פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

היי אני חדש כאן שלום לכולכם

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  היי אני חדש כאן שלום לכולכם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם היי אני חדש כאן שלום לכולכם נושא הבא
עמוד: מתוך 6

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 14/02/2011 :  20:03:30  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני דווקא חושב שזה המאמן המוכשר שלומי עמר. אחרי שהבטיח להמונים שקבוצות ביוון ובקפריסין מעוניינות בשורותיו הוא החליט לחתום על חוזה ענק בצפרירים חולון. כן, ההיא של ליאון פנסו.

אז שלומי, שנאמר, משלומי ועד שלמה לא היה כשלומי, שיהיה לך בהצלחה. אני מקווה שתצליח להיות סמרטוט של שטרן חלובה כמו שהיית של ויקטור.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 14/02/2011 :  21:35:53  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלמה מזרחי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

לדעתי שלמה מזרחי זה אחד מאנשי גבעת זאב שגורם לאנשים להיות מרותקים לנושא פה במקום להתרכז במשחק המוקש ביום שישי אולי עמי ועקנין?

תתפלא המשחק ביום שישי חשוב פי מיליון מאשר השירשור הזה.

ממש לא!
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 14/02/2011 :  21:39:25  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
24 שעות ורק 4 עמודים? אכזבה.
פעם טרול היה טרול.

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 14/02/2011 :  22:44:24  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אני שמח להצטרף לפורום הזה, כאוהד גם של הפועל קטמון ירושלים כחלק מכל הקבוצות הירושלמיות אותם אני אוהד בכל ענפי הספורט הקיימים, ביניהם גם כדורגל. אני אוהד בכדורגל את בית"ר והפועל ירושלים, ובכדורסל את הפועל ירושלים.

עכשיו יש לי קבוצה חדשה לאהוד, והבנתי שנוסדתם שנה שעברה. תמשיכו ככה בדרך הנכונה. החלום שלי לראות בליגת העל 3 קבוצות ירושלמיות. בית"ר הפועל וקטמון.

שלום שלמה וברוך הבא לפורום. האהבה שאתה רוכש לעיר ירושלים והמושגים שאתה רוכש בפורום מעוררים השראה. אבל הייתי רוצה לשאול: איפה אתה עומד בעניין מכבי ירושלים כדורסל? פשוט כי הזכרת רק את הפועל, ודווקא מכבי - של ג'ו דאוסן, אסף ברנע, אמנון שנק, אבנר סבן, טרי פייר ועוד רבים ומעולים - דווקא היא קרובה ללבי.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 14/02/2011 :  23:10:21  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עזוב אותך אושיק בן עטר עכשיו, ביום חג שכזה כולנו הפועל חולון!
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 14/02/2011 :  23:11:51  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

אני שמח להצטרף לפורום הזה, כאוהד גם של הפועל קטמון ירושלים כחלק מכל הקבוצות הירושלמיות אותם אני אוהד בכל ענפי הספורט הקיימים, ביניהם גם כדורגל. אני אוהד בכדורגל את בית"ר והפועל ירושלים, ובכדורסל את הפועל ירושלים.

עכשיו יש לי קבוצה חדשה לאהוד, והבנתי שנוסדתם שנה שעברה. תמשיכו ככה בדרך הנכונה. החלום שלי לראות בליגת העל 3 קבוצות ירושלמיות. בית"ר הפועל וקטמון.

שלום שלמה וברוך הבא לפורום. האהבה שאתה רוכש לעיר ירושלים והמושגים שאתה רוכש בפורום מעוררים השראה. אבל הייתי רוצה לשאול: איפה אתה עומד בעניין מכבי ירושלים כדורסל? פשוט כי הזכרת רק את הפועל, ודווקא מכבי - של ג'ו דאוסן, אסף ברנע, אמנון שנק, אבנר סבן, טרי פייר ועוד רבים ומעולים - דווקא היא קרובה ללבי.

ומה עם מנקה הפרקט המקצועי ביותר בתולדות הענף?
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 14/02/2011 :  23:15:59  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלומי ומחאיי,
איך שכחתם את מוטי לוי וג'רי סיימון.

בכל מקרה, אבנר סבן
אושיק בן עטר
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 14/02/2011 :  23:22:56  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

עזוב אותך אושיק בן עטר עכשיו, ביום חג שכזה כולנו הפועל חולון!

משתמש שטוען שהוא שונא בית"ר מעודד את חולון, מרגש. כה לחי! כולנו בית"ר!

נערך על ידי - קובקוב ב-14/02/2011 23:23:51
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 14/02/2011 :  23:25:24  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

זה שהמגב שלו תלוי עד היום בהיכל התהילה של מכבי ירושלים ויצא בדארפט לנגב את הפרקט במדיסון סקוור גארדן?
עבור לתחילת הדף

שלמה מזרחי שלמה מזרחי מנותק

46 הודעות

נשלח - 15/02/2011 :  01:02:05  הצג פרופיל  שלח ל-שלמה מזרחי הודעת ICQ שלח ל- שלמה מזרחי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

ברור שאני אוהד גם אותם. כשהם היו בליגה הבכירה יכולתי לעקוב אחריהם, היום אינני יודע היכן הם משחקים.

עדיף CCD מOCD!!!
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 15/02/2011 :  02:02:23  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

ברור שאני אוהד גם אותם. כשהם היו בליגה הבכירה יכולתי לעקוב אחריהם, היום אינני יודע היכן הם משחקים.

תגיד אחי, מה עם ענת דרייגור ואס"א ירושלים? אתה עוכב גם אחרי דורון שפע ומ.ס מטה יהודה?
עבור לתחילת הדף

470 הודעות

נשלח - 15/02/2011 :  02:47:13  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

ציטוט:

זה שהמגב שלו תלוי עד היום בהיכל התהילה של מכבי ירושלים ויצא בדארפט לנגב את הפרקט במדיסון סקוור גארדן?

וכולם אוכלים את הלוקש הזה שעמרי כספי הוא הישראלי הראשון בנ.ב.א, רצח אופי מה שעשו לו.
עבור לתחילת הדף

470 הודעות

נשלח - 15/02/2011 :  02:51:31  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ומה לגבי הפועל ירושלים בשחייה? האם גם אתה מתרגש בכל פעם מחדש משידוריו של משה גרטל (יש קשר למתשמש?)? גם אתה מעריץ נלהב של מיקי חליקה?
עבור לתחילת הדף

daniels daniels מנותק

49 הודעות

נשלח - 15/02/2011 :  07:26:48  הצג פרופיל שלח ל- daniels הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מוות לאוהדי בית"ר!!!!
אי אפשר לאהוד את בית"ר ואת קטמון ביחד!!

זה לא מספיק שאנחנו עושים כמיטב יכולתנו, לפעמים עלינו לעשות את מה שנדרש.
- וינסטון צ'רצ'יל
עבור לתחילת הדף

שלמה מזרחי שלמה מזרחי מנותק

46 הודעות

נשלח - 15/02/2011 :  13:24:05  הצג פרופיל  שלח ל-שלמה מזרחי הודעת ICQ שלח ל- שלמה מזרחי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

תגיד אחי, מה עם ענת דרייגור ואס"א ירושלים? אתה עוכב גם אחרי דורון שפע ומ.ס מטה יהודה?

כן גם אחרי המשחקים של אס"א ירושלים בבנות הייתי עוקב, אבל מה לעשות, בכל עונה שהם עולות, אז אחרי שנה או שנתיים הם יורדות, זה גם מבאס אותי.

עדיף CCD מOCD!!!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם היי אני חדש כאן שלום לכולכם נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07