פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

דני קליין מוצא ספונסרים לסאדר?!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  דני קליין מוצא ספונסרים לסאדר?!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם דני קליין מוצא ספונסרים לסאדר?! נושא הבא
עמוד: מתוך 6

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 04/03/2011 :  01:05:59  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

באמת אני לא מבין על מה המהומה.
אף אחד לא מנסה לשכנע אותנו להיות אוהדי הפועל כדורסל.
הבירגדה עושה עבודה מעולה בכל הנוגע לקטמון,בין אם במסגרת המשחקים ובכלל בפרוייקטים השונים - יעיד על כך ג'רסי.
גם לי נמאס מהתנהלות הכדורסל, לא אוהב את העובדה שדני נותן להם כספים (על אף העובדה שיש שם גם קשרים משפחתיים), אבל בחייאת שכל אחד יעשה מה שבא לו.
תנו שאפו וכבוד לבריגדה על מה שהם נותנים לקטמון -אם למישהו יש אלטרנטיבה טובה יותר, שיהיה בהצלחה - כרגע אין, והם עושים עבודה מעולה.

חוץ מזה - אפשר לחשוב שהוא מצא ספונסר לבית"ר..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 04/03/2011 :  01:52:51  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מזה שהוא זרק עצם לבן המשפחה שלו אני לא מתרגש, אבל עניינים אחרים בגזרת ההוא שרוצה להיות שימון דווקא מעניינים יותר.
ראיתי אתמול את קופמן מראיין את האיש, והיו שם כמה הפתעות :
דני קליין מתוודה כיצד בתור ילד אוהד הפועל כדורגל בקטמון הוא מקבל סירוב לחתימה מצד אלי בן רימוז' ואיך זה ישפיע על הגישה שלו כלפי אוהדים צעירים. לי אישי עשה טוב לדעת שהאיש הוא לא בית"רי בבסיסו (למרות שהיום הוא חסר כל קשר לבסיס כלשהו).
מעבר לכך, הוא חשף סוף סוף מה הוא חושב על קטמון - גימיק ללא עתיד. במילים שלו, לא משהו שהשתמע מכך. אני יודע שמה שהוא חושב זה מה שהרבה אנשים שמתעסקים ב"ת'כלס" לסוגיו חושבים לגבינו, כי אנחנו לא מדברים ברור וצלול. נכון שאנחנו לא יודעים מה ילד יום ואנחנו מתרכזים בלעשות את העבודה הכי טוב בזמן נתון, אבל החזון שלנו לא ברור למי שאינו 120 הפעילים בתוך סך חברי העמותה.
יותר גרוע - החזון שלנו בתוך עצמנו לא ברור. בלי חזון אי אפשר להמשיך לאורך זמן. הגיע הזמן לפתוח את זה.

נערך על ידי - קראנקו ב-04/03/2011 01:55:59
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 04/03/2011 :  01:57:14  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

מזה שהוא זרק עצם לבן המשפחה שלו אני לא מתרגש, אבל עניינים אחרים בגזרת ההוא שרוצה להיות שימון דווקא מעניינים יותר.
דני קליין מתוודה כיצד בתור ילד אוהד הפועל כדורגל בקטמון הוא מקבל סירוב לחתימה מצד אלי בן רימוז' ואיך זה ישפיע על הגישה שלו כלפי אוהדים צעירים. לי אישי עשה טוב לדעת שהאיש הוא לא בית"רי בבסיסו (למרות שהיום הוא חסר כל קשר לבסיס כלשהו).
מעבר לכך, הוא חשף סוף סוף מה הוא חושב על קטמון - גימיק ללא עתיד. במילים שלו, לא משהו שהשתמע מכך. אני יודע שמה שהוא חושב זה מה שהרבה אנשים שמתעסקים ב"ת'כלס" לסוגיו חושבים לגבינו, כי אנחנו לא מדברים ברור וצלול. נכון שאנחנו לא יודעים מה ילד יום ואנחנו מתרכזים בלעשות את העבודה הכי טוב בזמן נתון, אבל החזון שלנו לא ברור למי שאינו 120 הפעילים בתוך סך חברי העמותה.
יותר גרוע - החזון שלנו בתוך עצמנו לא ברור. בלי חזון אי אפשר להמשיך לאורך זמן. הגיע הזמן לפתוח את זה.

