משתמש |
היי אני חדש כאן שלום לכולכם  |
שלמה מזרחי
46 הודעות |
נשלח - 15/02/2011 : 13:26:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי daniels
מוות לאוהדי בית"ר!!!! אי אפשר לאהוד את בית"ר ואת קטמון ביחד!!
אצלי זה אפשרי מסיבה אחת, הנציגות העירונית, אני רוצה שהנציגות שלה יצליחו, ומי שיכול מה טוב. ברור שאני שמחתי שהפועל ירושלים החזיקה את גביע היול"ב.
בשביל מה עושים הפרדה בין קבוצות שיכולות לייצג את העיר ויכולות לתרום ולתת לה.? |
עדיף CCD מOCD!!! |
 |
|
שלמה מזרחי
46 הודעות |
נשלח - 15/02/2011 : 13:36:00
|
וחוץ מזה רציתי שגם תדעו אם תהיתם למה אני אוהד את הירושלמיות.
לפני שהתחלתי ממש להתעניין בכדורגל, הייתי רואה לעיתים במקרה משחק השבוע, ובו ראיתי שגם ביתר וגם הפועל ירושלים ביחד נועלות את הטבלה. ובכדורסל לפני שהפועל ירושלים עלתה ליגה, ראיתי את מכבי בית"ר והפועל ירושלים, בליגה הארצית. ואצל הבנות אני רואה טוב מאוד מה קורה עם אס"א.
ראיתי שלכל הירושלמיות, לא מצליח להם. רציתי שגם לעיר הזאת תהיה הצלחה, לא משנה לי ממני, וככל שיהיו לה יותר נציגות, כן ירבו.
באליפות הראשונה של בית"ר ירושלים החלום שלי התגשם שקבוצה ירושלמית לקחה אליפות, מצידי שזאת היתה גם הפועל, לא משנה לי מי. במקרה ההוא זאת היתה בית"ר. ואותו דבר בכדורסל, זאת הפועל ירושלים שמצליחה, מיצידי שהיתה כל אחת אחרת מהעיר.
בתקופה הזאת הפסיק ללכת להם לבית"ר בכדורגל, הפסידו לסכנין. ולהפועל בכדורסל, הפסידו לחולון.
לפחות הולך להפועל ירושלים בכדורגל, וגם להפועל קטמון ירושלים. המטרה שלי שכולם יצליחו. מגיע גם לעיר הזאת להצליח, לא משנה לי מי היא הנציגה.
פעם אחד השדרים גם אמר שלקבוצות הירושלמיות גם לא בדיוק הולך, כלומר הוא ראה מה שאני ראיתי, וזאת הסיבה שלי שאני אוהד את כל הירושלמיות. |
עדיף CCD מOCD!!! |
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 15/02/2011 : 15:38:23
|
אין ספק, שלמה, אתה הטרול הכי חביב שקיבלנו מאז שנוסד הפורום הזה... אתה מעיין של חיבה ירושלמית אסלית, לנפש זכה וטהורה שכמוך מגיע לפחות פרס יקיר העיר אם לא איזה הדלקת משואה חגיגית ביום העצמאות. |
 |
|
שלמה מזרחי
46 הודעות |
נשלח - 15/02/2011 : 15:40:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
אין ספק, שלמה, אתה הטרול הכי חביב שקיבלנו מאז שנוסד הפורום הזה... אתה מעיין של חיבה ירושלמית אסלית, לנפש זכה וטהורה שכמוך מגיע לפחות פרס יקיר העיר אם לא איזה הדלקת משואה חגיגית ביום העצמאות.
תודה |
עדיף CCD מOCD!!! |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 16/02/2011 : 06:48:41
|
אולי נעשה מבצע - טרול החודש! הפרס כרטיס למשחק הבית הבא
|
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 16/02/2011 : 08:14:47
|
זאת בעיה, זה יכריח את הטרול להיחשפ בזהותו האמיתית. ואז הוא כבר לא יהיה טרול מושלם |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 16/02/2011 : 14:04:06
|
ברור שהאיש מסתלבט על כולנו, ובצדק. העצבים שלנו פתוחים ואנחנו נגישים מאוד לכל פרובוקציה. לגופו של עניין, מותר לכל אחד לאהוד אפילו מאה קבוצות. אני עצמי אוהד שרוף של שלוש קבוצות: קטמון, וסטהאם-יוניטד וברצלונה ואוהד מתון של קבוצת רבות אחרות: מכבי חיפה, בני-יהודה, מכבי יפו, ארסנל, פולהאם, שטוטגרט. אבל בפורום הזה בדרך כלל ברור לכולם-גם לי, שקטמון מעל כולם.
