פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

היי אני חדש כאן שלום לכולכם

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  היי אני חדש כאן שלום לכולכם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם היי אני חדש כאן שלום לכולכם נושא הבא
עמוד: מתוך 6

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 17/02/2011 :  23:37:37  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלמה מזרחי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי נער קאזו

אז מה שלמה רואים אותך בשישי בטדי תבוא כך לשבת איתנו לראות תקבוצה שאתה אוהב בא תמסביב ולהבין במה מדובר???

אני תושב גבעתיים, ויהיה לי קשה להגיע לטדי, אשמח לבוא למשחקי קטמון באם יהיו באיזור גבעתיים.

דווקא יש לנו אוהד מגבעתיים בפורום - דוד קיפוד! אולי הוא נוסע. אם תעלה מולי אתן לך את המספר שלו. חשוב שתבוא, אומרים שאין לנו מספיק מזרחים ביציע.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 17/02/2011 :  23:45:55  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

[/quote]
אני תושב גבעתיים, ויהיה לי קשה להגיע לטדי, אשמח לבוא למשחקי קטמון באם יהיו באיזור גבעתיים.
[/quote]
דווקא יש לנו אוהד מגבעתיים בפורום - דוד קיפוד! אולי הוא נוסע. אם תעלה מולי אתן לך את המספר שלו. חשוב שתבוא, אומרים שאין לנו מספיק מזרחים ביציע.
[/quote]
שבת הבאה אני ותותי נוסעים למשחק במבשרת. תושבי גבעתיים/רמת גן/בני ברק והסביבה מוזמנים לטרמפ.
עבור לתחילת הדף

שלמה מזרחי שלמה מזרחי מנותק

46 הודעות

נשלח - 20/02/2011 :  13:30:50  הצג פרופיל  שלח ל-שלמה מזרחי הודעת ICQ שלח ל- שלמה מזרחי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלמה מזרחי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי נער קאזו

אז מה שלמה רואים אותך בשישי בטדי תבוא כך לשבת איתנו לראות תקבוצה שאתה אוהב בא תמסביב ולהבין במה מדובר???

יש מצב שהם ישחקו באיזור גבעתיים? אם הם היו משחקים במגרש כמו המכתש, וביום חול, יש מצב שהייתי בא.

עדיף CCD מOCD!!!
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 20/02/2011 :  14:29:10  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה ששלמה מנסה לאמר זה משהוא כמו: "אם קטמון היו משחקים במכתש ביום חול, בחודש זוגי, בליל ירח מלא, בתלבושת ורודה עם נצנצים, עם כדור טניס וחוקים של רוגבי, יש מצב טוב שהייתי מגיע!"
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 20/02/2011 :  15:35:46  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר תמיד לנסות לארגן איזה משחק בסלון של משפחת מזרחי בגבעתיים
(יש מצב שזה יהיה יותר סביר מהאיצטדיון בגבעת רם)
יש למישהו את מספר הטלפון של אלעתיקה יו"ר הפועל רהט לסגור איתו על מיקום המשחק?
ותיק?
עבור לתחילת הדף

46 הודעות

נשלח - 20/02/2011 :  17:56:52  הצג פרופיל  שלח ל-שלמה מזרחי הודעת ICQ שלח ל- שלמה מזרחי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

מה ששלמה מנסה לאמר זה משהוא כמו: "אם קטמון היו משחקים במכתש ביום חול, בחודש זוגי, בליל ירח מלא, בתלבושת ורודה עם נצנצים, עם כדור טניס וחוקים של רוגבי, יש מצב טוב שהייתי מגיע!"

התחלת נכון, להמשיך אינך יודע. נכון שישחקו במכתש וביום חול. כל השאר זה כבר דברים שאני לא כתבתי. ירח מלא זה דבר יפה בפני עצמו, לא קשור למשחק. נצנצים רק אם הם יעלו ליגה אז בחגיגות העליה שלהם זה דווקא יכול מאוד להיות נחמד. ונראה לך שתלבושת ורודה תעשה להם מזל יותר טוב?

עדיף CCD מOCD!!!
עבור לתחילת הדף

46 הודעות

נשלח - 20/02/2011 :  17:58:28  הצג פרופיל  שלח ל-שלמה מזרחי הודעת ICQ שלח ל- שלמה מזרחי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

אפשר תמיד לנסות לארגן איזה משחק בסלון של משפחת מזרחי בגבעתיים
(יש מצב שזה יהיה יותר סביר מהאיצטדיון בגבעת רם)
יש למישהו את מספר הטלפון של אלעתיקה יו"ר הפועל רהט לסגור איתו על מיקום המשחק?
ותיק?

אני מסתפק בהחלט שישדרו את המשחק בטלוויזיה באחד מערוצי הספורט.

עדיף CCD מOCD!!!
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 20/02/2011 :  18:33:12  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בטרול עקבי ועקשן עסקינן..
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם היי אני חדש כאן שלום לכולכם נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07