צודק
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 04/03/2011 :  06:00:07  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גימיק ללא עתיד: זה גם מה שאמרו למטומטמים שהלכו להפגין בכיכר תחריר נגד שליט בלתי-פגיע, רב כוח ועצמה, שלרשותו צבא, זרועות ביטחון, מיליארדים, תמיכה מערבית...
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 04/03/2011 :  06:14:40  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עד לא ממזמן הייתי קרוב בדעותיי טוטטאלית לאנשים שכועסים על הכדורסל (בעיקר על דני קליין)-זה השתנה מאד לאור הקיצוניות המוגזמת בדעותיהם.
אבל אי אפשר שלא לקנא במצב של win win situation שלהם.
אם דני קליין מוצא ספונסר לבית"ר זה ההוכחה לדעות עליו.אם הוא מוצא למקורית זה ההוכחה לדעות עליו.ואם הייתה יוצאת הודעה שהוא מצא לקטמון הייתה תגובה קשה "מי אישר קשר עם האיש הזה?" -תכלס אין משהו שיניח את דעתם.

בעיניי זה שהאיש הכל כך לא אהוב עלי -דני קליין, מואיל סוף סוף להכיר בקשר עם מועדון הפועל זה משהו סופר בכיוןן החיובי.זה שהוא עושה את זה דווקא במועדון המקורי כי הוא לא מאמין בפוטנציאל הכלכלי/מקצועי של קטמון-נו ,אני מכיר כמה מתוכנו באופן אישי שקשה להם לראות את העתיד הזה.
אפשר לכעוס ולשנוא על האיש הזה על המון דברים שעשה-אבל לפחות בגיוס כספים הוא מכניס את כולנו בהבנה לכיס הקטן...והוא יודע דבר או שניים על איך היה נראה מועדון הכדורסל מבחינה כלכלית אם היה מסתפק בכספי אוהדים

בכלל הגיע הזמן שניקח פחות קשה כל דבר שעושה גורם כזה או אחר וכל מילה שנאמרת בסכסוך ביננו לבין מקורית.לא לכולם בא לנקוט עמדה ברורה בתסבוכת המשפחתית הזו,וזה מובן.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-04/03/2011 06:40:41
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 04/03/2011 :  06:16:56  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גוסטאבו,

לא מבין מה הבעיה. החזון שלנו הוא לעלות כמה שיותר ליגות, לגייס כמה שיותר כסף ולהביא כמה שיותר אוהדים למגרש.

מה חסר בחזון הזה?

העובדה שיש קבוצה נוספת בשם הפועל המשחקת בעיר ירושלים לא מעלה ולא מורידה. נשמח לאסוף את השם שלה ולגרום לכל האוהדים שלה לעבור לצד שלנו, אבל זה תוצר לוואי של המשך הליכה בדרך שלנו.

ושוב, אין דבר כזה איחוד, יש כיסוי חובות של סאסי.
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 04/03/2011 :  06:51:59  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הצטרפתי לקטמון בתקווה לסלק את הקבלנים.
אם דני קליין יביא ספונסר לסאדר הוא יאריך את היכולת של הקבלנים להשאר בקבוצה. בכך הוא יהפוך ליריב ספורטיבי וצריך להלחם בו ובסאדר.
לעומת זאת אם דני קליין יביא ספונסר שמסוגל לקדם מהלך שבסופו של דבר יגרום לסאסי לעזוב, הרי שזה מבורך מאד. ברגע שהספונסר של קליין יביא לעזיבה של הקבלן אז לא צריך איחוד עם קטמון. אלו שנמצאים בקטמון בגלל הקבלנים פשוט יחזרו הבייתה. אלו שהצטרפו לקטמון בגלל האהבה לקבוצה שמנוהלת על ידי אוהדים ישארו בקטמון בכל מקרה.
החזון שלי הוא קבוצה שהיא השישית בטיבה בארץ בכמות הקהל ובתקציב בליגת העל. בעלים רגילים כמו לוזון, ארקדי, טביב ושאר הנשמות הטהורות שמנהלות כדורגל בארץ. הם כולם די אנשים נוראים, אבל לא כמו סאסי. רק לא סאסי. יגיע מי שיגיע, יחד עם קליין ואני מקווה שרוב האוהדים של קטמון יחזרו הבייתה.