|
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 16/02/2011 : 14:35:59
|
ברור שאפשר לאהוד כמה קבוצות, אבל לא כשהן מתחרות זו בזו, בין אם מבחינה מקצועית (באותה ליגה) או מבחינת יריבות אחרת (עירונית למשל). הרי אין אוהד אברטון שישמח שליברפול מצליחה באירופה למשל, כמו שאין אוהד הפועל ירושלים בכדורסל שאינו רוצה בנפילתה של מכבי תל-אביב מול כל יריבה.
|
 |
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 16/02/2011 : 17:48:03
|
טרול או לא טרול, להיות קבוצת מחמד של כל מיני ,זה פחד גדול מאד.
|
 |
|
נער קאזו
124 הודעות |
נשלח - 16/02/2011 : 23:46:36
|
אז מה שלמה רואים אותך בשישי בטדי תבוא כך לשבת איתנו לראות תקבוצה שאתה אוהב בא תמסביב ולהבין במה מדובר???
|
על תגידו יום יבוא תביאו את היום |
 |
|
שלמה מזרחי
46 הודעות |
נשלח - 17/02/2011 : 11:40:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
ברור שהאיש מסתלבט על כולנו, ובצדק. העצבים שלנו פתוחים ואנחנו נגישים מאוד לכל פרובוקציה. לגופו של עניין, מותר לכל אחד לאהוד אפילו מאה קבוצות. אני עצמי אוהד שרוף של שלוש קבוצות: קטמון, וסטהאם-יוניטד וברצלונה ואוהד מתון של קבוצת רבות אחרות: מכבי חיפה, בני-יהודה, מכבי יפו, ארסנל, פולהאם, שטוטגרט. אבל בפורום הזה בדרך כלל ברור לכולם-גם לי, שקטמון מעל כולם.
אתה החלטת שאני מסטלבת, אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה. אין לי אינטרס להסטלבט. אני אוהד את הירושלמיות בלי קשר ליריבות. |
עדיף CCD מOCD!!! |
 |
|
שלמה מזרחי
46 הודעות |
נשלח - 17/02/2011 : 11:42:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי נער קאזו
אז מה שלמה רואים אותך בשישי בטדי תבוא כך לשבת איתנו לראות תקבוצה שאתה אוהב בא תמסביב ולהבין במה מדובר???
אני תושב גבעתיים, ויהיה לי קשה להגיע לטדי, אשמח לבוא למשחקי קטמון באם יהיו באיזור גבעתיים. |
עדיף CCD מOCD!!! |
 |
|
שלמה מזרחי
46 הודעות |
נשלח - 17/02/2011 : 11:46:07
|
ולtampopo וחיים ברעם ואמיר גולה וamos תגובתכם לא מענינות אותי.
ולרגל מעץ עובדה שאני יכול להיות אוהד שלהם, ממילא אני עוקב אחרי המשחקים מהבית. אינני מגיע למגרשים ששם זה יהיה הרבה יותר קשה כי הם מתחרות זו בזו. |
עדיף CCD מOCD!!! |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 17/02/2011 : 11:50:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלמה מזרחי ולרגל מעץ עובדה שאני יכול להיות אוהד שלהם, ממילא אני עוקב אחרי המשחקים מהבית. אינני מגיע למגרשים ששם זה יהיה הרבה יותר קשה כי הם מתחרות זו בזו.
אני עניתי לחיים, שניסה לדבר לענין, לא לך. אתה את שלך כבר עשית כשגררת את האשכול הזה לחמישה עמודים, אם כי היו טובים ממך בעבר, שהגיעו הרבה יותר מהר להרבה יותר עמודים. |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 17/02/2011 : 15:01:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלמה מזרחי ולרגל מעץ עובדה שאני יכול להיות אוהד שלהם, ממילא אני עוקב אחרי המשחקים מהבית. אינני מגיע למגרשים ששם זה יהיה הרבה יותר קשה כי הם מתחרות זו בזו.
אני עניתי לחיים, שניסה לדבר לענין, לא לך. אתה את שלך כבר עשית כשגררת את האשכול הזה לחמישה עמודים, אם כי היו טובים ממך בעבר, שהגיעו הרבה יותר מהר להרבה יותר עמודים.
האם גולה מאושר או שאיך קראו לו הוא אלוף הטרולים? |
I am City till I cry |
 |
|
היי אני חדש כאן שלום לכולכם  |
|
|
|