פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

היי אני חדש כאן שלום לכולכם

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  היי אני חדש כאן שלום לכולכם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם היי אני חדש כאן שלום לכולכם נושא הבא
עמוד: מתוך 6

שלמה מזרחי שלמה מזרחי מנותק

46 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  20:10:05  הצג פרופיל  שלח ל-שלמה מזרחי הודעת ICQ שלח ל- שלמה מזרחי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני שמח להצטרף לפורום הזה, כאוהד גם של הפועל קטמון ירושלים כחלק מכל הקבוצות הירושלמיות אותם אני אוהד בכל ענפי הספורט הקיימים, ביניהם גם כדורגל. אני אוהד בכדורגל את בית"ר והפועל ירושלים, ובכדורסל את הפועל ירושלים.

עכשיו יש לי קבוצה חדשה לאהוד, והבנתי שנוסדתם שנה שעברה. תמשיכו ככה בדרך הנכונה. החלום שלי לראות בליגת העל 3 קבוצות ירושלמיות. בית"ר הפועל וקטמון.

עדיף CCD מOCD!!!

Dr. Pangloss Dr. Pangloss מנותק

23 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  20:16:31  הצג פרופיל שלח ל- Dr. Pangloss הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברוך הבא

אתה נשמע בחור חביב. לא כמו כל הטרולים שמסתובבים כאן

נערך על ידי - Dr. Pangloss ב-13/02/2011 20:17:29
עבור לתחילת הדף

elads elads מנותק

48 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  20:20:44  הצג פרופיל שלח ל- elads הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תפיק לאהוד ביתר זה ניגוד אינטרסים

אדום בנשמה!!!

עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  20:28:26  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

מעניין איך זה היה נשמע: אני אוהד מכבי יפו, מכבי ת"א והפועל ת"א, ובני יפו, ואורתודוכסים יפו, ובית"ר/שמשון, ובני יהודה, והפועל כפר שלם
עבור לתחילת הדף

46 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  20:30:48  הצג פרופיל  שלח ל-שלמה מזרחי הודעת ICQ שלח ל- שלמה מזרחי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה לשניכם.

את בית"ר אני אוהד משנת 1984-5 יהיה לי מאוד קשה לעזוב אותם אחרי שכבר נקשרתי לקבוצה, להפסיק לאהוד נראה לי כבילתי אפשרי.

אך מה שכן בלי קשר לבית"ר, ברור שאני רוצה בהצלחת קטמון, הבנתי שהיא קבוצת בת של הפועל ירושלים, שחלקם החליטו להקים את קטמון.

החלום שלי זה להמשיך לראות אותם עולים, בעיקר שמדובר בקבוצה חדשה, אז זה מגביר עוד יותר את הרצון להצלחה.

עדיף CCD מOCD!!!
עבור לתחילת הדף

46 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  20:34:52  הצג פרופיל  שלח ל-שלמה מזרחי הודעת ICQ שלח ל- שלמה מזרחי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לטוטח

דווקא זה נראה טוב, אם העיר תל אביב חשובה לך ואתה רוצה להצליח איתה, יש לך המון נציגים. מבחינתי כל קבוצה זה עוד נציגה לעיר, אם זאת לא מצליחה, אז מצליחה השניה. אם מבית"ר אינני רווה נחת, אז מהפועל ירושלים ומקטמון אני רווה מהם נחת.

עדיף CCD מOCD!!!
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  20:34:56  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלמה מזרחי

תודה לשניכם.

את בית"ר אני אוהד משנת 1984-5 יהיה לי מאוד קשה לעזוב אותם אחרי שכבר נקשרתי לקבוצה, להפסיק לאהוד נראה לי כבילתי אפשרי.

אך מה שכן בלי קשר לבית"ר, ברור שאני רוצה בהצלחת קטמון, הבנתי שהיא קבוצת בת של הפועל ירושלים, שחלקם החליטו להקים את קטמון.

החלום שלי זה להמשיך לראות אותם עולים, בעיקר שמדובר בקבוצה חדשה, אז זה מגביר עוד יותר את הרצון להצלחה.

ברוך הבא לפורום. במקום להסתפק במילים אני מציע לך להגיע לטדי ולצפות בקבוצה. וגם מאוד יעזור לנו אם תרצה לתרום כמה גרושים לקבוצה:
https://www.katamonshop.com/amuta/donations.aspx

אף אחד לא יכול להכריח אותך לעזוב את בית"ר. ואם אתה לא יודע, גם אחד הספונסרים החשובים שלנו הוא אוהד בית"ר מוצהר. אני אישית לא מבין איך זה יכול להסתדר, ואיך אפשר לאהוד במקביל את שתי הקבוצות, אבל מתברר שיש אנשים שמסוגלים לכך.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  20:37:34  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לשלמה יש גיטרה בצבע לבן?

עבור לתחילת הדף

46 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  20:45:21  הצג פרופיל  שלח ל-שלמה מזרחי הודעת ICQ שלח ל- שלמה מזרחי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איך עונים באופן ישיר לכותב, כמו שlazy השיב לי.?

אני תושב גבעתיים, ואני שומר שבת, וקשה לי להגיע לטדי. כעיקרון אני את המשחקים רואה בטלוויזיה.

במשך כל החיים שלי הייתי רק פעמיים באצטדיוני כדורגל לראות משחקים.

