט להשקיע בעצמו ולשנות מעט מהרגליו המגונים.
ייתכן מאוד שמה שקורה עכשיו בסאדר הוא באמת פועל יוצא של הקמת הפועל קטמון, בבחינת "אני אראה לכם מה זה!", ובינינו, מבין שלוש האפשריות לעיל, לדעתי, זו האפשרות הפחות גרועה, אבל עדיין לא האופטימלית (סילוקו המוחלט / מכירה לגורם אחר) שעשויה להביא ל"איחוד".
גם אני אהיה מאוד עצוב אם תופעה של שתי קבוצות אדומות תתקבע בנוף הספורטיבי שלנו, אבל עדיין עדיפה בעיני מציאות בה קיימת קבוצה שאני יכול להזדהות עמה, להרגיש שייך לקבוצת אנשים מסורה בעלת עקרונות ועם הרבה תקווה - זה לא מעט בימינו. |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 05/03/2011 : 14:45:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
[quote][ בן-רימוז- חלאס כבר עם העניין הזה של "אנשים שנמצאים שם רק בשביל להיות בקבוצת האוהדים". אמרו לך כבר אלף פעם שאין חיה כזו, ואתה שוב ושוב חוזר על הדמגוגיה הזו. 100% מהאנשים שכותבים כאן ורוב מוחלט מהיציע הם אוהדי הפועל ירושלים הרבה לפני שהפועל קטמון הייתה קיימת. 100% מהאנשים שכותבים כאן ורוב מוחלט מהיציע זוכרים היטב שהקבוצה הוקמה כדי להעיף את סאסי ויונה, 100% מהאנשים שכותבים כאן ורוב מוחלט מהיציע רוצים בסופו של דבר לראות קבוצה אדומה אחת עם קהל אחד. אין כאן אנשים שבאו רק בגלל שקבוצת אוהדים זה רעיון מגניב. היו לא מעט כאלה בעונת בת-ים בגלל ההייפ ואם לא שמת לב לכמויות הקהל, הם נעלמו לגמרי (וחבל, אגב. הגרעין הדומיננטי בכל מקרה יהיה אוהדים של ממש, קבוצה צריכה כמה שיותר אנשים ביציע כל עוד הם לא לובשים צהוב, גם אם הם באים בשביל הקפה השחור בהפסקה או כדאי לבדוק אם בלאש ביקו טורח להחליף סוודר פעם בחצי שנה).
אתה נשמע נחרץ ביותר. אני כלל לא בטוח אם אתה צודק. לדעתי יש אנשים בקבוצה שנמצאים בה אך ורק מכיוון שהיא קבוצת אוהדים ואם מחר סאסי יסתלק הם לא יחזרו הבייתה. מעבר לכך, יש אוהדים שלא יחזרו הבייתה מכיוון שהם מעולם לא היו שם. הם הצטרפו בגלל הרעיון של קבוצת אוהדים וקהילה.
אבל גם אם אני טועה לחלוטין ואתה צודק, זה לא משנה. בכל מקרה לא מדובר באלו. אין לי שמץ של מושג אם אתה צודק ואין כאלו, או שאני צודק ויש מעט או שהם אפילו הרוב. אני מדבר על אלו שכן היו בירושלים לפני קטמון. אני מקווה שברגע שהניהול בסאדר יהיה בסדר ושכסף יזרום מהבעלים לקבוצה ולא להיפך או ברגע שסאסי יעזוב, הם יחזרו הבייתה.
אני מעולם לא אמרתי שהדיעה של משהו לא לגיטימית. אני בסה"כ מציג את דעתי. וגם זו לא הכי יציבה בעולם. אם מחר סאסי יחליף את עורו וישקיע בקבוצה, ישב במרומי היציע ויתן למשהו שפוי לנהל את הקבוצה, אני לא יודע מה תהיה דעתי. מה שכן, אם סאסי עוזב וזה לא משנה למה, למחרת אני חוזר הבייתה, גם אם אני עושה זאת בלי הסכם איחוד או לבד. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 05/03/2011 : 16:33:01
|
אני מסכים שלא הייתה כאן סתימת פיות. |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 05/03/2011 : 18:11:44
|
פסואה, אתה אבסולוטי מדי, לא נכון בכלל. כל הסטודנטיות החמודות שאתם מביאים איתכם, מה להן ולפאלש בננה של מישל ?
|
נערך על ידי - קראנקו ב-05/03/2011 18:12:23 |
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 05/03/2011 : 18:52:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
פסואה, אתה אבסולוטי מדי, לא נכון בכלל. כל הסטודנטיות החמודות שאתם מביאים איתכם, מה להן ולפאלש בננה של מישל ?