במקביל תהיה קבוצת אוהדים חובבנית בליגה א' שמנוהלת על ידי אוהדים ועם תקציב שמתאים לליגה א'.

אני אוהד את שתי הקבוצות, אבל ברור שהקבוצה שלי תהיה הפועל ירושלים כפי שתמיד הייתה.
אם דני קליין יביא להליכת סאסי הבייתה, זה בדיוק מה שתמיד רצינו. ויפה שעה אחת קודם.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 04/03/2011 :  09:15:37  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אוקראקו,
אין שום דרך היום לגבש הסכמה על חזון ארוך טווח, וטוב שכך.
יש כל כך הרבה סצנריו עתידיים שאי אפשר לחזות מראש, שכל אחד מהם יעמיד אותנו בפני דילמות שונות לגמרי. לכן סביר להניח שכל חזון שהיינו מגבשים (לו היינו מסוגלים להסכים על משהו) לא יהיה רלבנטי ברגע האמת.
תראה איזה זרם תגובות יוצר פה כל טרול עלוב ותבין כמה אנחנו רחוקים מקונצנזוס על העתיד. זה מתחיל מאיש חכם שלא מצליח להתאפק ופורץ את הסכר לזרם של דעות ממוחזרות ששוב מראות כמה כל אחד מאיתנו מקובע בדעות הידועות שלו.
אבל אני מאמין שכשיגיע הרגע שבו נצטרך לקבל הכרעות אמיתיות, נוכל להחליט על דרך משותפת בהתאם לנסיבות. כמו שעשינו עד היום.
עד אז, הדרך שלנו היא די ברורה. אנחנו צריכים לעלות ליגות, לגייס מספיק כסף, להביא עוד אוהדים,ילדים, משפחות. ולהנות מכל רגע בדרך המופלאה הזאת.
אה, ואני לא מתרגש מכל מה שכל מיני חסרי כבוד למקצוע שלהם, כמו ארבל ושרף פולטים מתוך בורות. אין לזה השפעה על אף אחד ועל שום דבר. אפשר להרגיע.
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 04/03/2011 :  11:10:57  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

מסכים מאד צריך חזון
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 04/03/2011 :  11:26:14  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

מזה שהוא זרק עצם לבן המשפחה שלו אני לא מתרגש

יש קשר משפחתי בינו לבין עמוס סאסי?

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

לפחות בגיוס כספים הוא מכניס את כולנו בהבנה לכיס הקטן...והוא יודע דבר או שניים על איך היה נראה מועדון הכדורסל מבחינה כלכלית אם היה מסתפק בכספי אוהדים

אני חושב שלאור זה שבליגה ב' הקבוצה שלנו הצליחה לגייס כמות די מרשימה של ספונסרים, אנחנו במצב טוב בפני עצמנו בתחום הזה.
עבור לתחילת הדף

אנדראס גורסקי אנדראס גורסקי מנותק

108 הודעות

נשלח - 04/03/2011 :  11:56:31  הצג פרופיל שלח ל- אנדראס גורסקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Off Air

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

מזה שהוא זרק עצם לבן המשפחה שלו אני לא מתרגש

יש קשר משפחתי בינו לבין עמוס סאסי?

לפחות על פי הכתבה הזו - http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/218/204.html
דני קליין הוא גיסו של עמוס סאסי
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 04/03/2011 :  12:27:25  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חזום חזום

גוסטאבו,

לא מבין מה הבעיה. החזון שלנו הוא לעלות כמה שיותר ליגות, לגייס כמה שיותר כסף ולהביא כמה שיותר אוהדים למגרש.

מה חסר בחזון הזה?

העובדה שיש קבוצה נוספת בשם הפועל המשחקת בעיר ירושלים לא מעלה ולא מורידה. נשמח לאסוף את השם שלה ולגרום לכל האוהדים שלה לעבור לצד שלנו, אבל זה תוצר לוואי של המשך הליכה בדרך שלנו.