הראשון היה במכתש בשנת 1986 כששייע פיגנבויים הושיע את הקבוצה, אחרי פתיחה שהיא מפוקפקת עם 5 הפסדים ותיקו. בא שיעע והפועל ירושלים ניצחה 7 משחקים רצוף. אחד מהם היה במכתש, אשר ששון כבש את שער הניצחון מול הפועל רמת גן. אני תושב גבעתיים, ככה שיכולתי להגיע בקלות יחסית למגרש.

המשחק השני היה בחצי גמר גביע המדינה בשנת 1987, שבית"ר ניצחה את כפר סבא 1 0 משער של אורי מלמילאן שעברה את החומה.

ובמשחק השני מכבי חיפה ניצחה אתת הפועל פתח תקוה.

וזה אפשרי לאהוד יותר מקבוצה אחת אם אני נקשר אליהם. רק קשה לי בדרבי.

עדיף CCD מOCD!!!
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  21:15:29  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

לשלמה יש גיטרה בצבע לבן?

עבור לתחילת הדף

נער קאזו נער קאזו מנותק

124 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  21:19:09  הצג פרופיל שלח ל- נער קאזו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חחחחחחחחחחחחחחח שלמה מזרחי נראה לי אתה סוג של בלוף,ואתה מריץ פה סתלבט גדול לא לעניין ולא רציני בכל מקרה אני מצטער על הפסימיות אתה לא נראה לי כל כך בנאדם רציני אין סיכוי שאתה אוהד את כל הקבוצות ואין סיכוי שאתה יודע טוב טוב את כל מה שהלך לבית"ר את כל ההיסטוריה של הפועל ירושלים ואתה קורה להפועל קטמון קבוצה בת של הפועל ירושלים בקיצור לא מצחיק, תתעסק בדברים רציניים.
וטוטח בנוסף אלייך אני אוהד את הפועל חיפה מכבי חיפה, בית"ר חיפה מ.ס חיפה קבוצת הנערים של שנהם חחחח בדרבי אני מתלבש חצי אדום חצי ירוק ועומד בדיוק ליד גדר ההפרדה למדתי לחייך ולעשות פצוף עצוב בוא זמנית

על תגידו יום יבוא תביאו את היום
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  21:19:43  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה לא פעם ראשונה שאנחנו מקבלים הצהרה "שלום, אני חדש, משהו יכול לספר לי על קטמון ולמה אתם בכלל רבים עם הפועל ירושלים האמיתית". כולנו זוכרים שנה שעברה שהחדש גם התיימר להיות אחד המשקיעים הכבדים.

חוץ מזה שאם זה גיטריסט שיושב בבית ואוהד את כל הירושלמיות מרחוק כבר 20 שנה, סבבע, מה איכפת לנו. מצידי שיאהוד את מנצסטר יוניטד ומנצסטר סיטי יחד. את ברצלונה וריאל ואת ריינג'רס וסלטיק יחד.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  22:34:01  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נער קאזו

חחחחחחחחחחחחחחח שלמה מזרחי נראה לי אתה סוג של בלוף,ואתה מריץ פה סתלבט גדול לא לעניין ולא רציני בכל מקרה אני מצטער על הפסימיות אתה לא נראה לי כל כך בנאדם רציני אין סיכוי שאתה אוהד את כל הקבוצות ואין סיכוי שאתה יודע טוב טוב את כל מה שהלך לבית"ר את כל ההיסטוריה של הפועל ירושלים ואתה קורה להפועל קטמון קבוצה בת של הפועל ירושלים בקיצור לא מצחיק, תתעסק בדברים רציניים.
וטוטח בנוסף אלייך אני אוהד את הפועל חיפה מכבי חיפה, בית"ר חיפה מ.ס חיפה קבוצת הנערים של שנהם חחחח בדרבי אני מתלבש חצי אדום חצי ירוק ועומד בדיוק ליד גדר ההפרדה למדתי לחייך ולעשות פצוף עצוב בוא זמנית

לעמוד ליד גדר ההפרדה זה מסוכן.. רק לפני שבועיים נהרגה בבילעין מפגינה שעמדה ליד גדר ההפרדה.

ושלמה,
אתה מבקש שנלמד אותך את כל התורה שעה שאתה עומד על רגל אחת.
רבים מנסים לגרש אותך מבית המדרש של הפורום עם אמת המידה שבידם כדרכו של בית שמאי.
אני דווקא אנהג כבית הלל,
בית"ר זונה
יאללה הפועל
זו כל התורה על רגל אחת.
עתה צא ולמד!
עבור לתחילת הדף

46 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  22:43:53  הצג פרופיל  שלח ל-שלמה מזרחי הודעת ICQ שלח ל- שלמה מזרחי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נער קאזו דעתך ודעת ה2 שענו אחריך ממש, לא מעניינים אותי וגם לא אף אחד אחר שקיבל אותי לא כמו בן אדם. אני מצטער שיש לקטמון אוהדים כמוך.

עדיף CCD מOCD!!!

נערך על ידי - שלמה מזרחי ב-14/02/2011 17:09:19
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  22:52:02  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

זה לא אישי שלמה, אבל חצאי גמר כמו שפירטת לא היו כאן באותו אצטדיון מעולם.
הלכתי אפילו לבדוק את עצמי.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 13/02/2011 :  22:59:24  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הולכים להיות פה צחוקים.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם היי אני חדש כאן שלום לכולכם נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07