זה תהליך שקורה בכל העולם. לצערנו או שלא לצערנו (אני אישית לא מצטער) הקהל של הכדורגל משתנה. הכדרוגל הופך להיות "אין" וסטודנטיות חמודות מופיעות בהתאם יותר ויותר במגרשים. הקהל, שהיה פעם ברובו הגדול מהמעמדות הנמוכים, נהיה מגוון יותר. נכון, בהפועל זה אף לא היה ככה ותמיד היתה נציגות מכובדת לאקדמיה, אבל הפועל היא יוצאת הדופן, וזה גם מה שכל כך יפה בה - השילוב.
נוסטלגיה תמיד טובה אבל עד גבול מסוים. אני הולך למשחקים של הפועל מסוף שנות השבעים ותענוג מחווית הקהל כמו שיש לי עכשיו לא חוויתי. מה שכן, ופה אני מסכים, אסור שהכדורגל יאבד את הבסיס העממי שלו, או את מה שפעם היה קרוי "השכונות". מה שקורה בכדורסל הוא תמרור של אזהרה - כרטיסים שרק עשירים יכולים להרשות לעצמם. אבל אנחנו בקטמון מאוד רחוקים מכך. והכי חשוב - הפעילות המצוינת של ליגת השכונות מבטיחה שקטמון תפנה לאוכלוסיות מגוונות. הדאגות מהתחלפות הקהל מובנות לכל מי שמלווה את הקבוצה שנים ארוכות, וטוב שיש דאגות מהסוג הזה, אבל לדעתי זה רק עניין של זמן שהפועל קטמון ירושלים תהפוך לתופעה ירושלמית מרכזית. |
נערך על ידי - עוגן ק. ב-05/03/2011 18:55:45 |
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 05/03/2011 : 19:22:56
|
האמת שהתופעה שקראנקו ואחרים כאן התחילו לדבר עליה מטרידה מאד. המשותף לכל אוהדי הפועל שפגשתי שהביעו התנגדות נחרצת לדרך של קטמון היה מכנה אחד- כולם היו מזרחים, כולם אוהדים ותיקים מימי רחל אימנו או ילדים של. גם החבר היחיד שלי שמעדיף את סאדר על פנינו אמר לי שהוא מרגיש שקטמון "אשכנזית מדי", וגם הוא לא מחזיק בדרכון פולני. מה יש בה בקטמון שמרחיק את החבר'ה האלו, בשר מבשרנו, עד שיעדיפו את סאסי? |
 |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 05/03/2011 : 19:40:18
|
על מה אתם מדברים?
בימים של לפני קטמון היינו 400 איש ביציע במקרה הטוב, להוציא משחקי שיא. האווירה הייתה דיכאון ורק הציניות שמרה אותנו שפויים, בערך.
מאז, קמה הפועל ירושלים מחדש. הפועל החדשה מושכת קהל חדש, אתם רוצים לשים שלט "מי שלא היה במשחק שבו סאסי/ויקטור/שלום ירקו בו על אוהדים, לא יכול להיכנס"??? כל הקהל, גם אלה שירקו עליהם או נעלו אותם מחוץ לאצטדיון וגם אלה שמכירים את 7 או 9 רק עם אלטשולר על החולצה מבינים שהמטרה היא הפועל ירושלים.
תפסיקו לקנות את השקרים שמאכילים אתכם סאסי, מנדל, גרוסמן וארבל.
...ואני בכלל חושב שצריך יותר סטודנטיות חמודות |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
דני קליין מוצא ספונסרים לסאדר?!  |
|
|
|