ושוב, אין דבר כזה איחוד, יש כיסוי חובות של סאסי.

מה חסר ?
1. שכולם יכירו אותו. חזון זה לא סוד.
2. אם אין כוונה לאיחוד עתידי, אין טעם לפחות עבורי.
אם בנינו את הפרוייקט הזה כדי שתהיה הפועל אשכנזית והפועל מזרחית (זה אמנם שד אך לפעמים יש שדים אדומים, כיום זה המצב),ואולי אולי על הדרך תהיה תופעת לוואי של כיסוי חובות אז נכשלנו לטעמי.

חזום, החזון שלך הוא בדיוק הבעיה.הוא החזון שלך.
הפועל קטמון ירושלים לא מוצאת את הפנאי והנכונות להגיב בנושאים הללו, ותגובות ציניות ומרירות זה הכי גרוע בעולם, אפילו יותר גרוע מאין תגובה.
אני לא כאן בשביל איחוד "על הדרך". גם לא שי אהרון ועוד רבים.
אפילו בתוך ה 120 איש הפעילים יש חילוקי דעות מהותיים. אני מבחינתי כבר לא יכול לחיות עם זה.

עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 04/03/2011 :  13:05:39  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גוסטאבו,

למה אתה חושב שהחזון הזה נשמר בסוד? מה בו סודי? יש איזשהי אלטרנטיבה לחזון הזה בכלל?

מה זאת אומרת "אין כוונה לאיחוד עתידי"? יש לי הרבה כוונות לעשות את בר רפאלי קצת אחרי שאני יושב לארוחת ערב עם וורן באפט. אבל זה לא יקרה. אני חושב ששנינו מבינים שאיחוד משמעותו אחת, אנחנו מוציאים מכיסנו, או מגייסים ספונסרים או שילוב של השניים, 3.5 מיליון ש"ח ומעבירים אותם לידיו האמונות והישרות של יוסי סאסי.

אני יודע שאני לא אתמוך בפיתרון כזה ודי בטוח שגם אתה לא, אז בהחלט יש לשנינו כוונה לאיחוד עתידי, אבל אין סיכוי שהוא יקרה. פירוק של סאדר (שאז אין עם מה להתאחד) או כיסוי החובות של סאסי, אלה שתי האופציות.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 04/03/2011 :  16:09:35  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קראנקו, אני ממש לא מבין אותך, וגם לא את העיתוי.
אני תמכתי באיחוד עם סאסי על פי ההצעה הממש-נדיבה והגיונית שנתנו לו. הוא דחה אותה, ופתח במלחמה חזיתית נגדנו (שאגב, הועילה לקבוצתו ולקומץ אוהדיה).
מכאן הסקתי כמה מסקנות:
א. אני רוצה איחוד וסאסי לא
ב. אני רוצה איחוד ואוהדי סאדר לא (הם אפילו לא צייצו!)
ג. הזמן והאנרגיה שהוצאנו על דיונים בנושא האיחוד גרמו לנו נזק והסחת דעת
ד. הזמן והאנרגיה שאנחנו מוציאים עכשו גורמים לנו נזק והסחת דעת
ה. לכן אני מקדיש את כל מרצי, זמני, והאנרגיה שלי המוקדשים להפועל ירושלים לחיזוק הקבוצה, לעידודה, לטיפוחה, להגנה עליה
ו. לכן אני מסרב לדיונים תיאורטיים על איחוד, איזה מין איחוד, באיזה מחיר, וכמה לרצות אותו
ז. לכן אני אדון בזה אם וכאשר מי שדחה את הצעתנו בסאדר יציע לנו הצעה משלו
ח. ועד אז - יאללה הפועל!

נערך על ידי - amos ב-04/03/2011 16:15:23
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 04/03/2011 :  16:35:28  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מבחינתי סוגר את חלקי בדיון הזה, בתחושה שלא מיציתי אך בהבנה שאם אמשיך אולי יעלה הנזק על התועלת.
ואסיים בברכת יאללה הפועל.

נערך על ידי - קראנקו ב-04/03/2011 16:35:57
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם דני קליין מוצא ספונסרים לסאדר?! נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07