פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל - גבעת זאב

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל - גבעת זאב
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל - גבעת זאב נושא הבא
עמוד: מתוך 7

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 19/02/2011 :  23:24:01  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גיא ברוכים

עם כל הכבוד השחקן הכי פחות טוב על המגרש אתמול היה כפיר הוא שיחק איטי ובלי שום טכניקה היה לו מלא מצבים והוא היה חסר ביטחון ללא כל ההחמצות שלו ואם היה שם מישהו אחר היה לפחות 6-1

ממש לא מסכים איתך! לדעתי כפיר לא מוערך מספיק. זה נכון שהיו לו אתמול כמה החמצות, אבל שתיים מהן פגעו בקורה. לבנאדם יש 16(!) גולים ב-19 משחקי ליגה +1 בגביע. הוא יחסית שחקן איתי אבל עם ראיית משחק מעולה. לא סתם היו לו אתמול המון מצבים. הוא פשוט יודע להיות במקום הנכון בזמן הנכון. גם את זה צריך לדעת לעשות והוא עושה את זה מעולה. ולגבי הטכניקה, תיזכר בגול שלו מב"ש שהוא עבר חצי הגנה על מטר.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

עילי עילי מנותק

139 הודעות

נשלח - 19/02/2011 :  23:26:44  הצג פרופיל שלח ל- עילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יחיא צריך לפתוח במקומו של וורנר, אני באמת לא מבין את ההחלטה של ליאור לעשות הפוך.
כפיר מלול צריך להתעורר השאננות שלו הורגת אותנו. הוא כל כך שאנן ואדיש שאפילו לצאת מנבדל קשה לו.
אזרזר, עדי, אבולעפיה טובים אבל מעל כולם זה ארטום, פשוט בלם ענק, יכול בכיף להגיע לליגות גבוהות יותר.
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 19/02/2011 :  23:29:09  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם גלעד, טוב שמחמיץ במשחקים כאלו העיקר שברגע האמת ישים.
בנוסף אני רוצה לציין את שובו של דודו חודדה לדשא של טדי!
חודדה! חודדה!
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 20/02/2011 :  00:33:41  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עילי

יחיא צריך לפתוח במקומו של וורנר, אני באמת לא מבין את ההחלטה של ליאור לעשות הפוך.
כפיר מלול צריך להתעורר השאננות שלו הורגת אותנו. הוא כל כך שאנן ואדיש שאפילו לצאת מנבדל קשה לו.
אזרזר, עדי, אבולעפיה טובים אבל מעל כולם זה ארטום, פשוט בלם ענק, יכול בכיף להגיע לליגות גבוהות יותר.

אני באמת לא מבין את העצבים על כפיר.. כמו שכתבו כאן - 16 גולים, ולא נשכח שהוא העלה אותנו ליגה בעונה שעברה במשחק עלייה...
הוא מאוד אוהב את הקבוצה, ואנחנו לא מחזירים לו מספיק - הוא מחורר רשתות, הוא נהנה וכן - הוא מחטיא - אל תשכחו שמדובר בליגה ב'.

כפיר לא צעיר והוא הצליח להשתנות מאוד מהעונה הראשונה, וגם מתחילת העונה הנוכחית.
ליאור אמר לו שהוא לאבתכניות להרכב ומאז הוא לא מפסיק להבקיע - אז תנו לו קרדיט.

מעבר לזה, אני לא מת על וורנר ואמרתי את זה לא פעם - אבל עם כל הכבוד, אי אפשר להוריד אותו לספסל אחרי שלושה גולים בשלושת המשחקים האחרונים.

כן הייתי שמח אם ליאור היה מוציא את כפיר דקה 65-70 ומעלה את חזי או את זוזוט שינסו להוכיח - אבל גם אמרו לי שכפיר היה מתעצבן מזה - יהיו כאלה שיגידו שייתעצבן, אבל אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו את זה.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 20/02/2011 :  00:38:20  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ושכחתי, אין על מרציאנו. פשוט תענוג לראות אותו נלחם על כל כדור, ומאושר מכל גול - בין אם שלא ובין אם לא, לדעתי - אחד השחקנים עם הכי הרבה לב במגרש שהכי מחובר למועדון - להוציא את הסמלים כמובן..
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 20/02/2011 :  08:01:39  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מהמשחק הזה אי-אפשר להסיק מסקנות לגבי אף אחד.
קורה שיש משחקים חלשים.
המסקנה שכן אפשר להסיק היא ששי אהרון חייב לחזור להיות חלוץ. מאז שהוא הלך אחורה, ממוצע השערים שלנו ירד דרסטית (נכון, שיחקנו מול קבוצות לא רעות בכלל, אבל עדיין) והקבוצה פחות מסוכנת.
וחוצמזה, ניצן גולן תמיד היה קסיאס?

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 20/02/2011 :  08:11:36  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפיר מלול מלך השערים של הליגה בינתיים, והעלה אותנו ליגה שנה שעברה. לכבוש צמד במשחק העלייה כמו שהוא התפתח, לא כל שחקן מסוגל. איתמר יחיא לא סתם פותח, כמעט חצי עונה הוא היה בהרכב ולא סיפק את הסחורה. לעומתו אורי וורנר נכנס להרכב, ומאז לא מפסיק לכבוש ולבשל. אורי פשוט ענק בתקופה האחרונה, ואין סיבה לא לתת לו את ההרכב

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 20/02/2011 :  08:29:27  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי שאומר, או רומז, או מדמיין שכפיר לא טכני, חייב, אבל חייב להפנים שהמושג שלו עצמו בכדורגל קלוש עד לא קיים. מה, אתם רציניים?? נדפק לכם השכל לגמרי לדעתי..
הרצון הבלתי מוסבר כל הזמן לבקר ולמצוא משהו קצת פחות טוב להגיד, מעביר אנשים על דעתם. אני פוחד לחשוב מה היה קורה אם באמת נהיה לא טובים מתישהו, וזה יקרה. כפיר לא היה משהו אתמול אבל הוא עדיין יותר טכני מ 90% משחקני הקבוצה. והוא מלך שערים שמחפש לפרגן! אתם קולטים? אבל מישהו חייב למצוא סיבות מהתחת למה ליאור לא מוציא אותו..
ותעשו לי טובה, מתי ליאור ייתן לשחקנים שפחות משחקים להרגיש חלק? המשחק התנהל על מי מנוחות ולא היתה סכנה ממשית שלא ננצח. שאננות היא לעיתים גם מנת חלקנו. ולא קרה כלום. מאז הפציעות של עוז ושרון סבג, מדד היצירתיות בקבוצה ירד פלאים. רק שי וכפיר, ואולי קצת ציון באמת יצירתיים. כל השאר נלחמים, מחוייבים ומנצחים בכל זאת. ולכם יש עודף זמן בכדי להתלונן.
איתמר לא בהרכב מלא זמן ואנחנו לא מפסיקים לנצח. איפה הבעיה?? איפה? אורי הועדף על פניו והיה נפלא. תפסיקו בכח, זה ממש נמאס כבר.
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 20/02/2011 :  09:30:16  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איתמר שחקן טוב אבל האמת שמאהר ואורי יותר טובים , וטוב שיש בעיות חיוביות כאלו.{ וזה עוד בלי עוז שנפצע} יש סגל טוב וכל מי שמשחק אפשר לשאול על אלו שיושבים. גולה? יניב? גוני? איתמר? חוגה? אוחיון? זוזוט? אחלה בעיות לא?
עבור לתחילת הדף

אנדראס גורסקי אנדראס גורסקי מנותק

108 הודעות

נשלח - 20/02/2011 :  09:47:14  הצג פרופיל שלח ל- אנדראס גורסקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבר מהעבודה בא לפני שבועיים למשחק הראשון שלו עם אחד הילדים, אחרי מסע שכנועים שלי (או במילים אחרות כדי שאני אפסיק להציק לו). ביום שישי הוא כבר בא עם שלושת הילדים, והביא גם את אחיו ומשפחתו. הבוקר שמעתי אותו בפינת הקפה משכנע חבר שלישי (שלא היה מעולם במשחק בארץ) שהוא חייב לבוא למשחק של קטמון.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 20/02/2011 :  10:43:56  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אסי טובי

. תפסיקו בכח, זה ממש נמאס כבר.

מסכים. שחקן שתפס משחק פחות טוב זה לגיטימי, בייחוד אם הקבוצה ניצחה והוא עצמו לא זילזל וכן ניסה.
מעבר לכך, להגיד על כפיר לא טכני זו כסילות.
שימשיך ככה, הוא עוד יבקיע בליגה הלאומית במדי הפועל ירושלים המאוחדת.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 20/02/2011 :  11:54:57  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר להגיד על כפיר שהוא לא הכי זריז, שהוא נתקע יותר מדי באופסייד, ושהוא מחטיא הרבה. אבל להגיד שהוא לא טכני זו שטות. לכפיר יש המון כדורגל, ומשחק מצוין על שטח קטן, והתמצאות מעולה ברחבה, וביום ששי הוא פשוט היה ביום לא טוב. קורה. אבל לא סתם הוא מלך השערים של הפועל קטמון בכל הזמנים (בשני גילגוליה ביחד, ובנוכחי בפרט), וכרגע גם של כל המחוז שלנו.
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 20/02/2011 :  12:21:08  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפיר מלול? שחקן עם שליטה בכדור, הבנת משחק וטכניקה נדירה. הוא הבקיע ואף בישל שערים רבים, והשותפות שלו עם שי אהרון מועילה מאוד לקבוצה. עוז צבאג חסר מאוד, בעיקר נגד קבוצות שנוקטות נגדנו בשיטת בונקר. הקבוצה בנויה מעולה, וגם במשחק חלש יחסית של החלוצים שלטה במגרש 85 דקות ותוצאה של 6-1 הייתה משקפת יותר. עברתי על כמויות הקהל במגרשים אחרים. אף קבוצה, מהלאומית ומטה, לא מתקרבת אלינו.
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 20/02/2011 :  13:21:27  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתמול בטדי היו 2000 איש שזה בכלל שערוריה להם והישג ענק לנו. חיים צודק עוז חסר מאוד במיוחד נגד בונקים , וכפיר? הוא מדהים בעיני.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 20/02/2011 :  13:48:57  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא פעם מתחתי ביקורת על כפיר, במיוחד על אחוזי הניצולת.
הפעם אני מוצא לנכון לגבות אותו גיבויי מלא.
קורה ששחקן תופש יום רע. התרומה של כפיר מאז הגיע לקטמון היא אדירה.
אז בשישי לא הלך לו כלכך....יכול לקרות לכל אחד.
כמות השערים והבישולים, שיתוף הפעולה שלו עם שחקנים אחרים פשוט תענוג.

לגבי וורנר - בחיאת אורי תשחרר כדור......תנועה נכונה בלי כדור תביא לך יותר שערים מאשר לנסות לעבור חמישה שחקנים. במיוחד באוירת הפרגון (יש היגידו פרגון יתר) שקיימת בקבוצה.

מרצאינו - מת על השחקן הזה, רק שיבעט יותר לשער גם מתוך הרחבה וגם מחוצה לה.
שבוע טוב

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם הפועל - גבעת זאב נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07